Liam plockade sista blomman som växte på vår väg. Mitt hjärta smälte lite där, så omtänksam han är min älskade påg ❤❤

Likes

Comments

Hej på er. Har velat fram och tillbaka på om jag ska sluta blogga.  vet verkligen inte vad jag ska skriva om... Hur många är intresserad av att läsa om mitt liv?? Jag vet att man ska skriva för sin egen skull men vet lixom inte vad..

Helt ärligt kanske en paus hade varit läge så jag är inne i en depression just nu och mår inget vidare..

Helgen som var var fantastisk vi åkte till bästis Jenny med familj där vi åt hambugare sedan åkte vi till Skånes djurpark i Höör för julmys. Där fick barnen pyssla och vi åt god mat på olika ställen.
På söndagen var jag helt slut och sov typ halva dagen då min förkylning fortfarande inte lämnat min kropp. 

Hur mår ni då??

Likes

Comments

Go morgon på er.  Idag är det den 1 december, nu börjar nedräkningen till julafton. Julkalendern börjar idag, man får öppna första luckan på sin kalender 😁😁 men det är också vår förlovnings dag. 2 års dagen idag ❤❤ älskar dig så otroligt mycket. Känner pirr i magen vissa dagar och med dig finns trygghet. Du finns där för mig ❤❤😍😍

Likes

Comments

Visst har dom grymma saker på Geek men vissa saker är oxå bara what the ***

Likes

Comments

Hej på er. Sorry för dålig uppdatering men ligger i feber och "mans" förkylning så återkommer när jag mår bättre.  😁

Kram Anna

Fick min ögonskugga idag på posten från geek som jag väntat på i evigheter. plus julklappar till Liams mor och far föräldrar plus Rasmus julklapp.

Likes

Comments

Go kväll på er. Idag har vi och bästis Jenny med familj bskst lussekatter, Rocky road med marshmallows och Dumle, ischoklad, knäck, pepparkakor, toffifee, pepoarkakstryffel, trillingnöt, fudge lakrits, fudge nougat.  Kan säga att vi är helt slut i rutan nu 😪😪 men så skoj vi haft idag. Blev att vi beställde hem pizza då vi kände att vi inte hann med att göra egen. 

Hoppas att ni har haft en bra lördag.

Likes

Comments

Go morgon på er alla.  Hoppas att ni mår bra och sovit gott. Själv har jag sovit som en prinsessa och idag mår jag hyfsat förutom hostig och snorig. 


Om någon timma kommer bästis Jenny med familj och vi ska julbaka som vi gjorde förra året.  Blir pepparkakor, lussekatter och julgodis.  Bilder på allt kommer ikväll. Ha en trevlig lördag 😁

Likes

Comments

Fick en väldigt elak kommentar på mitt senaste inlägg. Att ge mig skit och skriva något om mig kan jag ta men när dom ger sig på mitt barn. Det är fan inte okej.. 😡😡😠😠 Tig bort kommentaren från inlägget men tog bild på det.

Vad anser ni vad jag skulle ha gjort??

Kommentaren/bilden kommer här nere

Likes

Comments

Ni kan nog inte fatta hur glad jag är. 😁😁 I morse när jag lämnade Liam vid bussen åkte jag vidare till Maxi för lite handling och det blev en väldigt speciell handling.

Köpte min och Rasmus gemensam julklapp. En ny dammsugareDå den andra hade gett upp hoppet för länge sen. Nu kanske ni kan fatta hur glad jag är att få ett renare hem än förut.

Hämtade även Liams julklapp på posten Lego city camping.  😁🖒 nu äter vi mellis och ska mysa till tusen.

Ha en trevlig fredag kväll

Likes

Comments