daily life

#tb til denne nydelige brunchen jeg og Line stelte i stand forrige søndag - tenk om vi kunne startet hver dag slik! Nystekte croissanter, sjokoladepålegg og jordbær, og eplejuice i champagneglass!

Så hva har skjedd siden sist..? MYE til tross for at skole og jobb tar opp mye av tiden - dere aner ikke, jeg trives så utrolig godt her i Oslo. Men to ting verdt å nevne:

1. Jeg har endelig fylt 20 (gudameg som jeg har ventet, kjipt å være den yngste i klassen - men nå slipper jeg endelig å dra med meg alle sammen på de kjedelige utestedene her i Oslo haha). I tillegg overrasket de nydeligste jentene meg med et superkoselig surpriseparty 2. Jeg har levert inn første eksamen som var en hjemmeeksamen i motehistorie. Tre dager med intens jobbing hvor jeg nærmest bodde på skolen siden macen min streiket første dagen. Om to uker dumper resultatet ned i postkassen, og jeg er så utrolig spent!

Nå er det tid for å vaske leiligheten - håper dere har hatt det fint i det siste, og at dere får en like fin søndag!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Den siste tiden synes jeg virkelig at HM har tatt seg opp og fått inn så mye fint, og jeg finner alltid noe jeg har lyst på når jeg titter innom butikken eller nettsiden deres. Den hvite skjorten klikket jeg akkurat hjem sammen med en hvit, oversized bluse - så classy og fin! Et lite skjerf til å knytte i halsen står også høyt opp på listen, sammen med en jakke i semsket skinn. Jeg var egentlig ikke så stor fan av disse skjerfene til å begynne med, og syntes de var litt vek damete, men nå har også jeg lagt min elsk på dem!

Som club-medlem i HM har jeg nå også begynte å få samlet opp nok poeng til å benytte meg av skikkelig gode tilbud, så ved neste lønning (eller kanskje som en b-day treat) unner jeg meg kanskje noen flere godbiter. God søndag til dere

Likes

Comments

daily life, new york 2015

Long time no see, og jeg vet egentlig ikke helt om jeg er tilbake... Time will show! Nå er jeg godt over halvveis i høstferien, og det eneste jeg tenker på er hvor gjerne jeg skulle ha tilbragt den i favorittbyen over alle favorittbyer - New York.

THERE IS SOMETHING IN THE NEW YORK AIR THAT MAKES SLEEP USELESS

Jeg savner skyskraperene, de gule taxiene, frokost i loungen, å gå langs 5th avenue, utsikten fra Rockefeller, "Lavo Fridays", sushi til nattmat, solnedgangen i Battery Park, gratis champagne, shopping i Soho, saturday brunch, Little Cupcake Bakeshop, hæler på byen, å komme hjem fra afterparty og møte alle de travle menneskene i Wall Street på tur til jobb, søndagsturer over Brooklyn Bridge, den koselige leiligheten vår, alle de nydelige menneskene jeg var så heldig å bli kjent med, en travel hverdag hvor det alltid var noe som skjedde, å kunne gå ut døra uten å ha en plan for dagen - og å kunne si "jeg bor i New York".

. . . . .

Dessverre så tillater ikke studentbudsjettet mitt den luksusen jeg gjerne skulle ha unnet meg, å hoppe på neste fly til New York. Da hadde jeg ikke sittet her i denne sofakroken nå... Men når det skal sies så elsker jeg Oslo, og jeg elsker å studere her - en god nummer to! Til tross for høstferie så har jeg en del lesing og skolearbeid å få unnagjort, så i dag er plana å stikke en liten tur innom skolen for å få fikset noen småting, så får jeg se hva jeg finner på resten av dagen. Vi sees... kanskje!

Likes

Comments

wanties / co

Nå er det under én uke igjen til studiestart for min del, og jeg føler at garderoben trenger en liten oppfriskning - jeg er liksom litt lei av alt jeg eier haha. Så under har jeg samlet noen få favoritter fra Zara som jeg gjerne skulle siktret meg til mandag!

WANTIES FOR FALL // ZARA

1. En god hettegenser som likevel er litt annerledes enn de fleste til latere dager. 2. Denne kjolen hadde ei venninne av Vendela på seg da hun feiret bursdag i helgen, og den var bare såå fin på - måha! 3. En ganske enkel v-ringet hvit bluse, med splitt bak på ryggen - ser for meg denne til et par jeans for en enkel og casual hverdagslook. 4. Et hvitt skjørt er noe jeg mangler i garderoben, og denne gangen tror jeg at jeg skal gå for et utsvingt ett til en forandring. 5. New Balance skoene mine er godt brukt og ser ikke lenger like freshe ut, og jeg elsker disse sneakersene som minner meg litt om dem. 6. En grå finstrikket genser slår aldri feil, og kan kombineres til alt til enhver tid! / link via bilde

Likes

Comments

daily life, inspiration / tips

Hei hei! Det er ikke så mye å høre fra meg her inne,, men av og til titter jeg jo innom for en liten update (dere kan følge meg på insta, hvor jeg oppdaterer litt mer @anjakaroline_). Nå er jo fadderuka i full sving, og det er også Line, og jeg skal ærlig innrømme jeg er litt misunnelig som ikke er en del av det - men så får jeg jo god tid til å bli bedre kjent i Oslo. Blant annet så har jeg oppdaget et nytt favorittsted på Frogner, som jeg tenkte jeg skulle tipse dere om - The Juicery!

Dere vet de spisestedene hvor dere går inn og alt frister?? Vel dette er en av de stedene - og jeg anbefaler dere virkelig å stikke innom her for en god frokost, lunsj eller snack! Her har de et lite utvalg av acai bowls, smoothies og juicer - i et lite og utrolig skjønt lokale. Jeg og Vendela møttes her for lunsj på mandag, og det var så koselig å catche opp med hverandre igjen etter så altfor lenge siden sist. Vi spiste hver vår acai bowl, og valget mitt falt selvfølgelig på almond acai med mandelsmør - so delish!

. . . . .

Så, etter en bedre lunsj tok vi turen til pascal hvor vi plukket opp noen macroner til dessert, og satte oss ned ved slottet for å nyte dem i solsteika. Er det ferie så er det ferie!! og jeg elsker at jeg fortsatt kan bruke den unnskyldningen i to uker til hehehh.. Håper dere har det fint!

Likes

Comments

SO, WE SAT THERE AND HAD A GLASS OF WINE

Hei hei! Snart en uke i Oslo, og så langt har jeg gått meg bort på bussterminalen (haha er det mulig??), hatt to bomturer på posten og én bomtur på treningssenteret - men ellers går alt veldig fint. Jeg trives jo godt i leiligheten og i området, og kunne ikke vært mer fornøyd.

I går var det nok en dag i Oslo city hvor regnet bare høljet ned, så dagen ble blant annet brukt til å få sendt avgårde litt jobbsøknader og slikt. En jobb er liksom det eneste som mangler akkurat nå, så er alt i boks! På kvelden satte jeg og Line oss ned med hvert vårt glass hvitvin og så på don't trust the bitch in appartment 23 - en utrolig morsom serie om to roomies i New York for dere som ikke har sett den, men som det dessverre bare ble to sesonger av... Verdt å se likevel! Uansett, en koselig kveld for å "feire" at vi endelig er roomies igjen

Likes

Comments

daily life

COMFY OUTFIT - PERFECT FOR A RAINY DAY IN THE CITY

God morgen fra Oslo! Da har jeg endelig fått flyttet inn i leiligheten til Line, og det er så koselig at vi endelig skal bo sammen igjen. Om dere fulgte meg da jeg bodde i New York, så dere kanskje at vi delte rom der. Leiligheten er jo så lys og fin, og ligger fint til i forhold til sentrum, så her kommer jeg til å ha det veldig fint! Dessuten så føles det så godt å endelig bo i en by igjen, hvor jeg liker meg best.

Selvfølgelig våknet jeg til pøsende regn den dagen vi hadde planer om å ta turen til operataket, haha er det ikke typisk?!. Vel, på dager som dette er det ingenting bedre enn en rolig start på dagen i sofakroken med en god frokost, og i den fineste og mest behagelige slengbuksa fra nelly (her) og en oversized genser til. Elsker dette antrekket fordi det er så komfortabelt og lett, men samtidig veldig fint i mine øyne!

. . . . .

Forresten så har jeg kåret vinneren av Caseapp-konkurransen, det ble Eilen Flathus - du har fått en mail!

Likes

Comments

wanties / co

// samarbeid med Caseapp

Har du sett noe så fresht? For en stund tilbake fikk jeg dette Mac-skinet fra Caseapp, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. En Mac så fresh og fin som denne skal du lete lenge etter! Caseapp lar deg designe egne deksel og skins til både Iphone og Mac, eller du kan gjøre som meg og bestille fra deres ferdige design. De har blant annet et nydelig utvalg av deksel og skins i marmor, men nå til sommeren ønsket jeg noe litt annerledes (også har jeg plutselig blitt obsessed med planter), så da var dette midt i blinken for meg! Dere kan sjekke ut utvalget deres her.

. . . . .

Nå er jeg også så heldig at jeg får dele ut et gavekort til en av dere, som kan brukes på et valgfritt produkt på Caseapp! For å være med i konkurransen trenger du bare å legge igjen en kommentar på dette innlegget, så trekker jeg en heldig vinner torsdag 4. august!

Likes

Comments

new york 2015

I´M GONNA MISS YOU SO SO MUCH

17.37 - Hei, fine! Akkurat nå sitter jeg hjemme (om dette fortsatt kan kalles det) med verdens største klump i magen. Om ganske nøyaktig fem timer letter flyet som skal ta meg tilbake til Norge. Jeg kan ikke tro at jeg allerede har vært her i fire måneder. Helt uvirkelig! Akkurat nå føles dette som en eneste stor drøm, og jeg er så utrolig glad for at jeg har fått denne opplevelsen, og at jeg har fått delt den med så mange fine mennesker.

Nå er koffertene pakket med stor sannsynlighet for overvekt, og rommet til Line og meg står helt tomt. Følelsene jeg har nå er helt ubeskrivelig, det er liksom en blanding av alt. Jeg kommer nok til å bli sittende som et emosjonelt vrak på flyet. Jeg gleder meg så masse til å komme hjem til jul, men herlighet som jeg kommer til å savne denne byen. But New York, I am coming back for you... soon I hope ♥

Likes

Comments

new york 2015

LUNCHIN´ AT THE BUTCHER´S DAUGHTER

Det er nesten litt trist hvor lite jeg har vært på The Butcher´s Daughter, for jeg liker virkelig dette stedet. Mest fordi jeg synes denne kaféen er så søt og koselig, men så serverer de også veldig god, vegetarisk/vegansk mat! Denne gangen prøvde jeg meg på noe annet enn smashed avocado toast - så da gikk jeg for butcher´s grilled cheese med vegan cheddar, avocado, tomater og vegan bacon, yum!

Nå begynner dagene her i New York å løpe ifra meg, og nå er det bare to dager til jeg sitter på flyet med kursen mot Norge igjen! Månedene her har gått så fort, så det føles helt surrealistisk at jeg snart er hjemme igjen. Så i går bestemte jeg og jentene i leiligheten oss for å ta en felles middag på Max Brenner. Altfor lenge siden sist vi spiste ute sammen, så det var virkelig på tide med en slik kveld. Så koselig!

/ I just realized that I haven´t been to The Butcher´s Daughter enough, so we went there the other day. I really like this place, mostly because the café is so adorable, but they also serve very good vegetarian/vegan food. I had the butcher´s grilled cheese, and it was delicious!

The days here in New York are passing by too fast, and in only two days I am on the plane, heading to Norway. Unbelieveable! So yesterday my roomies and I decided to go out for dinner at Max Brenner. It has been to long since we went out for dinner together, so it was really about time. Så cozy!

Likes

Comments

instagram@anjakaroline_