Måndag vilket betyder jobbdag. Helgen har varit bra tagit hand om 6 st katter medans husse och matte till katterna var på rymmen. Men det gick ingen nöd på varken mig eller katterna. Hur som helst sitter och dricker kaffe och försöker vakna till liv. Men man kan inte vakna på ett bättre sätt än när älskling kommer och säger godmorgon habibi ❤ Nu ska jag fortsätta dricka mitt kaffe och fortsätta fylla år i några timmar till 😄


Ha en bra dag

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

God förmiddag har varit vaken sen klockan 07.20 då jag blev väckt. Har varit på lasarettet i morse. Har druckit kaffe och varit ute med sopor. Nu tar jag det lite lungt och bara slappar. Funderar på om man ska gå ut lite och få lite frisk luft. Senare idag ska jag plantera om lite plantor. Bilder kommer senare.

Ha en trevlig dag gott folk.

Likes

Comments

God kväll!

Började morgonen med att dricka kaffe. Tog bussen till mitt möte 10.26 efter mötet tog jag en promenad till jobbet gick rätt bra att jobba. gick ner på stan för att ta bussen hem. Skulle inte ha jobbat idag egentligen men eftersom det var röd dag i måndags så jobba jag idag istället. Kom hem fixa lite middag eller fixa maten från igår. Efter maten diska jag lite och sen blev det en promenad till på ca 40 minuter. Så nu är jag hemma och försöker fixa ett avlopp som mer eller mindre lever sitt eget liv. Men ska fixa en sak till idag också får se hur det går. Hoppas det går bra. Resultatet kommer senare 😊

Ha en trevlig kväll och sov gott

Likes

Comments

Godmorgon vad händer denna trevliga påsksöndag? Själv är jag uppe och funderar på vad man ska göra. Va nyss hos katterna och gav dom mat. Husse är på rymmen eller nåt. Så Vad gör man inte för dom små söta liven mina ❤ Bästa som finns. Får väl dricka lite kaffe och vänta på att mannen i mitt liv vill vakna. Mitt andra ❤

Ha en kanon bra fortsättning på påsken 😊

Likes

Comments

Påsken kunde inte ha börjat bättre Bailey stannar i Mora IK och idag kan Kais Moras damer avgöra i SM semifinal så påsken kunde inte bli bättre. Nu väntar jag bara på att innebandyn ska börja det tråkiga är att den matchen krockar med Real Madrids match också men får se slutet av den matchen i alla fall. Vi får se vad som händer i morgon. På måndag blir det att fira min födelsedag med släkten fast jag fyller år den 24 så vi får se va det blir då.


Ha en trevlig påsk alla underbara människor 

Likes

Comments

Är ledig över påsken så då får man ta det lungt. Igår va det innebandy med dom bästa. Idag får vi se vad vi hittar på. Vad händer hos er under påsk? På måndag blir det att fira min födelsedag en vecka för tidigt men det blir bra.

Ha en trevlig påsk alla människor där ute

Likes

Comments

God förmiddag alla underbara människor. Sitter i köket har nyss diskat och druckit lite kaffe. I går va jag på fotoklubben och va hemma ca 21.00. Vad som händer mer idag vet jag inte riktigt. Drar väl ut på min promenad.


Ha en bra dag

Likes

Comments

Nu har jag varit och handlat, diskat. tvättat och städat. Så ska göra lite middag om några timmar. Passa på att fota katterna medans jag hämta tvätten. Hur söta som helst mina 2 ❤ Vad skulle jag göra utan dom? Men jag tror att jag och deras husse har skämt bort dom en aning. Men skyll inte på mig dom bor inte hos mig 😉.

Ha en trevlig eftermiddag.

Likes

Comments

Hemma igen efter första dagen på praktiken. Nu ska jag fixa lite middag och softa. Det gick bra första dagen det tycker då jag i alla fall. Vad jag ska göra i morgon vet jag inte riktigt än men jag kommer säkert på något.


Ha en trevlig eftermiddag och kväll

Likes

Comments