Egentligen har jag nog ingen ursäkt varför jag inte har uppdaterat bloggen på väldigt länge
men eftersom jag tänkte börja idag så kan vi börja och försöka glömma det.

Nu när det är påsklov har jag börjat få en massa skolångest eftersom man börjar inse att sommarlovet närmar sig och att man måste hinna med alla uppgifter för att få ett betyg nu när jag går i 9an då jag måste ha bra betyg för att komma in på ett bra gymnasium, för vissa är det nog så och för andra är det bättre.
Men nu när jag äntligen är klar med det jag låg efter i så är det bara att slappa😎
Jag har börjat fundera över denna blogg och kommer försöka hinna att skriva varje fredag (idag är det torsdag) för att berätta hur veckan har varit för mig och mer, men nu tänkte jag ha en "frågestund" så ni kan få lära känna mig lite mer, ni kan kommentera nere vid kommentarsfältet och jag svarar på alla nästa fredag, ha en trevlig helg

Puss!💋

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej
Igår kväll gjorde jag knappt någonting.. Var hemma hos min mamma i Brooklyn och bara latade mig hela dagen, just nu längtar jag hem till Sverige lite grann men längtar inte till kylan, hörde att det är ungefär 3- grader och här typ 15+ , inte jätte varmt men iallafall varmare än Sverige, köpte också smink från Sephora och Anastasia, senare ikväll tror jag att jag ska träffa en klasskompis som också är i New york.
Har egentligen inte mycket att berätta idag, det har varit mindre gjort i brooklyn för jag har varir lat.
Jag ska ut och käka med mamma nu iallfall och ni får ha det så bra :)

Kram

Likes

Comments

Efter då jag nyligen åkt till mammas lägenhet i Brooklyn så har inte jag haft så mycket tid/internet för att kunna skriva här på denna blogg. Jag har egentligen inte så mycket att berätta om, bara att Brooklyn är otroligt fint men väldigt läskigt på natten (tycker jag) eftersom jag som är rädd för mörkret så vill mamma att jag ska gå o köpa bröd tills nästa dag och så springer jag till 2 gator och tappar bort för att hitta brödet, jag va jätte rädd för att något skulle hända, för jag är sån.
Nyligen så har vi bara vart i manhattan och bara sett lite av brooklyn med det är otroligt fint, det är en ganska stor skillnad mellan brooklyn och manhattan ändå.
Manhattan har riktigt stora byggnader och brooklyn har mer hus men det finns riktigt fina parker, hus osv.
Nu när jag har surf på mobilen så kommer jag att kunna skriva oftare denna vecka. Senare ikväll kommer det en uppdatering om Brooklyn !


Kram

Likes

Comments

Just nu ligger jag i sängen och inte kan somna om, klockan är alltså 06:46 här och vi ska åka till mammas lägenhet i Brooklyn ( vi har bott i hotell i 2 dagar eftersom det är mer centralt och nära till allt )

hur som helst så ska mamma jobba idag igen så får egen tid idag med, lite små tråkigt men mamma har sagt att jag kan gå på spa och sen ska jag gå och fixa ögonfransar och naglar, Kanske tillåmed gå till frisören också, så det blir roligt, lite roligare än att ligga i hotell rummet hela dan och rädd för att gå ut och bli kidnappad🤔

Igår så var jag också på en liten shopping runda med mamma runt 20:00 tiden här, eftersom alla affärer stänger vid 22:00 tiden tänkte jag varför inte liksom, så vi gick runt vid time Square och kollade på affärer.
Man känner sig väldigt liten när man kommer till Time Square, otroligt mycket människor och allting är så stort. Forever 21 som jag va inne på hade typ 4 våningar med kläder, hur stort som helst.
Efter det så gick vi och åt mat, det blev sushi för mig och Wok med grönsaker för min mamma, otroligt gott också, men nu ska jag gå upp för att hjälpa mamma att ta ut väskorna till taxin för att ta oss till brooklyn här kommer det lite bilder ifrån igår.

Kram

Likes

Comments

Hej! eftersom jag nu är i New York kommer det att vara ganska mycket uppdatering här o där. Efter många timmars resa och "flygskräck" så är jag äntligen här, allt har gått bra förutom att jag nu råkat ta någon annans väska som liknade min ifrån rullbandet.. Hur lyckas man? man måste vara hur efterbliven som helst, nu har jag kontaktat flygplatsen / flygbolaget om detta och hoppas att de hittar min väska och att ägarna från väskan jag har nu också får sin. Eftersom min mamma bor här i New York så kommer jag såklart att besöka oftare. Idag jobbade min mamma så att jag har haft en riktigt lazy dag här,det har varit både skönt och tråkigt eftersom man får sova hur länge man vill men sen vet man inte vad man ska göra, hur som helst ville jag bara berätta detta som första inlägget och jag hoppas att ni kommer att gilla min blogg !

Kram

Likes

Comments