Just nu är jag så matt frustrerad trött men ändå väldigt lättad, det har varit jobbigt det är tufft jag har smärtor som är så djävulska att du mellan varven vill ta en kniv & hugga in i ryggen. Tårar besvikelse känslan av att inte bli trodd, läkare som har skrattat dig rätt upp i ansiktet. Det har gått så långt så man har trott att man är knäpp i huvudet. Jag har legat krypandes på golvet, jag tog mig inte ner för trappan, på jobbet fick jag lyfta ur mina ben över kanten till bilen. Jag har vissa dagar knappt kunnat klätt på mig, jag har gråtit legat & vridit mig om nätterna, vaknat en gång i timmen för att jag har så ont. Jag har hela tiden känt att något är fel, det är något som INTE stämmer, jag känner min kropp, jag har bråkat, kämpat som bara den. Men fått till svar: " Nej nej det är inte det ". När jag själv hela tiden innerst inne har misstänkt det...

Jag har fått så många olika besked, min första läkarkontakt var den 20 / 12 då hade jag haft ont i 8 veckor redan, olika smärtstillande, många utlåtande, jag bråkade till mig en röntgen för ländrygg, " det behövs inte du har en muskelbristning bara ". Först blev det en slätröntgen vilket kändes så onödigt då man inte ser allt på en sådan, jag förklarade för nästa läkare det är något som är riktigt fel, jag har så fruktansvärt ont :(. Klä av mig för så många olika människor, undersökningar på undersökningar, jag själv tog upp en kontakt med fysioterapeuten just pga att jag har så ont. Något måste göras, jag kan ju inte leva " normalt " eller träna som förr, det är något väldigt tokigt...

Vet ni EN person av alla människor som jag har träffat under denna period har haft rätt, det var den otroligt duktiga fysioterapeuten som jag träffade första gången. Han som undersökte mig så himla noggrant, det var han som skrev ett helt otroligt utlåtande i min journal. Han som sa att jag var tvungen att ta en ny läkarkontakt direkt för att få en remiss till en MR. Vet ni när det var ? Det var den 11 / 1 men det känns som en evighet sedan, det han sa & trodde att jag hade stämde, men ingen av läkarna som jag har träffat har trott på det. " Du har en ordentlig muskelbristning, du har ett ordentligt skolios, du är överrörlig, du har ett glapp mellan kotorna ". Men jag har känt att det kan inte bara vara det...Varför kan jag inte i stå i flera timmar ? Varför kan jag inte sitta en hel hockeymatch när sonen spelar ? Varför kan jag inte köra bil längre sträckor ? Varför kan jag inte vrida mig som en normal människa ? Varför strålar det ner i benen ? Varför gör det så ont så jag gråter mellan varven :( ? Tillsist fick jag igenom en MR fast det var onödigt för den skulle ändå inte visa något sas det...

Jag har ett brett diskbråck på nivå " L5 - S1 " som buktar mera åt vänster sida, ja det var så :(, jag har själv haft på känn att det var det, men då väldigt många så åt mig att det är INTE det så tänkte jag att jag måste väl tro på dom. Samtidigt så är jag " glad " att jag har svart på vitt att något är fel. Jag har inte hittat på det här, nu äntligen så har jag fått ett besked ett svar på varför jag har så himla ont. Det är inte farligt men nog så prövande kan jag säga, hur blir det nu ? Hur går jag vidare ? Smärtorna vad kan man göra åt dom ? Träning ? Vad ska & kan jag träna ? För det existerar inte för mig att sluta träna. Jobb ? Hjälpmedel ? Vad ska jag tänka på ? Går det bort av sig självt ? För en sak ska ni veta jag ger mig inte det ska bli bra så är det bara ♡ även om vägen dit kommer att bli krokig, rak, det går upp & det går ner...

Jo förresten Anna vad var det du önskade dig i present ? En " PT " var det va ;) ? Japp så är det, tack ♡.

Kram Till Er.


Likes

Comments

utan fredagsfys i detta hus, från början hade vi träningar på alla våra barn, låter som om vi har hur många som helst ;). Isabelle hade fotbollsträning på konstgräs första för i år men hon fick stå över. Besviken ja det blev hon, men vaknar man med krupphosta så tycker vi att man inte ska träna. Hon åkte upp & kollade iallafall, William skulle ha haft ishockeyträning men han har fått ont i halsen igen, helt otroligt ska han börja om nu ? Ingen träning för han heller blev det, ja lilldonnan brukar ha innebandy träning men dom har tagit lov. Tyvärr för hon är pigg frisk & full av energi ;), så från tre träningar på olika tider & orter blev det ingenting. Nu återstår det & se hur helgens matcher blir om det ens blir av, Isabelle har bortamatch på söndag morgon William har hemmamatch på söndag kväll. Inte roligt med dessa förkylningstider jag som skröt & sa att vi hade klarat oss, det skulle man aldrig ha gjort ;) !!!

Jag kom iallafall ut på min sväng på morgonen när dom andra sov så tog jag min runda i solen, härligt :), hade lovat mig själv att vänta två veckor tills nästa våg / mät dag men jag var så besviken från förra veckan så jag tjuvkikade idag ;). Jag motionerade ju så mycket i helgen som var, haha :).

Njöt av solen på altanen med en kaffe, lovely ♡, Isabelle har faktiskt varit med " E ", ja grabbarna höll ut tills klockan var 03.30 sedan så somnade dom, men dom störde inte mig för jag sov :). Dom fick för sig att åka skridskor igårkväll så dom hämtades runt kl. 23. har man lov så har man :).

Fick med mig maken på en runda även på em. så idag har jag legat i kan man säga :) men höll på att göra världens praktvurpa, haha såå pinsamt. Sträckte mig i min vänstra skinka, blev väldigt orolig för min rygg, det blev nämligen en skaplig sträckning. Vi får se hur det kommer att kännas...

Laddade upp med mobilen i högsta hugg, en kopp kaffe kröp upp i soffan väntade på nästa artist till " båtveckan ", " Vigiland ". Jaha det var ju inte " Stiftelsen " direkt, William vrålade rätt ut, han ska dit säger han ;). Mamman skakade bara på huvudet, inte min sorts musik ;), hoppas man inte blir för besviken bara...kanske " båtveckan " blir lugn iår för Anna ;)...

Fredag innebär tacos i detta hus, säger bara tack för att det finns grönsaker, familjen bryter ihop om det inte blir tacos en gång i veckan :). Ibland försöker jag smyga bort den men det är helt omöjligt, då är det bra att man kan välja vissa delar av rätten som man kan äta :). Dotra & " E " lyxar till det med middag ute ikväll dom :) det kan Isabelle behöva efter detta tråkiga lov.

Imorgonkväll är vi bortbjudna på middag, så himla lyxigt :) vi får hoppas att det är vitlöksfritt, curryfritt, chilifritt, har även svårt för kött mellan varven, roligt & lätt att bjuda mig på middag eller hur ;) ? Jag är bara glad att få slippa laga mat, komma till dukat bord är så himla lyxigt bara det så ojojoj :). Därför så spelar det egentligen ingen roll vad vi får :).

Nej nu blir det en runda spel med lilldonnan min, vi går laget runt med " UNO, Frost, labyrint & den försvunna diamanten ". Må bästa kvinna vinna ;).

Kram Till Er.

Likes

Comments

Ja vet inte vilket jag ska välja faktiskt, jag fick en släng av magkatarr iallafall, fy 17 för att vara sjukskriven säger jag bara. Inte bara det att man har ont, man har lagt massor med pengar på läkarvård, mediciner m.m. Man förlorar pengar såklart när man går hemma, MEN att dra två löner samtidigt är hårt. Mitt lönebesked kom idag 0 kr står det i lönebeskedet, samt så får man en bruttoskuld på ett x antal tusenlappar tills man börjar jobba igen, då drar dom den. Visst man får pengar från försäkringskassan men det kommer inte i fas med varandra, helt galet jag förstod ingenting när Andreas började prata, blev bara urstressad kan jag säga. Tyvärr så har man fortfarande räkningar om inte ännu mera, jag som dessutom var föräldrarledig i December / Januari 👎.

Jag har inte en susning om vad som händer efter den 5 Mars, hur mycket jag kommer att kunna, prova & våga jobba ? Jag tror själv att jag inte kommer att få börja jobba fullt men nu känns det som om man är tvungen till det. Men vem vågar riskera det om det nu håller på att gå åt rätt håll ? Så börjar man jobba fullt så går det åt pipsvängen så får man börja om från början igen :(. Nej det är ju inget som jag vill, så ont som jag har haft & har i vissa lägen. Som jag kämpar för att det ska bli bra, man vill ju inget annat än att bli helt återställd få ett " normalt " liv igen. Pengar är inte allt men det är mycket om jag säger som så, min 40 - årsresa känns lite långt bort nu kan jag säga. Dessutom så gick min favorit sportbh sönder idag med för 800 kr som hittat, haha.

Hade jag vetat om detta hade jag kanske inte åkt till thuns med Isabelle idag ;) nu var det mest hon som shoppade :). Men det har ju alltid en tendens att hoppa i saker i korgen som ett klädesplagg, ljuslyktor saker till lilldonnan. Sedan kom man hem öppnade lönebeskedet, tittade på thuns påsen & tänkte åka tillbaka, herregud !!!

Tog mig en promenad i solskenet, men idag kändes det lite ofokuserat, likaså med övningarna dom känns om jag säger som så. En sämre dag helt enkelt & dom måste man väl ta sig igenom men det är otroligt frustrerande kan jag säga. Man vill så mycket men man kan inte pga en ej så samarbetsvillig kropp, det är jobbigt.

Lilldonnan leker med Nathalie, William har Timmy här på spel & sova över kväll :) får se när dessa grabbar kommer att lägga sig ikväll ;). Själv går jag bara & väntar på morgondagen då släpps nämligen artisterna till årets " båtvecka " ;). Tänk om jag tänk om det kommer att stå " Stiftelsen, Emil Assergård eller Freddy kalas " :) ja då blir det jobbigt ;). Om nu " Stiftelsen " kommer vilket skulle vara fantastiskt då är det jag som köper en biljett direkt imorgon. Just det för vilka pengar då ;) ?

En tanke går till min älskade mormor som fick somna in för 6 år sedan idag ♡ det känns så längesen, jag hade som sagt en nära relation till min mormor saknar henne mycket ♡.

Kram Till Er.


Likes

Comments

Hej på er ♡ ett senare inlägg denna dag mitt i veckan, tänk när man kan börja längta till onsdagar igen ja när " Grey's " börjar :). Lovet susar förbi för barnen, snart är det slut & dags att gå tillbaka till skolan igen, ja det kanske inte riktigt blev som Isabelle hade hoppats på. Deppigt värre är det, vilket man kan förstå, man längtar till lovet så blir man dålig, trist.

Visst det är bara februari vi har inte haft någon vinter, säger inget mera om det, men promenaden imorse var blöt 😂. Ibland är det bra att vara envis särskilt när det gäller träning, jag hoppar otroligt sällan över det om det så bara är en promenad. Det har som sagt blivit extra många promenader i några månader nu. Ni ska veta hur många som säger till mig " herregud dig ser man alltid ute & går ", ja det blev ju min " räddning " när David gick bort. Att få fly ut, andas, gråta bara få vara Anna för en stund med Takidas " You Learn " i lurarna ♡. Det sitter fortfarande i mig efter ja vad blir det 6 år i sommar ? Häromkvällen satt jag & barnen & pratade om David då säger William: " Mamma jag kommer inte ihåg hur Davids röst lät, men jag kommer ihåg vad han alltid sa & gjorde när han kom hem till oss " ♡.

Den här dagen har ju jag längtat efter som ni förstår, ett steg närmare ett svar till mina smärtor. Om nu inte röntgen visar " något " vilket skulle vara fantastiskt för då kommer smärtorna av fellyftet samt efterflöjderna på det. Ja som att fortsätta träna 8 veckor med ett snett bäcken 🙈 ryggskott & inflammation på diskarna. Det gick ju pga min benstyrka men under det där passet när jag knappt tog mig hem förstod jag att något var fel. Envis & hög smärttröskel ingen bra kombination jämt kanske ? Olika sorters värktabletter, träffat flera olika läkare, besök till naprapaten × 2, ingen träning, röntgen av ländrygg, besök till fysioterspeuten, sjukskriven, sjukgymnastik, dåligt med sömn & ett humör som har sviktat. Helt galet vill inte ens tänka på det...fast jag blir samtidigt mörkrädd att det kan gå så illa :(. Det fanns inte ens i min vildaste fantasi, jo att man såklart kan bryta sig, skada sig riktigt ordentligt men av ett endaste litet fellyft...herregud det är sjukt !!!

Ja om det nu inte visar sig att det är något annat fel någonstans i ryggen vill säga. Det enda som jag egentligen har fått ett besked om är att jag tydligen har en ordentlig skolios som syns framifrån, ett glapp mellan två kotor & väldigt överrörlig. Men annars inget annat, så jag väntar med spänning på ett besked & att det självklart ska vara bra ♡.

Det var iallafall intressant att göra denna röntgen, jag har ju gjort lite olika sorter när jag skulle utreda min mage bla. Men den röntgen jag fick göra då var fruktansvärt fy 17 vad hemskt det var :( vilken smärta vill aldrig någonsin göra om den igen. Den här röntgen kändes ju ingenting, man fick åka in i en tunnel som var öppen i båda ändarna, puh 😅. Men väl därinne fick jag lite panik, fokusera på andningen kan jag säga, när jag låg där & det var koncentration på högsta nivå så helt plötsligt drogs " Takida " på i hörlurarna, hur stor är chansen ? Då blev jag genast mycket lugnare, haha ;). Ligga blixtstilla i 20 minuter, andas, fokus klart :).

Nej nu är vi på väg till Tierp, hockeymatch för sonen står på agendan denna kväll, så mamman fick snällt stå över sin träning ;). Men en promenad i snön vilket var lite tyngre än vanligt ;) & sjukgymnastik har jag iallafall gjort denna dag :). Nu hoppas vi på en vinst för grabbarna & mitt mål är att en dag känna som bilden, sopslut, glad, sprudlar av energi efter ett galet bra skivstång / intervallpass. Som jag saknar den träningen, men en dag är jag tillbaka :).

Kram Till Er.Likes

Comments

Fick lite panik då jag helt plötsligt kom på inför min röntgen imorgon att jag går ju runt med nickel / titanium legering implantat i min kropp. Telefontiden var mellan 8 - 10 så det var försent att ringa, blev lite stressad för en stund, hur 17 kan man bara glömma det ? Som tur var så hade jag fått ett kvällsnummer att ringa om man behövde komma i kontakt med dom samma kväll som man har en röntgen tid. Jag chansade, ringde & fick prata med en sköterska på röntgen, det var lugnt sa hon, puh. Nu när jag har väntat så länge & äntligen fått en MR röntgen då vill man INTE att något ska strula, man vill inte falla på målsnöret så att säga ;). Nu kan jag pusta ut, skönt, äntligen ska jag få ett besked ♡.

Morgonrunda / övningar i lagom ordning, ner i duschen, svida om äta lunch, omelett blev det, snabbt gott enkelt :). Lilldonnan fick sällskap av Nathalie :) Isabelle har urtråkigt hemma ja men är man inte i tip top form så är man inte. Inte blev det glada hejarrop när mamman sa ifrån ett besök till " Turbo " imorgon oxå. Har man sådär ont i halsen som hon har så nope tyvärr inte, Isabelle behöver ta det lugnt & förhoppningsvis bli bättre till helgen då det vankas träning & fotbollsmatch. Hårt att vara mamma ibland ;) man blir inte alltid så populär !!! Sonen satte jag i jobb, gå igenom alla hans tvspel som ska säljas så småningom, det faller väl på mig att få det sålt, kan jag tro. Egentligen vill jag inte det efter gårdagens försäljning, diskussioner om när det sista budet kom fortsatte till klockan 23 igår, helt galet !!!

Tog med mig Isabelle till fysioterapeuten så fick hon lufta sig lite vid havet en stund, otroligt vackert & fint ♡ men jag gillar nog Öregrund bättre på sommaren, undrar varför ;) ? Besöket idag kändes bra, fick beröm & hon tyckte att jag kändes starkare i magen sedan sist :). Kanske det beror på all dans under helgen ;) haha, jag såg väldigt pigg ut med tyckte hon men det är ju för att jag har fått sovit ett par nätter nu :). Eller kanske det beror på att vi går mot ljusare tider, bara Mars månad kvar nu, snart går vi in i mina bästa månader ♡. Det betyder ju dock att vi närmare oss en viss persons " högtidsdag " ;). Börjar få lite ångest men bara lite ;)...40 är väl det nya 30 ? Haha jag känner mig verkligen inte så gammal...eller ;) ?

Nu ska tydligen tjejerna baka, dom har ju ändå lov ;), själv får jag nöja mig med ett yogapass ikväll inte så illa det heller :).

Kram Till Er.

Likes

Comments

barnens sportlov började med att Isabelle har ont i halsen & huvudet, ganska väntat då alla vi andra har eller har haft det. Hon var som sist ut i ledet, nog för att hon som sagt brukar vara otroligt frisk, får se hur " illa " det kommer att bli av det. Kanske blir ett lugnt lov med andra ord för henne ;) ojoj hur ska det gå ?

Tänkte på det här med lov, förväntningar & att man " måste " göra så himla mycket, blir lite irriterad, folk är ju kanske inte ens lediga. Ja vi som jobbar menar jag, man kan ju faktiskt inte ta ledigt varje lov, det går ju inte. Lilldonnan fick nämligen ett brev från sin brevkompis idag man riktigt såg hur hon sken upp :) men dom sista raderna var " vi ska åka till Vemdalen på sportlovet, vart ska ni " ? Lilldonnan tittade på mig & sa : " Mamma vad ska jag svara " ? Ja precis vad ska du svara...

Kan man inte bara låta barnen få ha " tråkigt " vara hemma ta det lugnt samla kraft vila ? Nu finns det absolut dom människor som kan ta ledigt & får vara lediga som har planerat att kanske åka bort under lovet. Men jag tycker inte att det är något som alltid är så självklart, jag kan ärligt säga att ekonomiskt skulle inte vi kunna åka bort sportlov, påsklov, ett helt sommarlov, höstlov & ett jullov !!! Det går ju inte alls, visst kanske man skulle önska det mellan varven ;), jag är ju dessutom sjukskriven & har varit det ett tag. Jag var dessutom föräldraledig under julen så nej jag vill inte ens tänka på hur lönen min kommer att se ut :(.

Jag vet att när dessa enveckors lov kommer så brukar barnen tycka att det är ganska så skönt att bara vara, fast dom börjar gnälla redan efter en timme ;) " vad ska vi göra, fyy vad tråkigt det är " blablablaaa. Sonen är den som aldrig brukar gnälla någonsin när dom har lov, han tycker det är otroligt skönt att bara få vara L E D I G :). Bra tycker jag är att han fortfarande har sin träning fast det är lov, det har tyvärr inte lilldonnan vilket är synd. Hon skulle verkligen behöva det som har så mycket energi i kroppen ;).

Tog min promenad i lagom ordning vet inte om bältet sitter rätt ? Det känns lite konstigt nämligen när man går, gympa på golvet sedan belöningen, en kaffe ;). Försökte få hjälp av tjejerna med rensning av deras kläder, jo visst dom satt på en varsin stol & sa vad som var fint & vad som var fult 👍. Har gått igenom 15 påsar tror jag, lade ut ett klädpaket men något gick fel, den hamnade på två sidor !!! Förstår verkligen inte hur ? Blev galet stressad då det budas från två håll, svettigt värre. Men Facebook har ju blivit helknasigt efter någon uppdatering, förstår ingenting. Ni vet när man skickar " privat " till någon på " messenger " det ser inte jag längre på själva Facebook utan nu ligger den som en egen app, dom som är online ser jag inte längre hellre, hur konstigt som helst är det !!! Får inget ljud på mobilen när dom som idag budade på klädpaket, herregud KATASTROF. Jag avskyr när sådana här tekniska saker inte fungerar även fast jag är gift med en ingenjör så förstår inte han hur man gör ;). Har kollat inställningar & hjälpcenter men nej jag fattar ingenting, så om någon vet får ni gärna hjälpa mig ♡.

Blev uppringd av försäkringskassan idag, vilket kanske var väntat, blev " förhörd " kan man väl säga, men dom gör väl bara sitt jobb. Fick svara på massor av frågor, berätta hur allt hade gått till & hur planen ser ut, ja om man nu visste det. Jag har hela tiden sagt att jag vill tillbaka till jobbet så fort jag kan, när vi vet vad smärtorna beror på & att det inte är något allvarligt. Självklart beror det ju på hur ont jag har, vad kroppen klarar av, vårat jobb är som sagt inte något lätt jobb. Vi arbetar med kroppen hela tiden, hjälper människor av olika slag vilket är tungt, alla lyft, bilkörning, ja lite nervös är jag kan säga...vill bara att det ska bli bra ♡.

Så första dagen på lovet har varit njaa, urtrist väder ute, tjejerna har varit i luven på varandra, mamman har varit tråkig med alla kläder & en strulig mobil. Sonen har varit hos Timmy så han är väl den som är nöjd :). Nu vankas det middag, träning för William & jag ska iväg på ett träningspass jag med :). Jag gör det jag kan så att säga, tror att lilldonnan får haka på ikväll hon gillar ju sådant när man håller igång kroppen :). Nya tag imorgon så att säga !!!

Kram Till Er.


Likes

Comments

Nu gäller det för er som är nyfikna på rubriken att ni läser klart & noggrant innan ryktet går ;) det har som sagt en förmåga att göra det. Baksidan av att blogga I Know men så är det, man får ta det mellan varven tyvärr. Jag själv tycker att det är hemskt av oss människor att man medvetet vill såra andra människor. Jag förstår det inte överhuvudtaget visst man tycker inte om alla det gör verkligen inte jag heller, jag har svårt för av / på människor. Men att försöka förstöra såra ljuga vara elak dum kränka, nej gillar det inte. Tänk om man kunde vara en fluga på någons vägg ojojoj så spännande det skulle vara :).

Jag vet med mig att livet går upp & ner, vissa händelser perioder är fruktansvärt tufft, det ser olika ut på hur man tar motgångar samt hur man tar sig igenom dom & hur man är som person. MEN jag skulle aldrig döma en person av just sådana händelser, mitt liv har verkligen inte alltid varit " perfekt " vad som nu menas med " perfekt " ?. Är man en sämre människa av att vara öppen, att man inte alltid orkar eller inte är glad jämt & att man inte ser allt positivt ? Man är ju ändå samma person inombords fast ens liv kanske just nu inte är på topp eller när ens liv är fantastiskt :).

Min blogg är ju otroligt öppen den speglar ju verkligen när det är bra & när det inte är lika bra, när jag är ledsen & när jag är glad. Men jag är ju fortfarande Anna, dotter, mamma, fru, arbetskollega & vän ändå ♡ det är ju ingen skillnad på det. Det är så otroligt lätt att bli dömd av ens innehåll om ni förstår vad jag menar ? Jag hoppas som sagt att dom som känner mig KÄNNER mig oavsett händelse, mående, några rader i en blogg & status, puss till er 😘.

Det har varit otroligt negativt härinne jag vet, men ja vad ska jag göra ? Jag kan ju inte ljuga & låtsas att allt är toppen ;) eller ? När en stor del av ens liv just nu för tillfället inte fungerar, när ens kropp just nu inte är samarbetsvillig. Då är det kanske inte så lätt att vara positiv precis hela tiden, jag försöker påminna mig om att det är ett år framöver som det kan ta för att komma i rätt " fas ". Ja vad är ett år ? För mig känns det otroligt långt kan jag säga, men visst blir allt bra om ett år med rätt träning, övningar, sjukgymnastik & bälte. Ja då är det så, om nu inte röntgen skulle visa något annat men det får jag ta då. Just nu fixar jag inte ett helt träningpass, jag får inte köra skivstång, jag kan inte jobba fullt eller för tillfället inte alls. Men all träning just nu är ju i rehabsyfte, jag har & är fortfarande sjukskriven just för att min kropp inte fungerar. Men jag ska tillbaka så är det bara :) fast vägen dit känns otroligt lång & det görs inte alltid med ett leende ;). Men jag är ändå samma person & jag kämpar på ♡.

Inatt har jag äntligen fått sova, tror det är första natten på 4 månader, otroligt. Vaknade när jag precis skulle få ta en bild med " Takida Robban " efter jag varit hos fysioterapeuten. Haha ja ni ser ju själva vad drömmar spelar in i ens " verklighet " ;).

Sol ute, härligt, spände på mig bältet som gör att man får en tight midja men en stor bulle på magen av alla band som ska fästas. Utbrister högt " ni ska få en lillasyster " & pekar på magen, " JAAAA " vrålar tjejerna. Nej nej nej säger jag absolut INTE, " åhhh " suckar dom sorgset. Just " den " tillverkningen är nedlagd sedan vääldigt länge ;). Så möter ni mig & liksom börjar misstänka något nope never det är mitt gigantiska bälte som jag bär ;). Promenaden gick bra bältet känns sådär en vanesak kanske, har ju inte hunnit med så många rundor med det på än så länge.

Jag valde stolen ute i solen en stund efter lite sjukgymnastik på golvet, maken valde städning ;) haha, tjejerna fick vårkänslor & ville ta fram studsmattan men nej den & dom får vänta ett tag till. Kan ju bli snö tyvärr...

Sonen skjutsade vi upp till konstgräs för lite fotboll samt komma ut i luften, ni vet man kan ju verkligen dö av för mycket frisk luft ;). For till grannorten för att fylla på med frukt, grönt, kvarg & propud inför nästa vecka, den där med choklad smak med lite bär till är ju lite av en cravings just nu ;), fast inte varje dag då !!!

Tydligen så är det sport på tv : n som hägrar i detta hus, jag suckar för mig själv, hellre utöva än se men sån är jag :). Barnen rustar för sportlov mamman rustar sig med tålamod, andningsövningar & hoppas på en vecka med många mysiga stunder utan tjafs ;). Tyvärr så fick jag se att jag inte kommer tillbaka till jobbet när jag trodde utan sjukskrivningen blev längre :(. Just det se till det positiva, kroppen behöver längre tid på sig att komma tillbaka ♡.

Kram Till Er.


Likes

Comments

& som jag log skrattade dansade järnet & hade kul, kvällen igår var toppen :). Så himla roligt att få träffa lite folk, komma ut, prata & bara vara, precis vad jag behövde, då mina dagar hemma är ganska så innehållslöst. Det var nog bra att jag stoppade i mig lite piller innan kan jag säga, jag lärde mig väl något av förra helgen ;). Fast igår så rörde jag ju mig hela tiden & stod inte eller satt stilla i 10 timmar som jag gjorde på konserten. Men den kvällen var helt fantastiskt ♡ vilket lyckorus den gav, kan nog leva på det hur länge som helst :) nej men om jag åkte på varje spelning så ;).

Men verkligen en lyckad kväll igår, träffade på så mycket folk, kända ansikten & inte så kända ansikten ;) men det visade sig att vi bott på samma ort när jag var yngre * host host * kände visst min lillasyster med :). Bra musik mycket fart & fläkt & otroligt varmt kan jag säga, bra betyg får den första partykvällen av tre kvällar från mig :).

Dock så sover ju inte jag någonting längre känns det som, somnade runt kl. 02 slår upp ögonen 7.45 🙈 alldeles alldeles för lite om man heter Anna. Jag kräver som sagt väldigt mycket sömn, men som sagt som mina 4 sista månader har varit så,👎. Dagen har känts oändligt lång kan jag säga, men har mest försökt kurerat min hals, herregud fick inte fram ett ord imorse. Skönt för familjen kanske ;) när William kom ner imorse vrålar han " vad har du gjort med rösten så där blir det när man vrålar på dansgolvet " & lilldonnan drog en " dagens lilldonna ", hon är så himla rolig den tjejen 💕.

Vaknade upp till solsken det lockade såå att gå ut & gå, men idag så tvingade jag kroppen min att vila, vilket nästan aldrig händer. Men jag blev tvungen att lyssna på den denna gång, får köra på övningarna hemma & ladda för minidisco med tjejerna ;) inte så illa det heller. Vet ni förresten hur mycket " aktivitetspoäng " det gav att dansa i 3 1 / 2 timme igår ? Ojojoj underskatta inte dans säger jag bara det känns om inte annat, haha ;). Får se om tjejerna mina kommer tycka om mammans moves på dansgolvet ikväll 😂. Lovar jag ska inte skämma ut er ;) mohaahaa.

Fick höra att sonen gjorde en riktigt bra match igår, kul :) kanske för att nästan alla föräldrar var ute & svirade så dom inte kände någon press ;). Vad vet jag ? Idag har han dömt lite matcher igen, bra med en egen liten inkomst med :) särskilt när man vill ha ett par skor för 1000 kr men då får han nog döma lite mera ;).

Synd att discot ikväll inte var efter klockan 20 så man slapp det där som är på tv : n ;) haha som sagt inte min " melodi ". Nej ladda för disco med mina girls, en mamma dotter kväll ♡♡.

kram Till Er.

Likes

Comments

Allt på en gång kan man verkligen säga, men ja så kan det vara. Fredag idag, har ni helgkänsla i kroppen eller en jobbkänsla ? Här på orten är det " fest " i dagarna tre av olika saker, ikväll är det AW med Clabbe det ni ;), imorgon är det disco för barnen med bla en kille från programmet " amigo ", på söndag kommer Lill- Babs :) ja men ni hör ju vilken helg. Den minsta i familjen är otroligt laddad för discot kan jag säga :).

Från början var ju tanken att vi par skulle ha träffats ikväll, äta umgås för att sedan gå upp till Clabbe, men nu blir det ju inte så tyvärr. En hockeymatch, kiosktjänst kom som i vägen, lite trist när man hade planerat. Sedan kom en dunderförkylning på det med, så nu blir det verkligen hur som helst känns det som.

Lilldonnan ska iallafall hänga med farmor ( farfar ;) ) ikväll som hon har längtat efter farmor hela veckan kära nån ♡. Isabelle ska iväg på ett disco som ordnas i skolan, jag tyckte kanske att hon kunde ha tränat istället då hon har missat lite träningar nu. Men visst ska man få roa sig med ;).

Tycker det är urjobbigt att gå vänta en hel dag på att ens läkare ska ringa, " jag ringer sent på fredag " men vill man inte få sådana samtal avklarade snabbt så man kan få helg, eller ? En annan kollar telefonen hundra gånger, man vill helst hålla linjen öppen så att säga, skönast är att ta dessa samtal direkt på morgonen tycker jag :). Men visst dom har väl annat att pyssla med såklart, vet inte alls hur deras jobb & upplägg fungerar. Fick dessutom höra att min läkare är sjuk idag, hur blir det då ?

På fm. smet jag ut en stund med kaffekoppen & lapade lite D vitamin sedan blev det sjukgymnastik på golvet. Övningarna känns kanske lite lättare att göra eller så inbillar jag mig kanske ;) bältet gör så man får en väldigt tight midja man kanske alltid ska bära den ;) haha. Fick ett samtal från fysioterapeuten hon bryr sig verkligen ringer titt som tätt för att kolla hur allt går. Ja samt flytta på mina tider ;) så nu har jag fått en annan tid för nästa vecka, på tisdag dit & på onsdagkväll blir det en MR röntgen.

Känner mig ärligt talat INTE laddad alls för denna kväll, förkyld som en jag vet inte vad, en kollapsad rygg, illröd näsa. Visst lockar sängen mera kan jag säga, men folk undrar vart jag har tagit vägen, trevligt eller ;) ? Dom ser inte längre till mig som förr så jag måste tydligen visa mig lite mera :). Nu hörde iallafall läkaren av sig, mitt i min dusch men vad gör det, hon ringde iallafall :).

Hoppas ni får en fin helg ♡.

Kram Till Er.


Likes

Comments

KAOS minst sagt med mina nätter, jag börjar bli lite lätt trött av det nu kan jag säga, fyra månader med väldigt lite sömn. Somnade runt kl. 23.30 igår vaknar 01. 15 trodde att jag hade sovit i flera timmar, upp & vandrade runt en stund. Gick & lade mig igen har sedan legat & snurrat hela natten tills jag var tvungen att kliva upp. TORTYR är mitt ord för att inte kunna sova eller att bli väckt av att man har ont :(.

Förkylning i kroppen jag skulle inte ha sagt att jag inte varit förkyld på över ett år för då slog det till ;) håller tummarna hårt på att det INTE blir som jag brukar ha oturen med. Ni vet bihålorna öroninflammation problem med luftvägarna, allt på en gång, nu är det honungsvatten strepsils halstabletter & ipren som gäller.

Tänkte först ligga i soffan hela dagen stod i valet & kvalet, men jag tog på mig det nya bältet & tog mig en runda. Men efter det har jag faktiskt legat i soffan till & från, är totalt slut, men jag har kört ett par maskiner tvätt, handlat hämtade lilldonnan & " E " :). Gjorde mig till & bjöd dom på rulltårtsbakelser med lite grädde & ett geléhjärta vad tror ni dom säger ? " Usch det var verkligen inte gott " 😂 haha !!! Av barn får man höra sanningen ;).

Jag har iallafall plöjt igenom serien " This Is Us " åhh så mysig & bra den är ♡ fastnade totalt för den, den har liksom väldigt mycket av allt. En " Anna serie " helt enkelt :) kika på den så förstår ni. Det är verkligen ingen pang pang serie eller massor med blod & mördade människor, långt ifrån. Fast man behöver ju inte bara se på sådant tycker jag ;).

Ikväll är det bara jag & mina flickor hemma, grabbarna är iväg på bortamatch i Rimbo, imorgonkväll har dom hemmamatch samt kiosktjänst. Så vårat tänkta planer blev inte riktigt vad vi hade tänkt oss, nu kanske man ligger helt däckad så det inte blir något alls. Min läkare ska ringa imorgon med, får se vad som blir sagt då.

Kram Till Er.

Likes

Comments