I måndags fick jag lite egentid några timmar med Maggan då vi var på bio. Har inte skrattat så mycket åt en film som den. Så tjejer se den. Girl Trip heter den. Vi hade verkligen jätte trevligt och vi har redan bokat in när vi ska se nästa tjej film på bio och äta Kina mat 😁

Efter jag lämnade Liam vid bussen i morse stack jag och storhandlade verkligen jätte skönt att gå där i lung och ro sen när jag kom hem och hade packat upp hämtade jag mjölk och tog och kopp kaffe med Maggan sen hem och städade .  Nu möta Liam sen börja så smått med kvällsmaten. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kålpuddingen är i ugnen och gottar sig, snart hoppa in i duschen och fixa vi sig för ikväll drar jag och bästa Maggan på bio mys. Så ikväll får Rasmus sköta nattningen av Liam  (ej svårt) Och jag får lite egentid. Vi ska se Girl Trip en typisk "tjej film"

https://www.google.se/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.youtube.com/watch%3Fv%3D7jE61BzKmgQ&ved=0ahUKEwjOoevSn_XWAhWiQpoKHfPED4AQt9IBCFUwCQ&usg=AOvVaw0BaYOL13WK-m5irDr4StDF

Likes

Comments

Tänk att 2 år har vi varit tillsammans och under dom två åren har vi blivit sambo, förlovat oss och Liam har bytt förskola och börjat skolan. Så mycket kärlek ❤❤ Du tog inte bara mig till ditt hjärta utan även Liam.  Du blev förebilden Liam saknade. Du är min trygghet och stöttpelare.  Älskar dig ❤❤ Rasmus . Ser framemot flera år tillsammans

Likes

Comments

Idag är det fredag den 13, mångas otursdag.  Hur är det för dig? Drabbas du av med otur idag än andra dagar? För mig är det som vilken annan dag som helst.

Men det bästa är att det är fredag vilket innebär att helgen är nära ❤ ikväll blir det 🍕 och 🍫🍬

Visste ni att fredag den 13 ursprungligen är från 1800 -talet men kom inte fram helt för än i början av 1900- talet av en massa påhitt som folk tror på än idag.

Likes

Comments

Ni har väl inte missat

Att Lager 157 ska börja med heminredning, Lager 157 Home Hur bra är inte detta?! 😊😊 har funderat på det länge att det hade passat dom och nu äntligen. Håll utskick på webben 27 oktober.

Likes

Comments

Contains affiliate links
Höst mys för mig

Nu när hösten är här vill jag passa på att vissa lite vad höst mys är för mig. Höst mys för mig är en massa tända ljus, goda te sorter, goa filtar i soffan, mysiga tofflor och lite choklad och hest en tänd brasa.

Bilderna innehåller Adlinks

Likes

Comments

Hej på er.  Blev inget inlägg igår, var hos bonden och hjälpte till på förmiddagen och fikade sen myste jag med Liam innan vi gjorde kvällsmat och så. Somnade vid halv tio redan. Idag körde jag Liam till skolan, skulle prata lite med hans fröken efter det körde jag och möte upp Jenny och Denniz på familia där vi handlade sen tog en fika. Nr jag kom hem så städade jag det värsta så jag kan umgås med Liam när han kommer hem från skolan som är om en stund. 

Hann även att prova ett nytt te som jag köpte idag, verkligen super gott.

Hoppas att ni har en fin torsdag

Nu skördar dom sockerbetorna på fältet utanför oss.

Likes

Comments

Blev utmanad av @jozzanistheshit att skriva tre saker jag helst inte pratar om. Ganska svår lista då jag är öppen och pratar om det mesta.


🌸 1. Cancer vill jag helst inte prata om, det är en fruktansvärd sjukdom, den har tagit många liv bland annat Liams pappa


🌸 2. Misshandel och sexuell utnytning av både barn och vuxna, det borde inte exister.  Finns lixom inte på kartan att det finns men det är så många som är drabbade.


🌸 3. Mobbig är oxå en sak, även om den är lika viktig att bekämpa som det andra två på listan. Har själv blivit mobbad i skolan och vill verkligen inte att det händer.  Tyvärr kan man inte stoppa allt elände här i världen.


Utmanar @evsing @moamattsson  och @mammatill5barn att göra er lista på 3 saker ni helst inte vill prata om.

Likes

Comments

Go morgon på er.  Hoppas att ni sovit gott.
Jag har sovit jätte bra även om man är lite seg nu på morgonen.

Hade kaminen på igår kväll och hållt den till glöd i morse så älsklingen hade fyllt på så här är varmt och skönt inne.

Har en fråga till er?? Vad vill ni läsa om i min blogg?? Något speciellt?? Alla förslag mottages ❤❤ Kramar Anna

Likes

Comments