Godkväll matchen gick både bra och dåligt hade hoppats på vinst för Mora men vi fick med oss 1 poäng hem i alla fall. Är väl bara att säga grattis till AIK för 2 poäng. Jag är inte bitter ☺ Så nu tar vi nya tag tills på lördag hemma match och förhoppningsvis 3 poäng. Ska sova snart så man orkar upp i morgon när man ska till lasarettet.

Godnatt och sov gott alla underbara människor där ute ☺❤ 

  Jag älskar dig N ❤❤❤❤❤❤❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

God eftermiddag

Sitter hemma och väntar på att min älskling ska komma hem. Ikväll blir det hockey mellan AIK och Mora fast inte hemma så får nöja mig med att se den på tv med trevligt sällskap. Dom som känner mig vet att att jag håller på både Mora och AIK så blir inte ledsen om AIK vinner men hoppas så klart på Mora vinst. Låt bästa lag vinna 😉. Jag har varit ledig från jobbet idag så har bara tigit det lugnt och varit och gosat lite med Moa och Casper. Klockan går värsta sakta när man är hemma så får roa mig ensam. Men det går bra det med. Nu ska jag fortsätta ta det lugnt och bara vänta.


Ha en bra eftermiddag och kväll 😊

Likes

Comments

Sitter hemma och vakna för någon timme sen. Nyser och är förkyld. Men bara att bita i det sura äpplet och gå och jobba i morgon. För i helgen väntar helvetet själv men kan inte gå in på detaljer. Hur som helt blir det en lugn söndag. Men mycket mys med min habibi. Ska dricka mer kaffe och bara softa.


Ha en bra söndag gott folk

Likes

Comments

​Har varit iväg en vända med några personer och fixat lite grejer. Nu tänker inte jag g ut mer idag utan tänker vara hemma med den bästa i mitt liv. Så är det med det. 

Ha en bra kväll alla glada

Likes

Comments

Har gjort en ny blogg och fixa en ny facebook mycket på samma gång men så är det nu i alla fall. Idag blir det en lugn dag med mycket mys.

Ha en bra dag gott folk och simma lugnt.

Likes

Comments