Header

Hej!
Florida är helt amazing. Vill aldrig åka hem. Tänk er när man går utanför dörren och det är varmare än inomhus. Och att gå runt i shorts och t-shirt hela dagarna.

Igår så åt vi frukost vid 7-tiden och sen gick vi ut och solade och badade i poolen tills klockan 14. Därefter blev det shopping tills 21 på en outlet och sen middag på Taco Bell.

Idag ska vi träna från 12-14 och sen blir det antingen Wet n' Wild eller åka till ett mall.

Kram A

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu lyfter vi! See ya in Florida :))

Kram A

Likes

Comments

Hej!!
Haft fullt upp denna veckan inför USA! Har gjort fransar, varit hos frissan, jobbat, tränat och packat!

MT sov hos mig igår så nu sitter vi på Landvetter och äter frukost och ska checka in om 30 minuter!

Kram A

Likes

Comments

Började morgonen med ett pass på gymmet med Hanna. Sprang 7 km alldeles för fort för att inte ha sprungit på väldigt länge + 2 varv cirkelstyrka. Var helt svimfärdig när jag kom hem så fick ställa in alla dagens planer. Ikväll blir det myskväll hemma eftersom vi har genrep imorgon med cheerleadingen, ska bli så kul! Och nu är det bara 1 vecka kvar tills vi åker!!

puss o kram, Anja​

Likes

Comments

Puss A

Likes

Comments

Såhär spenderades min påsk i bilder

Puss A

Likes

Comments

Summer 2015 - snälla bli minst lika bra som förra året

Puss A

Likes

Comments

Hejsan!
Efter att ha jobbat från 9 till 16.30 sitter jag nu på tåget till Ängelholm för att sedan åka till Mölle och fira påsk med familjen och våra bästa vänner. Jag är en riktig sucker för alla högtider och traditioner så ska bli jättemysigt. Jag tar bilen hem på måndag förmiddag för att sen gå på hockey med Sofie och MT.

Nu är det bara 13 dagar kvar till Florida! Can't wait!!

Puss A

Likes

Comments

Hejsan!
Min helg har varit ganska lugn. Gjorde högskoleprovet i lördags, och ne det var inte kul. Tar lång tid, man blir helt slut och provet är enligt mig väldigt svårt. Men men, det gick bättre än förra året så ett plus iallefall.

Idag skulle vi åka och köpa en ny telefon till mig då min är på sista versen, men när vi kom dit var den slut, så vi fick beställa den istället. Håller tummarna för att den kommer innan USA så jag kan ta fina bilder. 

Är helt slut nu efter kvällens träning så ska sätta på ett avsnitt av Gossip Girl och sen sova, imon är jag ledig yeyy :)

Puss A

Likes

Comments

Fick hem denna drömmen idag, perfekt till USA! Nu är det bara 3 veckor kvar, can't wait!!

Puss A

Likes

Comments