När blir det bra? ”Allt blir bättre med tiden” När kommer den tiden?
Jag gråter inte lika ofta längre, jag kanske inte tänker på dig i exakt allt jag gör längre. Kanske bara nån gång i månaden.
Men hur fan kan det ens bli minsta lilla bättre med åren när han som varit min absoluta förebild aldrig kommer tillbaka. Aldrig någonsin igen kommer pussa min panna och ge mig dom absolut bästa råden i livet.

Jag var en bättre människa med dig här på jorden.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu var det ett tag sedan vi hördes av (som vanligt). Jag har börjat jobba på mitt första riktiga jobb. Grattis till mig!! Är TOTALT död på kvällarna så längtar tills utbildningen är klar.
Men för att ljusa upp i mörkret det känns som jag är inne i så bokade jag resa till Stockholm för någon dag sedan. Brorsan möter AIK den 6 oktober så tar tillfället i akt.
Och en annan sak som ljusar upp, ÖFK!!!! Dom är helt otroliga!!!!

Och en mysg bild från förra helgen, hade världens bästa helg!!!!

Likes

Comments

Denna vecka har jag jobbat på travskolan hela dagarna och haft det super mysigt. Att få mysa med hästarna hela dagarna är ju verkligen såsååå mysigt.
I fredags blev det utgång med några härliga brudar och i lördags fotboll.
Söndag och stalljour stod på schemat så klev upp halv åtta imorse och åkte till stallet. Och nu har jag äntligen landat i sängen igen och vet inte riktigt vad det blir av denna dag. Eftersom jag måste tillbaka till stallet för att luncha hästarna och sen ikväll ta in dom och ge middag så blir det nog bara en slapp dag idag.
Skulle egentligen inte ha något jobb nästa vecka men det blev en jobbvecka nästa vecka också. Vilken bara gynnar mig!!

Kramkram

Likes

Comments

+ Lite grejer till bilen och tassimo smaker som jag inte hann ta bild på.

Likes

Comments

En natt i Gävle och en natt i Ljungby.
Middag med brorsan hanns även med efter deras vinst. Vilket betydde final, så just nu pågår finalen som dom just nu ligger under med 0-1 mot Tingsryd. Orättvist resultat såhär långt!!!
En vinst idag (😉) och Ullared imorgon innan jag ska köra hem hela natten.

Hade även ett skönt snack igår med min nya chef, för yes ni såg rätt, nu har även jag skaffat jobb. TREVLIGT!!

Puss och kram.

Likes

Comments

Ny vecka och jag chillar fortfarande hela dagarna. Letar efter jobb som ska passa mig utan att få napp. Måste börja få in rutiner för att bli på bättre humör snarast. Överlycklig att innebandy träningarna har dragit igång.
Och jag, som alltid måste ha något att se fram emot... IGÅR BOKADE JAG RESA TILL ÖSTERRIKE OCH ALPERNA I MARS!!!
Så då drar jag och några härliga brudar dit och det ska bli så jäkla spännande.

Och imorgon åker jag och mamma iväg på äventyr. Eftersom vi tycker så mycket om att bila med varann och brorsan har hockeycup i Ljungby så ska vi åka dit och kika och även besöka lite andra ställen där nere. Bland annat mitt favoritställe, Ullared. Som den svenne man är.

Ikväll har Lukas hockeymatch och jag ska givet dit och heja!!

Likes

Comments

För er som känner mig så vet ni att jag har letat efter en bil under en period nu men gav upp. Men så i förrgår gick jag in på hemsidan å kikade igen och hittade en intressant bil i Östersund!!? Och sen bara några timmar senare köpte jag den. Betydligt mycket billigare också jämfört med dom andra jag kikat på. Och inte fanns bilen 80 mil bort heller som de flesta andra. Lite smågrejer jag vill fixa på den men det får komma eftersom.
Jag har iallafall äntligen köpt min första bil!!!

// 😃

Likes

Comments

Måste börja detta inlägg med att säga att förra inlägget inte handlade om att jag och Lukas har det dåligt eller att vi ska gå skilda vägar. Är så galet kär och fast i den killen och det är kanon mellan oss!! Fick många frågor om det så därför skriver jag det även här.

Däremot så har jag hela mitt liv drömt om att flytta. Jag vill flytta runt. Både i Sverige och i andra länder. Mina tre gymnasieår levde jag på längtan till att ta studenten och flytta till USA. Sista året gick jag runt i huvudet med "träffa fan ingen kille nu Anna" Eftersom jag vet hur jag funkar, vill vara med personen varenda dag för att må bra. I december höll jag på för fullt med min ansökningsprocess om Au pair i USA, allt var så gott som klart. I juli skulle jag flytta till USA. I samma veva började jag träffa en spännande kille jag inte visste nånting om. Fortfarande här, jag skulle inte bli kär men det var något med han som var så spännande. Och sen var jag fast. Jag hade aldrig träffat en sån otroligt snäll kille. Min kära Lukas.

Månaderna gick och han visste att jag mest troligt skulle flytta till USA i juli. I slutet på Maj ringde organisationen som hjälpt mig med allt som såg att jag inte varit inloggad på deras sida på ett tag så dom frågade hur jag tänkte och jag svarar från ingenstans "jag vill nog inte åka längre, kanske om ett år". Och så var det med det.
Och nu senaste tiden tänker jag på det varenda jäkla dag. Jag vill fan åka men jag kan inte. Jag tror inte på så långa distansförhållanden. För jag har bara sett otrohet och svek. Haft många kompisar som kämpat i det och alltid förlorat. Jag vill fan inte riskera det. Jag vet att vill man så kan man men då kommer tanken "tänk om vi glömmer bort vad vi betyder för varann när vi inte kan ses" Och ja, jag har redan försökt få han att flytta med. Men icke.
Och saken är den att jag vill verkligen göra det här. Tänker på det varenda jäkla dag.
Jag är så trött på att känna att jag bara trampar i lera.

Likes

Comments

Tänk om vårt kapitel börjar närma sig slutet? Tänk om det bara ska vara såhär kort.
Jag har en känsla långt in i mig där vi börjar närma oss den delen där man sätter punkt och börjar på ett nytt kapitel. Troligen blir det kapitlet totalt förvirrande och smärtsamt. Eller är det där jag är nu?
Jag vet vad mitt huvud vill och jag vet vad mitt hjärta vill, men inte vad som är det rätta.

Likes

Comments