Är hemma och tar det lungt ska äta middag snart sen blir det massa slapp. Jag vet inte vad jag ska hitta på senare men antagligen blir det någon serie. Nu ska jag äta.

Ha en trevlig måndag gott folk.

Likes

Comments

Helgen har varit lugn med serien Prison break och hockey och inte nog med det Mora vann i övertid. Helgerna är bäst då är det massa mys med den bästa personen i mitt liv. Nu ligger jag och kollar på en gammal serie och ska försöka sova snart så man orkar upp i morgon.

Godnatt och sov gott alla underbara människor

Likes

Comments

idag har jag varit på ett möte och i morse var jag på lasarettet och nu kollar jag på hockey. Matchen är lite sen men vad gör det man gör allt för att få kolla på MIK när dom spelar och leder gör dom också. I morgon blir det en lugn dag hoppas jag. Nu ska jag kolla vidare på matchen.

Ha en trevlig fredagskväll gott folk

Likes

Comments

Tänkte jobba idag men så kom den där jävla febern. Så det var bara att slå på tv och kolla på matchen hemma. Helgen har varit lugn och skön. Fixa en tacopaj igår hur god som helst och tvätta två maskiner med kläder. Så nu har man rena kläder och sängkläder. Ska försöka sova efter matchen så man blir frisk någon gång.

Ha en bra kväll och sov gott

Likes

Comments

Godmorgon alla underbara människor där ute. Om några timmar så drar vi iväg på vårat äventyr. Nu gäller det att dricka en massa kaffe så man håller sig vaken. Vad händer för alla idag då? Ni får mer uppdatering under dagen.

Ha en kanon bra dag.

Likes

Comments

Sitter hemma och tar det lugnt idag. i morgon väntar en resa som jag antagligen sent kommer glömma. Drar iväg till Karlskoga på hockey. Och jag lovar alla som är en aning oroliga att det kommer gå fint ;) Så idag blir det en tidig kväll och upp tidigt i morgon. Nu väntar jag bara på att klockan ska bli mer så man får sova snart ☺

Ha en trevlig eftermiddag och kväll

Likes

Comments

Sitter hemma och bara tar det lugnt. Väntar på att klockan ska gå lite fortare. Lyssnar på musik och funderar över allt och lite till. Igår var jag i skogen vid en stuga och försökte fota fåglar men dom ville inte sitta still men det är ganska vanligt att fåglar flyger iväg. Sen åkte vi hem till mamma och hennes man och träffa två personer till som betyder allt och lite till. Nu ska jag snart gå och handla.


Ha en kanon bra dag alla underbara människor där ute.

Likes

Comments

​Medans älsklingen hjälper min syster med någon uppgift från skolan så passar jag på att blogga vilket var ett tag sen. Har inte gjort så mycket den här veckan har varit på några möten och lite sånt. Får bli lite bättre på att blogga men har inte haft så mycket lust att blogga. Har haft lite annat att tänka på. Har inte blivit så mycket av någonting har inte ens varit på hockey. Vilket är lite konstigt för hockey är det bästa jag vet så får ändra på det också antar jag. 

Nu ska jag fixa med lite bilder

Ha det bra så länge.

Likes

Comments

Sitter hemma och tar det bara lugnt. Har inte bloggat på ett tag igen har inte haft så mycket att skriva. Jobbar och har varit sjuk ett tag men bara att gilla läget. Så vad gör ni på första advent? Måste ta mig ut och fota lite snart var ett bra tag sen. Men har inte funnits någon ork och tid.

Ha en bra dag alla underbara människor där ute.

Likes

Comments

Godmorgon

Nog för att gick vakna för 2 immar sen. Ska gå till bussen snart efter att jag har varit hemma 1 vecka på grund av förkylning. Men nu är det bäst att man gör något vettigt. Annars blir det en lugn dag. Mora IK hade borta match igår och vann med 1-0 blev vinst i alla fall. Nu ska jag börja göra mig i ordning.


Ha en bra dag 😊 

Likes

Comments