Hej! Sorry för den dåliga uppdateringen, men har vart så trött och helt enkelt inte haft någon inspiration att blogga. Hamnade att köpa nya byxor då det gick hål på ett par och ett annat hamnade jag att klippa sönder i jobbet då dragkedjan gick sönder 😅 Nå köpte ett par som jag tyckte var snygga, och var och hämtade dom idag och dom är sååå sköna 😍 Köpte dom här: https://www.rudecru.com/fi/ 🙂 Egentligen var det pojkbyxor men det bryr jag mig inte om, köper det jag tycker är fint! 😀😁

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • Mode
  • 32 readers

Likes

Comments

Hej! Nu var jag klar för inatt, blev lite senare idag då det var storspridning, det betyder att alla lådor ska ha en tidning 🙂 Det positiva med att vara lite sen är att man får se den fina soluppgången istället för att det är kolmörkt när man kommer hem 😅 Så nu blir det lite mat och sen läggdags 😁 Gonatt eller ja godmorgon 🙂

Hade 24 buntar med Vasabladet idag, så det tog en stund innan man var klar 😛

Likes

Comments

Hej på er! Idag har jag och sambon vart och lagt nya eller ja bättre begagnade däck under min fina Passat 🙂 Efter det var vi till Biltema och köpte ett fälgkors till bilen eftersom det som fanns färdigt i bilen ej passar till mina fälgar, sen var vi till Prisma och handlade lite mat 🙂 Och inatt är man ledig, så skönt att få vila 🙂 Nu blir det lite Sims och mat 😁 Hej så länge!

Likes

Comments

Hej på er! Tog dessa bilder igår i jobbet, såg så coolt ut när det var fullmåne och dimma 😍 Var -2 på vissa ställen igår, ser ut att bli samma idag ❄️ Ursäkta för kvalitén på bilderna, men har inte med mig systemkameran i jobbet 😛 Nu är det dags att åka iväg till jobbet igen 🙂 Vi hörs!

Likes

Comments

Hejsan! Köpte detta spel igår, första tanken var "oj vad det ser lätt ut". Men det var mycket svårare än det såg ut 😜 Detta spel var mycket beroendeframkallande, startade det och spelade en stund, men när jag kollade på klockan hade det gått nästan en timme så det är även bra tidsfördriv 😊 Mycket kul spel överlag 😊 Finns på Steam för 3,99€ och på App Store för 1,99€ (finns även en lite version som är gratis)

Likes

Comments

Hej! Mindre kul dag idag, hade tydligen punktering på en bakhjulet. Som tur var så var bilen hemma på gården så behövde inte åka någonstans. Min pappa kom och hjälpte mig byta däck, så ett stort tack till honom 😀 Nå nu ska jag spela Sims så nerverna lugnar ner sig, är ingen bra kombo att vara irriterad och jobba 😛 Hej så länge!

Likes

Comments

Hej! Idag har jag varit ut och på med min kompis Emilia 🙂 Först var vi och åt till Kotipizza, sen for vi in till stan och kollade lite, efter det for vi ut och körde en stund 🙂 Vi var till Oravais, Fjärdkär och lite här och var 🙂😛 Bilden ovan är från Fjärdkär, det var så lugnt och fridfullt där, skulle kunnat sitta där hur länge som helst 😍🌅 Men nu ska jag gå och vila och förbereda mig för jobb 🙂 Gonatt!

Var så fint väder idag att bara vara ute och köra 😍🌅

Likes

Comments

Hej på er! Idag har jag varit med min bror och min pappa på Pokémonjakt, det var mycket skoj. Var nog ute ganska länge och spelade, var även och tvättade bilen 🙂 Och nu är det bara att chilla innan man ska iväg och jobba igen 😁 Hej så länge!

Min fina bil 😍 Och den är inte gråaktig nå mera, den är den färg den ska va: Svart 😍

Likes

Comments

Hej på er! Tänkte skriva detta inlägg i söndags men då hann jag inte och igår glömde jag bort 😅 Men i söndags hade jag mitt födelsedagskaffe, det var riktigt trevligt och fick fina presenter, på bilden är en present jag fick av min kära sambo, det är ett halsband i silver och med kristaller 🙂 Får se när det är någon finare tillställning så man kan använda det 🙂 Nu ska jag gå och spela Sims 🙂 See ya!

Likes

Comments

Hejsan! Ja idag fyller jag år och dagen till ära har jag köpt vinterdäck åt mig själv som present 😁 Allt firande har vi på söndag eftersom jobbet kommer ivägen 😛 Och nu är det Sims-time tills man ska gå och vila en stund 🙂 Hej så länge!

Likes

Comments