FÖRSTA: Alltså socker, jag äter alldeles för mycket socker och för lite mat. Jag kan ofta kasta i mig något med socker så jag sen inte orkar äta den mat jag behöver. För jag har fått för mig att jag behöver minst äta något med socker varje dag.

ANDRA: Att vara så sjuuukt oseriös hela tiden, något jag får höra ofta "men kan du vara seriös i en sekund" knappt, hatar att vara seriös och vill inte att folk ska ta mig seriöst heller. 80% av saker jag skriver/säger är oseriöst. Men jag ska försöka bli liiite seriösare, då folk ibland inte ens fattat att jag varit oseriös.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Måste ju bara berätta för er om vår avskedsmiddag igår som vi hade för Lovisa som åker till London och jobbar ett tag. Kött, ungspotatis och morötter, godaste någonsin! Sen hade Monika fixat en super god chokladmousse med hallon, något av det godaste jag ätit.
Snart ska nästa avskedsmiddag bokas in då Monika åker till Thailand och jobbar.

Ha en bra kväll!!

Likes

Comments

(Sorry för jag var så ofräsch och inte tog ur håret ur borsten innan)

Men detta är det jag alltid har i min väska och plånbok då. Men oftast har jag ingen väska då jag tycker den är jobbig att släpa på.

puss och kram!

Likes

Comments

En nude body från chiquelle, det var sån otrolig rea så tänkte varför inte. Puss på er!!

Likes

Comments

Hur sätter man ord på denna fråga? Jag vet att jag dras väldigt ofta till speciella personligheter. Jag har alltid varit sån att jag fastnar för en speciell person sen när det börjar bli för seriöst tar jag avstånd. Antigen blir det något eller inte. Kan tyvärr inte ge ett bra svar på detta, men allt som behövs är att få mitt intresse så klart.

Kram.

Likes

Comments

LILL-ANNA, ja ni det smeknamnet har jag levt med så länge jag kan minnas. Speciellt det namnet jag har här i byn, då det finns en till tjej som heter Anna men som är äldre och då blev hon Anna och jag Lill-Anna.

SUPERBLONDIE - Det smeknamnen är också sedan lååångt tillbaka.. På min "gamer-tid" jag skulle skaffa ett inlogg på Combat Arms och min kompis föreslog superblondie. Under den perioden kallades jag superblondie. Efter något år slutade jag spela om namnet försvann lite. I ettan på gymnasiet kom det på tal igen och vissa kalllar mig det. Vissa visste inte ens mitt riktiga namn utan vissa visste bara att jag var "superblondie" och ja mer än så är det inte.

Likes

Comments

Söndag, vilken jävla helg det blev.
En kanon fredag på kent konsert. En hemmamatch mot Söderhamn som slutade i vinst och sedan lagfest med laget. Det blev tyvärr för mycket av det goda om man kan säga så, så idag söndag vaknade man upp och ville ha skämskuddden med mig överallt.
Bytte däck på mammas bil för att toffla lite efter igår.. Åkte sedan vidare till stallet för att rida Lack, säger hej till världens träningsvärk imorn. Men fy satan vad kul det är att vara tillbaka!!

Kvällen spenderades framför tvn med pizza, chips och dipp! Känns som jag har feber så nu blir det dejt med sängen.
Och ännu en gång har jag missat massa dagar på mina 30 dagar. Så kommer droppa en dag när jag hittat till sängen och troligen två imorgon.

PUSS OCH KRAM!!

Likes

Comments

Kära karolin. Hon som jag känt sedan barnsben. Hon som jag rivigt blodig och skrikit mot såååå många gånger (och hon lika så mot mig😉) när vi bråkat om vem som skulle ha finaste Barbiedockan. Jösses!! Vi kan varandra utan och innantill.
Är så himla glad att jag har henne.
Nä hon vet nog verkligen allt om mig, och vet hon inte något så vet hon det snart, ibland behöver inte ens jag säga något.

EVIGT TACKSAM FÖR SÅNNA SOM HON.

Kramar

Likes

Comments

Låter bilderna tala, dessa länder ska jag besöka innan jag dör.

Likes

Comments

Ja alltså att hålla igång bloggen gick ju sådär.. haft mycket att göra och tänka på den senaste tiden. BER OM URSÄKT. Jag ska fortsätta mina 30 dagar nu och hålla i det. Lägger ut fortsättningen ikväll!!

Puss och kram

Likes

Comments