Med alla tankar om att flytta och lämna sitt hem så har jag börjat tänka på massa andra saker. Kanske hittar man en trevlig kille i Lund eller kanske vänner för livet? Vem vet jag hoppas verkligen att jag får vänner som gör mig glad och en krets där vi kan stötta varandra. För övrigt måste ni bara följa serien eller följetången FINDING price Charming. Den finns på tv4 play och Cmore. Jag tycker det var en fenomenal serie och värd att titta på. Fick mig att tro på ödet och att han kanske finns där ute.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Nej vet ni vad har verkligen inte haft tur med att hitta boende. Tyvärr så fick jag en såpass sen tid så jag har inte en chans med de så kallade novisch bostäderna. Men utöver denna olycka hittar jag även lycka, var inne en sväng på Cervera idag och fyndade lite köksredskap att ha när man flyttar. Det som ni ser på bilden är från Rosti Mepal (märket) och de är köopta från Cervera i Halmstad. Det går även att klicka hem på deras hemsida. Jag fick dem för bara 133 kr!! Halva priset och då ordinarie är 266 kr. Länk och taggar finns på bilderna men jag länkar även direkt till deras hemsida. Cervera.se

Likes

Comments

Lunds universitet

Som många av er förmodligen inte vet så sökte jag in till Lunds Universitet i slutet av april. Jag sökte in till 10 program varav jag kom in på mitt första val. Utbildningen som jag ska börja läsa i höst är Röntgensjuksköterska. Jag är både glad, taggad och extremt nervös. För att imorgon ska jag nämligen leta lägenhet, jag får verkligen hålla tummarna och hoppas på de bästa. Känner ni någon eller liknande som erbjuder boende är jag absolut tillgänglig.

Vill du veta mer om flytten och annat smått och gott? Kika in på min youtube kanal där du kan se videos där jag packar och har en lite chitt chat med er på engelska!

Likes

Comments

Hej!

Som jag skrev i mitt förra inlägg så är jag nyinflyttad från bloggforumet Devote. Devote har varit min plattform det senaste året som jag verkligen har tagit tag i min blogg.

1. Anledningen till att jag flyttade är att responsen, motivationen och uppskattningen inte fanns där. Jag älskar att blogga och skriva om mitt liv men jag fick inte samma rush och lycka som innan

2. Jag heter Nelly och är 19 år jag har nyligen tagit studenten och vet inte riktigt vad jag ska göra med mitt liv. Jag älskar att träna, blogga, arbeta med yt, instagram och mina vänner

3. Min blogg handlar om mig och mitt liv, kanske inte alltid det mest intressanta men jag försöker alltid att inspirera och jag vill göra en förändring. Det viktigaste för mig och min blogg är att alltid vara ärligt, rolig och glad.

4. Som jag nämde innan så är jag ett stort fan av youtube jag har en kanal Nelly L (som ni gärna får prenumerera på). Jag tycker att det är roligt att filma och prata framför kameran och öva på min engelska. Min kanal är lite överallt och har inget specifikt mål mer som en hobby och för att kunna uttrycka sig på.

5. Jag älskar att fota allt. Mat, djur, blommor, smink, kläder, glas, ljus allt som ni kan tänka er och därav blir bilderna som jag tar dem inget over the top utan bara härliga foton


Jag hoppas verkligen att ni gillar att läsa min blogg och mina tankar <3

Likes

Comments

Detta är min familj. Jag har två pappor, två mammor och två systrar, denna bilden är från en återresa som jag och min familj gjorde år 2013 tror jag. Jag är född i Kina i provinsen Nanchang. Den asiatiska familjen på bilden är min fosterfamilj i Kina som tog hand om mig innan mina föräldrar i Sverige adopterade mig. Mitt kinesiska namn är Gao Anjuan vilket betyder på svenska den stillsamma. Jag kom till Sverige när jag var 6 månader gammal men mer om min adoption i ett annat inlägg.

Jag ville att min blogg och instagram skulle ha ett unikt namn därav heter bloggen Gao Anjuan. Jag tycker att det är ett fint namn och passar bra till mina sociala medier.

Nelly Lorentssons foto.

Likes

Comments

​Hej!

Jag kan äntligen skriva att jag har flyttat min blogg och kreativitet till denna plattformen. Tyvärr kunde jag inte flytta min blogg men det hindrar inte mig. Därför har jag valt att starta en ny och förhoppningsvis nå ut till andra läsare. 

Det ska bli jätteroligt att få börja blogga på nouw och jag hoppas verkligen att jag kan inspirera och motivera med mina inlägg. 

Likes

Comments

Nya inlägg

Title