Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​hej! Denna vecka gjorde jag en lite höstigare färgning åt Emma, så från en mörk utväxt rot och koppriga längder gjorde vi samma mörkhetsgrad i roten men chokladiga längder men enstaka blonda paket under beningen så att de bara syns vid vissa tillfällen! 

Likes

Comments

Min måndag började bra, fick gjöra en liten omvandling på en av de som jobbar/är på praktik vi salongen! Vi började med att färga hrla håret mörkare, hon hade dessutom helt ofärgat hår så det var kull att gjöra en stor fövandling, och sen så klippte vi av nästan 10 cm! 

Likes

Comments

​här är mitt yrkesprov! Jag gjorde det redan första veckan på min praktik. Som modell hade jag min storasyster. Allt blev betydligt kortare, luggen hade vi inte klippt på länge så den tog vi ganska mycket från den. Nacken och sidorna har jag klippt med tekniken sax över kam så att det stegvis blir längre ländg desto högre upp man kommer på huvudet. 

Likes

Comments

Var på praktik både måndag och tisdag måndag jobbade jag 9-19 och tisdag 9-18. Har haft fullt varje dag, har haft både färg och klippkunder och jag är väldigt nöjd med mina resultat!

​en färgning jag gjorde i skolan i våras

Likes

Comments

Hej! Nu har jag på börjat min andra praktikperiod vid Hair Fashion för i år. Har haft fullt upp och fullbokat varje dag sen jag började, har haft massor med klippkunder o färgkunder. Har även hunnit med mitt yrkesprov inom hårklippning. Det gjorde jag på min syster  och jag blev väl helt nöjd med resultatet, ett inlägg om det kommer senare!

Likes

Comments

Dagens förgprojekt var detta, jag slingade hela håret, passe för passe, för att få en ljusare helhet. Men blonderingen tog onte på topparna runt ansiktet, håret har varit färgat med brun/svart hemmafärg och blivit avfärgat en gång tidigare och slingor och rotfärg gjordes då på samma gång. Klippte topparna endast lite för att det ska sparas ut till en page, men jag klippte upp håret mera än vad det hade varit där uppe.

Likes

Comments

Här är den andra permanentuppgiften som vi har i läxa, en tegelstensrullning. 


Förutom den, så var Johanna till salongrn idag, haft 3 kunder och packat upp produktbeställningat. Fick ihop till alla timmar idag men imorgon har jag färg+klipp inbokat så ja ska till salongen ändå, men det gjör mig absolut inget! 

Likes

Comments

Här ovan är en föningsuppgift som jag gjorde ikväll. 

Dessutom har jag tullat lite på en av permanent uppgifterna men blev inte helt klar så jag fortsätter i morgon.  Dessutom har jag haft en klippkund en liten pojke och sen gjorde jag en brynplock, brynfärg och fransfärg, och det gick riktit bra! 

Likes

Comments

​idag har det inte varit rn så händelserik dag, men jag och min handledare ordande om lite i salongen och så har jag haft en klippkund! Slutade nån gång efter 4!

Likes

Comments