Jag sa för väldigt många månader sedan att tänk om " Stiftelsen " kommer till årets båtvecka, jag skrev tom det till dom som anordnar denna vecka. Sedan att folk har försökt tuttat i mig att dom kommer inte att komma hmm ;) jag hade det banne mig på känn. Är så otroligt glad, går runt & småler hela tiden, tänk vilken 40 - Årspresent det hade varit, en toppen present skulle jag säga iallafall åt mig :).

Vaknade 6.40 suck blir tokig sover så dåligt & lite, klockan 8 stod jag inte ut längre hade så fruktansvärt ont så fy :(. Pallrade mig upp men visste knappt hur jag skulle få på mig skorna, tog mig till sist ut för en promenad. Ni undrar kanske hur jag kan gå ut & gå när jag har så ont ? Jag måste det, jag måste i rörelse så fort som möjligt, det är MYCKET värre att vara stilla. Efter vägen blev jag stoppad av en kollega så vi pratade en stund, bara under den tiden som jag stod stilla kunde jag knappt flytta benen framåt när jag skulle börja gå igen. När jag väl var hemma var jag så ledsen det gör så himla ont :( grejen är att det syns inte utåt hur ont man har. Eller som Andreas säger " du klagar aldrig ", jo i bloggen det är min ventil, tyvärr. Det är ni stackare som läser som får ta skiten, förlåt ♡.

Var lite nedstämd när jag hem, familjen var uppe & frukosten framme ♡ satte mig i soffan med en kaffe tankarna & smärtorna far fram & tillbaka. Det går inte att förklara, men att ifrågasätta hur man kan få " gå hemma " med ett diskbråck, ni vet INTE vad ett diskbråck är tro mig för då hade ni aldrig sagt något !!! Det är verkligen fruktansvärt :(.

Det slutade med att vi for in till gränby, jag var så osäker på om jag skulle " orka ", huvudet gör det men inte kroppen, åka bil sitta stilla. Att gå inga problem men blir det för mycket av det så får man lida för det efter. Nya skor till tre av fem i familjen, jag hittade en ursnygg blus som kanske blir till festen ;). Köpte på mig ännu mera dekoration till borden, jag har liksom en vision om hur det ska se ut sedan får man se :). Jag älskar som sagt att fixa ordna, det var det bästa & roligaste med vårat bröllop ♡. Ja sedan att jag blev gift är en bonus ;), jag som ALDRIG skulle hitta någon som ville ha just mig, ja så deppig kan man bli av att bli lämnad.

Nu sitter jag i soffan med TENS apparaten på så himla skönt jag brassar på den som bara den. En liten stund att slippa ha ont precis hela tiden. Sprang på moster min & hennes make på gränby så vi stod & pratade en stund, trevligt :).

Härhemma blir kvällen soft, Isabelle ska iväg på match imorgonbitti jag vill så gärna följa med samtidigt som jag har så himla ont, särskilt på fm. Ni vet bortamatch sitta i bilen sedan STÅ vid en fotbollsplan åhh fyy vad jag hatar detta tillstånd. Man känner sig så otillräcklig sämst mamma & fru blir så ledsen så usch :(.

Kram Till Er.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er alla, har ni fredagsfeelingen i er ;) ? Vet själv att har man en kommande jobbhelg så är ju känslan helt annorlunda. Just den känslan men oxå lite oroligkänsla på det kommer kanske jag att känna nästa fredag. För det är nämligen så att det är min jobbhelg då jag har som sagt inte jobbat på väldigt länge. Samtidigt som jag längtar så in i vassen till jobbet är jag orolig för mitt hälsotillstånd. För jag vet nämligen inte om jag kommer att fixa det, som läget är nu så kommer det inte att gå bra. Är galet orolig för att det kommer att förvärra det & då kommer läkningen att ta mycket längre tid, vilket jag inte vill kan jag säga. Så delade känslor så fy...vill knappt tänka på det...

Upp som en tupp ner som en pannkaka keep stilling strong...nja inte direkt, idag har det varit en " hemsk " dag, ja i kroppen min. Annars har den varit bra ♡ kände direkt imorse när jag skulle ta mig upp ur sängen att nej detta kommer inte att gå...mitt i allt så nös jag & fyy vad det gjorde ont trodde jag skulle börja gråta :(. Varje steg uppför eller nedför har varit en kamp, hjälp med skorna hjälp att dra upp rullgardinen. Är väldigt tacksam för att maken har jobbat hemifrån idag, han har skjutsat han har hämtat men även fått hjälpa sin fru. Om jag ser ljuset ? NEJ knappast...men som ett brev på posten en blixt från klar himmel kom en kallelse till ortopeden, den 4 / 4 har jag fått en tid. Många frågor att gå igenom & svara på samt rita inför besöket. En tid för en genomgång av min kropp en bedömning om jag är lämplig för en operation, det känns både skönt & läskigt på samma gång...jag både vill men ändå inte. Om jag inte anses vara i så dåligt skick för en operation men även om jag är det så är det ingen garanti för att det blir bra. Blir jag nekad en operation hur går vi vidare då ? Hur många månader / år pratar vi om ? Hur många olika mediciner ska jag behöva prova att äta ?

När jag nu fick tre " extra " veckor på mig att träna med dom rätta ävningarna samt utan den medicin som jag vägrade, hur har det gått då Anna ? Inte bra alls :( har haft väldigt ont, tabletterna som jag fick istället för " dom andra " fungerar inte men upptäckte att jag svarar väldigt bra på TENS. Hur ska vi då gå vidare ? Inte en aning jag har verkligen inte en susning hur man kan bedömma en människas smärtor med hur arbetsför man är. Utan det känns snarare olustigt & lite otryggt...varje morgon slår jag upp ögonen & tänker " tänk om det onda är borta idag ", det är vad jag drömmer om just nu ♡.

Ni vet idag är det dags för årets viktigaste match att gå av stapeln ;) föräldramatch med lilldonnans innebandylag med maskerad. Jag & lilldonnan står för utklädnad samt bakat till laget, pappan står för representant av spel från våran familj. Han ställde gladeligen upp som är en gammal spelare & som kör på korpennivå nu ;), ja föräldrarna är värst när vi kommer till dessa matcher dom går som sagt all in ;). Så må bästa lag vinna = B A R N E N 😊.

Men vet ni idag är det ett speciellt datum på olika vis, bästa för idag är att " Stiftelsen " kommer till " båtveckan " åhh jag är så glad ÖVERLYCKLIG med andra ord ♡. Ja jag har en biljett självklart :) bästa sommaren ♡. Om exakt två månader så är det en av årets stora händelse ;) japp två månader kvar som sagt, andas njut nu kvinna för när du vaknar vet du inte vad som kan ha hänt ;) haha #ingenåldersnojahärinte.

För mig så nådde jag ett litet delmål dagen till ära - 7,1 kg äntligen vilken kamp & slit det har varit kan jag säga !!! Har inte haft så " bra odds " heller, diskbråck som förstör min träning så in i bomben, är alldeles för stilla mot vad jag & kroppen är van med samt mediciner på det 👎. Man får vara glada för det lilla så att säga :). Kommer ni ihåg att jag nämnde en bokserie som var helt fantastiskt en riktig " feel good " trilogi :). Första delen handlade om den där pilgrimsleden som jag blev helt såld på, den sista delen handlade om Gotland - Fårö. " Mitt andra hem " som ni vet älskar ju jag Gotland ♡ hon hamnade där för att driva ett " bed and breakfast " undrar om dessa böcker försöker säga mig något :) ?.

Ha en mysig kväll alla, det hoppas jag att vi får eller jag har iallafall ett leende på läpparna ♡. Ni vet föräldramatch, maskerad, tacos till middag, barnens bästa dag på veckan samt bästa bästa gruppen i sommar kan inte bli bättre ♡.

Kram Till Er.Likes

Comments

Lite läskigt att veckorna går så himla snabbt, i helgen ska klockan ställas om, vi går verkligen mot min bästa årstid ♡. Även fast läget är som det är så hoppas jag att jag kommer att stanna upp & njuta av det som är runtomkring.

Har haft sällskap av sonen idag, dom har fått hemmauppgifter från skolan som innebar att filma & prata. Så när jag kom hem från promenaden blev jag utslängd på altanen med en kopp kaffe, inte mig emot ;). Då fick han jobba ifred så att säga :).

På em. hade vi utvecklingssamtal för William därav hemmastudier, dom kör samtal hela dagen för eleverna nämligen. Iväg på det, vi möttes av väldigt nöjda mentorer, det var en fröjd att ha William som elev ♡.

Lilldonnan följde med hem till " E " efter skolan så jag fick hämta hem en ryggsäck bara idag :), Isabelle & " E " kom hem till oss & " hängde " ;).

Tog mig en promenad även på em. min rygg är väldigt jobbig idag men vädret är ju så fantastiskt så man kan inte låta bli :). Alldeles strax dags att börja med middagen, ska slå till på en fisk / räksoppa hade jag tänkt. Sedan vankas det fotbollsträning för både William & Isabelle & helgen kommer att gå i samma anda.

Kram Till Er.

Likes

Comments

Att ha sämre dagar, jag tillåter mig att få vara ledsen jag tillåter mig att känna mig sviken av min kropp för detta är något som jag måste tillåta mig att leva med just nu. Men det är inget som jag tillåter mig att ha hela livet !!! Jag tillåter mig även att lufta mig i min blogg, det är mitt sätt att få ventilera. Jag visste att denna resa som jag ska ta mig ur & igenom inte kommer att vara särskilt upplyftande, roligt eller särskilt lätt. Utan otroligt tålamodsprövande, tårar blandat med bättre & sämre dagar, ett hopp som mellan varven sviker än.

Imåndags var det en bra dag, kanske en för bra dag ? Jag var ute & gick, jag bakade bullar som krävde lite kroppsarbete som ni förstår, jag röjde av lite varstans i huset, jag följde med på lilldonnans träning då satt jag ner & avslutade dagen med ett träningspass. Ja ett baspass friskis, jag avstod från övningar som jag vet inte går jag tar inte ut mig helt för jag fixar inte det. Igår låg jag istortsätt hela dagen, men var uppe & vandrade lite mellan varven. Jag vet inte vad jag ska tro eller hur jag ska tolka det...

Innan detta hände i min kropp så jobbade jag 75 %, mitt jobb kräver mycket av ens kropp, jag jobbar som undersköterska inom hemtjänsten. Jag for fram & tillbaka, var igång konstant hela dagarna, tränade allt möjligt hur mycket som helst, skötte ett hem barn & en trädgård. Kunde sitta på barnens alla träningar samt matcher, hoppa studsmatta, sparka boll & leka med barnen, köra bil utan problem, lägg på en " slå i klackarna taket " någon gång ibland på det oxå. Allt det här kunde jag göra på en & samma dag utan problem hur mycket som helst nu kan inte jag det längre...ska man inte få ha ett sådant liv igen ? Ska allt handla om planering, välja & stå över saker i framtiden ? Jag är verkligen inte beredd att göra eller leva så, jag vill INTE ha sådant liv. Vill någon det ? Det är verkligen så jobbiga tankar som far inom mig, jag är frisk för övrigt jag lider inte av någon allvarlig sjukdom vad jag vet, jag har egentligen hälsan men inte kroppen. Ja om ni förstår hur jag tänker, jag skulle egentligen kunna göra ALLT om inte det där förbannade diskbråcket fanns :( det är så sjukt så skrattretande så usch...

Jag kommer inte att finna mig i det, jag kommer inte & vill inte sluta " leva " pga det, jag vill inte tvingas ändra mitt liv efter det. Ska man behöva göra det ? Är det normalt ? Jag ska liksom jobba i minst 25 år till, jag ska kunna träna fram tills jag dör ja om man " kan ", jag ska ha rätt till det tycker jag. Vi pratar om ett diskbråck inte om något mera allvarligt som har gjort att jag inte kan leva som förut. Det vore en helt annan sak om jag hade drabbats av en olycka en sjukdom som gör att jag inte kan & måste tänka om. Men just nu i detta läge just för mig så pratar vi om ett diskbråck ni hör väl ett " pip " diskbråck som ställer till hela mitt liv !!! Visst man ska vara glad för att det inte är något värre eller allvarligare. Men det är så sjukt jag blir så förbannad, irriterad & otroligt frustrerad !!!

Det tar tid, ge det tid, träna i rehabsyfte, prova mediciner hit prova mediciner dit, sjukgymnastik & övningar flera gånger om dagen, undersökningar hit undersökningar dit, bråka för sin " rätt ", dåligt med sömn, promenad hit & promenad dit, ligga på golvet, kudde hit, bälte dit, TENS apparat på. Be om hjälp säga ifrån, planera hit & planera dit. Samtidigt som man har konstant ont & det inte blir bättre :( JAG ÄR LESS !!!

Så ut med skiten bara, andas fokusera, onsdag dagen mitt i veckan & " Grey's " ikväll :). Föräldramatch för sonen i hockey, nej ingen mamma med ute på isen & ingen pappa heller för han kan inte åka skridskor ;). Men han skämmer bort sin fru med en resa & en alldeles egen & ny TENS apparat det är banne mig kärlek det ♡.

Kram Till Er.Likes

Comments

Nu kan jag pusta ut som jag har haft ågren för detta cellprov, jag har som sagt inte ett minne av att jag tog det för tre år sedan. Katastroftankar för fullt, ännu mera när det för ganska så längesen började strula i kroppen min...

Ringde för att kolla om jag verkligen hade lämnat ett prov för tre år sedan, det hade jag i slutet av februari 2014 var jag där, puh. Vilken lättnad det var att få höra det ♡ så om en vecka precis ska jag dit för att lämna ett nytt prov. Inte särskilt trevligt eller " skönt " men herregud blir man erbjuden undersökningar som gäller ens hälsa så gör man dom självklart. Skulle inte tveka en sekund, något bra med att fylla 40 är mammografi, den kallelsen kommer nog ganska så fort när man har fyllt år. Jag som dessutom hade någon sorts cellförändring när jag var yngre, det upptäcktes när vi försökte skaffa William. In till kvinnokliniken för att kolla upp det & lämna prover, fy vilken jobbig väntan det var innan jag fick ett besked. Som tur var så visade det inget allvarligt den gången, så vi fick grönt ljus att köra på ;). Men det tog sin lilla tid kan jag säga, ja iallafall med första barnet.

Idag gör vi som så många andra & stöttar " rocka sockorna " självklart så gör man det, vi hyllar & gillar olikheter ♡. Såg ni något mystiskt sken & hörde muller igårkväll ? Tydligen så var det många som gjorde det & på flera ställen runt om i Sverige, spännande ;). Jag har varit med om något sådant för väldigt många år sedan. Jag stod i köket hos mitt ex pratade i telefon med Lollo, tittar ut & ser ett starkt ljus som en meteor som fladdrar mellan husen. Blev helt tyst paralyserad förstod inte alls vad det var som jag såg 😂, lite häftigt med samtidigt.

Fick ett samtal från bonuspappa min under min blöta promenad, hade jag gillat tung hårdrock hade jag haft det på i lurarna idag av olika anledningar. Han kom förbi på en kaffe & självklart fick han provsmaka bullarna mina :). Vi pratade om allt mellan himmel & jord, trevligt när han dyker upp :).

Ikväll ska Isabelle prova ut nya kläder, ni vet nytt lag innebär nya kläder ;). Ett väldigt bra beslut av henne att byta fotbollslag, vilken utveckling hon har gjort på så kort tid, hon strålar & är så himla glad efter träningar & matcher. Så roligt att se & följa med henne på " denna resa " ♡.

Ja här händer det inte så mycket, har börjat fått en sorts stress i kroppen över vad som komma skall...en sorts ångest över min kropp, vad kommer att hända ? Jag känner hur svag, ont jag har, hur ont jag har i vissa positioner, böja, rotera, köra bil. Hur 17 ska jag fixa mitt jobb :( ? Jag förstår inte alls hur det kommer att gå, jag vill så innerligt gärna jobba, men hur ska jag bete' mig så jag inte får mera ont, skadar mig ännu mera & förvärrar situationen ? Jag önskar så att detta bara ville försvinna !!! Det är ju en sak att göra något av dessa " ej bra " moment någon gång om dagen men flera gånger det kommer inte att hålla :(. Jag känner redan nu när jag är hemma & " gör fel " hur ont jag får, jag kan inte ens stå stilla för länge, sitta längre stunder, springa i trappor, utåtrotation då strålar det ner i benen som bara den, böja mig för mycket...hur 17 ska det gå med mitt jobb :( ? Jag får panik ska jag säga er...

Idag är det en dålig dag en VÄLDIGT dålig dag tårarna bränner i ögonen jag har ont väldigt ont :( jag vill inte ha det såhär hela livet. Det känns så hopplöst att bli så hämmad av ett diskbråck det är hemskt :( fungerar ens dessa övningar ? Jag märker ingen skillnad alls, vill ta en kniv & köra rätt in i det onda bli av med smärtorna för en stund, orkar inte med detta blir helt slut :(. Som om inte det var nog så drog jag på mig något i nacken igår, känns som en ordentlig nackspärr men ändå inte.

Put on a smile torka tårarna & rycka upp sig, jag kommer igen men just idag är jag låg. Snart kommer lilldonnan min hem ♡ maken är så snäll så han åker upp & hämtar henne så får jag ligga på golvet med benen i luften.

Kram Till Er.

Likes

Comments

& kanske inte den sista, för första gången i mitt liv så har jag lyssnat på en podd när jag tog min runda. Vet inte riktigt vad jag tyckte om det ;), vill helst ha bra musik i lurarna. Ramlade in på den här podden bara ändå, diskussionsämnet verkade intressant så jag tänkte " äh jag provar ". Men nja man måste ju koncentrera sig mera för att lyssna ;) har man musik på så kör man bara !!! Men man ska aldrig säga aldrig :). Vet att många lyssnar på böcker istället för att läsa, men nej jag vill hellre läsa, tur vi är olika :).

Gick upp imorse med ett jobbigt illamående jag mår ju tyvärr illa ofta men vet inte varför jag gör det :( urjobbigt. Natten har varit väldigt orolig har säkert vaknat fyra gånger under 7 timmars sömn inte bra alls. Drömmar, kallsvettig, smärtor, ingen bra sovställning nej fy, sedan upp på morgonen med barnen & dagen går i ett. Det tar som på, i 6 månader nu har jag haft det såhär, inte så underligt att man känner sig slut, överkörd & ett ojämnt humör mellan varven :(.

Efter promenad & sjukgymnastik körde jag igång en bulldeg, lovade att baka till den viktigaste matchen på året, " föräldramatchen " ;). Den går av stapeln på fredag i år med maskerad om man vill, haha ja lilldonnan & jag jublade inte så högt ;). Då jag inte kan ställa upp & spela själv så bakar jag till laget istället :), vad gör man inte för barnen ? Så både vaniljbullar & kanelbullar blev det, lilldonnan fick provsmaka men bara hon inte vi andra, haha japp här är man hård ;). Vi får äta lax & en nyttigare variant av blomkålsmos dagen till ära, blir bra det. I 10 veckor snart har jag & maken försökt varit lite nyttigare ;). Det har gått upp & ner på resultatet för min del, mediciner, samlar på mig vätska & inte den träning som jag & min kropp är van med :(. Så nej inte så " lätt " för min del tyvärr, jag har " fuskat " men ändå under kontrollerade former ;) inte så väldigt många gånger men jag har fuskat & står för det, haha man är väl bara människa ;). Ändå så är jag sjukt duktig medans det är lite sisådär med maken ;) men vem går det bäst för ? Ja inte för mig vilket är galet irriterande, jag rör mig tom mycket mera än honom grrr ;).

Hämtade en skadad dotter efter skolan, ett barn hade slängt en kotte i ansiktet på henne rakt i pannan & ögat :( så hon var ledsen såklart. Blir tokig när man slänger saker mot ansiktet särskilt mot ögonen det går så lätt att det kan hända något med tex synen. Nu är ju hon dessutom livrädd för att få in något i ögonen, hon får formligen PANIK när det händer. Som varje kväll när hon har lagt sig kan hon komma uppfarandes panikslagen för att hon har något i ögat. Vet inte varför hon är så rädd för det ? Nog för att hon har varit lite utsatt för just skräp i ögonen som lett till sjukhusbesök & droppar. Men sån här panik hon blir helt hysteriskt.

Fick hem en låda med fest " piff " till festen min idag, silver & rosa kommer det att mest gå i, snyggt :). Ja annars träningar av olika slag, innebandy, fotboll & jag ska på friskis, jag är envis minst sagt ;). Hör ni vad säger vi om sista delen " Innan vi dör " ? Så sjukt spännande & vilken superbra serie, bästa svenska serien på länge 10 av 10 får den lätt :). Har ni inte sett den så har ni verkligen missat något kan jag säga !!!

Kram Till Er.

Likes

Comments

Puh nu pustar vi ut, denna helg har susat förbi, nu laddar vi för en ny vecka. Denna söndag gick i samma anda som igår MEN vi böt plats på barn, sport & ort ;).

Fotbollspremiär för sonen på konstgräs hemma, så inte särskilt långt att åka :). Fotboll är roligt att titta på när det är varmt skönt ute, ja för oss som tittar på iallafall ;). Men som spelare förstår jag att man INTE vill ha för varmt väder. MEN det är ju inte direkt troligt i Mars månad, hahaa. Fast idag hade vi himla tur med vädret 🌞 & grabbarna bjöd på en vinst :).

Ja " som vanligt " i detta hus var lilldonnan & jag uppe först imorse, igår trodde jag att hon var på väg att bli sjuk. Blek, " konstig ", åt INGET godis alls vilket är så olikt henne men visst " bra ". Hon åt knappt någon mat alls på hela dagen frös & svettades om vartannat, ont i magen...

Ja mina tankar gick direkt till att hon höll på att bli magsjuk mitt " värsta " som ni vet, dags för kräkfest...bort med mattor, in med en hink värmde vetekudden & lade på onda magen. Sedan typ " vänta "...vi har * peppar peppar * inte haft denna avskyvärda sjuka på besök på ja ni vad kan det vara ? Tre år tror jag men fy vad sjuk hon var då, det var då hon blev inlagd med dropp, på bara några minuter blev hon så sjuk så det höll på sluta väldigt illa :(. Av " bara " en magsjuka så blir hon väldigt väldigt dålig & sjuk, därav att jag blir TOKIG på människor som inte håller på reglerna kring magsjuka.

Men det blev inget med lilldonnan :) skönt, tror hon var väldigt trött i kombination med att hon hade spelat match sprungit som en galning & ätit väldigt dåligt. Ja som ni vet så har ju hon sina matproblem, även fast det är bättre så är det verkligen inte bra. Men jag är glad för det som hon petar i sig, ni förstår hon blev ju av med sin " önskekost " som hon hade i skolan så nu äter hon som alla andra. Ja jag är glad för att det finns smörgåsar som hon kan ta & äta annars vet jag inte vad hon skulle leva av. Detta var ju bland det tuffaste vi gått igenom med ett barn, matvägran från det hon föddes :( sedan barn & sorg som vi tvingades att ta oss igenom så fruktansvärt jobbigt :(. Men ni vet " det som inte dödar härdar så länge det inte blir för mycket " ♡.

Själv hade jag en " gå ur luften dag " ni vet PANG explosion de lux 😉 japp så är det att leva med mig. Det går till en viss gräns sedan måste ALLT det där bara ut ur min kropp. Jag biter ihop & biter ihop är ganska så tålmodig sedan säger det POFFS, ja sån är jag. Det behövdes bara så lite som att vara uppe på nätterna till mellan klockan 2 - 3, sedan sova på morgonen till efter klockan 10, halva dagen har ju gått då !!! All denna sport som måste ses HELA tiden & vi " andra " måste alltid anpassa oss efter det, jag blir formligen GALEN. Tv : n var nog på i 10 timmar igår, fatta 10 timmar !!! Jag tittade i max två timmar, max, ja att man sedan går upp från soffan lite då & då visst men nej, tycker jag då ;). Tyvärr så lever man inte ett ungkarlsliv längre ;), sådana här moment kan irritera mig, vad irriterar ni er på ? Vad irriterar du dig på hos mig :) ?

Här har det monterats studsmatta, kul när snön kommer, men säger inget mera om det. Fick en lysande plan om vi inte skulle skaffa oss en till stor studsmatta ? Varför ? Dels för att den här är ranglig & börjar bli till åren men oxå för att vi har världens trädgård vi kan fylla ut den lite med roliga saker åt familjen :). Ja tjejerna skulle bli överlyckliga & bra motion samtidigt 👍.

Själv satte jag mig ute i solen med en kaffe & surade i min ensamhet, väldigt skönt var det. Lyssna på fåglarna gå ett varv i trädgården titta på alla blommor som har kommit, andas ♡. Ni vet " låt mig vara mamma & fru är sur & irriterad idag ", ja tänka sig så har även solen sina fläckar ;) haha, det är det som är det härliga med livet, det går upp & det går ner. Efter ett tag har det lagt sig & smekningen på ens lår, hålla handen eller kanske tom en puss kan vara ok ;). Nej jag är inte alltid så lätt att leva med 🙈.

Kram Till Er.


Likes

Comments

Helgen är här, för oss så går det i sportens tecken hela helgen, precis som när det är vardag. Klockan på ringning imorse men för min skull behövdes inte det, 7.20 slog jag upp mina ögon. När klockan var strax efter 8.30 var jag ute & gick i det fina vädret 🌞. Klantigt nog så glömde jag ta på mig bältet för ryggen herregud vilken skillnad det var. Fick så himla ont så fy, men då har jag provat på det med ;).

Idag var det dags för Lilldonnan som skulle iväg på bortamatch i innebandy :) som ni vet så ÄLSKAR ju hon det ♡. Man riktigt ser hur det lyser i ögonen på henne ♡ hon är väldigt duktig i det, hon ser spelet så otroligt tydligt, duktig med klubban & otroligt kvick i sina ben. Ja man får faktiskt skryta över sina barn jag skäms INTE ;). Tror hon tyckte att det var extra roligt att både William & Isabelle följde med & hejade på, ja kanske inte storasyster då ;). Hon hittade nämligen på kompisar från hennes nya fotbollslag så hon hängde med dom men blev även kvar när vi åkte hem. Så hon ska ta bussen hem själv därifrån, spännande :).

En otroligt jämn match var det, så roligt att se :), lilldonnan är som en duracellkanin ute på plan hon kämpar & tar i, så hon blir ganska så slut när hon spelar. Idag fick hon både håll & ont i hälen, vi måste kolla upp det inför nästa säsong. Ja hon bjöd oxå på ett par mål, men vi måste nog få henne att börja passa ;). Man räknar ju inte mål i dessa åldrar men det har tjejerna samt föräldrarna full koll på ;) det slutade med en förlust för våran del, men tjejerna såg så glada ut ändå :). En trött svettig glad & nöjd dotter i bilen hem.

Kan säga att ha tre barn som sysslar med olika sporter, vi deltar på träningar, matcher, cuper, poolspel. Vi har fått följa deras resa & utveckling från tidig ålder, det är så roligt :). Tre barn tre individer tre helt olika pannben, styrka & kämpaglöd, FANTASTISKT är vad det är & samtidigt så himla roligt. Vad gjorde vi inte utan dessa föräldrar som ställer upp frivilligt, stort tack till er alla ♡.

Då jag har lite svårt att lägga eller sätta mig i soffan resten av dagen så tog jag på mig bältet snörade på mig skorna & lockade med mig maken ut på en runda till. Så idag blev det iallafall runt milen 👍. Men nu hägrar soffan & tv : n för maken resten av denna dag, jiippie ;) ja vad jag ska hitta på vet jag icke. Men ni kanske förstår dom tillfällen jag tar för att gå ut slå klackarna i taket 😉.

Kram Till Er.Likes

Comments

Veckans bästa dag enligt mina barn ♡ ni vet tacofredag & allt ;). Idag blev jag tvungen att koppla på mig den vidriga illaluktande TENS apparaten det gick inte att vara utan. Ni förstår igårkväll stod jag på ett garagegolv i 2 timmar, jag löft ingenting det skötte Marie & föräldrarna om, utan jag stod stilla, det gav ett resultat på en kraschad rygg :(. Jag har så fruktansvärt ont, det strålar ner i benen så fy, blir tokig på det här orkar inte med att ha det såhär längre :( kan det inte bara försvinna, snälla. Har inte gått bra alls med träningen, promenaden var knappt så jag tog mig runt imorse, man blir så otroligt trött & slut i kroppen, lite less i ögat är jag denna dag ja jag erkänner just idag är jag INTE stark.

Jag & Marie tog oss en tur till grannorten för att handla sådana där " bra " saker ni vet ;) ja som går åt & som är bra att ha hemma. Jag hittade iallafall servetter till festen min bla, haha :).

Fick världens bästa 40 - Årspresent av maken idag, en resa till ett av mina favoritställen, jag blev förälskad i detta ställe på en gång när vi var där. Så vackert så varmt, underbart hotell, suverän mat & all inclusive ;) bra läkare, bra shopping, kort flygresa, himmelskt hav ♡. Då jag inte är som många andra som reser, USA, Maldiverna, Dominikanska republiken, Thailand, Mexiko ja ni vet sådana exklusiva ställen som folk vill till ;) så blev jag ÖVERLYCKLIG att resan min blir & går till...Cypern det är verkligen ett av mina bästa ställen älskar det ♡. Så i Oktober kliver vi åter in på hotell " Sandy Bay Beach " dyrt visst men så fantastiskt ♡♡♡♡. Längtar som bara den :).

Jag har under ett par veckor funderat över när man blir kallad för att ta cellprov, för visst ska man bli det automatiskt ? Ju mera jag tänker på det, försöker komma ihåg när jag gjorde det, men nej jag kommer inte ihåg. Det känns otroligt längesedan, får en sorts panik inom mig, tänk om dom har glömt bort mig, tänk om det skulle vara något...idag på Facebook kom det upp " 2011 tog jag cellprov ". Men nej det får inte vara sant, är det verkligen så, har dom glömt bort mig ? Nu har jag verkligen PANIK kan jag säga, vet ni hur många år det är ?!!! Skulle precis ta fram numret & ringa telefontiden är slut för idag...jag verkligen ber att det inte är något fel...

Kram Till Er.

Likes

Comments

Ni vet när ens kropp sviker en, man ställs & hamnar i ett läge som är ganska så påfrestande både fysiskt men oxå psykiskt men " hanterbart ". Det är samtidigt väldigt lärorikt men inte ett dugg roligt.

Jag har fått lära mig mycket saker under dessa 6 månader, inte bara att vara tuff stark kämpa för sin hälsa, bråka med läkare osv osv. Utan att försöka acceptera att " just nu Anna klarar du inte av saker som du är van med ". Det är fortfarande otroligt svårt att leva & göra precis så, man känner att kroppen inte orkar / kan men huvudet är helt friskt.

Att bli hämmad & låst i sin egen kropp är så sjukt påfrestande så usch pga smärtor, hemskt :(. Åker jag till fysioterapeuten så kan jag inte åka någon annanstans den dagen. Följer jag med på barnens träningar eller matcher så måste jag gå röra på mig mellan varven. Är vi borta på en middag måste jag stå upp vissa stunder. Jag kan inte alltid hämta skjutsa barnen om det blir många turer eller längre sträckor, hjälpa lilldonnan med diverse saker kan vara otroligt påfrestande för ryggen. Gå på en konsert slutade med att dagen efter kunde jag bara ligga ner med benen högt, jag kunde inte ens gå ut & gå :(.

Att tvingas ställa om sitt tänkande kring träning är fortfarande otroligt svårt, jag saknar så att få köra ett galet skivstång / intervallpass, få svettas ta i. På ett friskispass kan jag inte heller ta i eller göra allt, det är så otroligt sorgligt på något vis. Jag försöker verkligen tänka när jag ligger hemma på golvet antingen i smärtor eller för att träna " Anna detta är för en tid det kommer att bli bra "...ja men när ? Samtidigt så har man verkligen fått sig ett uppvaknande på hur det är att ha riktigt ont, jag som ALDRIG har haft ont i ryggen förut har fått prova på det minst sagt. Vad är lite huvudvärk, ont i halsen, bihåleinflammation eller lagat en tand ;) ( som maken har gjort idag ) nja inte mycket...

Jag blir oxå otroligt ledsen att ingen trodde på mig när jag sökte hjälp i December, det kanske inte hade behövt gå så långt som det faktiskt gjorde. Man blir förbannad samtidigt, jag läste min journal igår ojojoj säger jag bara. Ja det står ju inget positivt om mig, utan hur besviken jag har varit på läkare, smärtstillande samt fel träningsprogram & väntan på en diagnos. Men det är ju oxå sant, det har inte gått snyggt till. Men det framställs inte eller ser bra ut om jag säger som så, jag är en gnällig typ snarare ;). Sedan den här " väntan " på vad undrar jag ? Man får ont i magen av allt tänkande som smärtorna, dåligt med sömn, bråk av mycket, sjukskrivning, pengar, sin hälsa, familjen, jobbet. Nej usch...

Vill tillägga en sak det borde vara straff att låna ut TENS apparat till en rökare för att sedan ge en icke rökare samma apparat. Jag kan ärligt talat inte bära den på mig den STINKER gammal inpyrd rök jag mår så illa så fy :(. Tom plattorna som man fäster på kroppen luktar & prata inte om bandet som man kan ha runt halsen. Det går inte jag kan inte ens ta i den så illa luktar den, så ingen hjälp av den längre. Blir galen hur tänker man ? Den är ju helt " förstörd " i mina ögon !!!

Från det till vilken dag vi har haft fantastiskt ♡ efter min runda & sjukgymnastik blev det en kopp kaffe ute i solen på altanen LOVELY♡. Åt även lunchen ute med, som jag har njutit av stålarna, men även pratat i telefon samt svarat på SMS om festen min :). Jag bjuder självklart på ALLT, har man barn så gör man som man vill, våra barn kommer att vara med såklart det är en självklarhet för mig ♡.

Lilldonnan följde med hem till " E ", Isabelle & " E " kom hem till oss, ikväll vankas det träning för sonen, match på tv: n för maken & Anna som har äran att vara klassmamma ska dela ut kakor mellan 17 - 19 ;).

Nej dags för en runda sjukgymnastik sedan en kopp kaffe två koppar om dagen räcker för mig :). Hur många koppar dricker ni ;) ?

Kram Till Er.Likes

Comments