Hej igen efter en lång, lång paus. Nu har det hänt så mycket i lilla livet att jag känner att det är dags för lite uppdatering. Är ju så velig, men vet hur tacksam jag är över att ha detta arkiv av minnen att se tillbaka i då och då, så ska försöka uppdatera lite bättre för min egen skull.

Just ikväll jobbar jag med lite planering av en lägenhet. En av Alexanders släktingar ska sälja sin lägenhet och ville ha lite hjälp att piffa upp den inför en kommande fotografering och försäljning. Tycker verkligen att sånt är skitkul, så självklart sa jag ja. Blev även bra mutad med att få behålla en del av inredningen sen, lyx!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I helgen skulle vi fira våra tre år tillsammans och vi bokade därför hotell och åkte ner till Helsingborg för att mysa runt på stan, bo fint och äta hotellfrukost. Skumpa och vin var inhandlat och Helsingborg bjöd på sol. Allt kunde varit perfekt om inte jag dagen till ära åkte på en urinvägsinfektion. Vi hann med en mysig sen lunch på stan, men större delen av kvällen spenderades tyvärr på Helsingborgs lasarett för att så snabbt som möjligt få tag på penicillin osv.

Resten av kvällen spenderas iaf med en massa gott, i en väldigt skön hotellsäng och en bra film. Och självklart med det allra bästa sällskapet någon kan önska sig.

Likes

Comments

Det är verkligen otroligt hur det känns som att jag älskar dig mer och mer för varje år, hur jag fortfarande hinner sakna ditt sällskap efter en lång dag på jobbet. Du är min bästa vän, min familj och min stora kärlek, så tacksam över att ha fått dela ännu ett år tillsammans med dig. 

Likes

Comments

Föreläsning i först fyra timmar, lunch och sen två timmar till. Det är dagar som dessa som jag inser att jag inte är gjord för att sitta tyst och lyssna i timtal. Fick ta ett antal pauser samt mängder med kaffe för att härda ut.

Nu kvällsmat, en promenad med Bella och sen lite guiltypleasure - Paradise Hotel.

Likes

Comments

Heeej efter en lång paus.

Skolan är igång igen, mitt tredje och näst sista år. Helgen har varit fylld med allt möjligt. I fredags kom Erika hem, yey. Jag hon och Alice firade detta med pizza på kvällen och massa mys. I lördags firade vi Alexanders storebror som tagit examen och igår jobbade jag brunch ute på Heagård. Det har alltså gått i ett. Men idag har vi bara slappat hela dagen i soffan framför Netflix innan Erika var tvungen att ta flyget upp till Stockholm igen, alltid jobbigt att säga hejdå, men håller tummarna att vi ses snart igen.

Likes

Comments

Bjöd hem Erika igår på lite myskväll då Alexander var iväg och byggde altan med sin pappa. Hon hade med sig vin och massa gott. Kvällen var bra tills jag spillde rödvin på min vita matta... En massa bubbelvatten, salt och mjöl senare så är det typ helt borta idag. Tack google för alla husmorstips för det. 

Likes

Comments

Erika är hemma, mina favoriter lediga och jag har semester. Måndagsklubb i Tylösand var självklart. Så, så rolig kväll. Bästa starten på en veckas semester. 

Likes

Comments

Efter jobbet bestämde jag och mini oss för att träna ute istället för i boxen, bra beslut. Sprang i backar till mjölksyran skrek i låren. Heja oss. Det här behövdes efter en helg med massa god mat, godis och slappa dagar. Nu är energin påfylld igen. 

Likes

Comments

Cyklade hem från jobbet i ösregn, det är nästan en mil så ni kan tänka er hur blöt jag hann bli. Vad är då mysigare än ett bad och sen krypa ner här? Serie, kaffe och Bella medan regnet öser ner utanför, så mys. 

Likes

Comments

Fick verkligen så mycket fint av familj och vänner när jag fyllde år. Satsade på att önska mig saker till hemmet i år då jag känner att det hade stannat av lite, nu går jag omkring och njuter.

Äntligen en matta, och en ny vas och fina glasunderlägg i marmor.

Fick en matta av mina tjejkompisar som var likadan som den i vardagsrummet, så igår åkte jag och bytte den till den här, plus två små mattor, den fina vasen och ett litet brickbord. Så tacksam, har världens finaste vänner som alltid skämmer bort mig alltså. Fick även ett jättefint marmorfat av Alice och Johan i grått - passar perfekt att lägga smycken på i sovrummet. 

Och så detta fina marmorfat samt ett ljus från Rituals som doftar SÅ gott.

Likes

Comments