Hej! Solen har äntligen kommit till skåne! Idag är andra dagen jag har kunnat äta frukost ute (utan att frysa). härligt!

Nu har jag fixat och donat och är äntligen färdig för avfärd mot öland! Sofie, som har bott där över sommaren, frågade igår om jag ville med dit i några dagar och självklart ville jag det! har inget planerat under veckodagarna så det passar perfekt. Ska bli så kul att umgås med Sofie då vi knapps sett varandra på hela sommaren. Lite skillnad från förra sommaren då vi umgicks i stort sett hela tiden och dessutom jobbade ihop.
Ska bli super med en liten minisemester innan skolan börjar också!
xo

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejhopp! Igår fyllde min pappa år och vi var på museum, ett nytt i stan som visar misslyckade uppfinningar och ideer! Efter det var vi och åt god mat, så det blev en bra dag trots att vädret för tillfället är allt annat än sommarväder. Eller egentligen är det väl rätt så typiskt sommarväder, molningt och regnigt. Tråkigt är det iallafall när man har sett fram emot långa, varma dagar på stranden.

Idag har jag ingenting planerat än, mer än att jag ska ut på en promenad/joggingtur i skogen strax. Så idag får nog bli en sån återställardag, med hälsosam mat, lättare träning och vila, mysigt!

Likes

Comments

Idag har varit en näst intill perfekt dag! Ett riktigt underbart avslut av tonåren. Min ena moster kom på besök då hon tyvärr inte kunde vara med och fira mig igår och jag fick denna underbara charm av henne. Styrka är något jag verkligen behöver, och har behövt mer än någonsin den här terminen. Så det kan denna lilla berlock påminna mig om, att jag är otroligt stark och kan klara av vad som helst! Aja, nästan vad som helst iallafall. Och förpackningen var ju helt fantastiskt fin! Perfekt babyblå med marinblå rosett och supersöt fågel, helt klart godkänd!

Det har också varit otroligt fint väder idag, solsken och nästan varmt. Åhh vad jag längtar till sommaren! Bada i havet, åka med båten och äta glass i hamnen... kan det inte bara bli sommar nu nu nu? x

Likes

Comments

Hade födelsedagsfirande med släkten idag. Jättemysigt med god mat och gott sällskap! Hade dock råkat göra en tårta som blev mycket finare än vad den smakade. Så går det när man tar ett oprövat recept från internet, jag kommer aldrig igen att lita på kommentarerna till receptinlägg på bloggar. Så efter en våg av godsaker bar vi in tårtan, och fin var den, men det blev världens flopp vid första tuggan. Det är ju ungefär det värsta som kan hända, att det som skulle vara höjdpunkten blev rena motsatsen istället. Aja, fin var den iallafall!

Det är äntligen påsklov också! Så härligt med lite fritid. Har tyvärr rätt mycket plugg att göra, bland annat gymnasiearbetet. Det ska vara klart veckan efter lovet så det börjar brinna i knutarna, men jag tror fullt på att jag klarar det. Och det är bara 62 dagar kvar(!!!) så det är fullt ös nu de närmsta veckorna. Men om två månader kan man äntligen andas ut! Tills man inser att man inte har den minsta aning om vad man ska göra sen... men det tar vi då! x

Likes

Comments

Fick så fina ballonger av Thanya idag! Fyller år på måndag så fick dem lite i förskott. Jag skämtade om att en skulle flyga iväg när jag gick ut och tror ni inte att det var just vad som hände?! Tvåan slets iväg med vinden och kvar var jag med en nolla. Så det fanns inget annat att göra än att gå och köpa en ny! så nu har jag en komplett samling ballonger igen som pyntar mitt rum. x

Likes

Comments

Idag har det varit riktigt sommarväder, så härligt! Det blev en lång promenad i skogen och kladdkaka med en massa hallon för min del. En perfekt eftermiddag helt enkelt! Nu ska jag göra middag och sätta mig i kvällssolen med mami!

Kladdkaka med lakritspulver i som jag och Michelle bakade igår. Lakritsen blev verkligen en hit, gjorde en vanlig kladdkaka till något mer speciellt. Absolut värt att testa! x

Likes

Comments