Mode

Hej!
Detta inlägget kommer handla om vad jag tycker och kommer skriva mina åsikter, ingen behöver ta åt sig om va jag tycker, alla har sin egna smak, right?

1. Bootcut Jeans är något som jag aldrig tyckt ha varit så speciellt snyggt. Men på senaste tiden har jag börjat gilla dem mer och mer. Jag tycket dock att vissa passar bättre i dem än va andra gör. Men tror inte att jag skulle få för mig att köpa ett par då jag inte tycker att de sitter snyggt på mig.
Du hittar dem HÄR

2. Calvin Klein underkläder är något jag tycker är såååå galet snyggt, de ser så enkla ut men ändå inte. Jag älskar dessa underkläder helt enkelt!
Du hittar hemsidan Här

3. Oddmolly koftor är också något som jag tycker är så galet snyggt. Dem passar till det mesta och är såååå sjuuukt fina.
Du hittar hemsidan Här

4. Snörade tröjor/klänningar är också väldigt snyggt. Dock har jag aldrig tagit tag i att köpa en, vet inte riktigt varför för har provar en del.
Du hittar den HärLikes

Comments

Hälsa

Igår kväll gjorde jag ett litet tränings pass som jag tänkte att jag kunde dela med mig av. Passet rätt enkelt men såklart kan man ju göra det lite jobbigare genom att t.ex lägga till vikter.

Uppvärmning i form av t.ex jogg på stället

Jobba 20-30 sec, Vila ca 10 sec

Sido planka

Crunches

Sneda situps

Höftlyft

Jumping squats

Knästående Benspark

Air squats

x2

Vila ca 1 min mellan varven

StretchLikes

Comments

Mode

Under 2016 har ju dethär med bomber jackor blivit väldigt populärt. Jag har själv aldrig tyckt att det varit så snyggt men nu i våras har jag insätt hur snygga de faktiskt är. Dem funkar till det mesta och jag ÄLSKAR dem!! Men ibland får man slut på idéer och tänkte därför tipsa er om 2 olika sätt att matcha en rosa bomber.


Topp: Här
Solglasögon: Här
Skor:Här
Shorts:Här


Klänning: Här 
Klocka: Här 
Skor: Här 


Likes

Comments

Skönhet

Nudie paletten från Viva la Diva är ett relativt bra budget alternativ t.ex. om man inte vill lägga ner så mycket pengar på smink. Naked2 paletten har sina fördelar t.ex. att skuggorna håller längre, är lättare att blanda ut, mer pigmenterade och "smular" inte lika mycket som på Nudie paletten m.m. Dock är Naked2 paletten rätt dyr... Jag har själv bara testat Nudie paletten men har hört mycket bra om Naked2. Dessa paletterna är annars väldigt lika i nyanserna, men självklart finns det ett jättestort utbud av andra paletter med liknande nyanser man kan köpa som både kan vara billigare och dyrare!

Naked2 paletten kostar ca: 400kr
Nudie paletten kostar ca: 150kr

Likes

Comments

Mode

Något som jag tycker är så himla snyggt nu på sommaren är slitna jeans shorts! Jag är mycket för den söta stilen men som ändå är lite cool. Jag gillar att matcha ett par slitna shorts med en söt crop top, ett par vita sneakers, solglasögon och en snygg bomber jacka. Sååå HIMLA fint!!

Likes

Comments