Om du trodde att jag blev sur för att du va med dina kompisar så har du jävligt fel.. Jag blev sur för att du va otrevlig mot mig när du var med dom ..

Jag tyckte de va skönt att du kunde va med dom även fast du hade mig , klart jag hade lite svårt att lita på dig efter saker som hänt .. Men jag blev aldrig sur .. Vad du tror nu rör mig egentligen inte ryggen , men var bara tvungen att få skriva av mig lite!

Ock att du nu blandar dig ibland med nolifers gör mig dock lite orolig, för jag vill värkligen inte att du ska bli som dom.. Jag vill av hela mitt hjärta att det ska gå bra för dig nu när situationen är som den är!

Det jag hatar mest med dig är att jag ibland saknar dig, men är det egentligen dig eller minnena vi har som jag saknar? Jag hade såklart hoppats på att det hade funkat, vilket jag tror det hade gjort om du bara va lite mer mogen å kunde prata med mig om saker å ting!

Nu är det som det är å jag gråter inte över det.. Det va väl meningen att det skulle bli såhär antar jag..

Man ska aldrig försöka vinna tillbaka någon som valt att förlora en, å håll huvet högt å inse att det är dennes förlust..

Du kommer alltid finnas i mitt hjärta pågrundav att du är mitt kommande barns far <3

Likes

Comments

Jag har ofta viljat sätta mig in i folks hjärnor & se hur de tänker!

Å jag önskar du förstod, va mycket jag gjorde för dig & va mycket du betydde för mig!

Men jag har fått nog, fått nog av dina virriga val & att du gång på gång sårar mig..

Å jag hoppas att ingen i denna värd får uppleva denna teater du spelat för mig, jag har värkligen trott att vi hade det bra.. Visst jag kunde bli sur å grinig ibland, men hur va du själv i puberteten när alla dina hormoner hoppade runt i din kropp? Jag försöker värkligen att hålla tillbaka många gånger men så känslig å hormonsprudlande som jag är nu när jag är gravid så är det inte så lätt!

Hade jag vetat detta innan att du inte var mogen nog att reda ut saker å ting så hade jag aldrig blivit så förälskad i dig & låtit dig lagt en bulle i min ugn! Alla gör vi misstag här i livet, men tror ändå att detta misstag kommer bli det finaste i mitt liv! <3

Jag hoppas värkligen att du kommer ta ditt ansvar & hjälpa mig ..

Men det är klart att jag är orolig, det går ju tyvärr inte att lita på dig :(

Jag trodde du va mannen i mitt liv , men ack så fel jag hade..

Jag kommer alltid att älska dig oavsett, men har gett dig såå många chanser nu..

Nej upp å stå, nya tag å nya krafter!

Å om det skulle va nån som läser detta inlägg så snälla om det är nått du funderar över hos din flickvän/pojkvän så ta upp det med denna.. Allt blir så mycket bättre om ni pratar om saker å ting.. Kasta inte ett längre förhållande åt helvete bara , försök att hitta en lösning först!

/Pusss
Likes

Comments

Falska förhoppningar.. Man blir helt enkellt lurad!

I början värkar killar alltid så jäävla bra, dom ska göra allt för en å det ena å det andra.. Men håller dom nån gång dom orden ? Det tror inte jag. Nått enstaka fall isåfall.. Dom är gulliga å snälla å håller sina ord ända till att dom känner att tjejen sitter fast på kroken.. Det största felet dom gör sen , är att dom tar tjejen förgivet.. Å det får tjejen att tröttna , blir grinig å känner sig oälskad å bara ivägen ..

Givetvis så drar jag INTE ALLA killar över ett å samma stup , men jag vet att många tjejer skulle känna igen det jag precis skrev ..

Man ska ta vara på kärleken, visa varandra att man tycker om varandra.. Visa respekt å ta hand om varandra..

Ta ALDRIG NÅGON förgivet, varken vänner & familj.. När du minst anar det så behöver du dom, å då kanske det är försent..

-”I början va du go å snäll, men nu är du typ ….. en sten.”

Ta hand om de du rår dig om , visa kärlek & respekt varje dag, man vet aldrig när det är försent!

Likes

Comments

Onsdagen den 7 Maj kl 03.04 kom du till världen, jag har inte träffat dig än men har iallafall fått sett dig på bild..

Du är en gåva till dina föräldrar, du är glädje & hopp!

Jag såg i din fars ögon att han va lycklig, han va så lycklig över att du äntligen kommit till världen, jag kan nästan lova att du är det enda han tänker på , han kan inte riktigt förstå att det faktiskt är sant !

Jag ska vara ärlig mot dig från din första dag ända in på den dagen vi skiljs åt..

Jag va livrädd för dig , jag bävade för den här dagen då du skulle se ditt första ljus, inte för att det va du, men för att hela situationen skulle förändras.

Du ska veta att jag älskar din far, han betyder mycket för mig! & jag vet att en dag kommer jag sluta va rädd för dig , & älska dig lika mycket!

Jag skulle även vilja ge dig syskon , jag vet att det inte blir helsyskon, men detta är det enda jag kan ge dig !

Jag önskar dig allt gott i världen & ett stort lycka till, en dag ska vi skratta, springa, leka, fiska & göra massa andra roliga saker tillsammans. Vi kanske tillockmed blir bästa vänner?

Du, lilla lilla människa. Jag lovar att ge det en chans!  

Likes

Comments

Hej alla! 

Jag kan bli lite smått irriterad på äldre människor ibland, jag ler alltid till alla människor jag möter.. speciellt gamla , men endel av dom rör inte en min tillbaka, endel är bara så grymt insnöade på att ALLA ungdomar är ligister.. Men även fast detta möter mig ganska ofta så fortsätter jag, för att jag vill bevisa att alla ungdomar inte är sånna , att det faktiskt finns lugna å snälla okså..

Jag tror att även om de inte rör en min så tror jag innerst inne att de blir ganska glada! :) 

Detta va bara en tanke som slog mig påväg ner till min bil :P Har ni några tankar kring detta så är det bara att kommentera :) 

 

Kolla gärna in på denna länk! Få tillbaka på alla dina köp.. Grymt bra :) 

http://blogfame.se/86/14344/refunder

 

Ha dä gött! / A-M

 

 

Likes

Comments

Tänk hur livet kan byta riktning fort.. Jag kan inte sluta tänka på hur annorlunda allt kunde vart..

Jag skulle ge dig all bekräftelse du behöver för att jag så gärna vill att du ska veta va mycket jag tycker om dig, va himla fin du är & hur glad du gör mig!
Jag skulle ge dig all uppmärksamhet du behöver för att jag vill se dig må bra, å jag vill inte ge någon annan min uppmärksamhet!
Jag skulle göra allt för att du skulle må bra, för att vi skulle ha det bra..

Jag har gråtit floder för dig, men jag är inte säker på varför, mina känslor är bara så starka!
Du fick mig att falla som från en tak, å jag hamnade mjukt som på moln. Din charm fick mig att rodna å le bredare än någonsin.. Jag kände kemin, eller tror jag bara det?
Ditt leende får mig att smälta varje gång & du är något alldeles speciellt..

Jag tror inte att detta är någon tillfällighet..

Jag saknar dig •Likes

Comments

 

Jag vill skrika av rädsla & ilska , jag skakar av rädsla & ilska ..

Jag fattar inte varför jag går runt å är så jävla orolig för dig , du som inte bryr dig ett skit om mig .. 

& vart kommer all jävla ilska ifrån ?? Jag vill inte bli så jävla arg fort, jag kan bara inte rå för de :/ Jag önskar att allt va lugnt omkring mig ,  men är de inte de ena så är de det andra .. Allt är ett stort jävla kaos i mitt liv känns de som , även fast jag tycker att jag har skaplig kontroll över de som händer .. Jag fattar ingenting , jag blir galen :O

Jag vill bara skrika rakt ut , tårarna bara sprutar , vad fan är det som händer ?? Ta mig ifrån denna otäcka värld, denna otäcka känsla .. 

Jag hör röster i mitt huvud 
-Gör de
-Varför gjorde du så?
-Du kan inte säga så!
-Gör på de här sättet
-Bete dig såhär
-Vad fan håller du på med Andrea?? 

Jag försöker svara men det kommer inte ut ett ljud , mina läppar rör sig , men det hörs ingenting.. Jag försöker använda mitt kroppsspråk för att svara , men mina muskler funkar inte .. Jag kan varken skratta eller gråta , allt är svart .. 
-Är jag död?
Nej de kan jag inte vara , jag tänker ju .. Men vad tänker jag på? allt snurrar runt , blir helt förvirrad .. HJÄÄÄÄLP!!! 

 

 

Hör mina ord , Lyssna för att kunna förstå, Kommer allt ordna sig ? 
 

 

Likes

Comments

 

Det är tankar på dig som distraherar mig , jag måste få dem att försvinna , jag måste få bort dig från mina tankar.. Men alla goda minnen vill jag ha kvar , du kan ta alla de jobbiga minnena med dig när du går.. När du lämnar mig för sista gången!  Jag kan inte sluta hoppas , jag kan inte sluta tro , även fast jag vet vad ont det gör i mig.. Jag har gått på dina smutsiga ord för sista gången nu , trött på att bli behandlad som luft , ingenting.. Snälla lämna mig ifred, låt mig inte falla en gång till.. Det gör ont, så ont att inte lyckas få dig att förstå .. Om du ändå kunde förstå lite av de jag säger, en mening? ett ord? 

Gör mig inte illa , du slår mig inte , det är orden , din psykiska misshandel .. Jag tror inte du förstår va illa du egentligen gör mig .. Snälla sluta! Varför dra ut på det ? Varför har du så svårt för att säga sanningen ? 

 

Det kommer kvitta vad du säger så kommer du aldrig ha tid för mig i ditt liv!

Fuckoff-jagklararmigbättreutandig!

 Likes

Comments

Hur hade du tänkt dig att det skulle bli ?
Hur vill du att allt ska se ut mellan oss? 
Tror du det skulle funka ? 
Frågor jag vill ställa dig , men inte vågar för att du blir så sur ? Varför blir du sur ??

Tror du det kan funka mellan oss om vi hela tiden gör saker på olika håll? vi ses på kvällar å nätter, räcker de tycker du? Om du nu vill ha mig så behöver du visa det för mig , det räcker inte bara med att du säger det.. Jag tror du tar mig för givet ,  för att du är medveten om att jag har mer känslor för dig än vad du har för mig .. men det ger dig ingen rätt att göra så mot mig , för jag har modet att dra , modet att säga till om det blir allt för jobbigt . jag kan klara mig själv utan dig , men jag vill inte! Allt skulle underlätta med dig vid min sida,
Jag vill ha din tröst när jag är ledsen,
din värme när jag fryser,
Jag vill att du skrattar med mig åt något kul,
jag vill att du ser en dålig film på tv med mig när söndagen är som tråkigast,
jag vill att du hjälper mig när det blir för svårt,
jag vill att du skapar ett fint minne med mig.

Det här är din andra chans jag ger dig , ta vara på den för man får bara EN andra chans, så tänk dig jävligt noga för innan  du gör något som sårar mig , för jag orkar inte att ständigt gå å va orolig å ledsen innombords ..Men jag ska göra allt för att hela tiden ha ett leende på läpparna , å vara glad .. Jag ska försöka bry mig mindre ! 
Kanske jag bara överreagerar ?

Jag blir så besviken på dina prioriteringar å val i livet .. Har du ens tid för mig i ditt liv ? det tror värkligen inte jag . 

Du kommer säkert bli sur på mig för att jag skrivit detta på min blogg , men snälla läs å försök å förstå mig istället för att brusa upp å blir förbannad , jag menar inget som hellst illa med det jag skriver , jag vill bara få dig att lyssna å förstå mig för en gång skull ..  

Jag tycker om dig å det vet du , du betyder så mycket för mig! 
Jag mår så otroligt mycket bättre med dig vid min sida .<3

 

 

Likes

Comments

Jävla skit start på dagen! Känns som att allt går helt snett.. Det blir inget gym för mig idag eftersom de andra hade bestämt att de skulle gymma ikväll när jag inte kan , å jag vägrar att gå dit själv.. Far glömde att packa ner system kameran så den är inte med till Sverige -.- 

Det är ju säkert inte stora grejer för er att grina upp sig för , men jag är som jag är .. Dessutom så har jag världens dåligaste morgon humör , skrek precis åt katten , vill inte vara så :( Jag är ju liksom inte sur på riktigt , Jag får bara jordens utbrott ! 

& just nu känner jag värkligen inte för nå rally ikväll , känner bara för å gräva ner mig .. Hoppas det hinner gå över .. 

Snubblade på något härom dagen okså när jag skulle lägga mig så jag ramla ner i sängen , så nu har jag skit ont i vänstra handleden , Men de måste sett sjukt roligt ut :) Skönt det är å få ur sig lite här på bloggen så man kan tycka lite synd om sig själv ;D ;D 

 

Å jag kom just på att jag glömde länka den bloggen till människan som gav mig tips , NEJ JUST DET DE KOM JU INGA TIPS!!! Dåligt av er , men men :D Då vet jag vad ni går för ;) 

 

Hööjj!

Likes

Comments