Sitter hemma och kollar på fotboll och är inte på världens bästa humör. Men det går över någon gång. Går och lägger mig och sover istället och skiter i den här matchen. I morgon ska jag på möte sen på kvällen är det hockey här i Mora men får se den på tv.

Ha en super bra kväll och godnatt.......

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sitter hemma i soffan och ska försöka sova snart. Har varit hemma idag på grund av att jag hade feber i morse när jag vakna 😐 Inte jätte roligt. Jag blir hemma i morgon också för nu vill jag bli frisk. orkar inte vara sjuk längre. Nu ska jag försöka sova

Godnatt

Likes

Comments

Hemma igen efter en liten tur i skogen med min kompis. Helgen har varit grymt jobbig och de känndes verkligen när jag skulle upp till jobbet i morse. Men när jag väl kom dit gick de lite bättre. Men är trött som sjutton . Jag vet inte vad jag ska göra ikväll jag får väl gå ut och ta en pronenad.

Ha en bra kväll

Likes

Comments

Sitter hemma och väntar på att AIK ska börja spela en match i hockey. Har inte skrivit på ett tag har inte haft så mycket att skriva. Har jobbat 2 dagar den här veckan ledig sen i onsdags så har inte gjort så jätte mycket den här veckan. Umgåts med lite trevligt folk. Men saknar någon som sjutton men kan inte nämna något namn. Nu ska jag vänta på att matchen börjar sen blir det en lugn kväll hemma.

Ha en trevlig fredagkväll gott folk

Likes

Comments

Känner mig en aning trött efter den här dagen. först jobb sen möte. Nu ska jag kolla på Real Madrid i min ensamhet 😊 men det är lugnt somnar nog snart ändå. I morgon blir det ett litet besök på lasarettet sen får vi se vad som händer. Saknar någon så otroligt mycket men det är som det är. Det är bra att sakna någon ibland. Nej fotboll nu sen sova.

Godnatt och sov gott

Likes

Comments

Kollar på AIK fotboll och saknar någon så otroligt mycket 😉 Har städat i flera timmar och inte är jag klar än 😊 I morgon börjar en ny arbetsvecka. Sen på lördag blir det hockey här i Mora med min moster ska bli super kul. Hockey och Mora IK är livet. älskade hockeylag. Den här veckan som va har varit helt galen massa fotboll och hockey. Har precis kommit på att jag är en sportnörd 😃 Hur skulle de va om jag kunde börja träna själv också 😊 Det blir ett senare projekt. Nej ska kolla vidare på fotboll.

Ha en kanon bra kväll 😊

Likes

Comments

Nu börjar jag äntligen komma tillbaka till de Normala igen efter allt som hänt. Nu tittar jag på en serie på tv. Vad som händer  i helgen vet jag inte. Ska kolla vidare på tv

Ha en bra dag 🙂

Likes

Comments

Sitter och kollar på hockey och försöker bli frisk. Mora leder med 2-1 över Brynäs. Idag har jag tagit det lugnt hela dagen. i morgon får vi se vad som händer. Nu ska jag dricka kaffe och kolla vidare på matchen.

Ha en trevlig kväll 🙂

Likes

Comments

Sitter hemma och tittar på en serie och har blivit sjuk. Har inte tid med det men nu är det som de är. Så får väl vara hemma i morgon och försöka bli frisk 🙁 Ska kolla vidare på serien och snart sova.

Godnatt och sov gott

Likes

Comments

Efter en helt underbar helg med dom bästa så börjar vardagen igen med jobb. Idag kändes de mindre roligt att åka till jobbet. Sitter och dricker kaffe det är ett måste om hjärnan ska funka som den ska. Slutar klockan 13.30 och då ska jag hem och inte göra nånting alls. Bara titta på en serie och försöka att tänka på något annat än den där karln som drog för över 1 vecka sen. Men bara att gå vidare och tänka på något annat.

Ha en bra dag

Likes

Comments