Hej på er! Idag steg. Vi upp runt 9.30 (tidigt!), sen efter vi ätit nåt så åkte vi och handlade. Vi köpte tacotillbehör och lite basic saker 🙂 Sen åkte vi till Lapinkylä Porotila för att kolla på renar och annat som dom hade där, ååh va renarna var söta, dom låg och myste och åt hö 🙂 Sen när vi for vidare så stannade vi och fotade det fina landskapet, det är såå vackert här 😍 När vi kom till stugan tillbaka så redigerade jag och Daniela lite bilder medans kararna gick och lade sig en stund, när vi redigerat klart så for jag och Daniela ut och körde lite 🙂 Först stannade vi till vid en souvenirshop som hade jättefina och jättesöta souvenirer 😍 Jag köpte två kylskåpsmagneter 😁 När vi kollat och handlat klart där så for vi vidare, vi hittade en väg som ledde nästan hela vägen upp för berget, så vi åkte upp dit. Medans vi var där så tog vi några bilder 🙂 Det var jättehögt uppe, så det blev lite svårt att andas där. Då vi skulle ner därifrån så såg man hur brant det var, det var lite halvläskigt att åka ner 😅 När vi kom tillbaka till stugan så började vi med maten och idag blev det tacos 😍 Jag åt typ 3st. Och nu sitter vi bara och chillar framför öppna spisen 🙂 Det är lite av vad jag gjort idag här i Levi 🙂 Nu ska jag fortsätta chilla 🙂 Vi hörs!

Här är några bilder från idag 🙂

Såhär högt uppe var vi 😬

Likes

Comments

Hejsan! Ursäkta att jag inte uppdaterat bloggen på några dagar, men har haft mycket att stå i. I fredags var jag till Fysio och undersökte knät och fick ett jumppaprogram som jag ska göra i en månad tills nästa gång jag ska dit, sen har jag börjat jobba igen 🙂 Och så har jag haft fullt upp med att packa och städa, men nu är vi äntligen påväg mot Levi. Vi startade 13-14 tiden idag, först for vi och tankade till Shell i Stenhaga och efter det så har jag kört till Kokkola, där tog vi paus och böt chaufför så nu är det Daniela som kör 🙂 Vi får hoppas på bättre väder för vi vill verkligen se norrskenet medans vi är i Levi 🙂 Men nu ska vi fortsätta i dimman 🙂 Vi hörs senare!

Full lastat! 😁

Likes

Comments

Hej på er! Idag var vi först till hvc och lämnade tillbaka mina kryckor och fick svar på min röntgen som jag var på, jag har tydligen nåt ihoptryckt i knät, är väl därför det oftast gör ont att göra nåt 😓 Nå efter set så for vi till Käyttöauto på provkörningsdag, denna gång provkörde vi en Audi A6 Allroad 😍 Det var sambon som provkörde, och jag satt där bak. Den var så tyst och skön och modern, många funktioner som kändes lite väl hitech för oss 😅 Nå den var helt härlig, men priset var inte lika skoj, det var lite väl dyrt för oss 😅 Men vem vet kanske man har råd i framtiden 🙂 Nu ska jag ta och äta nåt och sen slappa 🙂 Hejdå!

Provkörningar på Audi vid Käyttöauto idag


(Käyttöauto har inget med inlägget att göra)

Likes

Comments

Hej på er! Idag har jag vart och klippt håret till Salon Rita i Kvevlax, det var verkligen på tiden mitt hår var så nött och mådde verkligen inte bra. Först började hon med att tvätta mitt hår och det var så skönt så jag nästan somnade 😅 Sen klippte hon och torkade mitt hår och lade lite hårspray på det, och jag är så nöjd med resultatet, älskar min nya hårstil 🙂 Nu ska jag äta något och spela lite Sims 🙂 Bye!
(ursäkta om jag ser lite sliten ut på bilden, men är jättetrött idag 😅😴)

Likes

Comments

Hej på er! Idag var en lite bättre dag 🙂 Först for vi till Mehiläinen för jag skulle på röntgen för mitt knä, vi satt där och väntade en stund så slapp jag in, det tog inte så länge. Sen då vi var klar vi mehiläinen så gick vi till Rewell Center till Elisa, dom hade nå jippo där så sportspelaren Tomi Körkkö var där, kände inte igen honom först. Sen då sambon började tala med honom så kände jag igen honom, jag fick en bild med honom så det var alltså en bra dag idag 😁 Nu ska jag äta nåt och sen städa lite 🙂 Hej så länge!

Likes

Comments

View tracker

Hejsan! Idag har vi vart till sambons mamma och ätit middag, hon hade lagat potatismos, sås och köttbullar och guuud vad det va gott 😍 Åt så mycket så jag nästan rullade därifrån 😅 Sen for vi till Prisma och handlade lite smått och gott, och vet ni vad jag hittade på Prisma, jag hittade KEXCHOKLAD! 😍 Dom har äntligen fått kexchoklad hit 😍 Vi köpte två paket, ett var 😁 Men nu ska jag fortsätta vila mitt ben och kolla på film eller nåt. Vi hörs!

Jag ÄLSKAR Kexchoklad! 😍🍫

Likes

Comments

Hejsan! For till hvc igår igen till läkaren, först när jag kom dit så fick jag sitta och vänta en stund. När jag slapp in så undersökte hon mitt ben/knä och konstaterade att jag sträckt något och att jag har nå löst brosk i knät, så fick remiss till röntgen och så blev jag sjukskrivad en vecka 😩 Vad ska jag göra i en vecka? Jag är ju en sån person som måste ha nåt att göra hela tiden 😅 Nå måste väl spela Playstation och kolla på några filmer och förhoppningsvis går veckan fort så jag kan jobba igen 🙂 Nu ska jag titta på lite Teen Mom 2 🙂 Hej så länge!

Var en så fin solnedgång idag 😍 Men tyvärr blir det ingen fotografering på en stund då jag skadat knä 😞

Likes

Comments

Ja som rubriken lyder så är det inte min dag idag...började inatt i jobbet, gick bra till en början med allt. Men sen en bit in på rutten så var väglaget så dåligt att bilen skurrade ner i diket så det typ inte gick att få upp förardörren, så fick helt enkelt klättra ut genom passagerarsidan för att slippa ut ur bilen, när jag väl slapp ut ur bilen så halkade jag såklart omkull på mitt knä/ben som jag har ont i från tidigare, men tänkte inte mer på det, så ringde förmannen och dejouren och sa att jag slutade i diket. Fick vara där och vänta på förmannen och bärgare, tog säkert över en timme innan jag slapp bort. Då jag äntligen slapp iväg så tog det ändå flera timmar längre än vanligt dels pga. vädret och dels pga. storspridningen. Var klar 9.30 imorse, vanligtvis klar 5-6 på morgonen. Sen då jag var klar så fick jag så ont i knät så jag knappt kunde gå, så fick åka iväg till Hälsocentralen direkt efter jag var klar, det slutade med kryckor. Ända positiva idag var att pappa hade lagat god mat 🙂 Men nu ska jag vila mitt stackars ben och kolla på någon film eller nåt 🙂 Vi hörs!

Snälla sanda vägarna. Ta det lugnt på vägarna idag så ni inte slutar i diket också. Tack vare min låga hastighet så blev det inte värre än med sidan före i diket.

Likes

Comments

Hej här kommer ett inlägg om vad jag planerat att göra detta år och vilka mål jag har 😁

Planer detta år:
Levi om ca 2 veckor 😁 TAGGA! 😁
Jobba såklart
Sverige i sommar förhoppningsvis
Åka runt och fota

Längre har jag inte planerat 😅

Mål detta år
Satsa på fotograferingen
Våga mer
Släppa det förflutna
Spara pengar

Dessa är några mål jag har, förhoppningsvis klarar jag av dom 🙂

Och nu har jag som mål att försöka kliva upp ur sängen 😂 Vi hörs!

Foto är något jag brinner för och tänker satsa på! Speciellt nu när jag har en ny Nikon D5500 🙂

Likes

Comments

Hej! Ursäkta för den dåliga uppdateringen men haft mycket att fundera på så bloggen har hamnat i glömskan 😕 Men jag ska försöka skärpa mig. Inatt före jobbet så var det ett väldigt starkt norrsken, det var som himlen exploderade helt plötsligt 😍 Så stannade på kalvholmsvägen och tog några foton, stannade inte så länge eftersom det var -23 😅 Det har varit norrsken hela natten men nu har det börjat avta, passligt tills man var klar i jobbet 🙂 Men nu ska jag sova, Gonatt 😴 P.S kolla in vårt fotokonto på Instagram: danjiphotography

Nikon D5500 + Nikon AF-P DX NIKKOR 18-55mm

  • Foto
  • 61 readers

Likes

Comments