Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vädret har faktiskt varit skapligt idag, det har jag utnyttjat till 100% och legat ute och pressat i solen. Jäkla skönt det. Sedan har jag ätit melon i mängder, som aldrig förr. Har inte ätit annat än de idag, typ rullar fram för jag är så jäkla mätt. Gick in för någon timma sen, blev så mycket moln på himlen. Ikväll ska jag till pappa och umgås med honom. Så ser har min dag sett ut hittills, kram 

Likes

Comments

Hade en kanonbra kväll igår med bästa tjejerna, dvs Mollie, Alice P, Ebba och Alice H. Vi tittade på uppträdanden på hembyxområdet, de var riktigt dutiga. Alice ovh Ebba söng två låtar, så jäkla bra. Sen blev det mjukglass på pizzan och vidare till Ebba, där vi spenderade resten av kvällen. Kom hem runt tolv, och då var det direkt i säng för att ladda upp för fotbollen. Dagen var dess värre, vi var i Vilhemina och spelade match mot dem. Förlust igen, känns inte roligt alls. Gick och lade mig och sov nån timme när jag kom hem. Ska nog se Wallander ikväll, sen blir det sängen för min del. Kram

Likes

Comments

Största delen av dagen har spenderats i Vilhelmina för att kolla på studenten. De var så fina! När vi kom hem bjöds det på grillat, himla gott var det. Det blev ingen träning för mig idag, eftersom det blev sen middag och vi hade gäster. De for för inte så länge sedan, kvällen lär nog tillbringas framför tv:n med mor och bror. 

För han har tagit studenten, för han har tagit studenten. för han har tagit studeeeenteeeeeeen, fy fan vad han är bra!

Likes

Comments

Dagen har spenderat hos pappa som ni redan vet. Vi lagade mat tillsammans och hade det allmänt mysigt. For hem rätt tidigt för jag och mamma skulle baka tills imorgon. Men inte blev det någon tid över till det. Va massa andra saker som skulle bli klart. Istället måste jag ävla mig upp ur sängen tidigt för att baka imorgon. Har haft sovmorgon hela lovet, så det känns inte som ett +. Men mormor, morfar och små kusinerna kommer imorgon, så det blir roligt att träffa dom i alla fall. 

Håller även på att byta blogg. Är så less på nattstad, sen känns bloggen så opersonlig. Vet att jag kan göra en helt egen design, men jag är ändå inte nöjd. Så jag ska byta tillbaka till min gamla blogg som då är på blogg.se. Har alltid haft svårt med designerna där, men som tur är har Linnea gett mig tips. Börjar förstå mer nu, så ska sätta mig ner någon dag och fixa klart allting. Bara för att hon är super snäll, BESÖK HENNES BLOGG ->

 http://www.nattstad.se/linneabäckström

För övrigt känns allt bra för tillfället, har varit på ovanligt bra humör på sistone. KRAAAAAAAAAAAAAM


Likes

Comments


Hej finisar! 
Har egentligen inte särskilt mycket att berätta. Mina två senaste dagar har i princip sätt likadana ut. Har mest snuttit framför tv:n och halvsovit. Igårkväll var det träning, gick väl ganska bra. Hade cooper test, var jobbigt som tusan men gjorde mitt bästa! 
Dagen idag har varit lite bättre, vädret!! Va äntligen sol. Så jag tillbringade någon timme ute i solen med goda ätbara små söta saker och skön musik. Typ det bästa som finns, helst när man är alldeles ensam 😍 åh, ba så jäkla bra. Träningen idag var rätt trög, var fortfarande trött sen gårdagen, typ. 
Morgondagen ska jag spendera med pappa, och fredag åker vi till Vilhelmina för att kolla när världens bästa bror tar studenten. Hoppas på fint väder! 
Har inte mer att berätta än så idag, kram

Likes

CommentsHar myst med mamsen framför tv:n och lite gott. Satt riktigt fint i magen. Ska kolla lite kläder och sedan bara ta det lugnt, kram

Likes

Comments

Bloggningen har inte alls varit bra den senaste tiden, och vet inte om den kommer bli bättre framöver heller. Helgen har iallfall varit toppen bra. Blev tyvärr förlust igår mot Vilhelmina. Men det var lätt den bästa matchen iår, vi hade bara otur. Vi tar nog igen det på söndag tror jag.

Det har inte hänt så mycket idag. Ätit, ätit och återigen ätit. Det är min dag idag, och så kommer troligtvis alla dagar på detta lov se ut. Det är så tomt i huset nu när både Marcus och mamma jobbar, är alldeles ensam. 

NUUUUUUU ska jag fortsätta äta, pussar

Likes

Comments