Godmorgon alla glada människor. Vaknade 7.30 var bara att gilla läget och gå ur sängen men va gör de när solen skiner. Ska iväg på ett möte om några timmar sen ikväll ska jag träffa en kompis som jag inte träffat på jätte länge 😊 Annars blir de en lugn dag. Vad händer oss er idag? 


Ha en trevlig måndag 😃

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Sitter hemma i köket och funderar på vad man ska hitta på. 

Öppnade en ny facebook sida igår som heter Anki fotografen Holmer där jag lägger ut foton som jag tar vid olika tillfällen. Så är ni intresserade av foto så kan ni alltid kolla in den 😊

 I morgon är det måndag vad som händer då vet jag inte heller vi får se va dagen har att erbjuda 😃

 Har ni några idéer kom med dom. 

Nu ska jag gå och titta på någon serie sen blir det väl att laga mat lite senare till mitt älskade ❤ Bästa som finns på denna jord. 


Ha en trevlig söndags kväll 

X.O.X.O ❤😊😘

Likes

Comments

Tog lite sovmorgon idag till 9.30 vilket var behövligt. Nu tittar jag på en serie. Annars har jag inte jätte mycket för mig idag. Vill ut och fota men litar inte riktigt på vädret. Så får stanna hemma och mysa med min sovande man 😊❤

Ha en super bra dag

Likes

Comments

Har passat katter i helgen men det är bara trevligt. Nu sitter jag och kollar på spy game på tv innan jag ska laga mat. Annars har jag fotat masssa i helgen mestadels på katterna. Nu ska jag kolla vidare på filmen.

Trevlig kväll gott folk

Likes

Comments

​Nu är allt som det som det brukar har en fungerande hel telefon och min bästa vän (kameran) fungerar som den ska igen. Bästa dan på länge. Hur som helst så ska jag vara kattvakt i helgen igen. Men djuren är det bästa man kan ha så det gör då ingenting. Annars är allt på topp igen. Vad händer för er i helgen? Nu ska jag gå och fixa med mobilen. 


Ha en kanon trevlig fredag för det ska jag ha. 

Likes

Comments

Som ni vet har jag haft problem med min fotoblogg. Nu funkar den som den ska men nu har jag ingen fungerande kamera vilket suger. Bara att gilla läget och hoppas på att det finns ett sätt att få den att funka igen. Där försvann ett av mina intressen i samma stund som den gick (sönder) eller vad man ska säga. Får försöka fixa den innan jag blir helt knäpp här. Hur som helst så är det ingen ide att deppa ihop.


Ha en bra dag för det ska jag försöka med i alla fall

Likes

Comments

Sitter och kollar på fotboll mellan AIK- Norrköping. Ganska tråkig match står 0-0 så händer inte så mycket. Va på möte i idag den va jag hos några kompisar. Annars har jag inte gjort så mycket. Nu ska jag ta det lungt och laga lite mat snart.

Ha en bra kväll och sov gott när ni ska sova ☺

Likes

Comments

​Nu sitter jag hemma och kollar på en video och sörjer att min bästa vän (Kameran) Inte vill vara med och leka längre. Så inga fler bilder med den på ett tag. Ska kolla om någon kan hjälpa min vän. Så får sitta hemma och kolla på en video med Thule istället. För vädret är inte de bästa i dag heller. Men spelar de någon roll när man inte har en fungerande kamera. Så va gör resten av folket idag? Nej ska fortsätta kolla på den här videon 


Ha det bäst. 

Likes

Comments

Blev ingen orientering igår blev för sent. Nu sitter jag hemma och försöker komma på vad jag ska göra. Solen skiner och lite för varmt för min smak. Brukar inte klaga på värmen men idag gör jag det. Vad händer hos er i helgen? Själv ska jag bara ta det lungt. Kanske man ska ut och knäppa lite kort eller nåt. Får fundera på de ett tag.

Ha en bra dag ☺

Bild från igår kväll.

Likes

Comments

Sitter hemma och idag är det städning på schemat. Och vilodag efter 3 dagars träning åtminstone tills ikväll 😉 Då ska jag ut och orientera på en bana från igår. Ska bli roligt har inte orientera på flera år. Men bättre sent än aldrig 😃 Så städa först middag senar och orientering. Så ser min dag ut.

Ha en kanon bra dag. ☺❤

Likes

Comments