jag har inte uppdaterat på ett jättelångt tag nu. Det är för att jag nästan aldrig hinner blogga. Men nu hade jag lite tid iallafall. Jag tänkte ladda upp lite bilder ifrån den tiden som jag har varit borta. Jag ska också försöka blogga lite oftare nu, men det kommer nog att bli svårt. Men jag kommer iallafall att göra mitt bästa. Därför kanske det inte kommer upp ett inlägg precis varje dag, utan typ två till tre gånger i veckan. Och dom inläggen ska jag verkligen kämpa med!

detta är bilder från två grymma kvällar, med massor med fantastisk personer!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

hola! Det har varit varmt idag med Runt 20 rader, såå skönt, eller hur! Jag har iallafall tycket att det har varit helt fantastiskt. Jag hoppas att det blir lika varmt imorgon!!

Denna dagen har jag tillbringat med några kompisar. Vi har haft det jättemysigt och suttit och käkat glass. Ganska så mycket glass. Men man får ju passa på när det är så här varmt! Vi gjorde hallon och mango smoothie till mellanmål också. Den blev supergod!!

Vi har haft en allmänt mysig dag idag helt enkelt och jag hoppas att det blir en lika bra dag imorgon också, men denna kommer att bli svår att slå

Hoppas att ni också har haft en bra dag!

Likes

Comments

Hej! Jag heter Anna och detta är första inlägget på denna bloggen. Om ni vill veta lite mer om vem jag är så får ni gärna läsa beskrivningen! Jag hade en annan blogg förut, men jag ville att denna skulle bli lite mera foto inriktad, efter som att jag älskar att ta foton! Men det kommer såklart komma upp en hel del vardagsinlägg också!

Idag har det iallafall varit runt 20 grader! Såå himla varmt.

Det har varit en jättebra dag idag, men nu är jag väldigt trött. Jag har varit på cykeltävling hela dagen, och vi kom hem nyss. Jag har precis ätit lite mellanmål, med vattenmelon. Det var såå gott i värmen!

Hoppas att ni också har haft en bra dag i värmen!

puss Anna

Likes

Comments