​Medans älsklingen hjälper min syster med någon uppgift från skolan så passar jag på att blogga vilket var ett tag sen. Har inte gjort så mycket den här veckan har varit på några möten och lite sånt. Får bli lite bättre på att blogga men har inte haft så mycket lust att blogga. Har haft lite annat att tänka på. Har inte blivit så mycket av någonting har inte ens varit på hockey. Vilket är lite konstigt för hockey är det bästa jag vet så får ändra på det också antar jag. 

Nu ska jag fixa med lite bilder

Ha det bra så länge.

Likes

Comments

Sitter hemma och tar det bara lugnt. Har inte bloggat på ett tag igen har inte haft så mycket att skriva. Jobbar och har varit sjuk ett tag men bara att gilla läget. Så vad gör ni på första advent? Måste ta mig ut och fota lite snart var ett bra tag sen. Men har inte funnits någon ork och tid.

Ha en bra dag alla underbara människor där ute.

Likes

Comments

Godmorgon

Nog för att gick vakna för 2 immar sen. Ska gå till bussen snart efter att jag har varit hemma 1 vecka på grund av förkylning. Men nu är det bäst att man gör något vettigt. Annars blir det en lugn dag. Mora IK hade borta match igår och vann med 1-0 blev vinst i alla fall. Nu ska jag börja göra mig i ordning.


Ha en bra dag 😊 

Likes

Comments

God förmiddag 

Sitter hemma och tar det lugnt och lyssnar på musik. Skulle ha haft katterna hela helgen men så blev det inte. Dom fick åka hem till husse i fredags. Men vi hade två mysiga dagar tillsammans. Sen igår morse gick jag till mitt ex och gav dom mat eftersom ´han jobba så passa på att fixa hans kök. Saknar min älskling ❤ Men bara att gilla läget. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag men det löser sig alltid. 


Ha en bra dag alla människor 😊

Likes

Comments

God eftermiddag

Sitter hemma och tar det lugnt. Skulle ha hjälp mitt ex på ett lan men så blev det inte riktigt. Fick en helg med mina 2 ❤ i stället. Så ingen vidare sömn fick jag inte i natt för Moa gjorde allt hon inte skulle. Men älskar den lilla damen så bara att gilla läget. Hoppas på mer sömn i natt. Nu kollar jag på en serie och försöker göra allt för att inte somna. 


Ha en bra dag för det ska jag ha med mina små ❤ I miss you habibi N 

Likes

Comments

Måndag 

Nu är det måndag igen och nya tag på jobbet. Hoppas att det går bättre den här veckan.  Mår fortfarande illa men bara att gilla läget. Jobb igår och fick se Mora IK ta 3 poäng. Så man får väl vara glad för det. Nu ska jag gå till bussen och ta mig till det mindre efterlängtade jobbet. 

Ha en bra dag mina vänner men saknar min habibi N

Likes

Comments

Har nyss kollat på Moras borta match på datorn. Mora spela mot BIK Karlskoga men Mora förlora med 5-2 Men bara att gilla läget och hoppas på vinst hemma på söndag mot Timrå. Annars blir det en lugn helg med massa film och fotboll i morgon på tv. Ska försöka ta mig ut och fota lite om jag orkar det beror helt på. 


Ha en trevlig fredag alla underbara människor där ute.

Likes

Comments

Har inte bloggat på ett tag får bli bättre på det. Har inte hänt så mycket mer än massa jobb. Blir hemma i morgon är sjuk igen. Så just nu sitter jag hemma och kolla nyss på fotboll men stängde av matchen för det lär gå åt skogen. Hoppas att det går bättre för Mora på Onsdag än vad det gör för AIK i fotboll just nu. 

Ha en bra kväll.

Likes

Comments

Godkväll matchen gick både bra och dåligt hade hoppats på vinst för Mora men vi fick med oss 1 poäng hem i alla fall. Är väl bara att säga grattis till AIK för 2 poäng. Jag är inte bitter ☺ Så nu tar vi nya tag tills på lördag hemma match och förhoppningsvis 3 poäng. Ska sova snart så man orkar upp i morgon när man ska till lasarettet.

Godnatt och sov gott alla underbara människor där ute ☺❤ 

  Jag älskar dig N ❤❤❤❤❤❤❤

Likes

Comments

God eftermiddag

Sitter hemma och väntar på att min älskling ska komma hem. Ikväll blir det hockey mellan AIK och Mora fast inte hemma så får nöja mig med att se den på tv med trevligt sällskap. Dom som känner mig vet att att jag håller på både Mora och AIK så blir inte ledsen om AIK vinner men hoppas så klart på Mora vinst. Låt bästa lag vinna 😉. Jag har varit ledig från jobbet idag så har bara tigit det lugnt och varit och gosat lite med Moa och Casper. Klockan går värsta sakta när man är hemma så får roa mig ensam. Men det går bra det med. Nu ska jag fortsätta ta det lugnt och bara vänta.


Ha en bra eftermiddag och kväll 😊

Likes

Comments