Frida kom över på frukost, mys och lite planering av olika kommande tillställningar. Resten av dagen har gått åt till plugg och lek med William.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Lördagen bjöd på först bio, Solsidan (skrattade så mycket). Efter filmen drog vi hem till Elin för lite catch-up. Jag, Alice och Frida fick feeling och kvällen övergick i bubbel, shots, pokerkväll och sen en liten sväng på stan. Så lyckad och spontan kväll, men det fick man betala av både i söndags och i måndags. Nu för tiden är ju varje bakfylla en tvådagarsprocess, haha.

Likes

Comments

Bästa Frida som fixar mat när man sitter med tentastress, rejält bakis en söndag. Guld är hon.

Gott var det med, pasta i gräddsås med bacon. Yum.

Likes

Comments

Likes

Comments

Bästa med helgen är ju att man hinner göra en riktigt god frukost, och äta den i lugn och ro. Nu är jag redo för plugg hela dagen, innan biodejt med tjejerna ikväll.

Likes

Comments

Mamma jobbade kväll så bestämde mig för att överraska henne med sen middag. Så efter god mat, några glas vin och premiären av Talang tillsammans med henne och Alex, ska jag nu plugga en stund innan sängen kallar. Plugg en fredagkväll, det ni. Tur morgondagen bjuder på roligare planer.

Helt fantastiskt att komma innanför dörren och inse att städerskan varit här idag. En riktig lyx när man själv kommer ha fullt upp med annat i helgen.

Likes

Comments

Bokade ett grupprum på Högskolans bibliotek för att försöka få något gjort idag på tentorna, utan distraktion. Ska kämpa på någon timma till innan lillen ska hämtas på dagis.

Alltså tips om ni vill ha något nyttigare än godis, dadlar i kakao från Maxi. Yesssss.

Likes

Comments

Bästa möjliga middagsdejten kvällen till ära. Dagen har varit en typisk vardag á la mitt liv. Seminarium på Högskolan på förmiddagen, sen hem för lunch, plugg, hundpromenad och sen lek med William.

Likes

Comments

Vi testade på att beställa hem mat från Maxi i veckan och alltså detta är revolutionerande för mig. Att bara klicka i alla varor hemma på datorn, mat såväl som tvättmedel och schampoo, och sen få allt levererat hem till dörren. Är man gammal när detta gör en så lycklig? Äsch, lycka är fan att slippa storhandla. Tips tips.

Likes

Comments

Efter frukost och promenad med Bells mötte jag upp Frida i stan. Suttit hela dagen på Café Nosh och druckit kaffe, pluggat och ätit lunch. Borde verkligen börja plugga mer utanför hemmet, inte lika mycket som distraherar.

Likes

Comments