Mine tanker

Takk for nå Mai, du har vært fantastisk! Juni, jeg er superklar for deg ☀

STØRSTE OPPTUR: Er det litt klisjé og kjedelig å si 17. mai? Well, I do it anyway. Champagnefrokost og middag med den flotte vennegjengen min, god stemning fra morgen til kveld, gutter og jenter kledd i bunad og dress/kjoler. Ååå, jeg kjenner jeg gleder meg allerede til neste års feiring! Haha.

STØRSTE NEDTUR: Kommer egentlig ikke på noen nedturer for denne måneden. Mai har vært en fin måned med bare oppturer og fine dager.

BESTE KJØP: Hmm.. Marmorbordet jeg bestilte forrige uke. Håper den er like fin i virkeligheten som på bildet!

BESTE SERIE: Må nok si Skam denne måneden også, men kanskje OITNB i tillegg. Kommer jo en ny sesong veldig snart, så for å holde meg oppdatert på hva som har skjedd startet jeg like godt å se hele serien på nytt. Like bra som første gang!

BESTE MAT- OPPLEVELSE: Alle middagene jeg lager 😊 Haha, neida (joda). Kanskje indrefilet middagen jeg lagde som bursdagsmiddag til L eller så var jo champagnefrokosten veldig koselig med masse godt å velge mellom!

MÅNEDENS LÆRDOM: Slutte å dvele over ting jeg ikke kan endre. Det tar bare alt for mye av energien og ikke minst ødelegger humøret.

MÅNEDENS CRAVINGS: Grillmat!

MÅL TIL NESTE MÅNED: Utnytte det deilige været (vi forhåpentligvis får) enda mer og finne på masse forskjellig med venner som grilling, turer, tusenfryd, bade osv. Rett og slett kose meg!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hverdag

God lørdagskveld 😊 Først og fremst må jeg bare starte med å si herregud så varmt og deilig vær vi har hatt i dag! Det gjelder for så vidt gårsdagen også. Stekende sol, grilling, latterkuler og bare ta det helt med ro. Livet kan ikke bli bedre akkurat nå. Nå er det bare sommerferie å se frem til!

Planene våres for ferien er to ukers tur til Italia, hvor vi mest sannsynlig besøker Roma, Amalfikysten og Sardinia. Vi har egentlig en årlig tradisjon å reise til New York pluss et annet sted i tillegg (eks Miami, LA, Orlando osv), men i år bryter vi tradisjonen å opplever noe nytt. Jeg har vært i Roma tidligere, men da var jeg vel rundt 10-13 år eller noe, så husker i grunn veldig lite. Funfact: Jeg var et mareritt å ha med på storbyferie som liten. Aldri i verden at jeg ville traske rundt i en by i flere timer å oppleve ting. Du fant meg heller i king-size sengen på hotellrommet med en film på tv'en eller macen jeg hadde tatt med meg hjemmefra og nok junkfood til å mate et helt fotballlag. Det var tider det! Neida, jeg er glad jeg har forandret meg en del siden den gang.

Bilder tatt fra Pinterest

Er det tilfeldigvis noen som har vært i Roma, Amalfikysten eller Sardinia, som har noen tips til ting å se, spisesteder osv? Så hadde det vært fantastisk å høre 😃 Jeg elsker å være forberedt før jeg reiser på tur, haha!

Likes

Comments

Hverdag

Hei fine lesere! Hvordan går det? 😊 Jeg håper dere har hatt en knall uke så langt og nyter fridagen! Beklager for litt lite oppdateringer den siste tiden, men jeg har ikke hatt motivasjonen til å sette meg ned å skrive noe de siste dagene. Det har vært en travel, hektisk og veldig lang uke – men likevel kjenner jeg det er godt nå å sitte litt for meg selv og skrive et innlegg til dere. Jeg har savnet det, så skal bli flinkere til å oppdatere!

I går hentet jeg hjem denne lille rampen fra Hamar, som har vært på besøk hos oppdretteren og sin hundemamma de siste ukene. Så godt å få henne hjem igjen ❤

Bilder fra Desenio. Gleder meg til å henge dem opp på veggen neste uke! Bilder har så mye å si i et hjem, og det blir raskt mye mer personlig og hjemmekoselig når man får litt pynt på veggene. Har planer om å kjøpe enda fler bilder siden!

Noe annet nytt siden sist er dette flotte teppet fra Ellos! Er den ikke fin? 😍

I skrivende stund sitter jeg ute på verandaen å blogger til dere. Det er nå 20 grader ute, noe som er sinnsykt digg! Er dessverre ikke mye sol, da skyene dekker mesteparten av himmelen - MEN, jeg skal uansett ikke klage! Det er varmt, og det er deilig. Kjenner jeg er så klar for sommeren nå! Åhh, la ukene fram til sommerferien gå fort!

Likes

Comments

Mine tanker

Lad opp batteriene dine
Har du en bok du lenge har hatt lyst til å lese men ikke helt funnet tiden? Les den! Lag deg en stor kopp med te å nippe til ved siden av. Har du badekar hjemme så ta deg et langt boblebad med levende lys og harmonisk musikk. Det er så viktig å lade opp batteriene og energien før en ny uke begynner.

Innspirasjon
Finn frem favorittmagasinet ditt, eller klikk deg inn på weheartit for å lete etter inspirasjon til den kommende uken. Jeg kan sitte å scrolle meg nedover blogger, tumblr og weheartit i evigheter på jakt etter ny inspirasjon for den kommende uken.

Gå tur
Ring en venninne eller kanskje et familiemedlem og spør om dem blir med på en tur i finværet. Ellers er det utrolig deilig å gå alene med musikk på ørene og bare være helt i sine egne tanker.

Planlegg uken din
Dette punktet er så viktig for meg. Planlegging er gull verdt og nøkkelen til en effektiv og produktiv uke. Jeg bruker appen week calender så og si 24/7 og planlegger alt jeg skal hver dag. Haha, nå hørtes jeg nesten litt kontrolfreak ut, men jeg må skrive ned alt ellers går det fort i glemmeboken.

Trene
Sleng på deg treningsklærne og ta en treningsøkt enten hjemme i stua eller på treningssenter. Etter en helg med mange utskeielser kan det være veldig godt å avslutte uken med en god treningsøkt for å få opp samvittigheten.

Kvalitetstid med ei venninne
Ettersom ukedagene kan være hektisk for mange, passer det pefekt å legge vennineprat og kos til søndagen. Da har man i tillegg mer å prate om, siden helgen enda er friskt i minnet.


Nyt søndagen deres! 💛

Likes

Comments

I samarbeid med iDeal of Sweden

Jeg har vært så heldig å motta disse to fine dekslene fra min samarbeidspartner iDealofSweden. Jeg elsker de allerede og gleder meg til å kunne matche mobilen min med antrekk i samme farge til sommeren. Spesielt den rosa, åh! Begge dekslene er fra deres nye sommerkolleksjon og jeg anbefaler dere alle å ta en titt innom siden deres å se på alle de ulike dekslene. Det er så mye å velge mellom og man får nesten lyst på alt!

Bruk koden "idealSS17" når du handler å få 20% rabatt ut hele mai!

Trykk her for å komme til hjemmesiden deres. 😊

Likes

Comments

Mine tanker

Nå er det ikke meningen å komme med et skikkelig klageinnlegg, men dette må jeg bare få ut. Haha! Jeg har innsett at jeg egentlig er en veldig irritabel person, hvor hver minste ting kan irritere meg. Ikke at jeg er en sur og grinete person, altså - men når disse tingene skjer så er jeg ganske irritert der og da.

👎 Når du finner den perfekte kjolen eller paret med sko i butikken etter flere timer med leting. Yes!! MEN.. Smilet forandres raskt til tidenes furteleppe når du ser dem ikke lenger har størrelsen din.

👎 Folk som er på mobilen sin hele tiden når dere er sammen. Dette kan for eksempel være når du er ute å spiser middag med én person, og personen vier så og si all sin tid og oppmerksomhet til mobilen. Really? Sorry at jeg sitter her å snakker og kanskje forstyrrer deg midt i tekstingen eller snapchattene og instagrambildene du absolutt må se på right now.

👎 Mennesker som ikke rydder opp etter seg. Dette kan være både hjemme, på tur i skogen eller kanskje på en fest. Jeg blir så stresset bare av å se på alt rotet og søppelet som visse personer etterlater. Det er i tillegg ganske normalt å faktisk spørre om å hjelpe til å rydde osv om du på besøk hos noen.

👎 Folk som bytter kjæreste oftere enn jeg bytter sokker. Neida, joda, men dere skjønner tegningen.

👎 Folk som ikke klarer å holde avtaler. Åh, dette er noe som irriterer meg grenseløst mye. Er det noe jeg hater er det å legge planer med noen som nesten alltid avlyser, spesielt i siste liten. Dette gjør meg så irritert at dere aner ikke.

👎 Folk som ikke kan stå for det de sier. Stå for det du sier eller la være å si noe i det hele tatt.

👎 Når noen tror de vet noe om meg og hvordan jeg tenker og føler. Nei du aner virkelig ikke hva som foregår oppe i hodet mitt nå så slutt analysere meg og tro du vet alt.

👎 De som ikke forstår samfunnsnormer. De som går på toget før de gir andre sjansen til å gå av først. De som sitter bakerst på flyet men likevel på død og liv skal presse seg fram og ut før de på første rad. Folk som legger ut hele privatlivet sitt på bussen fordi de snakker så jævla høyt at absolutt alle kan høre dem.

👎 Folk som alltid klager og aldri har noe positivt å komme med. Er ikke så mye mer å si på dette punktet, utenom; Har du ikke noe positivt å komme med, så trenger du ikke å si noe i det hele tatt.

👎 Når jenter leker dumme. Altså, nei det er ikke søtt å fremstille seg selv som dum. Jeg vil mye heller få oppmerksomhet fordi jeg er smart og kunnskapsrik enn å spille dum og tro at andre synes det er søtt.

Likes

Comments

Hverdag

God fredag! ❤ Wow, denne uken har virkelig flydd unna. Gårsdagens føltes ut som en typisk blåmandag for min del, så det å våkne opp i dag og innse at det er fredag var ikke lett. (Men ofc veldigveldig digg!)

Skulle egentlig poste dette innlegget til dere i går, men så kom jeg på at jeg hadde selvfølgelig glemt kameraet mitt hos Sara som stelte i stand 17. mai frokosten. Det var nedtur, for et innlegg uten bilder er nono! Fikk heldigvis hentet den i dag, så her er et lite håndfull av bilder fra min feiring. Vi startet som sagt dagen hos Sara med deilig (champagne)frokost før vi tok turen videre til Lillestrøm hvor vi hadde holdt av et bord på Casa Mia. For en sinnsykt koselig dag!!

Håper dere har hatt en fantastisk fin feiring!

Likes

Comments

Hverdag

Søndag! Ukens aller siste dag. Dagen hvor tankene går i hvor fort helgen har gått og vi lengter tilbake til fredagen. Jeg har ikke blogget på to dager nå, og det kjentes nesten litt rart å ikke skrive ett innlegg til dere etter å ha oppdatert bloggen hver dag siden jeg startet. Sannheten er vel egentlig ikke annet enn at jeg orket ikke. Jeg orket ikke å dra frem macen mens jeg har hatt besøk og kost meg, kun fordi jeg føler jeg oppdatere bloggen. Det er heller ikke en slik blogg jeg vil ha, en blogg jeg føler jeg oppdatere hver dag, selv om innleggene kanskje blir kjedelige og meningsløse. Nei, jeg blogger når jeg føler for det - og det er helt greit.

Fredagen fikk jeg som sagt besøk av min bestevenninne Monia og taco stod på menyen. Det er så lenge siden jeg har spist taco, så det var fantastisk godt! Så godt at vi spiste det til middag dagen etter også. Haha! Rester er alltid gull verdt når man bor for seg selv.

Lørdagskveld kom L på besøk, og vi stelte i stand deilig fruktfat med smeltet sjokolade ved siden av. Mmm! Finnes det noe bedre enn frukt med sjokolade? Tror ikke det. Nå ble det veldig mye matbilder, beklager det. Skulle nesten trodd det var en matblogg i skrivende stund, haha. Food is life

Likes

Comments

Mine tanker

Hvorfor overtenker vi egentlig så mye?

Jeg tror overtenking er en av de største grunnene til at vi er ulykkelige. Overtenking kan også bidra til det positive, som et verktøy til å tenke ut nye fremgangsmåter, mål du setter deg, kunnskap du må tilegne deg osv. Men det er når overtenking blir en livsstil at problemene sniker seg på. I mitt hodet blir overtenking til et destruktivt tankemønster.

Vi mennesker har en tendens til å ofte tenke ut det verste om både situasjoner og folk. Kanskje venninnen din bruker flere timer på å svare på meldingen din. «Ånei, hva har jeg gjort feil nå?» er lett å tenke for seg selv. Eller kanskje kjæresten sa han skulle ringe når han er ferdig på jobb, men aldri gjorde det. Du begynner å overtenke. Hvor er han, hvem er han med? Mens sannheten bare er at han måtte jobbe overtid.

Jeg kan lett rekke opp hånden å si at jeg selv er en jævel til å overtenke. Til tider føles det nesten ut som jeg bevisst velger å tenke og tolke ting på verst mulig måte. Hvorfor? Det har jeg ikke et ordentlig svar på. Jeg ligger ofte i sengen på kvelden i flere timer og danner meg bilder i hodet om hvordan situasjoner og diskusjoner vil utarte seg.

Jeg tar meg selv ofte i å tenke tilbake på ting som har skjedd. Diskusjoner jeg har vært del i og situasjoner som har oppstått. Hvordan tolket egentlig personen det jeg sa? Tenk om h*n tolket det på en helt feil måte og har nå endret sitt syn på meg fullstendig. Jeg analyserer situasjoner fra alle mulige vinkler, men det gir meg i grunn ingenting. Jeg kommer ingen vei med alle timene med overtenking.

Jeg vet jo innerst inne at jeg ikke burde overtenke såpass mye som jeg gjør, og at jeg gjør det mye mer verre i hodet mitt enn hvordan situasjonen egentlig er. Man blir på en måte «vandt» til å overtenke, noe som gjør at det ikke blir lett å prøve å tvinge seg selv til å slutte .

Jeg tror vi må bli flinkere til å holde oss selv opptatte og distrahere hjernen vår med noe gøy. Slutte å låse seg til tanken om hvordan det kommer til å bli. Ikke ta alt av signaler, samtaler og energi så mye til deg. Heller tenke positivt og leve i nuet. Det er lettere sagt enn gjort, jeg vet. Men setningene «Hva om..», «Jeg skulle ha..» vil bare spise opp hjernen din sakte men sikkert.

Likes

Comments