Skrevet i : OKTOBER 2016

God ettermiddag alle lesere.. I denne perioden når jeg har vert borte fra bloggen, så har jeg egentlig bare slappet av, tenkt på meg selv og kroppen min, passet på forholdet og egentlig bare kobla helt ut av blogg presset. Det er mange ganger jeg tenker at jeg bare må skrive noe fordi jeg skal beholde leserne mine, så det er ikke så nøye hva som står i innlegget. Men det blir jo feil. Jeg ser at de som har mye flere lesere enn meg har mer likes, innleggene blir delt mye mer, og dem som har egen facebook-side får siden delt og har kanskje flere 1000 lesere. Hvis man tar mammatilmichelle.blogg.no som ett eksempel. Jeg vet at hun har ett skyhøyt antall lesere, og innleggene har mye likes både på facebook og instagram og hele pakka. Jeg ser veldig opp til Anna selv om jeg ikke har barn. Når hun blogger så har hun veldig mye å blogge om. Jeg skal ærlig innrømme at jeg leser gjerne blogg-innleggene hennes mye oftere enn jeg gjorde før og helst om igjen. Jeg leser alt hun skriver også prøver jeg å tenke over hvordan hun skriver det. som om hun har besvart egne spørsmål. så prøver jeg å ha lignende spørsmål og svare på min egen måte, Men det har jeg gitt opp. Det er ikke noe big deal for meg om jeg er nederst eller øverst på en liste. jeg har de leserne jeg har og de er viktige for meg. Selv de som slenger dritt er viktige for det øker antallet.

Visst det er noen så lurer på noe så kan jeg samle alle spørsmålene og så kan jeg lage en spørsmålsrunde og svar. ikke vær redd for å spørre om noe!

Dem siste dagene har jeg fikset litt julegaver til min familie og Lars sin familie. Jeg har aldri hatt det ansvaret før. Jeg finner velting jeg syns dem burde hatt fordi jeg liker det også får lars bare godta det. Ha har jo sakt til meg at han ikke vet hva vi skal gi, så visst han kommer på noe han vil kjøpe så får han jo være med å bestemme. jeg er egentlig ferdig med gaver til min familie. jeg har bare noe få igjen. Mens på Lars sin side så har vi alle igjen. Vi har planlagt hva vi skal gi men har ikke fått det helt sikkert enda. så det er ikke bare bare å ha det ansvaret.

Julaften i år blir hos pappa og familien! da skal jeg og Lars kjøre opp og ned. Det er 14 timer (pluss, minus). spørs om vi rekker fergene eller hvor mange pauser jeg må ha oppover. jeg liker ikke å sitte i bil så lenge. ryggen min stivner skikkelig til i bilkjøring. men vi får se. Jeg gleder meg veldig til å reise til pappa og de i desember! Og det er jo første julen sammen med Lars, så det blir spesielt!

Jeg fikk pakke i posten i dag! Jeg har ventet kjempe lenge på den, og er i bruk allerede! Det er mye plass i den satiig så den er pen å se på!


Jeg venter flere pakker i posten men det tar så lang tid. Jeg er så utolmodig når jeg vet at jeg skal få gaver i posten. Lars og jeg har vel blitt enige om å lage julekalender til hverandre i år. Jeg tror vel ikke at jeg får av pappa og de så vi får lage til hverandre.

Når Lars er ferdig på jobb i 16 tiden, så skal han hente pakken min på postkontoret også skal han hente meg for å reise å handle. men før det så skal jeg dusje å stelle meg skikkelig. så vi blogges.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Skrevet i : September 2016

God ettermiddag, alle sammen.

Jeg har ikke blogget på en stund grunnet jobb, og jeg har ikke hatt energi i det siste. bloggen har bare vert i veien for "friheten". jeg har ingenting å skrive om. Dagene mine er like kjedelige som alltid. 

Noe nytt i det siste:

Jeg er med i vertskapet i sentrums. for dere som ikke vet hva det er så er det et kristent møte der man snakker og synger om gud. om du sammenligner dette med vanlig gudstjeneste, så vil jeg ambefale deg å komme på ett møte, så vil du få sjokk. det er helt annerledes enn gudstjeneste. det er en magisk opplevelse. jeg er noe som kalles vert. det er de som lager til alt den kvelden. vi er de som snakker med alle, og de som deler ut lapper der man kan skrive takkerapport eller bønnerapport som jeg kaller det. det blir da lest opp under talen. det er bare så fantastisk å gå der og du får en sånn nærhet med gud. 

Jeg var innpå bloggen i går for at jeg skulle prøve å blogge, men gikk fort ut av den igjen. det var komt inn en melding. jeg ble skikkelig irritert så sletta meldingen før jeg fikk lest den skikkelig, men det stod noe sånn så dette: "har du sluttet å blogge, eller har du endelig gått å hengt deg?". det er så unødvendig å skrive det. jeg blir bare irritert og sletter det så er det ute av min verden, men tydeligvis tror folk at dem skal klare å knekke meg på ett vis. jeg aner ikke hvordan, men kan garantere at det ikke er denne måten jeg blir knekt av.

jeg skal ikke si hva du skal og ikke, men kommentarene du skriver til meg funker ikke. dem blir slettet med en gang og da er dem ute av min verden. bare tenk på det neste gang du skriver 😏👍

ha en fin uke alle sammen!

Likes

Comments

Skrevet i : September 2016

Hva skal man si. Søvnløse netter er ett mareritt. Det har vert ett par av disse nettene at jeg bare ligger å vrir meg, og ikke får sove. Dagene blir ekstremt lange. Humøret blir deretter. Matlysten forsvinner, og alt er egentlig bare drit. Hadde jeg bare hatt noe å skylde på for alt dette. Det er mange tanker inni hodet mitt nå for tiden. Er jeg bra nok? Hvorfor blir jeg fort sur? Hvordan er jeg mot andre? Hvordan opplever andre meg? Det er mange andre spørsmål som ikke går an å svare på.

Dette innlegget ble egentlig veldig kort men det var dette jeg måtte få ut. Det var dette jeg tenkte på. Så får dere ha en god natt.

Likes

Comments

Nå er klokken 00.37 på natten og jeg er faktisk lys våken. Jeg jobber kveld, så kom hjem rundt 22.30 og la meg egentlig med en gang. Spiste litt middag og snakket litt med Lars. Vi la oss, og han sovnet nesten med en gang. Nå er klokken så mye at han har allerede sovet et par timer, mens jeg har ligget å vridd meg i sengen. Den verste følelsen er når man ikke får sove å bare ligger å vrir seg, for å tvinge seg selv til å sove. Jeg vet egentlig ikke hva jeg skal skrive om i og med at jeg ikke hadde planlagt å blogge nå. Det er sikkert ikke så mange som er våken heller. Men dere får ha en god natt :) så blogges vi! 

  • 551 lesere

Likes

Comments

Det er egneltig helt utrolig hvor man finner inspirasjon fra TV. Jeg satt å så på ett program som heter "Pøbler" tidligere i dag.. Det er en gruppe som sitter å snakker om ting dem angrer på. Da datt det inn mange ting i hodet mitt. Jeg var kanskje ikke den smarteste kiden når jeg var mindre, men heller ikke den dummeste.. Jeg vet selv når jeg gjorde noe ulovlig eller strekte grensen til folk, og jeg vet når folk var urettferdig mot meg. Som dere vet har jeg hatt en tøff fortid/barndomstid. Jeg har gjort mye dumt, og ståt for det jeg har gjort. Men her er de tingene jeg selv har verdt med på:

- Hatt sex ulovlig: Ja, når jeg var 15 år hadde jeg sex for første gang. Jeg er fult klar over at det er 16 års aldersgrense for å ha sex og for å miste jomfrudommen. Jeg mistet min på feil tid, feil sted, med feil fyr og ikke minst feil alder. Det er ikke særlig flaut eller rart å snakke om det fordi det er så lenge siden. Sex er en helt normal ting å snakke om syns jeg. Jeg nevner ikke navn eller noe på denne personen, så med mindre han skriver en kommentar om det selv, så avslører jeg ingenting, og jeg kan nesten garantere deg at personen ikke leser denne bloggen. Men det enda opp med politi og hele pakken.

- Sittet på i bil med en fyr uten lappen: Dette var da jeg gikk i 9.klasse. Han som kjørte hadde jeg vert kjærest med før, og vi fant ut at vi ville prøve å se om det funka en gang til om vi startet fra bunnen. Trodde jeg. Men jeg ble lurt. på meldinger skreiv han masse hjerter og sa at han elsket meg og alt det der. Men når jeg hadde sittet på med han ulovlig og han flørta med meg så sa han når jeg skulle gå at han ikke var sammen med meg. han hadde en annen jente. og der hadde han hatt meg på fanget sitt og alt.

- ​Vært ute lenger enn jeg fikk lov: Jeg har alltid vert en jente som helst sitter inne. Sitter inne å snakker med venner på facebook eller ser filmer og sånne ting. Når jeg først går ut pleier jeg å være ute litt lenge. Det var det jeg gjorde før hvertfall. Den kvelden endte opp med husarest. Etter det gikk ikke jeg ut på en stund.

-​Stukket av: Jeg stakk av til pappa og dem. Historien liggerHER.

- ​Skulket timer på barne/ungdomskolen: ​På barneskolen, hadde jeg en del skulk i gym. Når det var gymtime satte jeg og en annen i klassen oss under trappen opp til gymsalen. Ikke så mye på ungdomskolen.

- ​Møtt folk jeg overhode ikke skulle ha møtt: ​Jeg har møtt mange folk som ikke har de beste inflytensene på andre. 

- Vært i forhold med feil folk (ikke alle):​ De fleste jeg har vert sammen med har ikke vært det klokeste valget. det er 2 personer før Lars som var klokt valg for meg, men jeg ødelagte sjangsen. han ener er enda sur på meg, mens han andre snakker jeg med daglig. men nå har jeg funnet Lars, så nå har jeg ingen andre. Jeg er veldig fornøyd med Lars!

Håper ikke jeg får mye hat, men spørsål istedenfor. Blogges.

  • 601 lesere

Likes

Comments

God formiddag alle mine lesere!

På mandag var jeg innom en blogg. Jeg la merke til en genial måte å blogge på for en hel dag. du fikk med deg alt fra punkt til prikke!

Negativt:

Jeg venter på pakker fra wich.. De kommer jo aldri. Jeg er ikke flink til å smøre meg med tålmodighet når det gjelder gaver i posten eller som jeg gleder meg skikkelig til å få! Jeg skal lage ett innlegg om de tingene senere. Da blir det bilder og litt.

Positivt:

Lars har bursdag i dag!! han blir 19 år! Jeg baker og står på, men vet ikke om vi får besøk engang. Jeg vil at Lars skal få en fin bursdag. Bursdager har alltid vært stort hos pappa og de, så eg vil ta det med videre. så nå har eg laget brownie, og tenkte å ha brownie med is, og ostekake i dag. så får vi se om det blir besøk eller ikke. Jeg har rydda halveis i leiligheten. jeg føler det er 1000 ting som skal bli gjort, men får ikke gjort noe fordi jeg er så stressa. jeg fikk pakke i posten i går og det er det fineste jeg har hatt på kjempe lenge!

​akkurat nå:

Akkurat nå ​sitter jeg i sofaen og lurer på om jeg skal dusje, handle, rydde, eller lage kake. jeg har bare ostekaken igjen. den skal lages fra bunnen så jeg vet ikke hvor lang tid det tar. jeg må få unna kakene, så kan jeg rydde og sånn etterpå. handlingen får lars ordne på ett vis, også skal jeg ta meg av resten haha. 


nei nå må jeg løpe å gjøre ting. jeg skal legge ut ett innlegg i kveld om jeg får tid med litt bilder av dagen. ha en riktig fin dag videre! 

  • 659 lesere

Likes

Comments

Skrevet i : August 2016

Heia alle lesere.

Tidligere i uken fant jeg ut at jeg ville inn på denne bloggen å sammenligne hvor mange lesere jeg hadde her i forhold til den andre bloggen min. om du vil inn å se på den andre bloggen min, så kan du trykke HER! jeg har over 300 lesere her, mer enn på den andre bloggen. det sier seg selv hvor jeg vil blogge. jeg syns samtidig at når jeg nå først er kommet inn i hvordan denne bloggen fungerer, så er den så oversiktlig og ryddig. det er en blogg jeg virkelig liker. at den er ryddig. jeg skal jobbe litt til med hvordan bloggen skal se ut. det har jeg ikke bestemt meg for enda. men nå er det nystekte rundstykker, så jeg må gå 😊 

~Blogges~

Likes

Comments

Skrevet i : Juni 2016

For en herlig måren! jeg og min samboer er komt oss i leilighet, og det er bomba med bossekker og kasser overalt. det eneste som er orden på er kjøkkenet og klærene. litt på badet og, men ikke mye. jeg er veldig glad for at vi ikke har større leilighet, men jeg ville kanskje hatt litt mer plass. eller så er det kanskje bare å innse at man må begynne å kaste ting.. hehe.. vi har fått opp sofaen og TV'en. jeg ser veldig frem til å bo her i noen år. mens Lars er på jobb, driver jeg å rydder i leiligheten, og skriver søkader til jobb. bilder av leiligheten kan jeg legge ut når det ser bedre ut her inne. jeg har hele dagen på meg så det kommer til å bli en del bilder fremover. jeg kommer ikke til å legge ut bilde av hele leiligheten men noe av den.

Etter at Lars kommer hjem fra jobb, skal vi på IKEA på forus å kjøpe litt småting. så skal vi være hjemme å kose oss resten, og kanskje gå oss en tur, for at jeg skal bli litt kjent i nabolaget og i området. det er egentlig en veldig grei plass å bo, for det er 10 minutter til skolen og til butikken ca. det er sånn at man ikke trenger å være avhengig av bilen her. vi bor ikke så langt borte fra et kjøpesenter heller, så jeg trives veldig godt her så langt. jeg må si at jeg ble litt oerasket over dem vi leier huset av. jeg tror det må være verdens hyggeligste par.

vi har allerede fått beskjed om at folk kanskje kjører innom oss, og det hadde vert så koselig! det er litt kjipt at vi bare har ett soverom, og ikke noe gjesterom, men det får bare gå. det var ikke akkuratt det vi tenkte mest på med leiligheten vi skulle bo i. i løpet av uken skal jeg gå rundt å levere jobbsøknader og litt sånn forskellig, for å komme igang. jeg gleder meg så mye!

så vil jeg bare ønske alle en riktig fin tirsdag! 

Likes

Comments

Skrevet i : Juni 2016

Jeg har fått en god del spørsmål fra venner, familie, og venners venner angående flytting. jeg tenkte det at jeg kunne ha en spørsmålsrunde i og med at jeg flytter om to uker. Det er kanskje greit å få svar på spørsmålene sine før jeg flytter, for da kan det ta lang tid før jeg blogger. det er internettet som er sist prioritert da. så om dere lurer på noe angående flytting, eller andre ting, så er det bare til å spørre her! husk at dere kan være anonyme når dere stiller spørsmål, til dere som ikke har skrevet på en blogg før :) så ønsker jeg dere en fin dag videre!

Likes

Comments

Skrevet i : Juni 2016

Heia.

det er så deilig å gå inn på bloggen for tiden! jeg har ingen negative kommentarer eller noe som er vendet mot mobbing. etter det innlegget jeg skreiv tidligere om at haterne betyr mye for bloggen. Jeg sitter å tenker for meg selv at nå prøver de bare å holde igjen sånn at jeg ikke får oppmerksomhet, men hver dag er det ALLTID over 100 som er innom bloggen min, og det er jeg fornøyd med. jeg regner med at det er flest venner og slektninger, men hva så? jeg får frem det jeg vil. folk ser hva jeg skriver, og er det noe av det som er interessant så har de lest det. hovedpoenget mitt med bloggen min er ikke å få flere 1000 lesere. målet med bloggen er at jeg som person skriver om mitt liv, mine tanker og mine opplevelser av ting. om folk leser det eller ikke, spiller ingen rolle for meg. 

så jeg vil gjerne få si takk til de som leser og takk til de som sender meg melding på både facebook og mail. det er veldi hyggelig å se hvor mange støtter jeg kan få. 

Likes

Comments