Solnedganger på strender er noe av det fineste jeg vet. Altså, wow!

Likes

Comments

Disse bildene tok jeg for et par måneder siden, rett før sola gikk ned. Har du sett noe så fint? Nesten litt magisk, jo.

Likes

Comments

I dag tok jeg og en venninne turen opp til Preikestolen. Det er altså så fint der oppe!

Likes

Comments

Ah som jeg elsker lange høstkåper! (selv om denne ikke er av den varmeste sorten da, hehe) Høsten er virkelig min favorittårstid når det kommer til mote. Denne kåpa kom jeg over på SheIn og falt litt pladask med en gang jeg så den. Syntes fargen var så fin og fresh, selv om dette er en farge jeg veldig sjeldent går i! Trenger litt friske farger nå som det går mot mørkere og kaldere tider.

Likes

Comments

Da jeg var i Kina for snart to år siden kom jeg over denne ryggsekken her. Jeg som er så glad i skarpe blåfarger falt pladask. Også er det jo så kjekt å ha noe som ikke alle andre har!

Jeg har nå forresten flyttet bloggen min hit til nouw, rett og slett for å prøve noe nytt. Alltid kjekt med litt forandring, eller hva? Håper dere vil følge meg videre her! ♥

Likes

Comments

Altså. Hva annet enn wow kan man si til dette? Noe så vakkert har jeg ikke sett på lenge.
I kveld tok venninna mi og jeg oss en kjøretur ut til ei strand i nærheten. Vi hadde med oss kakao og noe godt å spise, satte oss ned og fikk denne utsikten!
 

Likes

Comments