Header

Contains affiliate links
Anna Karolina

Stöld av babian inleder en gripande historia om polisen Amanda Paller. En polis som gör allt för att ta reda på vad som är anledningen till att hennes syster valt att ta sitt eget liv. För att ta reda på det måste Amanda Paller tämja på gränser som skulle kunna ifrågasätta hennes lämplighet som polis. Samtidigt så hjälper kriminalkommissarie Magnus Blomgren Amanda på ett sätt som inte är lämpligt för en kriminalkommissarie. För att bli kriminalkommissarie har Magnus Blomgren använt sig av personer i den undre världen, personer som Adnan Nasimi. Adnan Nasimi vill inget hellre än att bli av med sin skuld till de djupt kriminella juggarna, men vågar han sätta allt på spel för att betala tillbaka?

Står dig ingen åter tar vid där Stöld av babian slutar. F.d Kriminalkommissarie Magnus Blomgren avtjänar ett grovt brott han begått som polisen Amanda Paller satt dit honom för. Ändå är han en återkommande person i ett nytt fall som Amanda Paller utreder. Vem är det egentligen som ligger bakom intaget av den nya drogen badsalt som gör att de som intar det vill äta upp och stycka sina nära och kära? Vilken roll har Adnan Nasimi i det hela och hur kommer det sig att Adnan Nasimi drivs av en längtan att komma närmre Amanda Paller?

Förlorat ansikte närmar sig lösningen på varför Adnan Nasimi plötsligt är efterlyst för mord på en av Sveriges största narkotika leverantörer. Vad har Adnan Nasimi gemensamt med den kvinna som hittats utanför Karolinska med frätskador i hela ansiktet. Amanda och Samir, Adnans bror som är aspirant, får möjlighet att utreda fallet med den frätskada kvinnan. Dessutom verkar det som F.d kriminalkommissarie Magnus Blomgren återigen är intressant i en härva som inte går att lösa med djupt kriminella brottslingar. Hur kommer det sig att polismästaren Niklas HolmAmandas och Samirs avdelning plötsligt figurer på olämpliga ställen?

Anna Karolina skriver ur ett perspektiv som till och med engagerar mig som inte är så förtjust i kriminalromaner. Oförutsägbara händelser och intriger som gör att du bara vill fortsätta läsa. En del av mig önskar nästan att jag var kollega med polisen Amanda Paller. Vändningarna och avsikterna i boken blir verkliga desto mer du läser och du kan inte släppa boken.

Jag har under tre dagar sträckläst böckerna och jag ser med förväntan framemot nästa bok om polisen Amanda Paller och den kriminella Adnan Nasimi. Anna Karolina lämnar många trådar lösa i sista boken Förlorat ansikte vilket gör att längtan efter nästa bok är enorm.

Anna Karolina kommer i november släppa sin nya kriminalroman Sjusiffrigt och är den lika bra skriven som hennes tidigare böcker kommer den sträckläsas utan problem.

Har ni inte läst dem? GÖR DET!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag har medvetet valt bort bloggen under midsommarhelgen. Dels beror det på allt ståhej med att kalaset för lilla J blev inställt, men även att vi har hållit på i huset och fixat. Sen ska jag inte stick under stolen med att jag verkligen gjort ingenting. Jag har bara varit med familjen, njutit av att bara vara och få dagen att gå runt. Tvättat, städat och njutit av deras närvaro även om jag bitvis skulle velat sälja dem!

Men såååå nöjd för att jag vilat! Det har inneburit att jag kunnat starta denna dagen på ett bra sätt!!

Så idag har vi lämnat mormor hos tandläkaren, besökt biblioteket och fixat på Axelssons Konditori i stan. Allt smärtfritt!

Vi har bara inlett semestern med att göra det som faller oss in.

Nu laddar jag mentalt för att ta F till tandläkaren!

Bjuder på en bild på den "tårta" vi bjöd på under midsommar!

Likes

Comments

Wow! Vi har en treåring i huset!

En med vilja och glädje. Även om vi fick ställa in kalaset p.g.a vattkopporna på lilla J så firades hon av oss här hemma. Utflykten som vi brukar göra på födelsedagen, den får snällt vänta till lördag! Då kombinerar vi hennes och min födelsedag till max!

Vi hade det väldans mysigt i alla fall och de som inte var rädda för att bli smittade kom hit och firade lilla J ändå! Det var på det hela taget en väldigt bra dag för lilla J!

Blomsterarrangemangen hade jag ju beställt till kalaset specifikt, men vi har njutit av dem på lilla Js dag och hela midommar så det gjorde absolut inget att kalaset blev inställt.

Likes

Comments

Nu vet jag hur min kropp hanterar stress.
Min kropp glömmer saker som inte är viktiga (eller mindre viktiga i förhållande till det som gör det stressigt).

Så idag glömde jag kollegan på arbetet! Mitt samvete kommer inte kunna hantera detta i första taget utan jag vet att de närmsta dagarnas drömmar under natten kommer handla om detta.

Jag frågade min make hur ofta jag glömmer något.
ALDRIG!
Men idag glömde jag! Som tur är kunde en annan kollega rädda situationen jag ställt till med! Men ändå....

Aja....
Semester ju i någon vecka i alla fall, men gästspel på arbetet blir det definitivt för att det inte ska bli stressigt till uppstartsdagarna i höst!

Likes

Comments