hej alla !!

hoppas allt är bra med er.

jag tänkte att ni skulle få kommentera vad vi ska göra för inlägg (svårt att komma på själv).

ikväll ska jag på fotboll och innebandy träning.

Jag kommer att göra om mitt rum snart (just nu håller jag på att rensa, städa mitt rum), jag tänkte visa och hålla er uppdaterade om ni vill.

bye bye !! //Julia

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej allesamman ! Jag tänkte visa hur man gör en egen läppskrubb.
DET DU BEHÖVER:
Socker, vaselin (finns på ICA) och en liten burk.

1. Blanda socker och vaselin på ett fat eller liknande tills du fått den konsistens du vill ha.

2. Häll i det i en burk och sen DONE !!
Jätte enkelt.

Hoppas ni tyckte om detta lilla inlägg nu ska jag iallafall till Anja och sen får vi se vad vi gör, det kanske kommer upp ett till inlägg idag.
Puss BYE BYE !! ❤🌸 //Julia

Likes

Comments

hej! Jag heter Anja och är 11år. Jag håller på med Innebandy,Dans och lite fotboll. Jag gillar även djur, inredning, hudvård och vara med vänner. jag har tre kaniner, två katter,fiskar,höns och tuppar, jag har även haft en hamster som nyligen gick bort och även två ormar och en kalkon som inte häller finns kvar nu. Jag har skilda föräldrar ena bor ute på landet i ett stort hus och ena i en lägenhet i stan. hoppas ni vet lite mer om mig nu.//kram kram❤

Likes

Comments

Hej ! Jag heter Julia och jag är 12 år (04). Jag spelar fotboll i GUSK och jag spelar även innnebandy i Sirius med Anja, och jag rider också på Uppsala ponnyklubb (UPK). Jag spelar fotboll 2-3 ggr i veckan och innebandy 2-3 ggr i veckan också, och jag rider 1 gång i veckan och där är jag också skötare på Aksel min favorit häst. Mitt schema är alltså ganska fullt men det är kul😌 Jag gillar och är intresserad av inredning och smink, hudvård.
Jag hoppas ni vet lite mer om mig nu och får en trevlig kväll så ses vi, puss & kram BYE BYE !! //Julia

Likes

Comments