Header

När GPSen visar att det ska finnas en väg runt, då är det ju inga problem. Men när vägen helt plötsligt försvinner och ett sädesfält finns framför då är det bara att ta sig igenom. Har jag bestämt mig för att jag ska runt, då ska jag runt.

Så jag sprang över de 10 meter sädesfält som sedan blev 1 km äng med det snårigaste gräs jag sett, för att avsluta med 500 meter sädesfält!
Jag var något tröttna i bena efter det, men hunden var glad!

Så när jag begav mig hem tänkte jag att nu blir det en jäkla kass tid... men ja... är ändå nöjd! Splitsen var roligast att analysera idag!

Nu har jag ätit 05 dl keso med 1 msk jordnötssmör, 1 msk sockerfri plommonsylt (hemmagjord) och 1 msk chiafrö!

Dessutom ska jag prova en muffins med plommonsylt i!

Måste säga att jag är jäkligt stolt över denna sylt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag har jag och F varit på jobbet. Jag behövde det... dagen började inte så bra och tyvärr verkar den inte bli bättre.

Jag ska i alla fall ut och motionera kroppen vid 19/20 för att få utlopp för min energi! Sååååå mycket känslor just nu!

Igår var jag hos svärföräldrarna och plockade plommon. Blev sockerfri sylt och halva plommon infruset. Tänker att de är bra att ta fram när man gör kyckling eller kalkon! Eller varför inte kött i lergryta?

Aja. En hel del plommon blev det!

Likes

Comments

Flickorna på Tegelbruket älskar sin kusin!

De pratar om henne ofta och nu när kusinen närmar sig 2 år, märks det bland annat på kalas att de trivs bra ihop. Åldersspannet mellan kusinen och lilla J är 1 ½ år och jag tror att det framöver kommer bli roligare och roligare för dem att leka. F tycker att kusinen är liten och ska gärna klämma och kela och kramas hela tiden, men det märks att kusinen börjar bli stor för hon säger ifrån att hon inte alls gillar det!

När vi var på kalas igår för att fira svägerskan, hade jag lite som fokus att få till en bra kusinbild, lyckades dock inte! Däremot fick jag en massa andra bra bilder. Nytt försök nästa gång!

Svägerskan bjöd på god ugnsbakad lax med potatis och rom sås. Därefter blev det en god tårta, som jag tyvärr dumpade på, men lite luft och vatten satte kroppen i balans igen!

Ska se om jag kan få ihop ett eget inlägg med några av bilderna redigerade.

Svägerskans fina stockrosor!
Kusinerna bus, bara busar!
F har kommit in i en spelperiod. Så nu lärs det spel och spelregler, här lär Gudmor henne spela tre i rad!

Likes

Comments

Favorit paketen

Fs favorit paket hon fick när hon fyllde år är utan tvekan 20 tum cykeln! Även om hon behöver växa 1 cm till, så tycker hon det är så mycket skönare och roligare att cykla nu, än vad hon gjorde innan.

Dessutom är där tre växlar och nu börjar hon få kläm på det där med, även om hon har svårt att växla i tid. Men det lär hon sig!

Hon är så stolt över sin röda 20 tum Monark cykel!

Likes

Comments