Sov till 10.30, vaknade & kände mig bra mycket bättre än i går, så det finns hopp om livet :D
Drog mig iväg till stallet, mockade hage & fyllde på hö innan jag tog in Prince. Jag löslongerade honom då jag har skitont i fingret i dag med :(

Han fick äta lite gräs på vägen ut till hagen, mycket uppskattat av herrn. Nu har han flugspray & huvan på så han slipper flygfäna.

Hem för lunch & en dusch då jag hade höboss överallt :D Jag har iaf bokat optiker i morgon & ringt försäkringsbolaget om skadan, så nu blir det lugnt resten av dagen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Prince, Livet / Vardag

I dag har jag bott i sängen fram till 16 tiden, har varit extremt trött & slut.

For till stallet, fyllde hö & mockade hagen medan Prince åt sin mat. Så skönt att dom går ute dygnet runt så länge det är finväder. Nu har det kommit ett gäng flugor så i dag åkte flughuvan på så han slipper ögoninflammation 👍😊

Blev kvar ett tag då jag fixade i sadelkammaren & pysslade. Blev lite snurrande med 😊

Hem & åt god middag, lax med en massa grönsaker. Är tillbaka i sängen & kollar på tv. Jag börjar bli bättre & hostar inte lika mycket nu.

Likes

Comments

Prince, Foder & Tillskott, Livet / Vardag

Usch vad jag avskyr pollen & att vara förkyld, jag hostar som en tok & har noll ork.
Men vi har ☀️ & 14 grader, jag fick sova till 10 😊

Skjutsade Jennifer till tåget strax före 12 & åkte till stallet. Packade ur bilen & var helt slut, gick & gosade med Prince o tankade energi 🐎❤️

Ordnade till foderlådorna & tog bort det han inte ska äta mer utav, så nu ska han få lite havre o lucern mest för att få i sig Gastrofor x2. Han är redan lite bättre i magen så nu hoppas jag att det ska bli helt bra.

Mockade boxen, gick ut & mockade ren hagen, nu är den bajsfri 😊😊 Då jag är som jag är så måste jag ha en ren hage, jag klarar inte av att ha Prince i en massa skit, så är mitt liv delvis pga Adhd'n. Nu har han fått ut en saltsten i hagen med, då dom ska gå ute dygnet runt då vädret tillåter det.

Han måste bara kolla vad det är som åker i kärran 😂😂

Nu blir det fortsatt vila så jag blir pigg igen 😊

Hoppas ni får bra väder i helgen 😘

Likes

Comments

I dag började vi med att åka & fylla hö till Prince, sedan in till frissan med Jennifer för klipp å färgning.

Hem åt lunch, tillbaka till stallen med Jörgen som körde av alla tovor i hagen med röjsågen, så nu ska jag kratta ihop det skräp som blev kvar i morgon. Så skönt att få en ren hage som är lättare att mocka ren varje dag 😊Jennifer red Prince lite i paddocken & hoppade några språng gör att se hur han hoppade nu. Han var mycket bättre än förut så det bådar gott inför träningen nästa vecka 😊👍
Åkte en sväng till Birsta för foderinköp & saltsten till hagen.

Vi tog hundarna & åkte ut till Slädaviken på Alnö så dom fick bara lite, iaf Akira & Lisa, Minna blötte bara tassarna.

Sen åkte vi & hälsade på Matilda & Rickard för att se hennes nya 2 åring, en stor o fin kille 😍

Mitt lillfinger värker som bara den, är inte alls trevligt, jag vill bara ha bort den värken nu!

Likes

Comments

Prince, Löshoppning / löslongering

I går fm så åkte vi & köpte tråd o stolpar, sedan byggde jag & Jennifer en korridor i stora hagen så Prince fick en egen del & tjejerna sin del. Han sprang en stund, men lugnade ner sig snabbt då dom ändå står bredvid honom + grannstallets alla hästar som går ca 10 m bakom hagen 😊👍
Var aptrött så det blev en tidig kväll i går.

I dag tittade jag på de 2 första avsnitten om Fallet Kevin. Fruktansvärt hur de behandlar dessa små killar, man blir helt förstörd 😥😥

Åkte till stallet, plocka av Prince täcke, mockade & fixade mat. Började mocka lite i hagen, men orken tröt, ska fixa mer till helgen 😊

Jennifer kom & jobbade Prince lös i paddocken, han är så duktig att hålla sig på en volt 😍 Sedan spände vi balnätet över höhäcken så vi slipper onödigt spill 👍

Vi drog ut vattenslangen & så typiskt så fattades det några meter till min hage, men det löser sig i morgon. Ska komma ihåg att ta lite bilder i morgon. Vi har iaf haft + 17 i dag, superhärligt väder, men det började regna nu i kväll. Då det är så varmt så får dom sova ute i natt.Likes

Comments

Allmänt, Prince

I dag fick jag svaret på blodmaskodlingen, kan bara säga Jipeeey :D :D
Är så sjukt nöjd att det har lönat sig att inte avmaska bara för att. Det jag har gjort är att ha städad hage, gett äppelcidervinäger, aspbarkspellets & Verm X. Här avmaskas det inte på rutin, jag vill inte ha resistenta maskar.

I morgon ska jag & Jennifer bygga hage i hagen så Prince oxå kan få börja vara ute på nätterna med sällskap. Vi delar av en stor hage med en korridor mellan så han inte kommer åt tjejerna.
Annars så har jag bara slöat hela dagen, åkte till stallet nu i kväll & fixade box, mat & tog in alla 3 :)

Likes

Comments

I dag fick jag väcka tuppfan då jag vaknade vid 6 tiden :P Åkte & släppte ut hästarna strax före 7, lite svalt men inte så farligt. Fixade med mockning, hö & vatten till alla hästarna innan jag tog in Prince & gjorde iordning honom för en tur.

Han var lite stressad då han stod inne själv, men det släppte ju mer jag pysslade med honom. Han reagerar då jag drog åt sadelgjorden på båda sidorna, så nu hoppas jag att magmedlet börjar verka snabbt. Stoet har kommit i brunst & ställer upp sig + att hon har gett honom en ny sparkskada nu på höger bog, nu får han stå själv då jag inte vill ha honom skadad då det är träningar & tävlingar framöver.

Hir som helst så var min plan att rida bort till träningsbanan i dag. Prince gnäggade som en tok då vi lämnade stallplanen, han ville helst vända hem igen, men vi fortsatte framåt.

Vi tog oss bort mot banan i sakta mak, han slappnade av mer & mer o började frusta. När vi närmade oss banan gnäggade han som en tok & svar fick han hela tiden av alla hästarna på banan :) Jag skrittade mest då det var en lugn tur & han fick jobba i backarna. När jag tänkte rida efter vägen hem så ville han upp i skogen, så vi tog skogsvägen hem där det blev trav & lite galopp. Hur skön & mysig tur som helst då man bara är utan stress.
Det fungerar klockrent med att han är utan sulor bak, det är bara enstaka gång han tappar baken då han kliver på en större sten, men överlag är det inga problem :D :D

Mitt lillfinger är lite i vägen & fastnar i det mesta så nu är det ihoptejpat igen, det är lite svullet fortfarande & lite stramt, så jag kan inte böja ihop det än men jag tränar varje dag.
Det gick faktiskt bra att rida, det gällde bara att ha lätt burna händer så det inte slog i sadeln. 1:a ggn jag red utan handskar på evigheter, men det var inte kallt så det gick bra :)

Då vi kom tillbaka & pysslat om honom så fick han gå ut i hagen igen, men utan sällskap. Han skrek ett tag, men det gick över. Vi ska dela av stora hagen så han kan gå ute & se alla hästarna, men vi måste ha en gång mellan så ingen går igenom tråden.

Likes

Comments

Allmänt, Prince

Vaknade till en molnfri himmel & ☀️☀️☀️
Äntligen lite värme så man tinar upp efter köldknäppen vi haft & hästarna slipper täcke 😊Åkte & släppte ut hästarna 7.30, mockade & gjorde klart innan jag åkte till Sophies stall.

Då det inte blev någon start för oss så hängde jag med för att hjälpa till med lillkillen då hon tävlade. Vi hade lite tur oxå, då hennes medryttare kunde hänga med upp, annars hade det inte alls gått.

Vi åkte 9 & kom tillbaka 16.00, jag var/ är helt sopslut & med migrän på G åkte jag till stallet. Fixade mat tills i morgon, fyllde på hö inne o ute, mockade åt ponnyn & fixade.
Tog Prince & löslongerade honom i lugn trav i 20 min, sen blev det myspyssel innan han fick gå in 😊

Likes

Comments

Hej 😊
I går kom jag till skott & bestämde mig för att sälja Back on track stallbandagen då jag inte använder dom, bättre att någon annan får nytta av dom. Satt ut annons i dag & fick dom såld på ett kick. Åkte & lämnade av dom då jag ändå skulle till Birsta.

Jag skulle in till Djur o Natur för inköp av en säck melassfri Lucern, då Prince har lite problem med magen. Nu ska vi skala bort det som han inte mår bra av & gå till botten med det.
Nu ska han få Hö, Lucern, Speedi Beet & morötter, väntar oxå på en burk Gastrofor som ska stötta upp magen. Vill bara att han ska få tillbaka sin energi mitt lilla bus- ❤️

Vi löslongerad honom lite innan han fick gå in för i kvällen. I morgon kan det bli en vilodag för honom

Det negativa i dag är att jag touchade till lillfingret så det började bulta hysteriskt, så det var bara att tejpa ihop det med ringfingret så det inte hittade på egna bus 😜

Ny dag, nya tag i morgon 😊 Till helgen ska vi förhoppningsvis ta oss till träningsbana 😊

Likes

Comments