View tracker

Hejsan! Vi har nyss vart på öppningen av XXL i Stenhaga, vi for hit ca 4 på natten och köade, för om man var bland dom hundra första så fick man slalomskidor för 1€ om man köpte pjäxor för 149€ minst, alltså 1€ för skidor, det är ju inget! 😀 Sambon köpte ett par åt sig, skulle köpt jag med men hade inte extra pengar till pjäxor...men fick med mig hem en skidväska och halsskydd/duk eller vad det heter 🙂 Så ja det var värt att stå och köa i 2h 😁 Så om ni inte har några planer så far in där via 🙂 Men nu hem och sova 😴 Gonatt!

Vi fick även varsin hink 😁

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej! Idag har jag vart med Daniela in till Stenhaga och shoppat lite inför vår resa till Levi i Januari, japp vi har bokat en stuga där, så jävla taggad 😁 Men berättar mer om det när vi åker dit 🙂 Vi for till Stadium Outlet först och guuud vad mycket fint dom hade där, köpte ett par byxor idag (dom som är på bilden) för 35€ dom är 70€ normalt så tyckte jag gjorde ett riktigt kap 😁 Vi ska åka dit igen och köpa skidglasögon och stavar sen någon före vi åker iväg till Lappland 🙂 Sen gick vi till Gigantti och Musti & Mirri och kollade om dom hade något kul, efter det åkte vi till GW Galleria och kollade även där hade dom mycket fint men inget som jag tyckte att jag verkligen behövde 🙂 Sen åkte vi hem till Daniela och var där och umgicks hela kvällen och nuförst kom jag hem, så nu ska jag se på någon film och sen gå och sova 🙂 Gonatt!

Var så mycket fint på Stadium Outlet 🙂

Blev lite kär denna tröja, men eftersom den var lite väl dyr och jag inte behövde den så fick den lämna kvar i butiken

Likes

Comments

View tracker

Gokväll! Idag vaknade jag ca 16-17 tiden (oops) sen när jag klätt på mig och sånt så for jag iväg och hälsade på Daniela och jag var där nästan hela kvällen, vi hade det riktigt chill och trevligt. Vi var och hämtade Arnolds och Kotipizza så det var riktigt bra kväll 👌 Sen var jag och handlade lite vid Prisma innan jag for hem 🙂 Och nu ska jag gå och vila innan jobbet, har en känsla av att det tar länge idag pga. vädret 😅 Hej så länge!

Danielas kanin Manne är sååå söööt 😍🐰

Likes

Comments

Alla som gillar spel och har Steam passa på och handla åt er själva eller som julklapp åt någon. Rean tar slut imorgon. Själv har jag handlat några spel åt mig själv och även köpt några som julklapp 😊 Vill köpa mer spel, men det får vänta till nästa rea 😜


(Obs! Steam har inget att gör med detta inlägg, ville bara tipsa 😜)

Likes

Comments

Hejsan! Inatt var en av dom värsta nätterna på länge! Det var snöslask och is överallt...vilket resulterade i att bilen knappt gick framåt utan stod på stället och slirade, fick även käringstopp ett x antal gånger eftersom snön var så blöt och tung så bilen orkade helt enkelt inte på vissa ställen 😅 Men då jag kom till Petsmo och sa för mig själv kan ingen komma och dra bort skiten från vägen och precis då jag sa det så dök Destia upp och plogade dom stora vägarna, det var verkligen en lättnad 🙂 Men blev ändå försenad eftersom dom mindre vägarna fortfarande var oplogade, så blev klar ca 1h senare än normalt 😅 Hoppas det är bättre väglag idag, vill inte bli försenad en 3:e dag 😅 Men nu ska jag gå och äta frukost 😛 Hej så länge!

Blev riktigt glad och lättad över att se plogbilen!

Likes

Comments

Ja som rubriken lyder, min nya dröm är att få åka till Lappland och fota Norrsken och den fina naturen där, men speciellt norrskenet när det ofta är starkt där, jag älskar norrsken, och inte bara fota utan att få uppleva allt på samma gång 😍 Synd då det inte är lika starkt här, och dessa irriterande moln vägrar försvinna, annars skulle det varit norrsken idag 😣 Men förhoppningsvis kan man åka till Lappland i början av nästa år om ekonomin tillåter det, måste försöka spara lite pengar om man kan 😊 Åtminstone någon gång i livet ska jag dit! Om inte nästa år så året efter det 😁


Får kolla på Google och drömma mig bort så länge! 😜

Likes

Comments

Hejsan! Det blev ingen gala iår heller för min del, skulle vart kul att gå, men jobbet kommer ofta ivägen för såna saker, eftersom man stiger upp typ 15-16 tiden och ska gå och vila igen 21-22 tiden, så hinner man oftast inte göra så mycket på den tiden 😕 Men kommer förhoppningsvis fler gånger och denna gång kan jag ju läsa i tidningen och sånt 🙂 Men nu ska jag äta nåt och gå och sova 🙂 Gonatt!

Även idag är det dåligt väglag på många mindre vägar, så ta det lugnt i trafiken

Likes

Comments

Hej! Ja detta var nog värsta natten på länge, det var snö-slask överallt så det gick inte att köra hårdare än typ 60km/h. Som om det inte var nog så kom det typ underkylt regn på allt, vilket resulterade i halka och då måsta man köra ännu saktare. Så idag tog det ca en timme längre än normalt, blev klar 05.50 😅 Men nu får man krypa ner i en varm säng bredvid älsklingen ❤️ Gonatt allihop!

Ta det försiktigt på alla vägar idag, förrädiskt väglag på många håll!

Likes

Comments

Hej! Ja inatt var det kallaste natten på länge, det var som mest -14, brrrr ❄️ Men även denna natt var en jävlig natt, hade fullt av frusen snö i bakdäcken så bilen vibrerade och lät nästan som en torktumlare 😅 Även bakrutan höll på och frös fast hela tiden, det var helt enkelt en sån natt när allt frös. Men vi får höras senare för nu ska jag och sambon åka och ta foton på den fina solnedgången 🙂 Ha det bra!

Likes

Comments

Hejsan! Inatt var det jobbigaste natten på länge, snö överallt och halt + att snön bara vräkte ner. Så det blev lite senare än normalt, blev klar ca 6 imorse, vanligtvis är jag klar ca 5 😅 Men sen då man vaknade på dan såg det helt magiskt när solen höll på att gå ner och snön typ lyste upp hela världen 🙂 Hoppas det är bättre väder inatt 🙂 Hej så länge!

Var en riktigt fin solnedgång idag 😍🌅

Likes

Comments