Stopp två på roadtripen: Grand Canyon! En heldag i den otrolig naturen och skinande solen kunde inte ha varit mer avkopplande. Under kvällen blev det bad och slapp på hotellet för att ladda upp inför morgondagens färd till Sedona.

Ha det så bra! Håll utkik efter mer uppdateringar :) / Anja

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Venice Beach bjöd här om dagen bland annat på coolt dance battle, heta lifeguards och sjuka skateboard skills.

Likes

Comments

Hollywood boulevard
Första och närmaste stoppet för dagen. Eftersom vi var ute i god tid var det mycket lugnt och nästan folktomt. Skönt start!

Santa Monica Pier
Bilresa i dryga halvtimmen till Santa Monica Pier. Dimman gjorde sig synlig och det var ganska kalt, alltså inte sådär jättemysigt. Hittade dock lite roliga shops som lyste upp tillvaron!

Malibu
Spontanstopp i Malibu på Farmers Market efter en lång åktur längs kusten. GMO fria, ekologiska och hälsosamma grödor och produkter - yay! Familjen köpte bland annat mandel, drakfrukt och jordgubbar. Dessutom blev det supergod falafelrulle till lunch.

Likes

Comments

Hej!

Eftersom min bliggapp inte har fungerar något vidare de senast dagarna får ni en uppdatering på helgens strapats först nu! I lördags träffade jag upp mina vänner på stan vid lunchtid för att äta mat på Moe Joe’s och sedan shoppa i det ganska dystra vädret. Mycket trevligt även fast att jag inte fyndade något.

Ha det! /Anja

Likes

Comments

Hej!

Efter en kort dag i skolan skyndade jag mig hem och käkade ekologisk knäckebröd toppat med avokado, tomat, salt och peppar till mellis innan en springtur på 12km. Smaken sitter i enkelheten!

Kör hårt! /Anja

Likes

Comments

Hej!

Idag var jag och mina kompisar och premiär-pärla med ung cancer här i Uppsala. Med anledning att att oktober, bröstcancer månaden, är på ingång tillverkades bra armband i rosa toner. Eventet var inte bara trevligt, utan kändes även mycket meningsfullt.

Jag stödjer #ungcancer !

/Anja

Likes

Comments

Axel- & ryggpass

Frivändning + Axelpress
20kg 15st
30kg 10st
40kg 5st

Axelpress
40kg 5x3
45kg 3x3
50kg 1x3

Smala rodd stång 50kg
12x4

Drag uppifrån 70kg
12x4

Kettlebell sving 14kg
12x3 per arm

Lyfta platta 10kg
15x4

Likes

Comments

Du behöver (till 1 portion)
1 medelstor morot
1 dl gryn (jag använde fiberhavregryn)
2-3 dl vatten
Topping

Gör såhär
1. Riv moroten fint på ett rivjärn och lägg i en kastrull.
2. Tillsätt vattnet och låt koka 10 minuter på låg värme.
3. Rör ned grynet i kastrullen och låt koka 3-5 minuter, fortfarande på låg värme.

Klart! Häll upp den färdiga gröten i en skål och toppa med smått och gott. Jag använde mig av en stor klick jordnötssmör, ekologisk banan, valnötter, pumpakärnor och kokoschips. Smarrigt värre!

/Anja

Likes

Comments

Hej!

Idag spenderades förmiddagen i skogen med familjen då svampplock stod på schemat. Turen blev väldigt lyckad med mycket svamp av olika slag. Miljövänligt, avkopplande och ett bra vegetariskt alternativ, det är svamp från skogen det!

Fortsatt trevlig söndag! /Anja

Likes

Comments

Hej!

Igår var jag, som en sann bloggare, inbjuden till Uppsala Fashion Weekend med mina vänner. Utöver att det var riktigt roligt att få ta del av höstens dam- och herrmode bjöds det även på champagne, snittar och goodiebags - någonting som jag absolut inte tackar nej till!

Trevlig helg och kom ihåg att göra något avkopplande! /Anja

Likes

Comments