Header

Var som vanligt hos min mamma o pappa. Högljutt o stojigt, trevligt o god mat! Julklappsbytet gick också som vanligt, mamma hade gjort fel vid utlottningen av vem som skulle köpa till vem, så Albin fick från två personer och Emil fick inget paket alls. Som tur var hade hon några paket i reserv så det löste sig. Jacob följde med oss hem och Albin o han gick på Donken halv tolv inatt - det har blivit deras juldagstradition. Idag har vi slappat riktigt ordentligt. Gick inte upp förrens halv två!! Jullunch och sen stack Jörgen, Albin o Jacob till Ikea. Fanny o jag tog bussen ner på stan o shoppade lite, sen fikade vi. Nu slappar vi igen!
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 240 Readers

Likes

Comments

Såhär fint hade vi det idag!


  • 245 Readers

Likes

Comments

Stugan fick idag ett blixtbesök av sina sommargäster - vi! Vi ville titta till och plocka lite mossa o grangrenar som jag tänkt dekorera med på julafton. Det var väldigt vackert och solen värmde pyttelite. Kändes dock inte som dan före dan före dopparedan! Maten är nu inhandlad och godiset kokat. I morgon kör jag en full jobbdag medans Fanny åker till pappa och Albin och Jörgen är hemma och finlirar lite inför julmiddagen. Håller tummarna för att alla håller sig friska!


  • 246 Readers

Likes

Comments

Överallt jul! Jag gillert! Det mesta är nu klart, det är bara maten kvar och det ska vi ordna i morgon. Så gött och vara ledig med hela familjen!
  • 250 Readers

Likes

Comments

Nu har hon gått i sju luciatåg sen i fredags. Trött är hon nu, men glad över vad hon har fått vara med om! Sjukt stolt moder!!!!


  • 282 Readers

Likes

Comments

I fredags var jag ledig så då käkade jag lunch med mina gamla kollegor. Tyvärr så var det fler gäster med, så vi kunde inte riktigt prata ordentligt, men så kan det vara ibland. Efter det var jag hos frissan, sen raskt till Arvika och trivsel med nuvarande kollegor. Mysigt o roligt. Resten av helgen har spenderas med bästa familjen!


  • 308 Readers

Likes

Comments

I torsdags var vi ute med målarna på jobbet. Först genomgång av proffssortimentet på jobbet, sen gick vi på Kvarteret och käkade o bowlade. Jag var bara publik, för jag vill inte ställa till det med ryggen igen (som för övrigt är bra). Det var mycket trevligt! Fredagen blev dock lång o seg... Lördagen jobbade vi o tåget krånglade. Först åkte vi bussen till tågstationen, sen bussen tillbaks hem. Bilen fick stå till tjänst tyvärr, men men. När vi slutat mötte vi upp Albin på stan o åt lunch. Efter det tapetserade Jörgen färdigt i Fannys rum och det blev jättefint, och jag städade och adventspyntade. Det är sååååå mysigt nu! På söndagen var Albin o jag hos Signe på kalas och så klippte jag honom. I måndags var vi i skolan och tittade på Fanny när hon var med i julkonserten o spelade fiol. Tårarna kom som vanligt!


  • 318 Readers

Likes

Comments

Här är hon!


  • 324 Readers

Likes

Comments

Underbart roligt att tre par passade så bra tillsammans hela helgen. Vi har myst, ätit gott, druckit gott och varit på slottet. Jag är så glad! Idag åker jag, Åke och Lena till Martinsen Interiör i Tidaholm för att beställa prylar till butiken. Ska bli spännande att se hur det går i Arvika!


  • 329 Readers

Likes

Comments

Nu sticker vi till Stockholm tillsammans med Arvikavänner. Evita ikväll o resten är oskrivet. Kul!!!


Fiiiiiina vinglasen!

Fiiiiiiiiiiiiiiiiiina Fanny på jobbet!!

  • 339 Readers

Likes

Comments