Hej!

Eftersom min bliggapp inte har fungerar något vidare de senast dagarna får ni en uppdatering på helgens strapats först nu! I lördags träffade jag upp mina vänner på stan vid lunchtid för att äta mat på Moe Joe’s och sedan shoppa i det ganska dystra vädret. Mycket trevligt även fast att jag inte fyndade något.

Ha det! /Anja

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!

Efter en kort dag i skolan skyndade jag mig hem och käkade ekologisk knäckebröd toppat med avokado, tomat, salt och peppar till mellis innan en springtur på 12km. Smaken sitter i enkelheten!

Kör hårt! /Anja

Likes

Comments

Hej!

Idag var jag och mina kompisar och premiär-pärla med ung cancer här i Uppsala. Med anledning att att oktober, bröstcancer månaden, är på ingång tillverkades bra armband i rosa toner. Eventet var inte bara trevligt, utan kändes även mycket meningsfullt.

Jag stödjer #ungcancer !

/Anja

Likes

Comments

Axel- & ryggpass

Frivändning + Axelpress
20kg 15st
30kg 10st
40kg 5st

Axelpress
40kg 5x3
45kg 3x3
50kg 1x3

Smala rodd stång 50kg
12x4

Drag uppifrån 70kg
12x4

Kettlebell sving 14kg
12x3 per arm

Lyfta platta 10kg
15x4

Likes

Comments

Du behöver (till 1 portion)
1 medelstor morot
1 dl gryn (jag använde fiberhavregryn)
2-3 dl vatten
Topping

Gör såhär
1. Riv moroten fint på ett rivjärn och lägg i en kastrull.
2. Tillsätt vattnet och låt koka 10 minuter på låg värme.
3. Rör ned grynet i kastrullen och låt koka 3-5 minuter, fortfarande på låg värme.

Klart! Häll upp den färdiga gröten i en skål och toppa med smått och gott. Jag använde mig av en stor klick jordnötssmör, ekologisk banan, valnötter, pumpakärnor och kokoschips. Smarrigt värre!

/Anja

Likes

Comments

Hej!

Idag spenderades förmiddagen i skogen med familjen då svampplock stod på schemat. Turen blev väldigt lyckad med mycket svamp av olika slag. Miljövänligt, avkopplande och ett bra vegetariskt alternativ, det är svamp från skogen det!

Fortsatt trevlig söndag! /Anja

Likes

Comments

Hej!

Igår var jag, som en sann bloggare, inbjuden till Uppsala Fashion Weekend med mina vänner. Utöver att det var riktigt roligt att få ta del av höstens dam- och herrmode bjöds det även på champagne, snittar och goodiebags - någonting som jag absolut inte tackar nej till!

Trevlig helg och kom ihåg att göra något avkopplande! /Anja

Likes

Comments

Hej!

Här om veckan fick jag en burk müsli av min bästa väns mamma, då hon vet hur mycket jag älskar müsli. Hur sjysst är inte det? #friendshipgoals så att säga! Nedan ser ni receptet.

Du behöver
10 dl gryn (jag använde fiberhavregryn)
2 dl frön (jag använde pumpa och solros)
1 dl kli (jag använd vetekli)
2 msk olja (jag använde rapsolja)
1/2 dl honung
2 dl vatten
2 dl kokos
2 tsk kanel
3 dl torkad frukt (jag använde aprikoser och russin)

Gör såhär
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Blanda gryn, frön och kli i en bunke.
3. Koka upp honung, olja och vatten i en kastrull på spisen. Häll sedan över grynblandningen. Rör om ordentligt!
4. Häll upp blandningen i en långpanna och grädda i mitten av ugnen 15-20 minuter. Rör om då och då.
5. Tillsätt kokos och kanel till blandningen och rör runt. Ställ in i ugnen igen och grädda 10 minuter.
6. När müslin svalnat - blanda ner den torkade klippta frukten.

Klar! Supergod, fruktig och fräsch - helt perfekt alltså. Tack Camilla för receptet!

/Anja

Likes

Comments

Hej!

Medan resten av Uppsala trängdes i regnet under kulturnatten fixade och mina vänner en fruit plate med drinkar. Lite finare, lite bättre - eller vad säger ni?

/Anja

Likes

Comments

Hej!

Idag mötte jag upp två sköna bönor vid Uppsala station vid lunchtid. Tillsammans gjorde vi sedan sällskap till det omtalade caféet Melrose och käkade brunch. Hur gott? Svar jätte! Mycket fotograferande och snick-snack blev det dessutom.

Hoppas ni har haft ett lika bra avslut på veckan som jag! /Anja

Likes

Comments