Nå kjente jeg at jeg savnet bloggen littegrann! Det har skjedd så mye i det siste, ikke ting som er interessante å blogge om akkurat, men leiligheten er solgt og jeg har brukt mye tid på flytting, jobb og trening.

Men! Grunnen til at jeg egentlig stikker innom er for å vise dere min nye stol.

Jeg har hatt dilla på fløyel i en liten evighet nå, og da jeg så de fine fløyelsstolene som skulle komme inn på Søstrene Grene var jeg selvfølgelig en av dem som stilte meg i kø. Jeg trodde jeg var strategisk da jeg valgte butikken i Bogstadveien, med tanke på parkering. Joda, parkering fikk jeg, men jeg var jo ikke den eneste som hadde tenkt sånn. Foran meg i køen stod allerede omtrent 40 mennesker som også skulle ha stoler... Jeg ble selvfølgelig kjempelei meg da jeg skjønte at jeg ikke kom til å få noen stoler, så jeg ringte mamma for å klage litt. Hun tilbød seg med en gang å løpe ned til den som ligger ved Karl Johan for å sjekke køen der. Og der var det jammen meg bare ti stykker i kø. Så da ble det stoler på meg likevel. Fire blå og én rosa. De blå ligger fortsatt pakket ned, for før jeg kan bruke dem er jeg nødt til å kjøpe leilighet. Jeg går på visninger hver eneste helg og håper drømmeleiligheten dukker opp snart. Det er noe med det at jo flere steder man har bodd, jo mer kresen blir man.

Jeg er superfornøyd med stolene! Herregud, så fine stoler til den prisen. Det er ikke rart folk stod i kø!

Denne uken fortsetter som normalt; flytting (det er overtagelse av leiligheten på lørdag), trening, jobb og visninger. Heldigvis har jeg noe å se frem til, for om nøyaktig en uke sitter jeg på flyet til Bali! To uker med sol, bad, surfing og god mat med min beste venninne og reisekompanjong. Fy søren, det blir deilig!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Ok, jeg har vist dere denne klokken før, men det begynner å bli en liten evighet siden. Jeg har flere klokker som jeg er veldig glad i, men denne fra The 5th er jeg ekstra glad i. Den er helt sort, så den går til alt. Og det er så deilig å slippe å tenke på tilbehør og om jeg skal ha gull, sølv eller rosegull. Litt ekstra stas er det at nettbutikken kun er åpen 5 dager i måneden. De begynner salget den 5. hver måned og holder åpent i 5 dager. Jeg oppdaget selvfølgelig denne klokken rett etter de hadde stengt og måtte vente nesten en hel måned på å kjøpe den! Irriterende, men da jeg først fikk den var det ekstra stor stas, og jeg visste at jeg ikke hadde gjort et spontankjøp.

Jeg fikk med to reimer til den, en i semsket skinn og en i glatt skinn. Jeg bruker som oftest den i semsket, det gir en fin kontrast til det blanke glasset. Men det er alltid fint å kunne bytte litt på. De har mange andre fine klokker også, om du synes helt sort blir litt kjedelig. De har forskjellige kolleksjoner som er inspirert av byer rundt om i verden. Min klokke er fra New York kolleksjonen og heter "Brooklyn". De har også en kolleksjon inspirert av Tokyo og en fra Melbourne. Jeg synes det er så gjennomtenkt!

Så om du føler deg fristet er det bare å smøre seg med tålmodighet. Heldigvis er februar kort, så det er bare 17 dager igjen til 5. mars!

Likes

Comments

Jeg har lenge hatt lyst til å besøke Trio på Skøyen, men fordi jeg aldri er på Skøyen, så har jeg ikke tatt turen før i går! Det var mye som så sinnsykt godt ut på menyen, men jeg har jo en svakhet for acai, så selvfølgelig falt valget på acai bowl, men både salatene og maki-rullene så kjempegode ut. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ble bittelitt skuffet over acai bowlen. Jeg er jo tilhenger av SmoothieXchange sin acai smoothie, og det er liksom ingenting som kan måle seg. Men toppingen var skikkelig digg, og det gjorde litt opp for smaken på selve acai bowlen.

Et stoooort pluss er at de har Nocco Skumtomte!! Den er jo "limited edition" og utsolgt overalt. Hvis du ikke har smakt den; forestill deg skumtomtenisser (godteriet) i flytende form. Jeg håper virkelig den kommer i butikk igjen neste jul!

Trio har forresten også taka away, så om du bor eller jobber i nærheten er jo det genialt. Neste gang skal jeg teste en av salatene!

Likes

Comments

Da jeg var i New York i oktober snublet jeg tilfeldigvis over den fineste fløyelskjolen jeg noen gang har sett. Jeg visste allerede før jeg hadde sett på prislappen, eller prøvd kjolen for den saks skyld, at denne skulle jeg ha. Heldigvis for meg satt den som et skudd og kostet ikke mer enn 200-lappen! Hvordan er det mulig?! I og med at jeg feiret jul i Karibien ble ikke dette årets julekjole, så helt ærlig var jeg sikker på at den kom til å bli hengende i skapet for alltid. Helt til jeg fikk vite at vi skulle på coctailmiddag i på Ritz Hotel i Madrid. Da må man jo pynte seg litt og fløyelskjolen fikk derfor bli med i kofferten. Hurra!

Det er jammen ikke ofte jeg pynter meg skikkelig, så det er jo litt stas når jeg først får muligheten. Jeg er bare så glad for at fløyelskjolen min ikke ble kjøpt forgjeves, haha!

Håper alle har hatt en fin start på uken.

Likes

Comments

Vel, et av mine nyttårsforsetter for 2017 er å være mer spontan, og hittil må jeg si at akkurat det har gått ganske bra. Forrige søndag fikk jeg melding av en venninne som spurte om jeg ikke skulle bli med til Madrid. Vi fikk bo gratis, så hvordan kunne jeg si nei? Fire dager senere var kofferten pakket og jeg satt på flyet, klar for en langhelg i Madrid. Og jeg skal helt ærlig innrømme at jeg følte meg ganske levende akkurat da.

Vi har spist sykt mye god mat, vært på coctailmiddag på Ritz, trent (ja, vi er flinke) og vært litt turister. Madrid er jo en av byene jeg vurderer å flytte til om jeg skal ta en master, så det var absolutt ikke feil å sjekke ut byen på forhånd. Og på coctailmiddagen på lørdag fikk jeg endelig brukt den lange fløyelskjolen jeg kjøpte da jeg var i New York! Den viser jeg dere senere.

Likes

Comments

Som jeg såvidt har nevnt her tidligere skal vi selge leiligheten vår. Det betyr at jeg er på utkikk etter en ny en, og i den forbindelse er det jo naturlig å drømme seg litt bort! Jeg har sett så mange kule plakatvegger i det siste, og bestemte meg for å sette sammen min egen i InDesign. Bare sånn i tilfelle jeg finner en leilighet fort som svint, haha! Jeg elsker tropiske vibber, og denne bildeveggen gjør meg rett og slett glad! Jeg elsker både sjø, planter og dyr. Det eneste jeg føler at mangler er egentlig palmer, men kaktus får være mer enn bra nok.

Jeg brukte faktisk litt tid på å få satt det sammen så det så ryddig ut, men ikke perfekt. Jeg liker så godt når ting bryter litt ut av mønstret, istedenfor at alle bildene er på samme linje. Nå gleder jeg meg bare til å få en vegg å henge dem på, som jeg aller helst vil male i en eller annen superfresh blåfarge.

Er det noen av dere som har en plakatvegg hjemme? I så fall vil jeg gjerne se!

Likes

Comments

Jeg har egentlig sagt til meg selv at jeg har shoppestopp, men da jeg så denne fløyelspungen på nettsidene til Zara måtte jeg nesten løpe innom og sjekke om de hadde den. Og det hadde de, det var én igjen! Da var det nesten så jeg følte meg kallet til å kjøpe den! Jeg trenger jo faktisk en ny pung.

Den kostet faktisk bare 99 kroner, så det er jo faktisk bare et cafébesøk eller to. Fornøyd!

Nå skal jeg trene før jeg skal rydde litt i leiligheten i kveld. Det er visning på den neste helg, og da er det jo greit at det er litt ryddig i skuffer og skap.

Likes

Comments

Jeg tror kanskje jeg har glemt å dele videobloggen vi lagde da vi var på Santorini i august! Hvis noen av dere har vørt innom reisebloggen vår har dere kanskje sett den. Jeg lengter skikkelig tilbake når jeg ser filmen og tenker på hvor fint vi hadde det. Herregud, for et vakkert sted. Jeg har sett mange fine steder oppigjennom, men jeg tror at Santorini slår alt, sånn estetisk sett. Der er så fint at det faktisk er vanskelig å tro at det du ser er sant. Og vannet et så klart at det eneste vi ville gjøre var å bade. Sorry for at det rister litt på videoen, vi er tydeligvis ikke så stødige på hånden!

Herregud, sommerferie i Europa er jo noe av det beste som finnes!! Og hvis du noen gang skal til Santorini, så dra på båttur. Du kommer ikke til å angre.

Likes

Comments

Hvis jeg måtte velge en favorittjakke fra klesskapet (og ja, jeg har en del jakker, haha) så tror jeg det måtte ha blitt denne kåpen fra Zara. Den er så fin både i farge og fasong - og dessuten kan den styles både opp og ned, alt ettersom hvordan jeg føler meg. Bildene er fra New York i høst, og jeg vet ikke hva greia er, men jeg fikk så sykt mange komplimenter for vottene mine! Det er bare helt vanlige hvite votter, men det var altså så mange som bare "oh my god, I looooove your mittens" (må leses med skikkelig amerikansk dialekt). Kanskje jeg må starte en norsk vottebutikk i New York?

Jeg gleder meg til det blir bittelitt varmere i været, så jeg kan ta på meg favorittkåpen min igjen!

Likes

Comments

Jeg er en av dem som alltid har dårlig tid om morgenen, så det ender med at jeg spiser havregryn med melk og jordbærsyltetøy hver dag. Så når det først er helg synes jeg det er superdeilig å spise frokost i både en og to timer! I dag lagde jeg med juice og så på tv-serier. Litt flaut å innrømme, men i går kveld så jeg hele sesong 2 av Unge Lovende. Fy søren så bra den er! Synd det bare er 6 episoder! Håper det kommer en sesong 3.

Eple - Ananas - Ingefær - Kiwi

Nå skal jeg straks en liten tur på IKEA før jeg skal ha vors i kveld. Jeg har ikke vært ute på evigheter, så jeg tror det blir gøy. Nyt lørdagen, dere!

Likes

Comments