Hey friends. Jeg vil idag skrive et indlæg om makeup.

Hvad siger mine forældre til at jeg bruger makeup? Jeg har altid været helt vildt facineret af makeup. Lige siden jeg var lille har jeg elsket at se makeup videoer på youtube. Efterhånden er jeg bare begyndt at "samle" på makeup og leget lidt med det. Hver gang jeg har fået lært noget nyt går jeg altid hen og viser det til mine forældre. Jeg tror bare at de er glade for at jeg har fundet en hobby som jeg virkelig elsker og bruger meget tid på. Jeg bruger faktisk ikke makeup til hverdag da vi ikke på bruge det før 7. klasse på min skole. Men om weekenden og efter skole sætter jeg mig altid med en kakao eller noget andet hyggeligt og kan bruge op til flere på at prøve nye "looks" eller øve mig på noget. Mine forældre har bare aldrig rigtig haft et problem med det, men selvom mine forældre er ok med det så ville jeg råde dig til at spørge din mor feks. om det er ok før du begynder med at bruge penge på det.

Hvor mange penge bruger jeg på makeup? Det er forskelligt. Det er jo ikke fordi at jeg køber makeup for flere tusind kroner hver månede. Hver gang jeg får lidt lommepenge eller ser noget jeg kunne tænkte mig så køber jeg det måske. Her i sommer ferien skal jeg til USA og der kommer jeg helt klart til at købe rigtig meget makeup. Har faktisk holdt meget tilbage med at købe ting da jeg sparer meget op til USA. Idag købte jeg faktisk en eyeliner da jeg gerne vil blive bedre til det. Så ja det er forskelligt.

Hvor meget makeup har jeg og hvor opbevare jeg det henne? Jeg har ok meget makeup. Det kommer anden på hvem der svarer på spørgsmålet. Hvis Jeffree Star skulle svare ville han nok svare at jeg havde meget lidt. Men i forhold til at jeg kun er 12 år har jeg ret meget haha. Jeg har alt mit makeup i en kommode fra IKEA. Det makeup jeg bruger tit har jeg bare i en makeup pung.

Jeg håber at i kunne lide dette indlæg. Hej heeeej.


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments


Hey venner<3

Jeg tænkte at nu hvor det var weekend kunne jeg få slappet helt af og få lagt nogle indlæg op på min blog.

Idag har det indtil videre været en meget chill dag.

Jeg sov med min bedste veninde fra igår til idag hvilket var rigtig hyggeligt.

Vi sov længe og fik en lækker morgenmad.

Vi har også lige bagt nogle super lækre fødselsdags boller som jeg vil lave et indlæg om senere.

Jeg elsker personligt selv weekender, også selv om man ikke har nogle planer.

Man kan have tid til at tænke på noget andet end skole eller arbejde og bare lave lige hvad man har lyst til.

Selv om vejret her i Danmark ikke altid lige er det bedste er det jo meget hyggeligt at sidde under et varmt tæppe med en kop te eller kakao og se sit ynglings program.

Det meste af min dag er egentlig bestået af min blog.

Jeg synes at det er dejligt nede på jorden at man bare kan skrive hvad man vil når man vil.

Når det er weekend kan man jo også tillade sig bare at rende rundt i nattøj hele dagen.

Når det er weekenden er det super vigtigt ikke at have stress på. Man skal kunne føle sig tilpas og ikke have bekymringer. Jeg føler mig tit stressede og er rigtig dårlig til at slappe af. Jeg bliver også lidt trist noglegange fordi jeg ikke er så meget sammen med min familie. Men jeg laver ikke særlig tit aftaler om søndagen så der plejer jeg at være sammen med min familie.

Vi ses snart - Anna <33
Likes

Comments

Hey venner! Idag vil jeg snakke om et af mine ynglings outfits som jeg havde på igår. Vil også lige sige tak til min skønne veninde som har taget alle billederne til dette indlæg.

Først og fremmest har jeg min super fede bomber jacket på som faktisk er fra HM. Normalt er jeg ikke vild med HM´s kvalitet, men denne jakke har holdt super fint. Jeg elsker at man kan style disse jakker med næsten alt sit tøj og så ser de virkelig cool ud.

Så har jeg også et tube halsterklæde på som er fra et mærke der hedder "Scotch R`Belle". Det er virkelig varmt og lækkert.

Det næste er bare min super slidte skoletaske fra "Fjallraven" som jeg bruger hver dag. Så har jeg også sat en pong pong på som et lille accessorie.

Så har jeg også nogle bukser på fra urben outfitters som jeg er totalt in love med og som jeg har haft på hver dag i den her uge...

Tilsidst har jeg min elskede oversized flannel på fra urben outfitters som har et virkelig fedt retro look som jeg bare ELSKER.

Vi ses snart - Anna<33

Likes

Comments

​Hey venner og velkommen til min blog. Ligenu har vi natur teknik og jeg burde lave en affalds fremlæggelse meeeeen ikke lige nu..

Jeg har i forvejen en blog på instagram hvor jeg egentligt kun filmer videoer. Jeg synes at det er en fed måde at udtrykke sig igennem en blog. Jeg vil nu fortælle lidt om mig selv.

Jeg hedder Anna og er 12 år gammel.

Jeg er født i Luxembourg og er halv englænder og halv dansker.

Jeg elsker at skrive og filme videoer. Jeg synes også det er fedt at man kan sidde bag sin computer skærm og have et venskab med alle sine "Følgere" selvom man måske ikke ved hvem de rigtig er. 

På denne her blog vil jeg fortælle om min hverdage, oplevelser og self. også fashion og beauty, siden det meste af min hverdag opstår af det. 

Når nu burde jeg komme i gang med den fremlæggelse. byeee!

Likes

Comments