Topp/Cubus

Bukse/H&M

Sekk/SheIn

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

I går besøkte vi et elefant-reservat her i Chiang Mai. Vi fikk være med å mate elefantene, smøre dem inn med gjørme, for så å bade dem i elven (noe de virkelig storkoste seg med). Åh, så kjekt det var! Her ble virkelig elefantene tatt godt vare på, og det liker vi :)

Likes

Comments

Neste stopp på turen ble Koh Phi Phi! Vi ble med på en båttur en dag hvor vi blant annet var innom Maya Bay og Monkey Beach (hvor det var fullt av masse søte og ville aper!).

I går reiste vi videre til Chiang Mai. Hit hadde vi egentlig ikke planlagt å reise til, men siden det regnet så mye sør i Thailand, bestemte vi oss for å reise til en plass hvor det faktisk var mye sol. Og mye sol, det er det hvertfall her i Chiang Mai. I dag lå temperaturen på rundt 35 grader... Varmt og godt for å si det sånn!


Likes

Comments

Hallo fra Ao Nang i Krabi! I går ble vi med en annen backpacker på en veldig fin kajakktur. Vi stoppet innom utrolig nydelige grotter vi fikk øye på mens vi padlet, og fikk se vakre fjell på veien. Det er bare så nydelig natur her! Vi fant også noen skjulte strender som vi fikk være helt i fred på. Hvor herlig er ikke det?


Likes

Comments

Så dro turen videre til øya Koh Tao, hvor vi skal være 4 netter. Sairee beach heter denne stranda her, og den er bare såå fin!

Likes

Comments

Hallo fra Thailand! Etter en utrolig lang flytur (og FOR et jetlag haha), ankom vi endelig Bangkok. Så herlig å være fremme! Ida og jeg skal backpacke her i en måned - og gud som jeg gleder meg!! Vi skal blant annet innom Koh Tao, Krabi, Pattaya, Koh Chang og Ko Phi Phi... noen som har vært i Thailand før og har noen tips?

Likes

Comments

For noen helger siden var jeg på hytta en tur (som forresten ligger midt i huttiheita og er av den gammeldagse sorten uten strøm, haha) Den har virkelig sin sjarm skal jeg si dere! Jeg synes det er så herlig å komme seg litt bort fra hverdagsmaset og alt av elektronikk... og bare kunne nyte stillheten i naturen, få kjenne på den friske fjellufta, og ikke minst synet av den vakre fjellheimen.

Likes

Comments