vakna vid 6.45 och kunde inte somna om. Det bästa med vissa dagar är att man får vakna bredvid den bästa i hela mitt liv. Det värsta med dagen är när han går iväg. Idag har jag handlat, skrivit ut lite foton och varit hemma hos min syster och druckit kaffe. Ska iväg på möte om ett tag. Senare blir det hockey på tv. Första matchen mot Leksand väntar. Ska göra mig i ordning så är det dags att dra iväg på mötet.

Ha en bra dag och trevlig kväll.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Kollar på 2 matchen mellan AIK-BIK Karlskoga. Just nu står det 1-1 i matcher. Men dom ska spela bäst av 3. Det laget som vinner ska möta Rögle. Och på Onsdag den 22 ska Mora möta Leksand. Och när dom har spelat klart några matcher så vet vi vilka som ska spela i SHL nästa säsong. Har vi tur så kan två av mina favorit lag spela i SHL nästa år men tyvärr så är det nog bara önsketänkande. ☺ Men hoppas kan man alltid.☺ Det skadar inte att drömma ibland. Nu ska jag fortsätta kolla på matchen.

Ha en trevlig lördag alla glada

Likes

Comments

Sitter och kollar på Beck och funderar på hur jag ska kunna fixa mitt projekt när man inte har grejer till de. Min älskling sover och jag kan inte för jag är förkyld och kan inte sova. Så får fortsätta kolla på Beck ett tag till och fundera vidare. Vad som händer mer i helgen vet jag inte men hittar väl på något.

Ha en trevlig fredagskväll alla underbara människor.

Likes

Comments

Hela helgen har varit skidor, skidor och hockey. Börja på fredagsnatt då var det nattvasan väldigt intressant. Sen igår vad det blåbärsloppet som va 9 kilometer för nybörjare. och idag söndag var det Vasaloppet. Åkte inte själv men bara titta på det blir man trött efter man hade kollat på Vasaloppet på tv så blev det 5 milen på tv. Men vid 16.00 börja det bästa hockey på tv första finalenmatchen eller hur man ska säga mellan Mora och BIK Karlskoga. Mora vann med 1-3. På tisdag är det hockey igen men här i Mora hoppas på vinst där med så ser det bra ut. Nu ska jag försöka sova. Men lär väl drömma om skidåkare och hockey  efter den här helgen.

Sov gott och ha en bra vecka gott folk. ☺

Likes

Comments

Ligger hemma i sängen och är allmänt seg. Mora hade match igår men gick tyvärr inte jätte bra. Men nya tag tills på söndag när det verkligen gäller. Så jobba igår på matchen gick hyfsat bra. Men det blev ett problem min rygg sa upp sig men efter en värktablett blev det bättre och jag kunde jobba vidare. Om ett tag ska jag upp på lasarettet sen blir det en lugn hemmakväll med en massa mys.

Ha en bra dag alla människor ☺

Likes

Comments

Är hemma och tar det lungt ska äta middag snart sen blir det massa slapp. Jag vet inte vad jag ska hitta på senare men antagligen blir det någon serie. Nu ska jag äta.

Ha en trevlig måndag gott folk.

Likes

Comments

Helgen har varit lugn med serien Prison break och hockey och inte nog med det Mora vann i övertid. Helgerna är bäst då är det massa mys med den bästa personen i mitt liv. Nu ligger jag och kollar på en gammal serie och ska försöka sova snart så man orkar upp i morgon.

Godnatt och sov gott alla underbara människor

Likes

Comments

idag har jag varit på ett möte och i morse var jag på lasarettet och nu kollar jag på hockey. Matchen är lite sen men vad gör det man gör allt för att få kolla på MIK när dom spelar och leder gör dom också. I morgon blir det en lugn dag hoppas jag. Nu ska jag kolla vidare på matchen.

Ha en trevlig fredagskväll gott folk

Likes

Comments

Tänkte jobba idag men så kom den där jävla febern. Så det var bara att slå på tv och kolla på matchen hemma. Helgen har varit lugn och skön. Fixa en tacopaj igår hur god som helst och tvätta två maskiner med kläder. Så nu har man rena kläder och sängkläder. Ska försöka sova efter matchen så man blir frisk någon gång.

Ha en bra kväll och sov gott

Likes

Comments

Godmorgon alla underbara människor där ute. Om några timmar så drar vi iväg på vårat äventyr. Nu gäller det att dricka en massa kaffe så man håller sig vaken. Vad händer för alla idag då? Ni får mer uppdatering under dagen.

Ha en kanon bra dag.

Likes

Comments