Hej, jag vet att jag är otroligt dålig på dethär med att blogga. Jag glömmer bara bort bloggen när jag har så mycket annat som pågår.

Iallafall så har jag fått sommarlov vilket är otroligt skönt. På lördagen blev jag konfirmerad och der var väl roligt. Lägret som vi hade före var toppen. Man lärde verkligen känna alla bättre. Om jag skall vara helt ärligt så det provet man hade före konfirmationen var jag alltför orolig över 😂 provet var otroligt lätt och det gick bra👌 På söndagen var jag för första gången på nattvard och vinet var sååå äckligt 😣 det var väldigt starkt och lämnade en äcklig eftersmak i munnen.

Annars så har det väl inte hänt något speciellt. Idag var jag iallafall med Rebecka och Joanna cyklandes till stan. Det var väldigt roligt, vi gjorde egentligen inte något speciellt vi bara hadde det roligt och så.

Nu får det vara färdigt för dethär inlägget, jag kan inte lova att jag klarar av att uppdatera ofta men jag skall försöka mitt bästa så ser vi hur det går. Hejdå! ✋😉😘


​Här är några bilder från konfirmationen 😊💞


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Vad heter du? - Anja😊
Smeknamn? - Har inget
Födelsedag? - 15 december
Stjärntecken? - Skytten
Yrke? - Har inget yrke, går i skolan
Längd? - Mellan 156 cm och 158 cm
Hårfärg? - Ljus brunt💁
Ögonfärg? - Bruna
Piercing? - Nej!
Tatueringar? - Nej!
Höger/vänster hänt? - Höger hänt
Bästavänner? - Joanna, Rebecka, Matilda, Genevive och Alicia
Favoritfilm? - Haha.. Gillar ju nästan alla filmer men kanske Divergent, Harry Potter filmerna o.s.v.😂
Favoritserie? - Har flera men t.ex. Hawaii five - 0, PLL, TVD, TF, Arrow, CF😜
Favoritlåt? - Har flera men kanske Locked Away🎶
Favoritfärg? - Gillar alla
Favoritrestaurang? - Pedrina,s
Favoritaffär? - Alla klädaffärer
Favoritbok? - Kärlek som befriar
favorit tidning? - Gillar de flesta tidningar
Favorit skor? - Inga speciella
Favorit plats? - Hemma
Vart befinner du dig om 10 år? - Troligtvis som polis i Larsmo eller Alta👍
Stationär eller bärbar dator? - Bärbar
Känsla just nu? - Trött och stressad😓
Idol? - Har ingen
Vad tänker u på just nu? - Vad jag ska svara på frågorna
Vad kollar du på? - Datorn
Vad har du på dig? - Pyjamas
Vad vill du bli när du blir stor? - Nu ser det nog mest ut som polis men det kan förstås ändras👮
Hund eller Katt? - Ingen skillnad🐶
Coca Cola eller Pepsi? - Pepsi
Vad köpte du senast? - Pepsi Max
Språk? - Norsk och svensk och man lär ju sig finska och engelska i skolan👍
Smsa eller ringa? - Smsa

Likes

Comments

Hej! Som ni märker så har jag inte orkat skriva något inlägg på bloggen. När jag började viste jag nästan att det skulle bli såhär. Nu är det några månader sedan sist och mycket har förstås hänt. Jag har börjat i skolan igen och det är mycket läxor och prov. Åttan är svårare än sjuan men jag försöker satsa på skolan och göra mitt bästa.


Den här helgen har vi varit på resa till Norge. Vi "bodde" hos våra kusiner som vi är väldigt nära. Min bror och min syster och hennes man bor där och det var förstås roligt att få träffa dem igen. I Norge hälsade vi på släktningar och vänner och vi känner ju förstås många där eftersom vi har bott där. Jag hade bara bott där i ungefär fyra och ett halvt år när vi flyttade till Finland. Jag pratar då Norska hemma. Norge har då en underbar natur och vi var och vandrade på fjällen där och tog några bilder.

Likes

Comments

Hej! :) det har varit ganska dålig uppdatering nu men ska försöka blogga oftare. Den här helgen har det varit möte. Jag var där alla dagarna. På fredag och lördag vardet ungdomsamling. På mötet var jag med mina kompisar. Men jag fick också träffa genevives kompis viktoria som är från amerika och bara pratar engelska. På söndagen efter möter var jag med mina vänner på kvällen och vi gjorde inte så mycket men det var ändå roligt. Och idag ska vi sova över hos genevive. Men först ska jag åka och köpa skolgrejer och kläder till skolan, eftersom skolan börjar i nästa vecka. Nu sitter jag iallafall ute med kaninerna och väntar på att mamma ska komma hem så vi kan äta tortilla och sen åker vi.

Likes

Comments

Idag var jag ute med Daim och hade hen i kopplet. Sen cyklade jag och joanna till pias och köpte glass :) sen cyklade vi till joanna och tittade på hundvalparna <3

Likes

Comments

På måndagen skaffade vi kaniner. Båda var svarta och en har en vit nos :) vi köpte kaninerna av min kompis rebecka. Den med vit nos heter daim och den är min :) den helsvarta heter cola och är linneas :)

         

                           Daim


Likes

Comments

hej! Jag är ny med det här att blogga men jag skall försöka vara aktiv;) vi får se hur det går :) bilden är gammal men alltid något :)

Likes

Comments