Håller på bli tokig jag kan inte sova fast jag borde. Mora hade match men gick tyvärr inte så bra. Gick bättre för Real Madrid. Nu kollar jag på Beck och gör allt för att försöka sova. Men är inte så lätt just nu. Ska på ett möte senare idag så borde sova. Man blir bara irriterad när man inte kan sova. Hur som helst hoppas ni där ute kan sova bättre än vad jag gör just nu.

Godnatt 😊❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag är det hockey som står på schemat mellan Rögle-Mora nere i Ängelholm. Nu Mora är det 3 poäng som gäller finns inget annat. Bara att kämpa på. Mora IK nu kör vi. ❤️

Likes

Comments

Idag har jag bakat bröd varit ut med soporna och nu tittat på hockey mellan AIK - Björklöven AIK vann på över tid. Gissa vem som avgjorde ingen mindre än Michael Haga. Var även hem till pappa och syster och hade lite kattmys med bästa Tuffs. Ska väl försöka sova om ett tag så jag orkar upp i morgon.

Ha en trevlig kväll och godnatt 😊

Likes

Comments

Försöker sova men kan inte. Kollar på Beck tänker och funderar på allt. Men kommer absolut inte på någon lösning. Kan någon förklara för mig varför man tänker så mycket när man ska sova. Får väl kolla vidare på Beck somnar väl om ett tag.

Godnatt

Likes

Comments

Idag har tvättning stått på schemat. Lagat middag det blev kycklinggryta med ris hur gått som helst. Nu ligger jag och kollar på Beck och håller på somnar men det är på tok för tidigt. I morgon blir det en ganska lugn dag. Ska kolla vidare på Beck och fundera vidare.

Ha en bra kväll 😊

I love you M ❤️

Likes

Comments

Kollar på Beck och tar det lugnt. Ikväll ska jag kolla på idrottsgalan. I morgon ska jag tvätta och göra lite annat. Jag fattar inte hur man kan sakna en människa så mycket som jag gör just nu. Ska kolla vidare på Beck

Ha en bra dag.... 😊

Likes

Comments

Borde väl sova men just nu är det lite svårt. Jag saknar M. Har kollat på bron och lite annat. Ska kolla på en Beck film till sen ska jag försöka sova. I morgon får man se vad man hittar på.

Godnatt och sov gott 😊

Likes

Comments

Är hemma och här blev det tyst efter allt besök och sen åkte alla hem. Fick oväntat besök i Onsdags av mannen i mitt liv. Men idag åkte han hem igen. 😢 Men ska försöka vara positiv och tänka att vi ses snart igen. I helgen var det hockey här i Mora men gick ju inte så jätte bra. Dom får ta nya tag på torsdag borta mot Rögle. Ska äta lite snart sen klockan 21.00 är det Bron på tv. Sen får man se vad man hittar på.

Ha det gott

I love you M ❤️

Likes

Comments

Är hemma och ska kolla på Mora IK - Brynäs IF och hoppas på 3 nya poäng till Mora IK. Sen efter matchen kattvakt. Efter det hem och försöka ha en lugn lördagskväll 😊 funderar fortfarande ganska mycket men måste försöka se framåt.

Ha en trevlig lördag

Love you M ❤️

Likes

Comments

Hemma efter en otrolig rolig kväll med mina vänner. Nu väntar finalen i JVM mellan Sverige och Kanada i min ensamhet. Det är någon som saknas. Han som betyder allt men det är som det är just nu. Kanske blir det bra igen eller också inte men hur det än blir så älskar jag han ❤️ Nu JVM heja Sverige

Sov gott när ni ska sova😊

Likes

Comments