Hej på er!

Just nu sitter jag och håller på att plugga med Bad liar - Selena Gomez lågt i bakgrunden. Jag ska ha franska förhör på tisdag så jag pluggar nu till det. På onsdag blir det orientering på Söderåsen för min del, ser inte direkt fram emot det eftersom det kommer vara regnigt. Men annars är det nog inga problem. Jag tror inte jag kommer springa vilse eftersom jag inte har några problem med kartan eller så, kanske blandar ihop vart norr ligger osv men det kommer nog inte hindra mig. Annars tycker jag det är ganska lätt. På fredag ska jag ha ett ''stort'', de är iallafall vad lärarna sagt, SO-prov i samhällskunskap, ser inte heller fram emot de men jag vet att jag iallafall kommer få minst E. Men de har sagt att detta provet är en stor betydelse för slutbetyget, så yes, klanta inte till det nu Anja..

Kommer också ha matteprov någon gång i veckan och det fruktar jag nog mest. Även fast det kändes bra med E-provet som jag lämna in förra veckan men som sagt det var bara ett E- prov. Matte är ändå på min bättre sida så jag tror det kommer gå bra. Ska göra mitt bästa, taggish..

Jag har inte berättat detta men jag är väldigt intresserad av motorcyklar, crossmoppar och bilar. Pratade med en killkompis om några motarder igår kväll och han förklara lite om de. Blev väldigt sugen på en KTM exc 125 då jag tänker ta lätt mc kort vid 16. Kanske dock ändras under tiden men man vet inte, men jag tror inte det eftersom jag är riktigt sugen på att köra själv och inte bara vara passagerare, även fast det också är kul.

Men nu ska jag fortsätta plugga så jag får någonting gjort. Ha en fet dag <3

Anja

Likes

Comments

Godmorgon allihopa,

Eller ja, god eftermiddag kanske man ska säga, klockan är trots allt snart ett. Nu har jag alltså startat en blogg, jag undrar faktiskt hur det kommer gå. Men jag ska försöka uppdatera så fort jag känner för det (och om jag kommer ihåg).. Jag ska fortsätta med att utforska inställningar och så vidare så jag förstår mig på denna hemsidan. Och därefter plugga till både matteprov och SO-prov och sedan bli klar med min insändare till Varagårdsnytt som handlar om ångest inför skolan. Efter det ska jag nog bara chilla och kolla på serier eftersom det är helg.

Ha en fortsatt trevlig dag. Bjuder på en bild från när jag var påväg hem från skolan i veckan!

Anja

Likes

Comments