Dette er så enkelt at jeg ble overrasket selv. For hva i all verden, dette er jo skikkelig fort gjort! Og ikke minst utrolig godt. Her får du oppskriften på en kyllingburger som er helt uten gluten og melk. Og du? Vel bekomme.

DU TRENGER:
4 brød

4 dl mandelmel
4 store egg
1 ts fiberhusk
1,5 ts bakepulver
1 ts havsalt/Himalaya salt
2 dl knuste linfrø

Fyll

2 kyllingfileter skjært i store strimler (jeg brukte kylling med tomat og urter fra Gildes "Kylling Gården")
Valgfri salat
Aioli
Ost (kan sløyfes)

Sett ovnen på 200 grader. Bland alt sammen til en røre, og bruk gjerne mer mandelmel om du mener deigen er for våt. Obs! Den skal være litt fuktig.

Med våte fingre, form til fire runde og litt flate hamburgerbrød. Du vil ikke at de skal være for "høye", da blir det veldig mye - den fella gikk jeg selvsagt i. 😅

Stek i 12 minutter, eller til brødene er brune og godt hevede.

Imens brødene steker kan du steke kyllingen. Når brødene er ferdige, la hvile på rist i noen minutter før du skjærer dem i to og legger på ønsket fyll, med kylling og aioli.

Server med salat på siden, og nyt!!⭐️

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Det enkleste er ofte det beste!

I denne oppskriften trenger du kun to ingredienser, en stekepanne og kokosolje uten smak til steking. Den perfekte søndagslunsjen, eller som en del av frokosten!

DU TRENGER:
8 pannekaker

3 egg
3 bananer
1 ts kardemomme (valgfritt)
1 ts kanel (valgfritt)

Mos sammen bananene for seg, og visp eggene for seg. Bland de så sammen med det eventuelle krydderet, og stek i kokosolje - ca 1 min per side.

Nydelig med blåbær til, toppet med litt Stevia pulver 😍

Likes

Comments

Jeg har vært elendig på å oppdatere smoothieoppskriftene mine i det siste, men det er også fordi jeg har vært dårlig på fronten selv hjemme. Hallo så mye som har stått på, og dessverre har smoothien gått ned i "ikke-prioritert-helt-enda"-bøtta mi. Ikke fordi det var noen "tidsklemme", men fordi jeg måtte pakke ned blenderen og er ikke sånn superflink til å lage smoothie med hendene liksom.

Som dere sikkert har merket før har jeg tilsatt både det ene og det andre i smoothiene mine. Det er superfoods, og jeg anbefaler å sjekke det ut for å step up your smoothiegame! Smaken forandrer seg ikke noe spesielt, og det er jo bare gull å kunne drikke noe digg + næringsrikt!

Jeg tok meg en liten "kosesmoothie" i dag, med en fin farge og en søt smak. Her får du oppskriften:

DU TRENGER:

En banan
En håndfull fryste blåbær
Usøtet mandelmelk
En håndfull kakaonibs
En neve hampfrø
MCT olje fra Onnit.com, jordbærsmak (kan sløyfes)
En serving kollagenpulver (kan sløyfes)


Putt alt i en blender, and mix it like you mean it!


Likes

Comments

Jeg elsker jo å filme. Elsker å se tilbake på forskjellige klipp, sette de sammen, lage noe. Så derfor satt jeg sammen klippene mine fra februar og mars, hvor jeg kleint nok snakka inn i kamera en del men fikk med en god dose flytteprosess i samme slengen.

Samtidig har jeg fått lagd meg en YouTube konto - det meldes at det er der det skjer, og ikke Vimeo, haha! Javel javel, da får jeg høre på dere. Jeg tror jeg hadde en før i tiden, men hvor den er i det teknologiske univers vet jeg ikke. Kanskje like greit! Edvard har en knallsterk konto faktisk, med videoer som "Katten til Edvard" og "Mathias" (s/o til deg), hvor både katten og Mathias gjør forskjellige triks som fascinerer stort. Verdt å stikke innom om du finner den! Haha... 😂

Forhåndsregler: jeg er enda ikke helt sinnsykt god på å redigere film altså, men gi meg litt mer tid! 😜

Enjoy disse små øyeblikkene!


Likes

Comments

Dette er en så sinnsykt enkel rett å lage, og blir veldig ofte middag her i huset sammen med en variert salat. Rett etter spysyken herjet her i hus og både jeg og Abel lå nede for telling, var det eneste jeg hadde lyst på akkurat Chili con Carne! Og det var en perfekt måte å tilføre meg næring på.

Det fins også utrolig mange måter å lage denne retten på, men alle har base i samme oppskrift. Min er fylt med litt mer, og et ekstra kick!

DU TRENGER:
1 stor boks hakkede tomater
• 1 boks kidneybønner
• 400 g kjøttdeig
• 1 boks kikerter
• ca 4 håndfuller med spinat
• Tabascosaus
• Cocosa Chili Chips
• Salt
• Pepper

• Salat av eget ønske

Stek kjøttdeigen, og ha alle ingrediensene oppi. La det koke og putre litt, smak til med tabasco og krydder, samt chipsen.

Server sammen med salat, og nyt! 😃 Så enkelt, så godt.

Dette innlegget er på ingen måte sponset av Cocosa.

Likes

Comments

Instagram@annaalberici