Det kan inte vara sant, jag brukar inte vara en person med " tur ". Man kan tolka det hur man vill men nej jag brukar oftast få kämpa mig fram. Jag " sticker " inte ut utan jag är ganska så neutral, ja pratar vi tex om en större folkmängd som umgås så " syns " inte jag utan jag drar mig undan, hörs inte direkt, vill inte ta onödig plats ;). Pratar vi kärlekar ja nu har väl inte jag haft så många ;) men när man var yngre då hade jag en kompis som ALLA killar tyckte var snygg, hon är snygg än idag :). Om ens någon stötte på mig så har jag nog inte ens förstått det 🙈. Det värsta jag vet det är faktiskt när man för en gångs skull får vara den som " syns " så tar vissa personer över för att dom ska få bekräftelse, nej usch blä tvi. Pratar vi om ett jobb som jag väldigt gärna vill ha så får inte jag det, jag kommer oftast till intervjun men sedan så går det åt pipsvängen. Blir jag erbjuden ett jobb så faller det på lönetvisten haha ;). Men jag blev INTE vald sist på brännbollen i skolan samt så slog jag ALLA killar i armbrytning ;). När jag sökte till högskolan för att läsa till SSK så kom jag in men i Östersund därför blev det ett nej, dumt att vara kär ;). Försökte plugga upp matematik i vuxen ålder för att kunna söka mig vidare men det drog upp så många hemska minnen så jag slutade. Förstod ingenting & orkade inte ge det en chans fick panik & sumpade den chansen. Pratar vi barn så fick ju vi verkligen barn som gjorde att vi prövades ORDENTLIGT i vår föräldraroll. Stora sömnproblem, barn som ofta var sjuka, stora matproblem, barn med sorg. Vilket har haft en bidragande prövande effekt på vårat förhållande. Om vi reser bort så händer det alltid något som oftast inte är bra, ja ni kanske förstår. Det har liksom inte alltid bara flytit på, men dom som har haft & har ett sådant liv GRATTIS :).

Men på en vecka lyckades vi få tag på en stor övervåning på Gotland v.32 samt plats på båten vi får tom stanna en extra dag. Så sent ute som vi faktiskt var, det är helt otroligt allt det här ♡. Men vad tror ni händer mera ? Just idag dagen innan midsommarafton ligger äntligen det " där " brevet i brevlådan. Brevet som jag har väntat & kollat efter VARJE dag sedan jag var in i våras på en ryggbedömning. När jag fick brevet i handen slog hjärtat dubbla slag, som jag har väntat & längtat.

Jag förstår det knappt själv men jag har äntligen fått en tid på ett papper, jag har äntligen fått ett datum, den 23 Augusti ska jag få komma till Enköpings sjukhus. Jag ringde förra veckan för att fråga vad 17 det är som händer ? Fick till svar att jag skulle få komma tidigast i höst, blev så besviken. Men idag så kom brevet, fem månader efter min ryggbedömning på akademiska sjukhuset så har jag fått en tid :). Ett avgörande besked om mitt liv, en operation eller om diskbråcket helt enkelt ska få läka ut. Samtidigt som jag är glad är jag så galet nervös & orolig, tänk om det blir en operation eller tänk om jag får ett nej. Operera i ryggen & det kanske inte blir bra utan det kanske blir sämre ? Men tänk om det blir bra & jag får tillbaka mitt liv igen ♡. Om svaret blir nej hur ställer jag mig till det ? Orka med smärtorna, orka äta alla dessa mediciner, orka leva ett liv med diskbråck...hur ska jag som person orka med det ? När kommer smärtorna samt utstrålningen i benen försvinna ? När kommer jag att kunna jobba, träna, sitta, stå & ligga normalt igen ? Det är så många frågor som jag har väntat på att få ett svar på väldigt länge nu.

Många papper att fylla i, blodprover, urinprov & blodtryck ska lämnas & kollas upp inför besöket. Men varför egentligen om man skulle få ett nej ? Mycket märkligt tycker jag som är otroligt svårstucken ;) det är därför jag inte får vara blodgivare. Annars så är det en given sak för mig, självklart ska man vara blodgivare om man kan.

Ja tänk nu har jag ett datum en tid, jag ska vid det besöket äntligen efter 9 månaders " helvete " få ett sista besked. Ett avgörande beslut, sedan kanske kanske mitt liv kan börja om igen, den känslan ja den känslan ♡. Tårar i ögonen även idag & nu är det " Stiftelsen " i öronen, " Vildhjärta & Som ingen annan " WOW ♡. 

Efter en helg med MASSOR av fotboll, konsert, match även igår så är min rygg inte bra alls. Vi ska inte prata om utstrålningen den är för tillfället hemsk :( & en mage i kaos så ja lite låg är man. Men nu rustar vi för midsommar :) två dagar som vi ska få umgås med vänner av olika slag ♡. Men först upp med mina tjejer till badet så dom får ta sig ett kvällsdopp, grabbarna stannar hemma för att titta på fotboll 🙈.

Kram Till Er.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Ni vet dom där små guldkornen som förgyller ens vardag eller liv, alla har vi dom, det behöver inte vara stora saker utan det kan även vara små. Men visst det kan även vara dyrare saker som får oss att må bättre, vad som är rätt eller fel vet inte jag om det nu finns något " rätt eller fel " ? Man gör väl det som man tycker om & anses ha råd med.

Mina passioner i livet är att träna ja skivstång / intervall jag fastnade även för flowride limited edition faktiskt :) men även " body combat " som jag testade på för längesen, synd att det inte blev något mera av det för det var verkligen en träningsform för mig :). Ja samt mina promenader dom är guld värda. Tyvärr så har inte träningen för mig iår blivit som jag har velat :( det är en sorg i sig, ledsamt & otroligt frustrerande, jag har tappat otroligt mycket av det samt av mig. Just nu för tillfället vet jag inte ens hur & när jag kommer att ta mig tillbaka när jag presterade som mest & bäst. Det känns långt dit :( jag kanske tom aldrig kommer att kunna utföra den träning som jag älskar mest...hur ska det gå ? Gym är ju inget som jag är ett fan av men säkerligen så är det väl den träningsformen som jag behöver göra. Men jag kan inget om det & ärligt så vet jag inte riktigt om jag hör eller skulle känna mig hemma på ett sådant ställe 🙈. Jag skulle känna mig så bortkommen 😂.

Jag ÄLSKAR som sagt " Takida " musik betyder mycket särskilt när man kanske inte mår så bra men även när mycket är bra ♡. Jag slukar alla deras konserter som är på nära håll, kunde jag skulle jag gå på alla ;) utan problem. Just den rösten den personen den musiken gör något med mig, men vad vet jag inte ? Men som sagt jag kanske är en " mörk " person på både gott & ont.

Ja Gotland mitt älskade hem ♡ det stället älskar jag verkligen som ni har förstått. Det har nog verkligen ingen missat, jag mår uppriktigt sagt väldigt dåligt när vi inte kommer ner dit. Det stället gör något med en ja iallafall med mig, det är ett riktigt guldkorn ♡. För er som aldrig har varit där & åker dit, en vecka är alldeles för lite ni kommer inte att hinna med att se alla dessa fina smultronställen som finns. Jag är en expert på Gotland ;). När jag kommer dit så bara är jag, njuter andas & släpper alla måsten.

Älskar att resa utomlands på hösten, jag avskyr som sagt den mörka hösten samt vintern, från Oktober till Mars så vill jag helst gå i ide eller bosätta mig på varmare breddgrader. Men ja inte så lätt att göra det nu då kanske...men dessa resor som vi har gjort få se nu fem år i rad har varit FANTASTISKT för själen ♡. Jag njuter så in i bomben när vi har kommit iväg, värmen, bada, bli bortskämd & slippa tänka på ALLA måsten som man har hemma. Den veckan har verkligen varit magisk på alla sett & vis ♡. Kunde vi skulle vi lätt fortsätta åka VARJE år på hösten men nej det går inte av olika anledningar. Efter denna resa som blir i Oktober så tror vi att det kommer att bli vartannat år hädanefter. Ja dom år som jag har tidig semester, då tror jag verkligen att man behöver komma till värmen på hösten. Jag har även mina guldkorn där med :) Cupern & Teneriffa ♡.

Men guldkorn för mig kan vara en kaffe i min oas en varm sommardag, åka till våran " grotta " titta när barnen badar & leker ♡. Åka till Öregrund hänga på klipporna både med familjen samt med vänner, packa en fikakorg & bara vara.

Det behöver inte alltid vara så komplicerat samtidigt som vissa saker förhöjer ens tillvaro ens mående lite extra eller väldigt mycket ♡. Jag vet med mig själv att guldkornen löser inga problem dom finns kvar även när man kommer hem & vardagen rullar på. Så det är ingen ide' att boka ett av dom dyrare guldkornen i hopp om att allt löser sig för så fungerar det inte. När vi har kommit hem från Gotland eller en toppen resa utomlands ja då kan jag må dåligt över att man har lämnat detta fantastiska ställe ♡. Inget ovanligt att det blir så för mig, det är nog för att när man befinner sig borta så får man glömma bort stressen som kan vara hemma.

Jag vet att när vi kommer hem från Gotland så kommer jag fortfarande att ha ont, diskbråcket finns troligen fortfarande kvar ;). Jag kommer bli tvungen att fortsätta strida & kämpa men för en vecka får jag ha ont någon annanstans. Jag kanske inte kan bestiga en stor rauk ;) men jag kommer att få vara på Gotland & det är gott för själen & betyder OTROLIGT mycket för mig ♡. Det löser inga problem men det löser ett litet hål i mitt hjärta. Nog för att hålet kanske kommer att vara större när vi åker hem men det får man ta tag i då. Nu njuta av att vi kommer dit ♡ kan knappt förstå det. Sedan måste jag få ordning på min mage den mår skit på ren svenska :( 23.30 inatt satt jag & åt mannagrynsgröt på laktosfri mjölk & äppelmos. Något är galet...

Kram Till Er.


Likes

Comments

För en gångs skull är av glädje det är en fantastisk känsla ♡ & just idag så är det faktiskt så. Det är bara att inse fast det har väl jag gjort sedan länge att jag kan inte eller jag mår inte bra av att vara utan Gotland en sommar. Det blir en sådan sorg tomhet ja jag blir deppig helt enkelt, kanske svårt att förstå men det är faktiskt så. Jag mår helt enkelt dåligt, bara känslan av att inte få komma till mitt andra hem är hemskt :(.

Det kanske inte hade varit lika hemskt som det är nu pga mitt dumma diskbråck sjukskrivning ja hela karusellen med det. Att gå hemma mellan dessa fyra väggar, titta upp i samma tak göra precis samma sak VARJE dag i 7 månader. Nej det är tortyr, hade man jobbat tränat levt som jag är van med inte haft ont då kanske jag hade funnit mig med att bara vara hemma i sommar. Tyckt att det var ok skönt att bara vara ♡ längtat efter min 40 - årsresa i Oktober, men nej nu tycker jag inte det. Jag har haft sådan ångest varit väldigt ledsen :(, har letat stugor för fullt tittat på gamla bilder snyftat lite för mig själv. Jag har hela tiden vetat att det blir nog ingen resa men hoppet har funnits där ändå. Men ju längre månaderna går desto svårare är det att få tag på något, nästintill omöjligt, båttiderna är hemska om man inte bokade det ibörjan av året.

Satt ute på altanen fruktansvärt ont i magen har jag haft vet inte om det är en bacill, mina mediciner, magkatarr eller ett IBS skov på ingång :(. Ja det skulle ju vara väldigt lägligt eller inte. Andreas kommer ut till mig & säger att han har mailat uthyraren som vi hyrde av förra året. Han har nog sett hur dåligt jag mår samt att jag inte direkt har haft 7 WOW månader, fick tårar i ögonen...

Dock så hade han inte fått något svar, den vecka som vi vill åka v. 32 ja det är så gott som omöjligt att hitta något ledigt nu...vi är liksom i slutet av Juni Hallååå !!! Eller det är svårt att hitta något ledigt överhuvudtaget vilken vecka det än gäller mellan 26 - 32. Vi har väntat hela dagen inget svar...

På kvällen stod jag inte ut längre, ringde uthyraren på ren chansning då Andreas redan hade ringt två gånger utan att få svar. Hon svarade direkt, jag presenterade mig berättade att vi hyrt av dom förra året & trivdes så bra i " spökhuset " :). Hon svarade att dom inte hade tänkt hyra ut iår, hon hade ignorerat flera som hört av sig men glömt att ta bort annonsen. Blev så ledsen & berättade att vi sent om sides kommit på att vi så gärna ville komma ner till mitt älskade Gotland men att hitta något nu ja det är inte lätt...kan tänkas att jag nämnde något om min hälsa ;).

Helt plötsligt trots mycket jobb med övervåningen städ oputsade fönster, det står obebott så hyr dom ut det till oss. Förstår ni VI FÅR HYRA DET kan knappt tro mina ögon, tårarna steg upp i ögonen jag tackade nog hundra gånger om :). Vem bryr sig om oputsade fönster herregud dom skulle se mina, tak över huvudet fungerande kök / toalett & fem sängplatser det räcker gott & väl :). Begär verkligen inte mera, jag är bara så otroligt glad ska ni veta :). Har man liksom bott i en likbod, tält, utan el vatten & toalett som dock var mina bästa somrar vill tilläggas ♡. Så är ju detta ställe rena rama drömstället :).

Vet ni hur billigt detta boendet är om man jämför med många andra ställen ? MEN nu var det båttider samt båtpriser, det är helt galna priser på " bra " tider som nu är bokade men oxå väldigt dyra. Nästa problem vi måste stanna en natt till & gick det ? Annars så ja då förlorar vi en hel dag på Gotland, det vill man inte särskilt inte om man bara är där en vecka. Mailade för att fråga om det & det gick :) helt otroligt nu blev det som en extra dag istället :).

Vet ni hur billigt man kan komma undan med att boka på " hemska " tider ? VÄLDIGT samt ej ombokningsbar biljett, men vi tänker som så att vi vill så VÄLDIGT gärna ner man får chansa lite. Händer det något så är det inte direkt att vi förlorar MASSOR av pengar. Vi får ge 395 kr för fem personer med bil tadaaa klockan...02.25 går båten till Gotland 🙈😂 haha japp så är det men är man * host host * rutinerade resenärer så ska väl det gå. Hem går båten klockan 06.30 för 695 kr det är verkligen ingenting. Vill man komma till mitt älskade Gotland så ja då kan man INTE få " allt " men mycket ♡.

Jag är så glad lycklig ♡ jag kommer att få sitta nere vid havet på självaste invigningen till Medeltidsveckan blicka ut över havet andas & bara vara ♡. Jag kommer få vara på " rosornas ö ", besöka mina favorit ställen, dofterna, minnen från förr men samtidigt skapa minnen tillsammans med min familj ♡. När man åker av båten på Gotland den känslan att man har kommit hem är fantastiskt ♡.

Kram Till Er.


Likes

Comments

Men ändå så finns längtan så enormt mycket, jag visste & jag vet att det INTE blir någon semestertripp till mitt andra hem ♡. På något vis så tror man att det kommer att bli av samtidigt som man innerst inne vet att det inte kommer att bli så.

Det är ju faktiskt så att mina dagar har sett precis lika ut sedan Januari, man går upp tar sin medicin skjutsar barnen går ut & går äter frukost gör dom små sysslorna som man klarar av kör sitt rehabprogram äter lunch hämtar ett barn fixar mellanmål tar sin medicin gör middag sedan läxor / träningar / lek för barnen, nattar barn tar sin medicin går & lägger sig. Vissa dagar träning hos fysioterapeuten, läkarbesök, undersökningar av olika slag, VARJE dag har du smärtor med olika grader, på helgen så lägger vi på matcher för barnen som har varit varje helg samt arbetssysslor & sysslor hemma som inte jag klarar av, annars ingenting annat. Det har liksom inte funnits något utrymme för något annat. Nu är det sommarlov barnen är lediga hemma med mig, dagarna ser precis lika ut MEN jag skjutsar dom inte till skolan utan till kompisar eller har kompisar här. Fixar lunch, löser tjafs ;).

Jag har gått igenom vinter, vår & nu är det sommar, ja det är faktiskt trist & ledsamt :( jag har tappat en stor del av det sociala livet, jag har försökt kämpat mig igenom saker som jag varit tvungen att göra. Dom få sakerna som jag har gjort som en kväll med ett tjejgäng, konsert " Takida / Stiftelsen ", en date på min 40 - årsdag, min 40 - årsfest samt konserten i lördags har varit så underbart att få göra. Även om jag har fått lidit för det efteråt så har det i stunden varit så värt det ♡.

Det är inte roligt när det blir såhär, när du är van med att jobba träna fara runt i hemmet utanför hemmet kunna göra MASSOR med saker på en & samma dag. Då längtade man till den där lediga dagen lediga helgen & framförallt semestern. Man bryr sig inte om att bara vara hemma, se samma saker varje dag, för man uppskattar det på ett annat vis. Nu får man en sorts panik ångest för ALLA dagar ser lika ut & jag vet inte hur länge det kommer att bli så :(.

Från November & framåt har jag tvingats att sluta träna, inte kunnat jobba, jag får ständigt göra val för att klara av min vardag ibland blir det inte så & då blir jag mest liggandes eller går runt med fruktansvärda smärtor :(. Dom dagar som känns bättre då gasar jag på & får lida för det efter. Att hitta en bra fungerande balans är väldigt väldigt svårt.

Nej det är INTE skönt att vara hemma, nej det är INTE roligt att ha ont, nej det är INTE roligt att vara borta från jobbet varken socialt eller ekonomiskt, nej det är INTE roligt att äta en massa mediciner, nej det är INTE roligt att sluta träna, nej det är INTE roligt att sova dåligt & nej det är INTE roligt att tappa mycket av den sociala biten & nej jag är INTE på bra humör jämt.

Jag håller modet uppe väldigt ofta, visst jag har stunder dagar & tillfällen som det brister ordentligt jag blir ledsen gråter sluter mig & vill vara ifred. Vilket kanske inte är så lätt jämt, ja att få vara ensam samt en förståelse till varför man mår som man gör mellan varven.

Jag tror inte att alla förstår hur det är på riktigt, visst åter igen det är " bara " ett diskbråck det kunde vara så mycket värre. Men just här & nu så tampas jag med det här & det är nog så jobbigt. Smärtor som helt enkelt förstör ditt liv & när man inte ens kan få bukt på smärtorna samt utstrålningen i benen. Det tar på psykiskt :( man försöker hålla modet uppe men nej det fungerar inte riktigt för mig varje dag. Men jag tycker själv att jag är stark jag kämpar tar mig igenom varje dag med en ganska neutral uthållighet. Men efter ett ex antal böcker, serier, promenader så ja vad ska man säga. Det blir långtråkigt & trist...

Att få byta miljö, se & vara någonstans hade varit så fantastiskt skönt ♡ jag kan lika gärna ha ont där som hemma. Men jag kan inte dra iväg på en semester som kräver flera timmars bilkörning eller flera timmar båt / flyg resa. Ja nu blir det ju inte så men man har ändå haft ett litet hopp om att få lämna huset, jag är urless på dessa rutiner för tillfället. Jag är i vanliga fall en rutin & kontrollmänniska men jag är bara så ledsen på den här situationen just nu :(. När folk längtar efter sin semester, att få vara hemma, packa & åka bort få byta miljö för en vecka eller två, får jag planera för en dag i taget. Det är så himla värdelöst :(...det är faktiskt inte roligt alls.

Kram Till Er.Likes

Comments

Vilken helg vilket väder vilken fotbollscup & VILKEN magisk kväll det blev igår ♡. Jag är helt tagen av denna grupp denna människa som både bjuder på sig själv samt sjunger så fantastiskt bra ♡. Man får både tårar i ögonen samt gåshud när han sjunger, ja mycket riktigt när han går ut på scenen & sjunger " You Learn " helt själv utan gitarr det går inte att beskriva. Tårarna hängde i ögonen på mig då, den är så otroligt stark så fy :( det framkallar så otroligt mycket minnen samtidigt som det är fint. Han gör den låten något så helt makalöst fantastiskt bra ♡ & lika med " Haven Stay " såå bra.

Ni vet att jag skrev att dom inte " syns " ute bland publiken. Vad tror ni hände ? Jo självaste Robban vandrade ut bland oss MEN inte där jag stod så såklart :(. Lite trist men man kan ju inte få allt, för vet ni " Flustret " hörde av sig till mig & frågade om dom fick ta min bild på Robban som jag hade lagt ut på sociala medier ;) & lägga ut. Men självklart :) så nu finns min bild både på Flustret på instagram samt på Flustrets sida på Facebook, lite roligt faktiskt :). Men otroligt synd att jag inte hann med & få en liten touch på mitt " frikort " ;).

Kvällen gick otroligt fort ville aldrig att den skulle ta slut, men ja när konserten var över så icke sa Nicke inget party här inte ;). När " Anna & Marie " stunden var över vips så förvandlades vi till två duktiga ordentliga mammor. Vi tog bussen hem 22.48 för att komma isäng för att tidigt imorse fortsätta heja på våra barn. Men nu får man leva på det här ett tag ♡. På " båtveckan " är det dags igen, men då är det " Stiftelsen " som gäller :).

Vilken helg det har varit, fotboll fotboll & ännu mera fotboll :) & vilken värme det blev då. Lite jobbigt för våra barn med värmen samt tyvärr lite skador. Isabelle fick hoppa med i 04:ornas roslagscup iår så det har gått lite upp & ner med att få spela. Vilket hon visste om, men hon har fått spela :), dom gick iallafall till A semifinal men där tog det stop. Dom fick spela om 3:de & 4:de plats & det slutade med att dom kom fyra :). Bra kämpat av tjejerna, Isabelle drog dock på sig en lårskada hon med.

För sonen så började det tufft, två förluster direkt sedan två vinster, dom gick till B semifinal förlorade med 3 - 0, slutade med en tredjeplats i B semifinalen. William skadade även han sig baksida lår så inget spel i sista matchen. Men väldigt bra kämpat av grabbarna :). Men i slutändan så ska syskonen & verkligen vi föräldrar få medalj för ALLT pusslande. Arbetsuppgifter, matcher hit matcher dit hinna åka mellan matcherna på olika orter när man har flera barn som spelar. Servera dom lunch vätska göra matsäck för en hel dag samt flera dagar. Men oxå för alla glada hejarrop peppning & stöttning ♡ vi är bäst ;) hahaha.

Nu har jag fått hem två helt färdiga & VÄLDIGT trötta barn, nu grejar vi med middagen för fullt, hungriga är bara förnamnet. Grillat blir det, laxpaket, kyckling, fetaost med smarriga saker på, färsk potatis & färsk ananas. Sedan blir det bara softa i soffan, min rygg mår urdåligt kan jag säga inte bra alls :(. Är totalt slut så hur denna vecka blir får vi se. Men vilken helg, helt fantastiskt ♡.

Kram Till Er.

Likes

Comments

Jupp precis så är det det är nu eller aldrig once in a lifetime ;) hehe. Ni förstår ikväll äntligen mitt under självaste " roslagscupen " som är en väldigt stor fotbollscup så drar jag. När vi har fullt upp från morgon till kväll, olika tider olika planer, två barn som spelar på två olika orter på olika tider, flera matcher, arbetsuppgifter så sticker jag. Jag bara känner att för en gångs skull så är mitt viktigast ;) haha ja så är det faktiskt !!! Skulle inte missa det för något i världen ;) men jag har faktiskt varit med på cupen oxå. Jag har gjort min plikt som mamma men ikväll så ska jag få vara Anna för några timmar :).

Tråkigt nog så är mina sk vänner URTRÅKIGA, dom skyller på kalas hit fester dit jobb roslagscupen trött efter resa osv osv. Alltså herregud vad är det med dom ? Jag som bjuder & allt ;). Så ja det höll på att sluta med att jag fick gå ensam, det hade jag ju annars gjort inga problem. Maken sa hela tiden att han kunde " offra " sig, men njaa han är inte så rolig att ha med sig i detta fall ;) haha. Sedan kom cupen som ivägen & då valde han den, konstigt det är fotboll vi pratar om ;) då är en date inte lika viktig. Men två dagar innan konserten bestämmer Marie sig för att " offra " sig för sin galna vän, det var ju väldigt snällt tycker jag :). Min syster sa faktiskt att hon hade kunnat följa med annars, så det hade nog löst sig :).

När detta bokades var det flera månder dit, vet att jag tänkte att då är det ju sommar & mina bästa månader ♡. Det kändes såå långt borta men nu är det dags :). Jag ska piffa till mig lite, ta något gott att dricka sedan ni blir det åka av. Längst fram ska jag stå & rocka järnet, japp med ett diskbråck det får bära eller brista, i med dubbla doser, jag får ligga i högläge hela dagen imorgon. För det är såå värt det :). Så sorry familjen ingen cup blir det för mamman då ;) nä skulle inte tro det. Det vi har halvt bestämt är att om det blir tidiga morgonmatcher som kl.8 då kommer inte jag & lilldonnan följa med. Men annars så hakar vi på, även om jag har fruktansvärt ont så ska jag försöka vara med & heja på mina barn in i det sista ♡. Fast det är inte optimalt med fotbollscup en hel helg & konsert 🙈.

Tänk om man får gå backstage WOW vilken lycka, få en autograf eller tänk er en kram 😍. Ja nu kommer ju inget av detta att hända men drömma kan man ju få göra :). Om om & om igen skulle jag lätt kunna lyssna & se på dom, iår så blir det andra gången än så länge året är inte slut ännu ;) ledsnar aldrig, synd att dom inte är så " öppna " & syns lite mera efteråt. Vissa brukar ju kunna mingla runt lite bland fansen & publiken efteråt men det har jag aldrig sett dom göra. Det går kanske inte, folk skulle hoppa på dom troligtvis.

Men visst är det som så att jag ska gå på " Takida " ikväll såklart om ni inte redan har listat ut det :). Min favorit grupp, som dessa låtar har hjälpt mig på olika vis ♡. Ja sedan så har ni ju självklart inte missat att jag har en liten crush på Robban. Det är något med honom som jag dras till & jag tror förutom hans otroliga fantastiska röst som är helt makalöst fantastiskt bra så är det " his dark side ". Japp jag dras till det mörka lite dystra hållet, hans bakgrund samt mående är fruktansvärt. Säger bara en sak om ni inte såg " djävulsdansen " när han & hans fru var med så titta på det avsnittet, fy säger jag bara :(. Satt med tårar i ögonen, vilket helvete för dom båda två, för den som mår dåligt men oxå för den som är anhörig. Jag har ju det där i mig att ta hand om andra finnas där när man är sjuk eller när någon mår dåligt & behöver en. Jag brinner ju för det vårdande omhändertagande & har nog alltid gjort det ♡. Det kanske oxå är därför man känner så för honom.

Om en stund så kommer Marie till mig, vi har hela huset för oss själva vilket typ aldrig brukar hända. Så en liten lagom förfest, prat, skratt & skvaller innan det blir buss in till Uppsala & " Flustret ". Hahaha ja när var man på " Flustret " sist 🙈 ? Nej vi hörs en annan dag nu är det bråttom :) & självklart så hoppas vi på en faboulse kväll. Men kan det bli annat med både sällskapet & det man ska göra ;) nä precis.

Kram Till Er.

Likes

Comments

Hallå på er hur mår ni ♡ ? Rullar sommarlovet på fint lugnt sansat & under kontroll ;) ? Känner ni att ni fixar det här galant eller drar ni erat hår ? Ja både för att man kanske jobbar eller för att man är ledig av olika anledningar. Om det nu inte hade blivit som det blev för mig så skulle jag ha gått på semester på midsommarafton. Det var nämligen min tur att ha tidig semester iår, vilket jag " hatar ", det är TOTALT värdelöst usch. Men ja nu blev det som det blev tyvärr :( lite trist när förra sommaren sabbades av en akut urdragen tand & med ALLT som blev med det. I år får jag tampas & kämpa med ett diskbråck :( ja vi med våran tur på sommaren, herregud...kanske ska bli en vintermänniska istället.

Hos oss är vi inne på sommarlovets första vecka det brukar behövas några veckors nedvarvning, ja för " vissa " ;). Sonen är nog alltid på nedvarvning tror jag haha :). Vi ska som sagt inte göra någonting speciellt vilket känns liite jobbigt, jag är dessutom ensamen med barnen i några veckor nu innan maken blir ledig. Man borde ju tycka att efter nästan ett helt år istortsätt med att varje vardagmorgon samt vissa helger ha klockan på alarm så borde ju iallafall det vara skönt att slippa. Men så är ju inte fallet hos mig för jag vaknar ju oavsett tidigt VARJE morgon, tänk bara förra sommaren när man kunde sova till klockan 9. Det har inte hänt en enda gång sedan dess, jo nu ljög jag för vad tror ni hände imåndags ? Jag slog upp ögonen klockan tadaaa...08.35 🙈 jag förstod verkligen ingenting, det var ett år sedan det hände sist. Men annars så går det inte att sova länge, när familjen vaknar & går upp har jag varit uppe i både tre & fyra timmar. Väldigt drygt kan jag säga att det är, ja jag tar iallafall till vara på dagen men inte till något speciellt utan dagen kan istället kännas väldigt lång. Inte så konstigt om det är jag som kommer att lägga mig först detta lov ;) jag kommer nog inte palla med familjens dygnsrytm tyvärr. Dom skulle nog förstå mig om dom själva vaknade mellan 05.30 - 06.30 VARJE dag då är man trött på kvällen & behöver sova. Ja om jag nu inte ha ändrat dygnsrytm jag med :) men det tror jag tyvärr inte.

I veckan så har jag haft besök från syster min med barn, i fem timmar umgicks vi, pratade, åt lunch, bjöd på nybakad rabarberpaj med vaniljsås & pratade ännu mera om ALLT möjligt. Det var riktigt mysigt ♡ kusinerna lekte för fullt & hade så himla roligt :). Dom fick med sig Isabelle hem som övernattningsgäst, då blev kusinerna ännu gladare :). Lilldonnan har lekt med " E " äntligen efter flera dagars sjukdom samt upptagen med kusiner & annat :). Imorgon får jag besök från Ronny trevligt :) ja ett barn tar han med sig oxå.

Vädret har ju verkligen varit fram & tillbaka, regn sol åska hagel om vartannat, jag är mest orolig över vädret tills på lördag 🙈. Eller förresten hela helgen, roslagscupen börjar som sagt på fredagkväll & vi brukar inte ha jättetur med vädret då. Förra året avslutade grabbarna med att ta sig ett dopp i leran eller gyttjan snarare ;). Ja annars så blir klädseln lätt på lördagkväll, stövlar, regnjacka & keps, snyggt värre ;).

Igår for maken & jag in till stan helt ensamma åhh så romantiskt tänker ni ;) hahaha njaa knappast vi hämtade upp mitt nya vrålåk. Jag passade även på att göra en snabbshopping & vi hann med ett ta en " frappe " tillsammans. Tjejerna var hos syster min under tiden & lekte :) det var nog roligare än att åka fram & tillbaka för " bara en cykel ". Men jag blev glad som fick en splitterny hoj att glassa runt i, inte så illa pinkat ;). Tack alla ni för en toppenbra present ♡ jag tror faktiskt att jag aldrig hade " unnat " mig en ny cykel. Nu kan min gamla hoj som typ är 20 år få vara en reserv cykel åt barnen. Den fick jag i present av mitt ex, jag kommer fortfarande ihåg hur glad jag blev över min då så fina gröna " ultra " :).

Det kan låta rysligt klämkäckt härinne men det är inte riktigt så, igår så ringde jag till Enköpings sjukhus för att fråga vad 17 det är som händer ? Jag har nu väntat snällt i ca 10 veckor på att få en kallelse, har inte hört någonting. Varje dag sedan i mitten av April har jag sprungit ut & tittat i brevlådan men nä inget brev. Jag får till svar att det är INTE dom som ska kalla mig utan det är akademiska. Men det är ett missförstånd med den informationen sa människan som jag fick prata med. Akademiska ska sköta kallelsen inte Enköping för det är akademiska som lånar en sal på Enköpings sjukhus & sköter dom undersökningarna där. Men alltså herregud hur dumt låter inte detta ?

Får ett telefonnummer till akademiska, får prata med en operationskordinator som ja uttrycker sig med att vill jag få ett snabbare besök kan jag vända mig till Strängnäs eller någon klinik i Stockholm & ja då får jag betala för det själv. Hon talar om att dom minsann har två läkare sjukskrivna & fullt med patienter som har väntat MYCKET längre än mig. Ja men vet du det skiter jag i just nu & jag är inte helt dum i huvudet !!! Min frågor var " vad har hänt " samt " när skulle jag få veta om den här informationen " ? Här går jag & väntar hoppas på att få komma för att få ett sista besked innan sommaren, vi pratar om mig min kropp mitt mående min hälsa, ja HELA mig. Jag hade med andra ord fått gått & väntat tills i höst om jag inte själv hade hört av mig för att just nu få veta att INGET kommer att hända innan dess. Ja men tack då för det var beskedet jag fick, jag kommer att bli kallad i höst " någon gång " :(. Då pratar vi ett besked om en operation eller om diskbråcket helt enkelt ska få läka ut, hur lång tid kan ett sådant besök ta ? Inte särskilt länge, för vissa kanske inte detta besök betyder så mycket men för mig så är det ett sista hopp, att kanske slippa mina smärtor & få börja " leva " igen. Men ja alla är vi olika.

Jag är inte vidskeplig eller så men på vägen hem i bilen jag är lite ledsen konstigt vore det annars. Vilken låt tror ni dom spelar ? " You Learn " ♡ det är helt galet vid varje jobbig undersökning röntgen eller besked som jag har gått igenom eller fått det sista halvåret så tamesjutton så har den låten kommit varje gång. Det är faktiskt lite scary men på ett bra sett ♡.

Min läkare ringde idag då vi behövde prata om mitt gabapentin & fortsättningen...ja för vad händer nu med ALLT ? Jag är så sjukt stressad & nervös över min handläggare min sjukskrivning, hur jag mår mina smärtor, medicinering & hur länge kommer det att vara såhär ? Det bara snurrar runt runt det blir som ett kaos & med beskedet som jag fick igår så blir det ett ännu mera stresspåslag :(. Men ja det kanske inte alla förstår...jag kan ärligt talat inte förstå människor som tycker att det är skönt att vara hemma. Jag har nog aldrig varit så sjukt stressad, ledsen förtvivlad arg i hela mitt liv som dessa 6 månader, jo efter Davids död såklart. Jag är så trött på att bråka kämpa för mig min kropp " min rätt " till ett fungerande liv & ens hälsa. Det är så galet alltihopa, är det såhär ? Får alla människor kämpa på det här viset som jag har blivit tvungen till att göra från dag ett det första besöket på den första VC i December fram tills nu ? Herregud finner inga ord för det. Min läkare är toppen lugn sansad rak & ärlig, jag ska fortsätta med gabapentinet men det blir ingen mera höjning jag får ligga på 900 mg då jag har det jobbigt med mina biverkningar. Pga det så kommer det inte ske något mera under med utstrålningen i mest vänster benet & troligtvis inte på smärtorna heller. Vi ska träffas i Juli så får vi se hur läget är då & vad som händer med min sjukskrivning. Hon sa att vi verkligen får hoppas på att jag får en tid i Augusti till kirurgen, ja jag vet inte längre vad jag ska tro faktiskt. Fick väldigt mycket beröm för min dagliga promenad trots smärtor samt ett vänster ben som INTE är samarbetsvillig. 

Av dessa sex månaders sjukskrivning hur många månader tror ni att man har fått " vänta " på olika saker & besked ? Det är inte bara det att man ska & måste orka med sig själv utan du har dessutom smärtor som ställer till ett rent helvete, mediciner som du MÅSTE prova & hur mycket som helst, biverkningar, rehabträning av dess olika slag, hjälpmedel, massor med olika undersökningar, stress med försäkringskassan vänta på besked, byta VC samt läkare två gånger om. Du fixar inte din vardag ditt jobb eller ditt liv som förut men ändå försöker jag in i det sista att inte ge upp att inte ramla ihop i en hög. Trots bakslag på bakslag samt en väntan som är så sjukt tålamodsprövande så ja ibland vill jag fly bort någonstans en stund. Slippa tänka slippa ALLA måsten & bara få vara ♡. Ja vägen är inte alltid rak utan det är backar upp backar ner det svänger något så otroligt ibland & det är då man blir lite låg. Efter ett tag känns vägen lite rakare men så helt plötsligt så finns ett gupp som man stöter på & då får man samla kraft & mod för att orka börja om igen ♡.

Jag är inte en " sån " person i vanliga fall MEN när människor klagar över en ond axel, ont i ett knä, ont i halsen, feber, sticka i en hand, lite ont i ryggen, tennisarmbåge. Ehh ja welcome to my world and please shut up !!! Vi kan mer än gärna byta & med att byta då menar jag ALLT med vad det innebär, ja typ det sista halvåret, ska vi det ? Nä jag trodde inte det va ;) men som jag hela tiden har sagt det kunde vara så mycket värre. Put on a smile and shine ♡.

Kram Till Er.


Likes

Comments

Jaha då var helgen slut över förbi, helt sjukt så fort en helg bara kan gå & man konstaterar att man inte har gjort så mycket annat än att hänga på fotbollsplaner ;). Min syster skrev faktiskt det idag att vi har väldigt mycket av den " varan " & ja det har vi. Ibland mellan varven så blir man lite stressad, sa senast idag till Andreas att jag får en sorts panik. Man hinner som inte med att njuta andas ta in av det som ska vara min bästa årstid. Vi har varje år så sjukt mycket nästan året om, när sommaren kommer vill jag bara stoppa tiden. När barnen har sitt lilla uppehåll från fotbollen då kan vi pusta ut ett tag. Men det går verkligen bara runt runt hela tiden, försöka hinna se båda barnens matcher / cuper lika mycket, träningar, skjutsa hit & skjutsa dit olika dagar & tider samt arbetsuppgifter, puh.

Som sagt fotboll igår fotboll idag, idag hade både William & Isabelle match men vi slängde om vårat beslut & åkte med William. Det kändes som om han behövde lite mera stöttning, ja ni vet när man hamnar i en liten svacka då är det jobbigt. Det var ju som så att han har varit en målsprutare självförtroendet växte han tyckte det var såå roligt med fotboll. Men så händer det något & helt plötsligt så bommar man målen ett efter ett, man får kanske höra lite för mycket av det negativa. Det sätter sig i huvudet man börjar tänka lite för mycket & inget stämmer eller blir bra, det är jobbigt med dessa svackor. Man känner att man har förväntningar & krav på sig som man just nu inte grejar eller presterar. Det är jobbigt...det man är rädd för är om han ledsnar & inte vill fortsätta spela, han älskar både ishockey & fotboll. Men det känns som om att väldigt mycket måste klaffa & stämma för att det ska bli ett bra resultat. Så jag tror att uppehållet som dom kommer att få är välbehövligt för alla. Men först ska dom ta sig igenom nästa helgs cup som säkerligen kommer att bli tuff samt den sista matchen som dom har i slutet av Juni sedan V I L A.

Hemmamatch igår som inte kändes bra av olika anledningar & bortamatch idag för William, Isabelle hade hemmamatch idag men det blir ju alltid bortamatch nu ;). Efter Williams match så åkte vi in till Uppsala, äntligen dags att köpa mitt vrålåk ;). Jag var så inställd på en vit / rosa cykel men såklart den fanns inte, då hade jag svart eller lila att välja på. Nope aldrig lila nä nä nä ;) så jag fick ta en svart MEN jag fick ju inte ta med mig den hem. Åhh alltså när man har sett fram emot att få med sig den hem så fick jag inte det, typiskt. Så nu måste vi åka in till stan på tisdag igen för att hämta den. Men vet ni hur lyxigt det kändes att slänga fram ett presentkort på ett x antal tusenlappar & den är som redan betald :). Jag säger ju det det är inte så tokigt att fylla 40 ändå ;). Jag har en tripp till Gävle att se fram emot med, bara bra saker med att fylla jämt :). Men just nu är mitt dilemma att ragga upp någon som vill ställa upp på lördag ;) alltså hur svårt kan det vara ? Allt är ju redan betalt, jag bjuder :).

Nej nu ska vi ladda för ett sommarlov ihop jag & barnen med start imorgon & jag har inget planerat alls. Jag ser på denna sommar med skräckblandad förtjusning av olika anledningar...

Kram Till Er.

Likes

Comments

Nu har barnen gått på SOMMARLOV & är lediga tom den 20 / 8 :) sedan är det dags att ta nya skoltag. Då kommer jag att ha två barn på högstadiet, känns jättekonstigt. Jag får iallafall ha alla tre barnen nära, ja med deras skolor. Lilldonnans skola ligger väldigt nära skolan som William & Isabelle går på det är skönt, särskilt när man agerar chaufför på morgonen ;). Isabelle kommer att få sitt första betyg spännande :) & William kom hem med fina betyg måste jag säga ♡. Hoppas det håller i sig bara ;).

Det är nu det väntas ett härligt efterlängtat lov ♡ ni vet dygnet ska ställas om väldigt viktigt ;) man ska springa barfota, bada, leka, vara med kompisar, äta massor av glass & " annat " ;), försöka komma ner i varv & andas ♡. Det är nu vi kommer att märka att man har tre barn hemma i flera veckor både på matkontot & disk ;). Det är nu vi kommer att undra hur 17 man ska fixa dessa veckor ihop både en & två gånger hehe ;). Det är nu man ska träffa vänner grilla umgås dricka lite bubblor. Det är nu man ska göra någon enstaka utflykt, gå ut & dansa, gå på konserter, det är nu dom ljumma sena sommarkvällarna ska komma ♡. Det är nu man ska passa på att ladda det där " må bra " kontot, ja om man kan. Det finns en massa " det är nu ", men vi har inget " det är nu vi drar iväg ett par veckor " nej utan det är nu som vi faktiskt bara passar på & är ♡.

Men nu hoppas ju jag på att jag är på benen igen tills i höst för jag står verkligen INTE ut :(. Jag har väl bara insett är sommaren 2017 inte alls blir som jag vill men det har ju inte detta år än så länge varit heller. Jag vantrivs något så kopiöst, orkar inte med att ha ont inte kunna fungera normalt. Jag förstår att för andra som ser mig så tror dom nog inte att jag har ett diskbråck. Det är nämligen många som säger " men det syns ju ingenting på dig ". Men vad är det som ska synas då ? Vissa ser det på mig när jag ska försöka sätta mig ner samt resa mig upp. Jag svankar utåt med rumpan när det är riktigt illa, när jag sitter sjunker jag ihop som en liten hög, allt för avlasta smärtorna. När jag är ute & går tycker vissa att det ser ut som om jag har gjort number two i brallorna. Jag har otrolig hög smärttröskel jag går inte runt & ojjar mig hela tiden. Vet ni hur jobbigt det är att vistas med människor som bara gnäller ? Förresten det blir inte bättre av det heller, ett diskbråck " syns " genom att du klarar inte av att jobba när det är som värst dessutom beror det ju på vad du jobbar med. Du klarar inte av att träna på samma sett som förut ja om du har tränat vill säga. Din sömn störs ganska så MYCKET, du kan inte sitta eller stå stilla för länge du måste hela tiden röra på dig. MEN om du står för länge ja då sabbas resten av dagen som idag. Du äter massor av tabletter flera gånger om dagen, du får biverkningar som gör att du kanske inte mår så bra. Det kanske inte " syns " jämt men det känns. Du klarar helt enkelt inte av dom vardagliga sakerna på samma vis som förr. Visst jag kan gå ner & handla bära en tung påse det gör ont något så kopiöst MEN man ber inte om hjälp hela tiden. Du följer med på aktiviteter klistrar på ett leende på läpparna för att orka helt enkelt det är det man ser. Men man ser inte hur det blir efteråt för ni är inte med mig 24 / 7 ni ser dom stunderna som jag helt enkelt måste klara av. Men ni ser inte när jag ligger med benen i högläge i soffan ni ser inte när jag tar alla mina tabletter. Ni ser inte hur jag kämpar mig fram hemma ute för att det gör så ont inuti min kropp. Jag sitter inte i rullstol, jag har inget gips, jag hoppar inte på kryckor, gjorde jag det ja då " syns " det att jag har ont. Tom med min familj glömmer bort att jag inte klarar av saker dom kan be mig om allt möjligt, ja köra lite med mig. Ibland ryter jag ifrån men oftast så gör jag det bara för att, man orkar helt enkelt inte. Nej för det " syns " ju inte...

Nu när jag äntligen har kommit upp i startdosen efter väldigt många veckor så kanske jag känner en minimal mjukhet i ryggen. Har fortfarande utstrålningen kvar mest i vänsterbenet, jag har väldigt ont i ländryggen MEN jag kan faktiskt känna korta korta stunder som känns " ok ". Ja för att gå & ha ryggsmärtor sedan November så är ju dom små stunderna fantastiska ♡. Dom finns men inte så ofta tyvärr, jag sover mycket bättre vilket är underbart men jag tar många tabletter innan jag ska lägga mig. Dock så är biverkningarna jobbiga illamående en enorm trötthet känner mig svullen ont i lederna, en mage som har kollapsat & allmänt lite " off "...så nej jag är inte pigg på att öka dosen om jag nu måste det. Jag måste ringa min VC när det börjar dra ihop sig så vi får se hur domen blir helt enkelt.

Det mest påfrestande irriterande som gör en väldigt ledsen är remissen till kirurgen, vad har hänt ? Är det så illa att dom väntar in i det sista, när 90 dagar har gått så måste dom göra något & ja det är väl då jag får en tid. Helt sjukt :( jag vet att det finns så många värre sjukdomar / operationer / bedömningar som måste gå före men jag vill bara ha ett besked. Ja så man vet hur man ska gå vidare så att säga, allt detta är en enorm stress. Själva tillvaron som man lever i gör att man blir ledsen, det förstör otroligt mycket som skulle kunna vara så bra. Men nej det " syns " som sagt inte...

Ibland kommer man ur gängorna det är väl inte så konstigt, från förra helgen har det varit extremt mycket av att just stå stilla. Det har varit en fotbollscup i flera dagar, två skolavslutningar, jag har kånkat fram saker i trädgården som man inte tänker på att jag har gjort. Jag brukar som sagt hålla modet uppe men ibland så ramlar man ner i gropen. Jag tar mig upp det gör jag alltid. Men jag kanske inte alltid är på topp, när jag har extra mycket ont så ja då är det är som det är. Det är väl när man märker hur pass påverkad man är av diskbråcket vid vanliga saker som man förut alltid har fixat som gör en ledsen. Men nej det " syns " inte för jag gråter inte synligt eller jag säger inte jämt att jag inte kan eller klarar av. Men hur många av er måste tex ta två alvedon som ligger på 665 mg / tablett innan man kan spela kubb med sin dotter ? Nej precis en liten notis bara, I'll be back som alltid :) med lite " Takida " i lurarna & min bubbla så löser det sig. Jag vill verkligen inte verka otrevlig på något vis men ibland så måste man bara få vara ifred & spy ur sig ♡.

Kram Till Er.


Likes

Comments

Jo det är min dotters födelsedag hurra hurra HURRA 💕🎈🎉. Ja kan ni tänka er även fast det första barnet blev en skräckblandad förtjusning så skam den som ger sig. Boom som en blixt från klar himmel blev denna unge hmm...tillverkad på självaste bröllopsnatten 🙈 haha. Ja då det tog lång tid med att få William så tänkte vi att det är väl lika bra att köra på så att säga ;). Första försöket oops så kan det gå, så vi har precis 2 år & 6 dagar mellan våra ♡.

En igångsättning även denna gång samt så blev jag inskriven direkt på specialmvc då min tidigare graviditet var så tuff & jobbig. Så jag fick gå där hela tiden vilket var skönt, dock lite jobbigt att sitta & åka men vad gör man ? Jag trodde att jag väntade en " Tristan " Andreas sa hela tiden att det var en flicka. För mig så har det ALDRIG spelat någon roll vilket kön det har varit på mina barn. Jag har varit lika glad för att få en pojke som att få två flickor ♡. Men har aldrig gillat uttrycket " men åhh har du en av varje " ? Ehh ja och vem bryr sig ?

Blev igångsatt den 8 / 6 2005 kl.9, kl.14.44 är Isabelle född, 3820 gr & 50 cm lång ren kärlek ♡. Tyvärr så blev inte Isabelles & våran start bra alls :(, redan när jag fick upp Isabelle på bröstet kände jag att något inte var bra...men nej ingen trodde på mig, jag sa till flera gånger men nej dom som slog bort det...hon blev sämre sämre slöare & slöare. När hon hade sugit konstant på mig i 14 timmar började andas fortare & fortare fick jag PANIK något var så fel :(. Larmade till personalen som kom fort dom tog henne ifrån mig & försvann ut ur rummet, där ensamen låg jag kvar.

Andreas var inte där utan han var hemma hos William, dom skulle ju komma in & hämta oss, ringde gråtandes till Andreas som fick slänga sig i bilen & komma in till sjukhuset. Låg gråtandes i sängen visste inte alls vad som hände med mitt barn, det var fruktansvärt :(. Var hon död ? Andreas kommer in vi får veta att Isabelle är riktigt dålig, slö hon måste ner till neonatalavdelningen på en gång. Jag får inte följa med för mig sätter dom i karantän för misstänkt magsjuka :(. Tänk er själva nyförlöst, tvåbarnsmamma, mitt nyfödda barn är sjuk, jag själv är dålig får inte följa med mitt sjuka barn :(. Det var så fruktansvärt så usch, Andreas springer mellan mig & neonatalavdelningen för att rapportera, jag ligger bara i sängen gråter & gråter. Försöker pumpa ur mjölk ja det som går, Andreas får koppa Isabelle med det lilla som finns samt stödmata med ersättning. Han får tillbringa timmar med henne på bröstet men inte jag :(. Jag befinner mig inte ens i närheten av dom, jag bröt ihop fullkomligt dessutom lämna en tvååring hemma borta över natten utan oss & i flera nätter. Ångest & tårar för det med...

Vi blev inlagda med Isabelle i 10 dagar på neonatalavdelningen, hon hade fått en infektion, jag kom ner till henne efter ca två dygn när jag var symptomfri. Jag kommer fortfarande ihåg salen slangarna apparaterna maskinerna som pep & lät, alla sjuka barn som låg där, mitt barn såg väldigt frisk ut mot dom då. Vi fick permission efter några dagar MEN blev tvungna att åka in två gånger om dagen för att Isabelle skulle få sitt antibiotikadropp. Dom satte en kanyl i huvudet på henne som fick sitta kvar hela tiden. Då Isabelle behövde komma igång fort så slutade jag att amma, det fungerade inte alls jag kämpade & slet som ett djur men det gick inte. Grät för att jag var en sämre mamma grät för att jag var så slut grät för att jag inte visste hur jag skulle göra. Fick träffa VÄRLDENS bästa barnläkare vid utskrivningen som såg hur dåligt jag mådde & hennes ord träffade mig så perfekt. " Anna en mamma som mår bra är bättre än en mamma som inte mår bra du är ingen sämre mamma. Du ska inte amma, ersättning är precis lika bra & i ditt fall så ska du inte kämpa längre, du har gjort tillräckligt nu ". Den lättnaden går inte att beskriva det var så fantastiskt skönt ♡. Jag har aldrig haft en nöjdare " snäll " bebis, hon sov hela nätter från hon var 4 månader, aktiv japp det kan man väl säga ;).

Med Isabelle så är det alltid fart & fläkt inte en lugn stund, varje minut ska nyttjas ;). Det är lite mycket blixtar & dunder mellan varven hehe det gäller att hänga med i svängarna vilket kanske inte jag gör jämt. Vill inte bara vara hemma det är rena DÖDEN för henne när det blir en sådan dag. Hon är pappas flicka ut i fingerspetsarna & har alltid varit det & ja dom fick väl ett särskilt band ibörjan. När jag var totalt slut av ALLT så åkte Andreas själv in till sjukhuset med henne. Inte ofta men ett par gånger, jag skäms inte över det varför skulle inte en pappa kunna göra det ? När han var totalt färdig så skjutsade svärmor in dom ♡.

Isabelle är otroligt godhjärtad men upplevs tuff, både till sättet & utåt sett MEN det är inte så. Visst hon har skinn på näsan när vi kommer till fotboll men absolut inte annars. Hon blir ledsen funderar en stund men slår av sig saker fort på ett bra vis. Hon har tyvärr haft lätt för att bli indragen i saker " få skulden " vilket kanske har stämt ibland men inte alltid !!! Det här har vi jobbat otroligt mycket med hemma, men hon har mognat hon har nu äntligen hamnat med bra rätt passande vänner & det märks, vilken skillnad ♡. Isabelle är otroligt hjälpsam, hon tänker väldigt mycket på andra ja som när någon fyller år osv. Kort stubin så det är som en berg & dalbana minst sagt ;) oroar sig mycket för hur andra mår samtidigt som hon den ena sekunden " är hemma " för att i nästa sekund undrar när flyget går till nästa destination ;). Haha ja så är det faktiskt, det som är så skönt härligt med Isabelle är att hon än så länge inte " bryr sig ". Ja om smink märkeskläder hår färg, hon kan gå i mjukiskläder osminkad med en tofs på huvudet till skolan. Lika som att hon kan dra på sig en " Levis " tröja & bära byxor med hål i dagen efter. Det tycker jag är så fantastiskt ♡ sedan att hon är en grym tjej på fotbollsplanen helt galet roligt underbart, vilken envis go kämpar dotter jag har, fantastiskt ♡. Jag har nog lyckats lite ;) vi två kan tjafsa skrika bli så osams mellan varven så jag gråter, jag riktigt ser i ögonen på henne hur hon för stunden avskyr mig. Att hon är pappas flicka det gör mig inget för tänk vad underbart det är att det får vara så. Jag vet att hon kommer att komma till mig en vacker dag ♡ hon gör det nu med men hon vet att jag är strängare ;).

Vi väckte henne med vacker sång haha eller inte ;) ett par paket ja ni vet önskar man sig dyrare prylar så får man inte så många paket. Nöjd dotter nöjd mamma ♡. Då vi redan har firat henne tidigare med släkten så blir det inget mera kalas. Men självklart önskemiddag vid tillfälle då hon väljer att träna ikväll istället för att fira men också för att det krockar med skolavslutningen för lilldonnan. Den börjar nämligen redan klockan 17, herregud, men kanske vi tar något smarrigare fika ihop på kvällen ♡. Nu dröjer det exakt på datumet fyra månader tills vi ska fira en 8 - åring ♡.

Kram Till Er.

Likes

Comments