Her er noen flere bilder fra Rhodos, hvor jeg var en tur tidligere i høst. Åh - som jeg lengter tilbake...

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

I dag tok jeg og en venninne turen opp til Preikestolen. Åh, det er så fint der oppe!

Likes

Comments

Ah som jeg elsker lange høstkåper! (selv om denne ikke er av den varmeste sorten da, hehe) Høsten er virkelig min favorittårstid når det kommer til mote. Denne kåpa kom jeg over på SheIn og falt litt pladask med en gang jeg så den. Syntes fargen var så fin og fresh, selv om dette er en farge jeg veldig sjeldent går i! Trenger litt friske farger nå som det går mot mørkere og kaldere tider.

Likes

Comments

Da jeg var i Kina for snart to år siden kom jeg over denne ryggsekken her. Jeg som er så glad i skarpe blåfarger falt pladask! Også er det jo så kjekt å ha noe som ikke alle andre har!

Likes

Comments

Altså. Hva annet enn wow kan man si til dette? Noe så vakkert har jeg ikke sett på lenge.
I kveld tok venninna mi og jeg oss en kjøretur ut til ei strand i nærheten. Vi hadde med oss kakao og noe godt å spise, satte oss ned og fikk denne utsikten!
 

Likes

CommentsHeihei! Vi kom hjem fra Rhodos på søndag, og jeg kjenner jeg savner det allerede. Sykt hvor fort den uka gikk! Det å slappe av på stranda med en god bok, kjenne solas varme i fjeset, bade i den varme sjøen... ah så herlig! Gleder meg allerede til neste ferie, haha - men det blir nok ikke med det første! 

Likes

Comments

I dag har Ida og jeg kjørt med firehjuling rundt forbi i Rhodos. Fytti - så gøy det var! Klumsete som vi er, havnet vi på feil vei og visste ikke helt hvor vi var en stund. Da var det bare å spørre om veien, og vi fikk omsider komt oss i riktig retning, haha! Vi stoppet blant annet opp i en bukt som heter Anthony Quinn Bay. Her var det helt utrolig nydelig! 

Likes

Comments

I dag var vi med på en båttur ut til Lindos, hvor vi også hadde stopp på to fine bukter på veien. Lindos var helt utrolig vakkert og idyllisk! Vi måtte selvfølgelig ta oss en dukkert i det klare turkise vannet, og det var helt herlig.

Likes

Comments