Header

Hej på er på denna regniga söndag!

Idag har jag inte gjort så mycket, jag har bara gjort läxor och bockat in plåtningar till dem närmaste två veckorna. Nu på måndag har jag bara en vecka kvar av skolan, sen efter det får höstlov, gud så skönt det ska bli. Jag har bara lite jobb på höstlovet som modell och jag ska också gå på inspelningar på filmer och reklamer. Men annars är jag inbjuden till 3 fester som jag ska gå på. Jag har alltid (inte alltid) planer som jag ska skriva in och passar tider på. De är så mitt liv ser ut och rullar på. Här är bilderna från plåtningen och behind the scene bilder. Ett stort tack till Peter Sjödin som fotade mig.

(Det är spegel reflektion som gör att ränderna syns.)

Jag ser väldigt stel ut, jo jag vet. Det är en av dem första bilderna vi tog. Men dem sista är jag endå nöjd med.

Jag är jätte nöjd med bilderna iallafall. Jag sminkade mig själv på alla bilderna, jag ska sminka mig lite bättre nästa gång. ​(Jag skäms lite grann att min sminkrand syns på alla bilderna.) Jag och Peter har flera samarbete på gång i framtiden. Mer om de får ni veta snart.

Xoxo Mickis

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej bloggen

Förra veckan i torsdags så var jag på sjöhistoriska museet med min historia grupp. Vi hade det  jätte trevligt, vi hade en guida tur, fick se föremål från Cypern och Egypten. Jätte intressant och lärorikt. Jag fick veta en massa saker om Cypern mest och vi ska välja ett föremål som vi ska skriva om också.

efter museet åkte jag till Stockholms universitet och spelade in en scen till en reklamfilm. Jätte roligt var det och jag prankade alla på min Facebook att jag kom in på jurist linjen, mitt i terminen.
xoxo Mickis

Likes

Comments

Hej på 

Idag så mår jag lite bättre, men har fortfarande lite ont från min hjärnskakning. Men nog om det, jag har engelska nu och sen har jag håll timme, (så skönt.) Jag ska också hinna med lite andra saker att planera idag. Jag är en sån person som måste skriva ner alla möte, jobb och plåtningar jag har. Jag ska b, an gå på en modeshow till en designer senare i år. Jag har inte fått veta det exakta datumet, men vi se och vi ska boka in en plåtning på det också. Jag kommer att skriva mer om det senare när jag vet, eller om jag ens får berätta det i för tid. En av dem jobbigaste sakerna att vara modell att visa saker är hemliga. Så är det att vara modell, inte lätt alla gångerna. Nu ska jag avsluta och ta rast.

XOXO Mickis


Likes

Comments

Hej på er<3

Jag var ute igår med mina kompisar, men jag fick gå hem tidigast för jag slog i huvudet på marken. Jag har fortfarande ont, men det blir bättre. Jag ska försöka att plugga engelska och matte idag. Till hjälp så har musik att lyssna på. Här är dem låtarna som jag lyssna på när jag gör läxor.


Likes

Comments

God morgon på denna lördag morgon.

Jag skulle vilja rekommendera en bra och väldigt informerade dokumentär film om hur det är att växa upp med våld i hemmet. (Jag vill varna er att det finns många scener där dem prata och visa brutalt.) Jag ska beskriva mera om den här nedanför.

Felicia förlorade tidigt sin biologiska pappa och växte upp tillsammans med en styvpappa som misshandlade mamman. Efter tio år separerade Felicias mamma från styvpappan. Felicia vill leva ett vanligt tonårsliv, men hennes situation och upplevelser hindrar henne. Situationen förvärras när pappan hotar mamman till livet och familjen tvingas leva i ovisshet tills de får ett skyddat boende. Hoten leder till rättegång där Felicia måste vittna, och frågan är hur hon ska orka. Under två år får vi följa Felicias liv där konsekvenserna för barn som upplever våld i nära relationer blir tydliga.

Felicias pappa (hon kallar sin styvpappa för pappa.) Slog aldrig Felicia, men hon fick uppleva våld och såg hur hennes mamma blev slagen dagligen. Man får se hur hon mår dåligt och blir inlagd dessutom. Man behöver inte bli själv slagen, men när man bevittna det så drabbar det den psyke själv.

(Här är länken till filmen så alla kan se den.)http://urplay.se/program/193800-my-life-my-lesson

Likes

Comments

Hej på er igen

Idag jobbade jag som statist idag till en reklamfilm för hockey match som kommer att visas senare denna vinter eller nästa? Det var väldigt speciellt och roligt att medverka i den. I en scen fick jag gråta (inte på riktigt) och dem tog en närbild av mig dessutom när jag grät. En av make up artisterna fick hjälpa mig med mina fajk tårar, dem ville ha det så verkligt dem kunde få med i bild. Jag var inte bered att jag skulle gråta, but i did it and I'm so proud of my self.

Jag kommer att visa den reklamfilmen när den kommer ut och dessutom kommer jag visa andra produktioner som jag medverka i. På denna inspelning fick jag träffa en man som var med i Flickan som lekte med elden. Det var väldigt intressant att höra att han var med i den, (spoiler varning till er som inte har sett den.)

När Michael Blomqvist skulle åka till sin kollega Dag Svensson och hämta material till morgon dagens nyheter, men Dag och hans sambo Mia blev ihjäl skjutna istället. När väl Michael kommer till byggnaden där dem bor och ska gå in, möter en av deras grannar först vid ingången och det är just han man ser först i bild.

Jag har mera film och modell jobb uppbokade denna månad. Jag kommer att berätta mera i framtiden om detta. Här bjuder jag på en bild när jag gick på Wella Professionals Trend Vision Awards Sweden i september i år. Min vän Lucaz var med och tävlade i styling och kom ganska långt i tävlingen (vi vann inte, men vi fick mycket erfarenheter.) Jag gick på catwalk och blev fotat mycket där. 


Detta mina vänner var den bästa upplevelsen som jag fick vara med på. Hoppas att ni har en trevligt fredag och att vi ses igen. XOXO Mickis

P.S. Här bjuder jag också på lite musik till er som fredags nöje.

Likes

Comments

Hej på er!

Detta blir mitt första inlägg på min nya blogg. Jag blogga väldigt sällan, men nu vill jag prova på hur det känns att blogga. Vad ska jag börja med? Jag heter Mikaela iallafall, men alla mina vänner kallar mig för Mickis. Jag studerar på folkhögskola som ni kan läsa till vänster om er⬅ Jag modellar och jag jobbar också som statist dessutom. Att spelar in filmer är det bästa jag vet, det är därför jag vill bli skådespelare. Ja, vad mer ska jag skriva om???

Jag hoppas att ni gillar min blogg och att ni är trevliga här också.

XOXO Mickis❤

Likes

Comments