Idag efter att ha kört två maskiner tvätt begav vi oss till Puerto Mazarron för att promenera på strandremsan. Tänk att det fortfarande i mitten på november är så skönt att vara på stranden! Vi fortsätter vår promenad och hamnar på restaurang Viggo... som Alexander och Tove besökte förra veckan med blandad förtjusning 😂😂ok vi fick plats bland många, många andra men var inte sugna på full meny 10€.... vi beställde var sin pizza öl och ett glas vin i solen, så gott!
Vi hade bordsgrannar från England som var mycket förtjusta i duvor och matade... kan ju bli skogstokig 😬😬😬 innebar ju att fler duvor anslöt till smulorna och till slut hela brödskivor som hämtades på bordet!!! Kan bara säga att vilken tur att du Erika och Kerstin Ä inte var närvarande🤮
Fin dag ändå med promenad så mycket som knät kan orka och stöd av min älskling❤️tack för att du finns.
Efter GW: s program blir det nu att göra macka inför morgondagen och golftur mot Saturines golfclub.
Återkommer/Anki

/

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag laddade vi med vatten och mandariner till Lorca golf som ligger 50 minuter från Isla Plana via AP 7. Väl framme kl 12:15 inte många på parkeringen. Hade tänkt att endast slå på ranchen och utflykt, men varför inte gå (ta en buggy)en runda, det är ju ingen kö precis!!! Sagt och gjort, jag kör bil och mannen spelar. Bra fördelning då kroppen inte pallar för spel just nu! Det kommer bättre tider!!! Första 9 hål gjorda på en timma, bra tempo och bra slag av käre mannen. Vi kör vidare och nu blir det lite stopp. Två engelsmän spelar sitt spel med dubbla bollar och frågar om vi vill gå genom, vi avböjer vänligt med att det är en fin dag och vi har inte bråttom. Bra sista nio hål också, 32 poäng totalt och nu sög det i tarmen. Två club sandwich och kaffe satt som en smäck. Hem till Isla och njuta av solnedgången och sen middag med gott vin. Nu sugen att höra hur Amanda har det i sitt studentrum. Farmor/farfar hjärtat längtar lite... telefonkontakt 😘
Får se vad morgondagen bjuder på....
Go kväll / Anki

/

Likes

Comments

Nu har mer än halva tiden gått sedan vi lämnade Sverige. Vi njuter av sol och värme och av att vi fick besök under 5 dagar av Christian, Helen, Alexander och flickvännen Tove. Sol, bad, golf, matlagning, spel som yatzy och klassisk ”skitgubbe”. Mycket skratt😀😂 Vädret under dessa dagar var lite blandat. Tror nog att besökarna hade förväntat sig lite varmare(läs stekhett). Då de lämnat oss kom nämligen de varmaste dagarna och vi har tillbringat dom vid stranden och i havet. Sååå skööönt! Isla Plana har varit vår ort då kroppen inte är så snäll just nu... knäproblem och då kom stavarna till nytta👍nu får vi tänka annorlunda för att bejaka kroppen.
Sista veckan påbörjad här i Isla och sen flyttar vi lite norr ut till våra vänner.
Tack och hej för idag/ Anki

/

Likes

Comments

Nu har det gått drygt en vecka här i Isla Plana.
Så skönt med värmen och den kravlösa dagen.
En blandning av golf, bad i hav och pool läsning av bok på terassen. Vi har det såååå bra. Våra vänner i Cabo Rogh träffar vi och golfar med.
Nu ser vi fram mot helgen och besök av Christian, Helen, Alexander och hans flickvän Tove.
Så i morgon blir det tvätt och städ inför våra gästers ankommande. Vi är redo.... så kul!
Välkomna!!!😀

/

Likes

Comments

En dag på golfbanan, Torres med våra vänner Ammi och Christer. Perfekt väder, soligt med några stackmoln. En bana med hur många bunkrar som helst...och en bana som man inte väljer att återkomma till så där direkt. Den är vacker och välskött......men spelet blev ju inte perfekt..........”bryt ihop och kom igen” är ett talessätt som stämmer in på dagens spel. ” men vi hade iaf tur med vädret”
Skönt att komma hem och ta ett glas Cava och njuta av utsikten - Medelhavet från terassen - blir aldrig mätt på denna vy😊
Bilden visar att här lever fortfarande telefonautomaten!! (tagen på golfklubben)

/

Likes

Comments

Söndag och vintertid... så även här i Spanien. Känns långt från vinter. Vi har haft 25 grader och badat i havet med skönt/varmt, salt hav😊
Marknad i Puerto d Mazarron med så fantastiska grönsaker/frukter och en och annan lite onödig pryl. En avslutning på stranden i solen och en kall öl i byn innan promenad hem. Livet är gott😀💕

/

Likes

Comments

Fredag....tidig morgon och frukost. Packa golfbag och bil mot Serena golfklubb ca 40 minuter från Isla Plana.
Skönt att åka golfbil då temperaturen stiger under dagen. Här är det ingen paus efter nio hål så det gäller att ha matsäck och vatten med sig. Lite spännande och se om axeln håller?? Rädslan att det ska slitas upp igen är över vägande vilket isig gör att den lille vita går både hit och dit👎 ja, då är det bara att släppa loss..... ja tänk då hjälpte det... en birdie på par 3 hål👍👍👍för det fick man en liten jäger Tack Christer👏
En skön dag på banan med våra vänner som följer med hem och äter middag, torsk med olivpesto och rostade grönsakerna och ett gott vin.
Man kan ha det sämre😀
Lördag liten biltur till Lorca golf och Águilas golf och staden Águilas med lunchmeny. Staden ett intressant objekt för kommande år med lång strand i staden, många restauranger.
Ja just, ikväll flyttar vi klockan bakåt en timma och en extra sov timma😴

/

Likes

Comments

Vaknar åter till en varm skön dag. Frukostbrickan klar till terassen och ser solen gå upp över Medelhavet. Lite fix... inhandla lite inför besök fredag/lördag. Varmt... men nu gäller det att röra på sig. Lunch på terassen, packa ryggsäckar med vatten och badkläder. Promenad i nedförsbacke till havet. Eftermiddagen talar att havet brusar lite kraftigare, det är dock varmt, skönt och salt!!!
Idag inga stolar utan endast handduk att vila och sola på. Aj aj.. kroppen gillar det inte😝
Trots det går det an att slumra några minuter!
Dags att borsta av sanden och svida om från badkläder till något mer civiliserad klädsel, mot byns kommuncafe’ och en öl. Just det .. både cafe’ pub och matställe. Nu börjar färden upp mot berget och lägenheten..... kämpa kämpa, det tar dubbelt så lång tid att ta sig hem som ner till strand och byn! Det är väl nyttigt!!
Natti, i morgon blir det golf

/

Likes

Comments

Hämtat ut hyrbil Ford Focus och hälsat på goda vänner i Cabo Roigh. Nu har vi installerat oss i lägenheten i Isla Plana, Murciaregionen.
Lite städ i lägenheten och plocka med saker så som vi vill ha det dessa fyra veckor. Fått kontakta vår gårdskarl Tony för att vi inte kommer in i garaget.....elfel. Får bli att parkera på gatan tills felet avhjälpts. Så var det dags att känna på stranden och havet, man kan ha det sämre. Varmt i luften, säkert 25 och 22-23 i vattnet. På med badskor, vandra ut i saltvattnet..... åh så skönt att flyta runt😊och att i år även kunna simma. Tänk att axeln funkar! Nu ska den fungera vid golfspelet också.🤔lite vila på terassen i sol/skugga efter att ha intagit gazpacho en kall öl och lite oliver, ja det smakar😋nu återstår att se hur huden reagerat idag på all sol. Håkan har smörjt kroppen och ansiktet, han lär sig......😂.
Blir en kvällspromenad innan middag (fisk)serveras på terassen. Får information att vädret är uselt hemma i Ljungsbro. Stackars er, önskar att flera kunde få njuta som vi gör. Hör någon som muttrar med sin padda bredvid mig”nedrans sol”........ så säger man inte.
Tack för idag
Anki

/

Likes

Comments

Snabb flygtur endast 3,25 tim i rejäl medvind. Trevligt flygsällskap från Sala. En tur på stan för att känna puls och en god öl med tapas.
Nu väntar sängen efter en lång dag.
God natt😴😴

/

Likes

Comments