Tusen hjertelig takk for alle lykkeønskinger på forrige innlegg! Det settes så stor pris på. 😘
Og dere: hvor mange ganger har jeg skrevet ordet "spennende" etter jeg begynte å skrive litt igjen? Spennende spennende spennende spennende spennende - sånn! Ute av systemet! (Eller ikke)

På grunn av flyttingen sitter jeg og titter på hus. Og leiligheter. Og plutselig ser jeg på hytter, men det har jo absolutt ingenting med saken å gjøre - bare en liten digresjon som alltid hører med når jeg drømmer meg bort. For WOW så mange fine boliger det er i Fredrikstad-området da! Jeg har allerede tatt meg ut noen favoritter, og planlagt hvordan jeg vil møblere hver eneste en. 😌 Dette er med andre ord grunnen til at jeg ligger våken om nettene.

Så får jeg det helt og går på Pinterest for å søke etter inspirasjon, søker dritten ut av Internett for å finne det jeg synes er fint på et bilde, for å så se at det er alt for dyrt for min lommebok. Er det ikke typisk? 🙊

Det er litt rart å ikke ha noe bolig å flytte til når jeg allerede vet hvor og når jeg skal flytte. Vi har som skrevet allerede begynt å selge ALLE møblene våre (unntatt Abel sine) og vi skal også selge sofaen etter hvert. Så om jeg så må spise stående ved kjøkkenbenken eller sove på reiseseng så spiller det ingen rolle, det er jo for en så kort periode uansett.

Om noen har noen tips til boliger utenom Finns annonser i Fredrikstad-området, skrik gjerne ut! ☺️
Helst råfine og gratis 😜
Ha en fin dag!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Endelig! Edvard har signert for ny klubb, og vi vet hvor vi skal dra. Jeg kan endelig puste ut og begynne å planlegge flyttingen for fullt, og jeg kjenner det kribler i magen etter å oppleve et (for min del) nytt sted. Vi skal nemlig til Fredrikstad!

Østlandet har lenge vært ønsket, så nå blir det faktisk det. Fredrikstad er et lag som har ambisjoner om å rykke opp til Tippeligaen, men er foreløpig et lag i OBOSligaen. Det blir spennende å se om det blir opprykk eller ei, men likevel får vi et eventyr vi ikke vil tape noe på. Tvert imot, faktisk! 😄

Edvard fikk vite i går at han måtte ned og signere kontrakt i dag, så han dro tidlig avgårde. Heldigvis kommer han hjem i kveld for å hjelpe meg pakke på spreng før han drar igjen over helgen og blir der mer eller mindre "for godt". Så nå begynner den litt mindre morsomme delen hvor jeg og Abel er alene til slutten av februar, pakking og ikke minst selging av møblene våre. Vi skal selge alt, så ta deg gjerne turen inn på profilen min på Tise - @annaalberici! 😄

Vi har også lagt ut leiligheten til leie, men enda ikke kjøpt nytt bosted i Fredrikstad-området. Spennende sa jeg, og spennende blir det! 😅

Så hurra hurra! Nytt sted i vente, og jeg gleder meg! 👏🏽

Likes

Comments

Godt nyttår alle! Enda et år er forbi, og et nytt et har startet. Og hva gjør vi nå? Vi skriver ned nyttårsforsetter, sverger å bli bedre versjoner av oss selv og drømmer om hva dette nye året skal gjøre for oss. Og vet du hva? Jeg er sinnsykt spent.

Vi har hatt en fantastisk jul og romjul, med maks avslapping (utenom skituren vår på hytta nyttårsaften, helt ærlig: kun jeg som trenger skikurs - i langrenn?!) og dødsgod mat. Kan det bli bedre? Abel har hatt det som plommen i egget, og fikk så fantastisk flotte gaver fra faddere, tanter/onkler og familie - tusen hjertelig takk! Han lå og sov søtt i sengen sin når vi ringte inn det nye året, med en suss og en klem, og en lettet følelse av at endelig var det innafor å legge seg. Jeg hadde til og med pusset tennene før klokka bikket tolv! Har jeg blitt gammel?!

Men hva bringer 2017 for meg? Som mange helt sikkert har fått med seg: vi skal flytte. Edvards kontrakt i AaFK er over, og videre venter nye eventyr - og nye steder. Jeg elsker det! Mon tro hvor vi ender opp? Samtidig har jeg begynt bachelorgraden min i Administrasjon og Ledelse over Kristianias Nettstudier. Det blir også veldig spennende, ettersom det krever disiplin, rutiner og struktur å studere over nett - men jeg tror det blir veldig bra. Jeg går også inn i året med mye mer kunnskap om trening, kosthold og livsstil enn før, og en partner in crime/health som drar meg fremover om jeg begynner å gå bakover. I tillegg skal jeg og Christine på jentetur en helg til Amsterdam i februar, og jeg gleder meg til kvalitetstid og hundrevis av latterkuler! Utover det vil dere få høre om flere prosjekter som er igang, og jeg kunne faktisk ikke gått inn i et år med mer vidåpne armer enn jeg har nå!😁

Så var det tilbake til denne flyttingen da. Vi vet helt sikkert at vi skal flytte, vi vet bare ikke hvor. For en planleggingsfreak og en nysgjerrigper av en person som meg er jo det litt frustrerende, men samtidig dødsspennende. Jeg elsker jo å oppleve nye ting, møte nye mennesker og bli kjent med nye steder! 😄
Det kommer selvfølgelig til å bli trist å flytte fra gode venner, to fantastiske jobber og familie, men til syvende og sist gleder jeg meg. For kjære venner og familie; dere kommer ikke unna å besøke meg uansett! 😚

Så ordet for 2017 er nettopp spennende. Jeg sitter på Finn og kikker på Eiendom over alt i Norge, og vil si jeg har en grei oversikt over hvordan prisene ligger an de fleste steder - nerd? Litt. Men er ikke det greit da, om vi plutselig vender snuten mot en eller annen plass så har jeg full kontroll på hva vi får for pengene! 😌 Til tross for at det muligens kun blir et midlertidig sted - for det er jo slik med den fotballen, man vet aldri.

Jeg må dessverre si at jeg har vært utrolig dårlig på Snapchat i det siste, og trives best med Instagram Stories. Synes det er så greit å få samlet alt på ett sted, og så er det jo så gøy med Boomerang! Så om du vil, følg meg gjerne videre på Instagram: @annaalberici /scroll deg ned og klikk på Instagramposten nederst på siden. 👽

Det var kjekt å skrive litt igjen, og dere skal ikke se bort ifra at jeg kommer til å skrive mer! Godt nyttår!

Likes

Comments

For 6 år siden ble han Ålesundspiller, og i dag har han lagt fra seg den oransje og blå trøyen. Mannen jeg elsker og beundrer har spilt sine siste kamper for AaFK, en klubb som har gitt ham så mye og som han så åpenbart har brent så sterkt for.

Det er endelig off-season, og treningene med laget er over. Edvard har kommet hjem fra bottur etter en god sesong for hans del, og spillerne er klare for ferie. Men der mange gjerne hadde lagt seg på sofaen og snorket lengre om morgenen, står Edvard opp klokken 6, leverer Abel i barnehagen, får i seg den næringen kroppen hans trenger og setter kursen mot treningssenteret med dagens økt planlagt og skrevet ned. Jeg skynter meg etter, morgenfrossen og i halvsøvne, for det beste jeg vet er å trene med Edvard. Han er så ufattelig flink, disiplinert men morsom. Aller gøyest er det når ansiktet vrenges i siste repetisjonen av et forferdelig tungt sett med knebøy eller markløft - da tar jeg gjerne et bilde, så barnslig som jeg er, for artige ansiktsuttrykk lever jeg for!

Work hard or go home. Edvard er en person som begynner på noe - og fullfører det. Dette halvåret har blant annet hans interesse for ernæring vokst, og han har lest utallige bøker om emnet. Hans viten og forståelse om kosthold, personlig vekst og søvn gjør han til en seriøs og profesjonell idrettsutøver, og treningsøktene hans vitner om at det er én ting denne mannen ikke skal: stagnere. Gjennom en off-season full av egentrening og veiledning av personlig trener og venn Thor Becker, er han i toppform og klar for nye eventyr - og jeg kunne ikke vært stoltere. Å få se og være med på reisen hans er utrolig gøy. Han imponerer hver eneste dag, gir aldri opp og sprenger grenser hvor enn de er.

Aldri har jeg møtt en person så bestemt på å nå sine mål - og så bestemt på at jeg skal nå mine. Aldri har jeg møtt en person som har dratt meg i en slik positiv retning både fysisk og psykisk, fått meg til å elske å lage mat, fått meg til å like 86% sjokolade bedre enn melkesjokolade, og fått meg til å føle at jeg også greier alt jeg bestemmer meg for. Aldri har jeg møtt en person så strategisk sterk, så klok, så tålmodig. Han brenner for klubben, både på og av banen - og på sosiale medier. Han gir alltid 100%, til tross for en dårlig dag.

Jeg gleder meg til å se deg prestere på fotballbanen igjen. Til den tid skal jeg prøve å fokusere med på å henge med på treningen enn å ta bilder av de artige ansiktsuttrykkene dine.

Du er en fantastisk person, pappa og kjæreste! ❤

En brå avslutning av musikken, men dette var også min aller første Vimeo video! Applaus! 😃

Likes

Comments

Instagram@annaalberici