Ni vet orden man brukar höra människor säga " man ska vara frisk för att orka vara sjuk " det stämmer ganska så bra. Inte alltid men ibland, självklart beror det väl på sjukdom samt vilken läkare man har träffat.

Det känns som om jag har haft " lite " otur, ni vet läkaren som jag träffade förra veckan, hyrläkaren han är även en pensionär. Så ja risken är väl inte så stor att vi kommer att ses igen ;) men nu har jag ju även bytit VC men vet inte riktigt hur nästa etapp ser ut...

Har sovit uruselt inatt igen, är så fruktansvärt trött & slut så fy :( kunde inte hitta en enda ställning som var " skön " så idag känner jag mig inte i form alls. Ont lite sömn smärtstillande som fungerar nja ledsen & allmänt bara less :( samt fått ett halsont IGEN 👎.

Har som sagt varit på en slätröntgen som det nu var, vilket då stämmer med att det kommer inte att synas på bilderna om jag skulle ha ett diskbråck eller något annat fel. Jo cancer skada på skelettet skolios, japp så var det med det, bröt nästan ihop därinne hos dom gulliga damerna. Dom fixa dona & hade sig, fråga gång på gång om det gick bra, det var inte så sköna kroppsställningar mellan varven. Men när jag skulle över från rygg till vänster sida & ligger där kommer den ena fram & frågar om jag har ont. Det syntes så tydligt när jag vände mig & låg på sida. För man blir som knäpp i skallen efter så lång tid, man tror nästan att man " hittar på " eller hur jag ska förklara. Man blir inbillssjuk fast jag så tydligt känner att något är fel.

MEN idag dök det upp ett nytt tecken jag rullade en filt & lade bakom ryggen när jag åkte bil, när jag kom fram till sjukhuset hade den sidan av ryggen " somnat ". Ja ni vet hur det känns när en fot eller en hand gör det, väldigt obehagligt var det. Om ca en vecka skulle svaren komma & jag känner mig helt rådlös till hur jag ska göra nu ? Det känns så jobbigt man är så himla less trött men ändå så måste du orka strida. Vet bara inte i vilken ände jag ska fortsätta...

Inatt när jag inte kunde sova började jag kika på " SKAM " ;) haha trodde verkligen inte att jag skulle fastna för det. Men efter två avsnitt så kan jag inte sluta titta, jag är beroende. För en serie med massa flams trams jag är ju för gammal för sådant här ;) men oj vad man känner igen sig i sin ungdomstid som man var i för vääldigt längesen :). Det var ju inte alltid en lätt tid utan det var " så mycket ", satt hopkrupen i soffan mitt på blankaste dagen & skrattade högt för mig själv :) just den scenen jag kikade på var så himla rolig. Jag sitter med lurar i öronen kan jag säga ;) verkligen INTE en serie för maken haha. Inte för min 11 - åring heller hon får vänta ett tag ;).

Var förbi jobbet blev kvar en timme, träffade på så många som jag pratade med. Då jag inte vet vad som kommer att ske så har jag inga bra svar. Tog mig en promenad, gick två vändor igår men idag blir det bara en. Grabbarna ska iväg på hockeymatch ikväll, William ska spela dom kommer inte hem förens efter 21.30. Så jag & tjejerna blir hemma. Det blir för sent för lilldonnan om vi följer med, så tyvärr så kommer inte jag att få se William spela på länge nu, trist.

Nej nu måste jag börja med kvällens middag " Quesadillas " med sallad blir det, spännande :).

Kram Till Er.






Likes

Comments

Hej på er, dagarna rullar på det är ju redan torsdag imorgon, dags för min röntgen ja jag hoppas som sagt att det är en " bra " röntgen. Kommer fråga dom direkt imorgon när jag kommer dit vad man kan se på den. Idag har jag lite mera ont än vad jag brukar ha, var på yoga igår som sagt är rädd för att det kanske inte var så bra :(. Sådan " lätt " träning, kunde aldrig tro att jag skulle få ont av det eller så är det en sämre dag helt enkelt, svårt att veta. Ändå blev jag informerad innan passet att vissa övningar kanske inte var så bra för mig, jag skulle prova mig fram...hmm...

Jag blir så himla arg på det här, det känns som om jag ska gå & " vänta in " något som gör ont & är tokigt i min kropp. Det ska gå över av sig själv ja men när då ? Vi är inne på v. 13 nu det har fortfarande inte gått över. Även fast det kommer dagar som känns bättre så behöver jag bara göra en felvridning lyfta något tungt anstränga mig lite för mycket så gör det ont :(. Jag vill ha ett svar, en handlingsplan på hur jag ska göra, gå vidare, träning, smärtstillande & ja jobbet mitt hur ska det gå :( ?

Så idag när jag var ute på min promenad bestämde jag mig för att byta VC, så nu har jag listat om mig. Jag får väl sitta & åka fem mil, vad ska jag göra ? Det går inte att ha det som det just nu är på våran VC, det är ju faktiskt helt galet :(. Frågan är om jag nästa vecka måste försöka få en tid, det beror ju på min röntgen samt smärtorna. Eller en tid måste jag få, jag vill ju veta hur jag ska gå vidare så att säga, ledsamt & tröttsamt värre är vad det är 👎.

Satt en stund med min festplanering :) jag tycker att det egentligen är det roligaste med en fest haha. Men lite trixit hur man ska bjuda folk, jag bjuder ju hellre någon för mycket än att någon ska känna att varför bjöd hon inte oss ? Samtidigt som man måste ha en gräns, har räknat kollat upp priser på lokalen musik samt mat, ja pengar blir det kan jag säga puh 😅. Inte billigt att anordna en fest, så jag förstår ju nu att Gotland går bort :(. Det blir så gott som " samma " pengar, en vecka på Gotland är lika som en 40 - årsfest herregud ;). Har designat mina egna inbjudningskort tänkte först lägga en bild på mig & " Takida Robban " men kom på att han dyker ju upp på festen så då behövdes ju inte det ;). Jag som vill vara ute i god tid planera boka kolla tycker att läget är än så länge är under kontroll haha :).

Ja annars så har lilldonnan haft vinterdag i skolan hon valde skridskor :) en liten matsäck med fick hon oxå. " E " följde med oss hem idag med, tjejerna är lite småbusiga ;). Isabelle & " E " kom till oss en stund, fikade sedan ska dom åka hem till " E " så ikväll måste jag jag ge mig ut i skogen & hämta hem henne. Men det får väl gå det med, dom har iallafall roligt tillsammans :).

Har pratat med både mamma & pappa min dagen till ära, vilket inte händer så ofta ;) då pappa min har haft diskbråck som ung så känner han igen mycket i det jag berättar om mina smärtor. MEN det behöver ju inte vara så, det kan ju vara något helt annat som en muskelbristning. Vad vet jag...

Nej over and out ♡.

Kram Till Er.





Likes

Comments

Hallå i stugorna hur mår ni ? Kväll redan, vart har dagen tagit vägen ? Jo det kan jag tala om att hemma på våran gata i stan ;) kommer ni ihåg ? Haha ojoj vilka barnminnen det kommer, som vanligt hemma hos oss lämna barn lite frukost för att sedan gå ut & gå. Jag har ändrat min rutin som ni kanske märker :) måste få i mig frukost tidigare nu när jag har ändrat kosten. Så promenaden blir lite senare då jag äter efter jag har lämnat ungarna mina.

Igår gick jag två vändor en på fm. & en på kvällen, läkaren, naprapaten & fysioterapeuten har som sagt ordinerat många promenader. Skönt att dom är överens om något iallafall ;) dock så känns det " fel " att vara hemma från jobbet pga ryggont men jag SKA & MÅSTE gå. Så det är bara att gå & gå, fruktansvärt ensidigt kan jag säga & lite tråkig " träning ", men så är det bara.

MEN idag så har jag tränat för första gången :) jag tänkte att jag måste prova någonting men inget som är för påfrestande eller mycket hopp. Jag har varit på mitt livs första yogapass jo ni det är faktiskt sant :). Kan med handen på hjärtat ärligt säga att det hade jag inte provat om jag hade kunnat tränat som förr. Varför ? Ja säg det har inget bra svar på det, vad jag tycker ? Ja övning ger färdighet ;) en väldigt väldigt annorlunda träningsform är inte van alls. Jag vill svettas få hög puls, yoga är inte alls så, skulle behöva få in avslappningen på slutet kände jag. Den är säkert otroligt bra för ens mående om man kan lära kroppen det. Lika med inandning & utandning väldigt mycket att hålla reda på :) vissa övningar kände jag var inte bra för min rygg. Men hur lätt är det att avstå ? Inte särskilt...

Fick även höra att röntgen som jag ska få göra på torsdag inte visar om man har diskbråck. Men varför ska man göra en röntgen om den nu ändå inte kan se det ? Det är ju helt galet :( nu hoppas jag att det INTE är så, jag har ju fått en bokad tid just för mig ingen drop in. Men jag går ärligt talat i tankar om jag ska byta VC är så otroligt less på detta nu så fy :( bli slussad mellan olika hyrläkare varenda gång, inget förtroende alls får man. Dom läser min journal skriver ut olika piller säger att jag ska gå ut & gå, nej det känns inte rätt :(. Men ha en VC på en annan ort ja det är ju som det är med det...man vill ju slippa det, jag vill ha en fungerande VC med bra läkare samt en husläkare som jag får träffa när jag måste gå till läkaren. Ingen fara när man håller sig frisk men när det blir något & man måste kanske gå flera gånger då är det jobbigt.

Vi har även haft besök från anticimex nej inga ovälkomna gäster på besök ;) men dom har gjort en besiktning av vårat hus. Då vi bor i ett äldre hus så kan det ju dyka upp oväntade " saker " som sagt, det mesta såg bra ut med lite skavanker ;). Han talade iallafall om att det är krav att ha skydd under kyl / frys vilket nu inte vi har, så det måste åtgärdas. Då fick vi åtminstone lära oss något av besöket :).

Lilldonnan tog med sig " E " hem efter skolan dom var ju väldigt nyfikna på besöket som vi hade, haha ;) dom ville gärna vara med så att säga :). Isabelle har pluggat gångertabeller som bara den, förhör imorgon i skolan. Själv har jag pratat en låång stund med min svägerska så trevligt så, vi brukar ha mycket att prata om ♡.

Ja annars så händer det inte så mycket i mitt faboluse life ;) fick ett psykbryt när jag skulle fixa middagen, efter två dagar bara 😂 haha. Japp så är det, som sagt otroligt mycket planering & hålla koll på, ingen lätt match !!! Bilden är från gårdagens middag ingen hit för min IBS mage alls 👎fick världens uppsvällda mage & väldigt ont. Så idag böt jag ut bladspenaten mot vanlig sallad det kändes iallafall lugnare i magen ;). Bananpannkakorna som jag gjorde till mellanmål igår går bort direkt, det var bland det äckligaste jag har ätit urk, kunde inte ens få i mig allt. Men William gillade det så det är ju ett perfekt mellanmål inför en match tex, så man får ju faktiskt många tips & idéer :). Ikväll blir det keso med mango & en hårdbröd macka, får se hur magen min klarar av mango bara...spännande...


Kram Till Er.

Likes

Comments

Tror inte att ni som inte tränar eller rör på er riktigt förstår hur illa det blir för en människa som är van att göra det helt plötsligt inte kan eller får göra det. Det är verkligen katastrof, när man dessutom har en tendens att gå upp i vikt bara man ser en bulle. Då kan ni tänka er hur det blir när bullen hamnar i magen men man kan inte träna ett skivstång / intervallpass två gånger i veckan. Eller gå på två friskispass för att jämna ut den där bullen...

Jag mår verkligen dåligt av att inte få träna det är hemskt fruktansvärt psykiskt jobbigt så fy ;(. Jag känner mig otroligt lat, detta tillstånd är inte bra alls för min del av många anledningar. Idag blev det en promenad sedan lite hemmaträning på det, har sökt mycket på lämpliga övningar & valt ut några. Gjorde några på pilatesbollen men en övning gjorde väldigt ont, när ländryggen trycks mot bollen, ajaj :(. Körde några övningar på golvet med, men hjälp vad jag har tappat styrka det är hemskt :(. Det blir så tydligt så uppenbart när man ser & märker det, tycker att jag har haft stark mage men nu, orkar knappt ingenting :(. Det trycker som ner en kan jag säga...

Det är en av anledningarna till att jag from idag har ändrat min kost för några månader framöver, jag måste det helt enkelt. Då jag blir mycket mindre " rörlig " mot vad jag & min kropp är van med, men oxå av att jag har lätt för att gå upp i vikt. Det är ju inget som jag riktigt trivs med, har jag en gång i tiden lyckats gå ner 30 kg så vet jag att det går. Men det krävs otroligt mycket disciplin samt planering, visst det är ett jobb tro mig jag vet !!! Lika bra att försöka ta kontrollen nu innan det blir allt för mycket så att säga. Tyvärr så ärvde jag inte genen att kunna äta ALLT hur mycket som helst närsomhelst.

Detta tillstånd eller vad jag nu ska kalla det för blir en prövning mycket pannben humörsprövande, just för att min kropp har svikit mig. Jag kan inte träna som förr, jag har ont, sover dåligt, går på smärtstillande, jag känner att något är fel i kroppen :(. Hur ska jag få ordning på det ? Komma dit jag var förut ? Slippa ha ont framförallt, kunna träna som vanligt, det är otroligt påfrestande. Lätt för människor som kanske inte är van att träna & säga " nu får du ta det lugnt, vila, lyssna på kroppen, inte träna ". Men det är ju just det som jag INTE vill :( ganska enkel ekvation !!!

Bara gå ut & gå, köra övningar hemma är verkligen inte min melodi överhuvudtaget jag måste komplettera med annan träning. Kondition styrka lite fart & fläkt, även fast jag har lite svårt med gruppträning så är det oxå bra. Är du trött en dag så på något vis tar du dig iväg till träningspasset. Väldigt bra när det är mörkt dåligt väder, för det är otroligt svårt med motivationen när du bara ska ut & gå samt köra lite övningar hemma. Det är otroligt lätt att säga " äh det är lite för mörkt, äh jag gör det senare ", det är ju " där " jag inte vill hamna :(.

Såg nyhetsmorgon igår då var Simon Sköld där, han har skrivit boken " träning för latmaskar ". Inte för att jag direkt är en latmask men jag känner att jag behöver få in ännu mera hemmaträning. Tänkte att den boken skulle vara ett bra redskap nu när det är som det är :(, har inte beställt den ännu utan jag funderar...

Idag börjar som sagt en ny träningstermin men jag kommer inte att kunna delta som jag har gjort :(, att börja åka till grannorterna är inget alternativ för mig. Vi får inte in det i våran familj tyvärr, en bil, två barn som tränar på annan ort, jag jobbar obekväm arbetstid samt varannan helg. Hockeymatcher, poolspel, cup i fotboll plus " jobb " i våra barns aktiviteter, nej det fungerar inte. Imorgon börjar yoga jag tänkte först om jag skulle prova det men jag vet inte. Det är på tisdagar jag jobbar två kvällar av fyra, ja då har man redan där missat två gånger, trist är vad det är :(.

Alla är vi olika men detta är något som drar ner mig :( svårt för människor att förstå det kanske men vi förstår inte allt så är det bara. Men lite känsla för det kanske man kan få ♡.

Kram Till Er.

Likes

Comments

på dessa månader framöver, jag har ju haft en himla otur kroppsligen men det blir ju hårt ekonomiskt med :( först blev det en karensdag samt hemma två veckor sjuk från jobbet. Direkt efter det över till föräldrapenning vilket inte " ger " några pengar men det gav en ledigt med familjen ♡, direkt efter det gå tillbaka till jobbet i 3 dagar för att sedan bli sjukskriven igen samt en ny karensdag, galet & inte roligt alls :(...

Utgifter för naprapat två gånger om, två läkarbesök, ett besök till fysioterapeuten samt mediciner, det kostar att ligga på topp 👎. Till veckan har jag fått tid för röntgen det gick verkligen snabbt måste jag säga, såg att det blir en röntgen för ländrygg & en röntgen för bröstkorg, men det tycker jag bara är bra. Så nej man " tjänar " inte på att " gå hemma " om nu någon trodde det ;), som William sa häromkvällen " jag skulle vilja ha som dig ja mamma, gå hemma bara ". Ehh jo men visst eller kanske verkligen INTE !!! Vilken syn en tonåring får över att se sin mamma lunka hemma " bara ", nu menar han ju inte det ordagrant om nu någon trodde det ;). Han vill hänga uppe om kvällarna samt sova länge på morgonen det är ju det han är ute efter. Sedan så " ser " barn inte vad man egentligen gör som skjutsa hämta laga mat tvätta städa you name it.

Nu har det inte varit särskilt länge men sjuk, karensdagar samt föräldrarledig gör verkligen sitt till, man får prioritera bort vissa saker. När inte pengarna växer på träd, man har inte vunnit på lotto eller har ett par guldbyxor på sig då är det som det är. Vi har ju iallafall tak över huvudet & mat på bordet samt två buketter tulpaner ;). Det är ju tulpanens dag idag ⚘ vilket vårtecken va ? Haha nej knappast det känns låångt dit, vi måste igenom denna månad, februari, mars & halva april med, sedan ser jag ljuset. Nej denna årstid hör verkligen inte till min favorit...

Har sovit fruktansvärt oroligt har vaknat av minsta lilla ljud, då jag lägger mig oftast före maken så har jag vaknat av allt som han pysslar med utanför dörren. När det blev lugnt ja runt klockan 03.00 då övergick det till att vakna av snarkningar som dånade i hela huset. Så idag är det inte en särskilt glad Anna i detta hus, jag blir som sagt ett monster av för lite sömn. Denna dåliga sömnfas har varit alldeles för länge nu :(.

Ut på en promenad i solskenet tillsammans med maken, gör ont när jag går, känner att mitt humör har en dipp, inte så konstigt kanske. Efter 12 veckor av ett ständigt ryggstrul ja då börjar man att ledsna, när man är van att röra sig obehindrat hur mycket som helst, träna flera olika pass, sova bättre än vad man har gjort på väldigt länge. Ja då säger huvudet kroppen ifrån, jag strålar inte utan det är snarare långt ifrån det. Min dagar består av att ta sig upp på morgonen skjutsa barn ut & gå helst flera gånger om dagen ta värktabletter efter schema köra ryggövningar avlasta ryggen så mycket som möjligt. Fel tidpunkt kan jag säga fel årstid ja allt är fel, fel på humöret mitt BLÄÄÄ. Vill tillbaka till mitt gamla jag...put on a smile and keep smiling eller hur man ska uttrycka sig.

Imorgon börjar som sagt våran sk " hälsovecka " ;) så jag har förberett morgondagens lunch, morotssoppa med rågbröd. Andreas & tjejerna åkte upp till farmor & farfar hämtade en pilatesboll åt mig så nu har jag en hemma iallafall :). Måste söka på lämpliga övningar för min del sedan kanske jag kan börja, har iallafall tänkt boka tid hos fysioterapeuten så småningom.

Om en stund ska vi åka upp & heja på William & hockeylaget dom har nämligen hemmamatch. Det känns som om det var väldigt längesen dom hade match, så vi får väl se hur det kommer att gå. Sedan ladda för en ny vecka, dusch kolla kläder samt luskamning japp här är vi ordentliga ;) packa väskor. Få barnen att lägga sig i tid, vilket oftast är svårare på söndagar.

Nu är det tydligen bingospel mellan lilldonnan & pappan som hägrar, må bästa man vinna :) handboll på i bakgrunden mamman har bloggat & dricker en kaffe. Det var våran softa söndag det, shoppingförbud är det oxå i detta hus på kläder i tre månader nu ojojoj 😅.

Kram Till Er.


Likes

Comments

Satt & funderade lite häromkvällen på hur vi människor fungerar, som i mitt fall nu då som inte kan eller får träna ett endaste pass förutom att gå. Vad ser man då ? Jo uppdateringar statusar bilder inlägg om att träna ALLT, ny träningstermin jag kommer inte att kunna delta :(. Om man bestämmer sig för att sluta äta någonting nog 17 vill man precis ha just det, man kanske kör en diet & allt man suktar efter är " skräp " ;). Jag är tex inte särskilt förtjust i semlor men om jag bestämmer mig för att införa ett förbud tror ni inte att jag just vill ha en semla, haha :). Suktar man & längtar efter en resa utomlands då ser man bara bilder uppdateringar om det. Lika med om man vill bygga om / ut, göra om, då gör helt plötsligt MASSOR av människor det bara för att vi inte kan göra det just nu. Jag vill tex alltid ha choklad hemma i skåpet för finns det då äter jag den inte, om jag inte har det hemma håller jag på & avlider. Människan & hjärnan är fantastisk eller hur :) ?

Jaha ja hur mås det denna lördag då ? Här har vi en känsla i kroppen av att vi har supit varit igång & varit vaken hela natten !!! Ett jobbigt mående tycker jag att det är, men det har vi ju dock inte varit men från ingenstans så började ett barn må fruktansvärt dåligt. Klockan var runt 0.00 - 0.30 då kommer Isabelle ner kritvit i ansiktet håller sig för magen & mår så illa PANIK för mamman i huset. In med henne på toaletten där låg hon som ett stök fram till klockan 02.00 då gick Andreas upp med henne till hennes rum. Han halvlåg i hennes säng medans stackarn satt med en hink framför sig :( fram till 03.30 höll hon på MEN det kom inget alltså inget alls, hon gick några vändor in på toaletten men det var inget konstigt så att säga med det ;). Jag är till 99 % säker på att det är hennes IBS, hon har åter igen slarvat med sin medicin samt ätbara ting det går inte att göra det. Men åter igen försök få en 11 - åring att förstå det, ena gången går det bra att äta men den andra gången inte alls. Sedan mängden plus vad man äter, vissa saker " matchar " inte med varandra. Idag går hon iallafall på postafen & har en låg profil, ja vi med.

Klev upp efter 10 var så himla slut, William skulle iväg på träning, jag tog mig en promenad det var ganska så dött ute ;). Fick sällskap iallafall ja i mobilen, pratade med " M " hela svängen plus lite till när jag kom hem :) måste skvallra av oss mellan varven haha ;).

Vi drog till grannorten för att handla lite inför våran " hälsovecka " som tjejerna säger :) det låter lite roligt faktiskt. Som Isabelle sa " jag är taggad inför nästa vecka ja ", men jag vet egentligen inte om hon vet så mycket :). Jag köpte mig en yogamatta men det fattas en pilatesboll samt gummiband sedan så kan hemmaträningen köra igång ;). Tjejerna shoppade lite för sina julklappspengar, sonen är hos Timmy.

Kan säga att det inte blir så mycket mera, ska ta bort lite adventsstjärnor, få undan tvätt, sedan ska det lagas tacos MEN det kommer INTE jag att fixa. Jo min köttfärs & guacamole annars ligger resten på " han " ;) någon måtta får det vara fast det är sport han är trött & har ont i ryggen !!! Jag känner mig verkligen inte så Wild and crazy som min bild idag, där hade jag kört ett galet skivstång/ intervallpass med en ledare från grannorten som är otroligt duktig :). Jag var totalt sopslut men galet glad, undrar när man kommer att uppleva det igen :(.

Kram Till Er.

Likes

Comments

med våran orts största händelse, det är nämligen idag som den förvandlas till en stor julkarneval kan man säga eller tom " våran nationaldag " ;). Men det är här jag skiljer mig från mängden av att vara en äkta ortsbo ;) jag är inget för detta jippo alls, nej bevare mig väl !!!

Det är ett sådant stort hemlighetsmakeri över detta så ojojoj, det tisslas tasslas men inget avslöjas förens man är på plats så att säga. Det planeras & byggs flera månader innan, vissa lägger ner otroligt mycket tid & massor med pengar för att " visa upp sig " en kort stund, vissa drar på sig en mask bara :). Det är en tävling men jag tror att innerst inne kanske inte just det spelar någon roll. Utan grejen är att denna tradition får leva vidare.

Iår är karnevalen alltså fredagen den 13:onde väldigt passande ;) med tanke på att människor klär ut sig till ALLT möjligt & vill skrämmas ;). Nejdå det går inte bara ut på det men visst det förekommer såklart men mest vill dom som sagt visa upp sina byggen ha roligt & förhoppningsvis sprida lite glädje ;).

Då jag INTE tillhör denna skara så förstår jag inte riktigt njutningen med det ;) nu kommer jag att få en massa skit för det ;). Jag gillar som sagt det inte, det är nog för att jag avskyr att klä ut mig, bli skrämd påhoppad & tycker att det är väldigt jobbigt med fulla människor. Allt detta ingår i detta jippo ;) haha så nej jag deltar icke !!! Skulle lätt kunna jobba kväll jämt detta datum OM jag slapp jobba kväll den 24 / 12 jämt inga problem alls !!! Många tycker nämligen att detta är viktigare än självaste julafton vilket för mig är helt obegripligt, förstår inte riktigt det :).

Jag har varit utklädd EN gång & aldrig mera, får rysningar bara jag tänker på det, nej usch verkligen inget för mig. Det som är synd är att eftersom jag är så ointresserad av det så klär jag istortsätt aldrig ut mina barn eller bygger något åt dom. Så dom har liksom inte fått det intresset då jag är helt oengagerad, det kanske är synd eller bra ;) vad vet jag. Det finns ju en " Barnens knut " som är på eftermiddagen med pris till bästa utklädnad, dans runt granen. Jag har tvingat mig ner dit för " barnens skull " som det så fint heter ;). Dessutom tvingar jag mig upp i gatan för att barnen vill dit, jag skulle klara mig utan lätt ;). Kommer få många uttalanden om detta inlägg bakom ryggen skulle jag tro ;) men ja sådan är jag. Man kan inte gilla allt eller alla ;).

Oturligt nog så har jag ledig helg vilket kan vara rena drömmen kanske eller mardrömmen ;). När många kämpar för att få vara ledig eller är superlycklig över att det är en fredag iår så bara känner jag " jaha ", men självklart så kommer jag att gå upp & kika. Känner flera stycken som lever sig in i denna värld & deltar så att säga :). Ikväll & inatt när festen är igång för fullt ligger jag hemma i soffan & bara njuter ♡ imorgon när många mår dåligt studsar jag upp pigg & alert som bara den :).

Men man har olika intressen så får det väl vara, när jag hellre springer ute under " båtveckan " & nästan planerar semestern efter det så får folk klä ut sig om dom vill :), samt följa hur mycket sport som helst på tv:n ;).

Vi får se vad vi bjuds på för byggen ikväll helt enkelt, nu ska jag skjutsa barn till skolan, sedan " ta hand om mig själv ". En promenad eller två eller tre innan gatan fylls på av " otäckingar " ;).

Kram Till Er.


Likes

Comments

ett experiment en ny erfarenhet & upplevelse så får vi helt enkelt se vad slutresultatet blir. Det kanske kommer att ta lång tid innan det läker vad än det nu är, ja det har ju " bara " gått ca 12 veckor sedan det " hände " . Jag vill som sagt få ett klart besked, slippa smärtorna & kunna leva som innan det blev som det blev. Kan säga att när något strular i ens kropp som ställer till det, man känner att något är fel, man kan inte göra saker som man är van med, man blir begränsad, det sätter sig på humöret.

Att slita för att få en läkare att förstå att något är fel i ens kropp är urjobbigt, att träffa två olika " hyrläkare " vid två olika tillfällen är INTE roligt :(. Jag skakar själv på huvudet precis som dom har gjort, besöket igår kändes så himla " bra ". Jag trodde verkligen att nu kommer jag att få ett besked ett svar, jag kommer att få hjälp !!! Besöket idag kändes njaa...Jag känner mig förvirrad av alla turer som varit.

Fysioterapeuten som jag träffade igår var så säker på att det var ett diskbråck efter testerna samt undersökningarna som han gjorde. Läkaren som jag träffade idag tror inte det, vilket bara är till min fördel om det är så !!! Han tror på en ordentlig muskelbristning, har nu blivit insatt på en ordentlig samt kontinuerlig smärtlindring vilket jag ville få när jag var till läkaren första gången. Men han skrev ut morfintabletter & sa att det skulle gå över inom en vecka !!! Jag rörde aldrig dom tabletterna jag blev heller inte bra inom en vecka...

Nu står jag på naproxen 500 mg tre gånger om dagen MEN det vägrade apoteket ge mig då det överskrider mot vad man egentligen får ta. Så det blev två gånger om dagen samt Alvedon i två veckor, jag ska gå gå & gå lite till, ryggövningar men väldigt försiktigt ingen annan träning alls ännu :( remiss skickad för en röntgen av min ländrygg som jag fick bestämma själv om jag ville ha, läkaren tyckte inte att det behövdes. Men där stod jag på mig, nu vill jag få ett besked om det så är en muskelbristning eller ett diskbråck. Ja sedan så blev jag sjukskriven tom den 29 Januari sedan får vi se.

Eftersom jag har ont så belastar jag kroppen fel vilket jag känner, jag får ont lite överallt, efter 5 - 6 timmar i sängen får jag så himla ont :( då måste jag upp eller så vrider jag & vänder på mig i flera timmar. Utvilad ? Nä skulle inte tro det, jag är galet slut i kroppen men när kvällen kommer så känner jag inte av den där tröttheten som man borde ha...

Just nu ser jag inte slutet på denna historia den har varit otroligt utdragen & det känns som om jag inte är " säker " ännu. Det är otroligt jobbigt att försöka få läkare att förstå ens fel när man dessutom tvingas dra samma historia gång på gång för olika människor. Ja jag tvingades klä av mig idag igen, har nog aldrig visat upp mig så mycket som jag har fått lov att göra dom senaste veckorna. Samtidigt som jag har önskat mig lite operationer här & var, haha ;) & nej jag har inte gjort ett kejsarsnitt. Vet inte hur många frågor jag har fått om mitt ärr på magen, det är ett minne från min barndom, från en väldigt jobbig tid för mina föräldrar ovissheten om vad jag hade drabbats av ♡.

Nej dags att röra lite på mig inomhus, får sällskap av mamma min på eftermiddagen samt hjälp att hämta hem lilldonnan ♡.

Kram Till Er.

Likes

Comments

En utslagen Anna ligger det i soffan, sprängande huvudvärk, ont & ledsen men som " vanligt " kör jag på put ont a smile fast man innerst inne vill skrika :(. Samtidigt som jag är så arg på mig själv...hur kunde jag ? Varför var jag ofokuserad det där träningspasset ? Varför slarvade jag ? Varför gick jag så länge utan att söka hjälp ? Ja varför :(...

Jag har inte fått ett helt " säkert " besked men så gott som...Fick iallafall träffa en superduktig fysioterapeut idag, han var så himla noggran. Visst inte roligt att stå i endast bh & trosor framför en kille i ja om han ens var 30 år 🙈 men ja vad ska man göra ? Det var ju bara att klä av sig, tur man hann hem & köra en halv tvätt på sig själv efter jobbet ;). Han har gått igenom mig från topp till tå, gjort massor med tester, undersökningar samt klämt & känt. Ja tolka det hur ni vill, haha ;). Ja man måste ju skämta lite mitt i eländet, hur mycket jag än kommer att klandra mig i detta fall så blir det inte bättre. Jag får verkligen lida för mitt snedsteg kan jag säga :( eller snedlyft snarare...

Jag är så himla arg, besviken på mig själv så fyy :( jag har just för tillfället sabbat allt, ja köra bil, lyfta tungt, träna, ligga ner, sitta, sträcka mig för mycket. När jag dessutom fick det förklarat för mig att ju mera man har opererats i magen desto sämre " känsla " får man & mycket svårare att " känna " när man tränar. Jag har ju som sagt haft otroligt svårt att bara känna fosterrörelser när jag har varit gravid tex. Hans sista ord till mig innan jag gick därifrån var " Anna nu ÄR det hög tid att lägga i handbromsen för din del "...

Från han direkt in till SSK på en drop in tid, han sa att jag var tvungen att få en läkartid så fort som möjligt, så imorgon 10.30 fick jag tid. Det var bara att ta den, så först jobb 7 - 10 sedan ner till läkaren. Kan säga att kvällspasset igår var hemskt :( tårarna brände i ögonen mot slutet av kvällen. 7 timmar i en bil, in & ut ur bilen samt vårda lyfta tungt dra av & på sträcka sig, nej usch säger jag bara :(. När jag kom hem 22.30 i med smärtstillande på momangen, då jag inte vågar ta morfin tabletterna som jag har fått blev det ipren / alvedon sedan direkt ner i soffan, hade så fruktansvärt ont så fy :(. Det strålade så in i bomben ner i det vänstra benet den här gången. Sov ca 5 timmar sedan upp till jobbet & köra samma grej igen...vi ska inte tala om hur det känns nu efter undersökningen som han gjorde, ont ont :(.

Vi får se vad läkaren säger imorgon & vad som kommer att hända, bara jag får hjälp känner jag för det här går inte :(.

Kram Till Er.





Likes

Comments

" Tillsammans Mot Cancer " ♡ åhh så mina tårar rann till gårdagens gala, :( varför tittar man ? Varför utsätter man sig för det år efter år, det är så hemskt så fruktansvärt det kommer en så nära...

Alla familjer där dom tvingas gå igenom ett helvete när ens barn dör i denna hemska sjukdom :( så fruktansvärt hemskt. Jag är själv livrädd för det :( det är något som kommer över mig då & då samtidigt som man får tankar tänk om jag får cancer, tänk om jag dör, tänk om jag inte kommer att få se mina barn växa upp. Jag mår så fruktansvärt dåligt över dessa tankar när dom kommer, men vilken tänker inte på det ?

Tänker otroligt mycket på min kusin som just nu befinner sig i detta KAOS, hon gör sin sista cellgiftsbehandling på fredag, sedan är det dags för strålning, äta medicin. Hela ens liv vänds ju totalt upp & ner när man får ett cancerbesked, hela familjen blir drabbad. Alla tankar som kommer, frågor, hur berättar man för sina barn att mamma har fått cancer ? Hur kommer dom att ta det, förstå ? Hur kommer dom att må ? Hur kommer jag att må ? Kommer jag att ligga där som ett stök på golvet ? Kommer jag att tappa mitt hår ? Kommer jag att fixa det här ? Tänk om jag dör...

När jag fick höra om detta förstod jag först ingenting, det blev alldeles konstigt inom mig, jag frös som till is. Hon av alla människor i världen, hon som är så ung, jag fick verkligen inte ihop det. Det är fortfarande så overkligt fast jag har vetat om det sedan Augusti men hon kommer att fixa det här så är det bara ♡. Som jag skrev tidigare i ett inlägg, gör dom undersökningar som " ingår ", känner ni något konstigt något som inte stämmer sök hjälp, det kan vara en räddning. Ja jag ska oxå bli bättre på att kolla mig själv det känns om inte ännu viktigare nu. Samtidigt som man längtar efter kallelsen till mammografin så är jag livrädd, vet bara hur många tankar jag fick innan jag fick veta beskedet om min mage. Innan alla undersökningar, blodprover & röntgen var klara hann det gå så många tankar frågor funderingar & jag var så himla nervös. Men i mitt fall så var det ett bra besked, ja denna gång iallafall. Men igår under programmets gång & man läser att i år så kommer 60 000 människor få besked att dom har cancer, det är mer än fruktansvärt :(. Jag vet att det dör barn varje dag det flyr människor runt om i världen, det är krig, svält jag vet om det. Men på något vis så kommer denna sjukdom så nära en för nu pratar vi inte " om " utan " när " den slår till, hemskt nog så är det så :(.

Nej dags att ladda för ett arbetspass efter att ha varit hemma sedan den 16 December, ja vi får se hur det kommer att gå. Ska iallafall till VC imorgon kl.14 så fort fick jag en tid, får se vad som blir sagt, hoppas iallafall att jag får hjälp & något sorts svar. Men först skjutsa barn & sedan gå ut på en promenad.

Kram Till Er.

Likes

Comments