Ja ska strax iväg och gymma har nog blivit helt beroende trots att jag tränat bara en kort stund. Folk säger till mig att inte pressa mig själv så mycket och börja sakta men lätt för folk att säga när dem själva inte gör det för folk förstår inte att det sätter sig typ i psyket. Vet att man måste ha minst en vilodag i veckan men jag kan inte göra det för det känns som om hela min värld kommer gå under om jag missar en dag.
Får väl försöka att ta det lugnt fast det inte går för det rensar verkligen ens tankar och man koncentrerar sig bara på sig själv och inte en massa strunt som händer i ens liv.
Aja dags att röra sig mot gymmet hej då

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Aja då är man på väg till syrran lämna lite thai mat och andra saker, hur trött som helst är jag.
Ska nog träffa en kompis imorgon men är inte riktigt säkert ännu. Var på min utbildning idag snacka om att jag inte orkar mer, men men något nytt skadar ju aldrig.

Likes

Comments

Hittade precis låten på min presentations sida som en gammal kärlek gjort till mig, hade totalt glömt bort den så lyssnade på den idag minst tio gånger eller något och lipa minst lika mycket varje gång. Inte för att jag saknar utan för alla minnen och för att låten är så fin.
Fick mig att komma på att jag var med när han spelade in låten.
Men nog om det låten finns på sidan det är bara att lyssna :)

Likes

Comments

Är verkligen väldigt besviken längtade verkligen efter greys anatomy men nej nej det var ju hockey på tv istället!!!
Det är därför det finns sport kanaler för att sporten ska visas där och inte dem andra kanalerna speciellt inte på onsdagar kl 21:00 då min serie ska börja. Missade förra veckan och idag så kommer inget en stor besvikelse.
Blir så arg :(
Aja får väl hoppas på nästa vecka om dem inte också ställer in den!!!
Men aja ska väl göra klart de sista jag har sen så är det att slänga en stor hög med sopor och gå lägga sig efter så det betyder Godnatt för mig :)

Här är en bild på den enda och stiliga killen i mitt liv hihi :) <>


Likes

Comments

Har inte orkat skriva när jag vart sjuk, har inte orkat något för den delen men i förrgår så gjorde jag och min syster en smörgåstårta till pappa som fyllde år igår super glad blev han eftersom han verkligen älskar smörgåstårtor.
Dopet blev också bra men mådde inte så jätte bra under dagen ville helst ligga i sängen men ja det slutade ju med att jag låg i sängen så dåligt som jag mådde så mina föräldrar fick typ vara med gästerna men trots allt så var det ju bara mer utav dem äldre som bara var där då.
Men iaf kommer en bild på tårtan och på mig så klart hihi.
Men nu så ska jag fortsätta att städa hela huset hej då :)
Likes

Comments

Ja mysigt att när man går ut på balkongen så ser man att grannen kollar på porr haha glömde nog dra för persiennerna.
Men väldig många av mina grannar glömmer nog att man kan se in till dem har sett typ flera av mina grannar gå typ nakna hemma hahahah, riktigt sjukt kanske man ska ta kikare från pappa nästa gång haha och när man inte har något bättre för sig gå ut på balkongen och få en underhållning.
Samma var det när jag bodde i Köping grannarna glömde dra för persiennerna och när jag väl gick ut på balkongen så ser man dem guppa i sängen haha mysigt mysigt sjuka grannar man kan ha.
Folk borde nog tänka på det egentligen inte så att jag spionerar men ser man något sådant så är det självklart att man fortsätter att kolla haha. Lät kanske värsta pervers men ja många skulle ju stannat och kollat jag är ju inte den enda, men iaf så ska jag gå duscha nu göra flätor så ja får mitt lockiga hår till imorgon och gå lägga mig Godnatt folket :)

Likes

Comments

Jaha då har jag också blivit smittad mår pyton orkar knappt röra på mig min kropp är verkligen helt slut har typ sovit bort halva dagen något jag aldrig brukar göra annars men idag har det varit katastrof lille man är frisk nu medan jag och syrran sjuka och orkar inte röra på oss.
Men vi är ju tvungna till det för blir ju inte rent av sig själv. Men ska fortsätta kolla på tv skriver innan jag lägger mig hej då :)

Likes

Comments

Idag så vakna jag väldigt tidigt inte av mig själv lille man väckte mig och det var vid sju på morgonen och han har fortfarande inte somnat utan är vaken och busar.
Känner mig lite krasslig börjar nog bli sjuk samma med min syster medan lille man är helt frisk och har för mycket energi, för trött för att leka med honom.
Men nu ska jag gå och kolla om han vill sova lite försöka tvinga honom hörs senare hej då :)

Likes

Comments

Idag så stor handla jag för första gången själv haha min syster brukar annars sköta det men inte idag eftersom vi har en liten sjukling hemma och han blir så mammig av sig när han är sjuk så tyvärr kunde inte hon handla.
Iaf just nu sitter jag och kollar på tv och väntar på att en kompis ska ringa tjöta lite och lägga sig efter.
Och imorgon så måste jag åka till min mamma och dem för att hjälpa pappsen med maten och lite annat ska ska vara klart till söndag för dopet blir rätt så många gäster men Gud vad jag inte orkar hjälpa haha men ett måste är ett måste.
Vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig till dopet hade bestämt vad jag skulle ha på mig men ja min pappa tycker inte jeans se en bra idé och att man inte har på sig det till kyrkan så han jämförde ett dop med ett bröllop och fråga om jag skulle ha byxor på ett bröllop haha lite speciell är han allt. Men nu så ska jag fortsätta kolla lite tv och vänta på mitt samtal och därefter ta och lägga mig så Godnatt :)

Likes

Comments

Idag så väcktes jag av mitt hjärta som skrek väldigt högt på morgonen, stackaren är magsjuk min lilla sjukling.
Men för att vara sjuk så är han väldigt glad och pigg det bästa när han är sjuk är att han gosse då, något han verkligen inte gör i vanligt fall. Skriver nog lite senare ska gå leka med en stor bebis nu hehe :)

Likes

Comments