Jeg er en av dem som alltid har dårlig tid om morgenen, så det ender med at jeg spiser havregryn med melk og jordbærsyltetøy hver dag. Så når det først er helg synes jeg det er superdeilig å spise frokost i både en og to timer! I dag lagde jeg med juice og så på tv-serier. Litt flaut å innrømme, men i går kveld så jeg hele sesong 2 av Unge Lovende. Fy søren så bra den er! Synd det bare er 6 episoder! Håper det kommer en sesong 3.

Eple - Ananas - Ingefær - Kiwi

Nå skal jeg straks en liten tur på IKEA før jeg skal ha vors i kveld. Jeg har ikke vært ute på evigheter, så jeg tror det blir gøy. Nyt lørdagen, dere!

Likes

Comments

Jeg hadde litt lyst til å lage et oppsummeringsinnlegg for 2016, men så begynte jeg å tenke på at det sikkert ikke var så interessant for andre enn meg selv å lese. Men så kom jeg til å tenke på hvorfor jeg egentlig opprettet denne bloggen, og det var jo nettopp for å ha noe å se tilbake på. Nå kan jeg huske alt jeg har gjort! For om jeg tenker tilbake på januar 2016 så kan jeg ikke komme på en eneste ting.. Så da kommer det et innlegg likevel, for min egen del!

Januar
Ok, jeg gjorde faktisk ikke så fryktelig mye spennende i januar. Men jeg gikk rundt med hullete bukser i -20 grader, bestilte tur til Dubai, skrev om at jeg måtte ha en ny gymbag ASAP (det har fortsatt ikke skjedd forresten) og var en liten tur i Bergen. Jeg lagde mandelmelk med sjokolade, som forresten var sinnsykt god og jeg lagde proteinkuler. Og den aller siste dagen i januar dro jeg og Maria til Dubai!

Februar
Den aller første uken i februar tilbragte vi i Dubai og det var en fantastisk tur! Vi solte oss, var på ørkensafari, oppe i verdens høyeste bygning og spiste masse god mat. Ellers hadde jeg min første lille bloggpause, noe som er dumt, for jeg kan ikke huske hva jeg gjorde resten av februar. Men i slutten av februar var det tydeligvis varmt nok til å gå med skinnjakke og jeg hadde dilla på smoothie bowls. Også kjøpte jeg en kjole fra Saboskirt som jeg hadde ønsket meg i en evighet! Fortsatt en av mine favorittkjoler.

Mars
Det ble lysere og vinterjakken kunne endelig pakkes bort! Maria og jeg dro på det som skulle bli en dagstur til London, men vi klarte å miste flyet hjem og måtte bli der en natt. Hell i uhell, for London er ikke akkurat det verste stedet man kan strande. Vi spiste god mat, shoppet, var på afternoon tea og tok masse bilder. Mot slutten av mars gikk turen til Thailand med familien. Tilbake til sol og varme der jeg trives aller best!

April
April startet med en ufrivillig bloggpause, da jeg klarte å trene på meg rabdomyolyse og ente opp med å ligge tre dager på sykehus. Jeg var sykmeldt en ukes tid og brukte mye av tiden min på å dandere smoothie bowls. Jeg spiste mye Ben&Jerry's, jeg vil nesten si at jeg var avhengig, haha. I slutten av april begynte jeg såvidt å trene litt igjen! Jeg kjøpte meg nye briller, prøvde raw-food og var på Operataket før første gang.

Mai
I mai ble været enda varmere og jeg gikk med bare legger i Norge for første gang i 2016. Jeg prøvde ut Kverneriet for første gang og har aldri vært så mett i hele mitt liv. Jeg hadde dilla på blomster og planter, og plantet blomster på terrassen for første gang! Jeg var på NOUW-event, møtte mange fine bloggere, spist god mat og drakk masse vin. Det var så hyggelig! I slutten av mai var det sommer i Oslo og jeg solte meg i parken og drakk altfor mye iskaffe.

Juni
Juni startet med en uke i Spania, perfekt for å få litt grunnlag til sommeren! Vi solte oss, syklet rundt, shoppet og spiste god mat. Da jeg kom hjem igjen spiste jeg årets første rekemiddag! Jeg kjøpte blomster, spiste på uterestaurant for første gang i år og hadde dilla på off-shoulder topper. Jeg jobbet, spiste lunsj på Grand Hotel og tok årets første bad i Norge.

Juli
Jeg tilbragte er par helger på Hvaler og spiste masse is. Maria og jeg spiste lunsj og koste oss på Villa Malla og jeg var en helg i Sandefjord. Jeg fant ut at SmoothieXchange på Frogner har begynt med acai bowls og spiste altfor mange! I midten av måneden dro vi til Spania igjen og koste oss i ti hele dager. Sol, shopping, sightseeing, god mat, sommerkjoler og drinker. Da jeg kom hjem nøt jeg den norske sommeren og fikk testet badedyret jeg endelig fikk i posten.

August
Maria, Melvin og jeg gikk tur til Kolsåstoppen og nøt utsikten før vi spiste meksikansk middag og selvfølgelig acai bowl til dessert. Jeg var på Strømsdammen og badet med barndomsvenninnene mine, det er noe av det koseligste jeg vet om! Jeg fant en ny favoritt iskrembar i Oslo, Ice Crime, og spiste litt for mye is. Jeg var på dagstur til verdens enda og spiste middag i Tønsberg. I slutten av august dro Maria og jeg til Santorini. Det var en fantastisk ferie der vi fartet rundt fra ende til annen, og fikk sett det meste øya har å by på.

September
Maria og jeg startet reisebloggen vår, @Mermaidsontheloose ! Vi fant superbillige billetter med DFDS til København og tilbragte hele syv timer i den danske hovedstaden. Jeg kjøpte meg verdens kuleste joggesko som fortsatt er en favoritt og vi spiste sukkerspinn i Tivoli. I slutten av måneden var vi to netter i London og det var fint å komme tilbake til en av mine favorittbyer.

Oktober
Jeg sluttet jo å blogge i slutten av september, men i følge Instagram gjorde jeg fint lite før vi reiste til New York i slutten av måneden. Jeg hadde jo bursdag, men feiret i spesielt, så det gikk vel mest i jobb og trening. Men så kom jo New York og da gjorde det plutselig ikke så mye at resten av måneden var kjedelig. Jeg elsker New York og vi var der en hel uke! God mat, mye trasking og litt shopping. Vi fikk til og med utforsket Brooklyn litt, og sett mye av Central Park som vi ikke rakk sist vi var der.

November & Desember
November var egentlig en ganske kjipt måned, og det eneste høydepunktet tror jeg må ha vært Københavnturen med jentene. Derfor velger jeg å slå den sammen med desember, som heller ikke var så veldig fin, med unntak av julemarked og selvfølgelig familieferien på cruise i Karibien.

Det var det! 2016 i ett eneste innlegg. Jeg er så takknemmelig for alle reisene jeg har fått bli med på og alt det fine jeg har opplevd. Det er mye jeg også ville vært foruten, men det ser vi bort ifra og prøver å gjøre 2017 enda bedre!

Likes

Comments

I og med at jeg tilbragte både jul og nyttår i karibien var jeg nødt til å suge til meg all julestemningen jeg kunne få før selve julaften. Det er jo litt sent å begynne å blogge om jul nå, men jeg poster bildene likevel fordi jeg vil vise den "nye" teddyjakken min fra Arnie Says. Jeg har ønsket meg den helt siden jeg så den for første gang for flere år siden, men har rett og slett syntes den er for dyr! Men da jeg så at Kiman hadde satt den ned med over en tusenlapp på Black Friday måtte jeg bare klinke til. Ja, jeg vet, hundre år etter alle andre, men denne tror jeg at jeg kommer til å ha lenge.

Jeg håper virkelig det kommer litt snø snart! Når det først skal være vinter, så er det på sin plass. Når det er mørkt og trist som nå lengter jeg bare til varmere strøk...

Nå skal jeg hive i meg litt middag, før det bærer videre til Latter. Gøy gøy gøy!

Likes

Comments

Her kommer et outfit jeg aldri fikk postet fra jeg var i New York i høst. Jeg kjøpte genseren på & Other Stories og det må nok være det plagget jeg har brukt aller mest i høst og vinter. Jeg elsker fargen, den gjør liksom hele antrekket uten at jeg trenger å tenke på noe annet. Med et par kule sneakers og en caps får man et enda mer sporty antrekk - akkurat som jeg liker det. Det er vel flere av dere som er avhengig av gode joggesko på storbyferie?

Ah, når jeg sitter og ser på bilder innser jeg hvor mye jeg savner New York! En fantastisk by som jeg håper jeg kan dra tilbake til om ikke så altfor lenge. Og jeg innser at jeg savner det lange håret mitt. Jeg klippet av halvparten i desember fordi jeg var så lei av det, selv om jeg egentlig visste at jeg kom til å angre. Jaja, det vokser heldigvis fort ut igjen!

Likes

Comments

Okey, er dere klar for litt pancake-porn? Jeg har hatt lyst til å teste Crêperie de Mari i evigheter, og på søndag ble endelig dagen. Jeg elsker pannekaker, det er virkelig noe av det beste jeg kan få. Søte, salte, søte og salte, sunne, usunne, tynne, tykke... ja, rett og slett alle typer pannekaker. Så jeg hadde høye forventninger kan du si. Så kommer det velkjent dilemmaet: matpannekake eller søt pannekake? Jeg elsker begge deler, men siden det var søndag så ble det søt pannekake. De har så mye godt på menyen at for hver eneste pannekake du leser om tenker du: "åh, den skal jeg ha!"...."Nei, den skal jeg ha!". Haha, det er helt umulig å bestemme seg. Jeg landet til slutt på en pannekake med nutella, hasselnøtter, jordbær og krem. Klassisk og supergodt!

Jeg slukte hele greia på sikkert ett minutt. Med andre ord så ble jeg ikke skuffet. Neste gang må jeg prøve en av matpannekakene også, der ser sinnsykt gode ut. Det kan med andre ord ikke bli altfor lenge til neste besøk!

Likes

Comments

Den tingen jeg likte aller best ved å dra på cruiseferie (sett bort ifra middagen, hehe) er at man får sett utrolig mange steder! Vi var borte i 11 dager totalt (7 av dem på cruise) og fikk sett hele fem forskjellige øyer. Vi startet i San Juan, hovedstaden i Puerto Rico. Deretter gikk turen til St. Thomas, St, Kitts, Aruba og Curaçao. Flere av disse øyene hadde jeg aldri tenkt på å reise til, så jeg er veldig glad for å få se så mye av Karibien. Alle øyene var fine på hver sin måte, selv om de egentlig var ganske like.

Det kommer til å komme mange og mer detaljerte innlegg fra turen på@Mermaidsontheloose , reisebloggen jeg har sammen med en venninne. Men jeg må jo dele noen av bildene her også. Vakre, vakre Karibien.

Likes

Comments

Siste natten vår i San Juan bodde vi på et hotell som hadde den fineste takterrassen! Jeg var så oppslukt av å få bilde av meg selv i hengekøyen at jeg helt glemte å ta bilde av resten, haha.. Men det var masse planter, kule fliser, solstoler og fire badekar. Det er tydelig at utendørs badekar er tingen på hotellene inne i gamlebyen, sånn for å erstatte et svømmebasseng. Ikke at jeg så noen som badet der da.. Og ja, jeg bare later som!

Det var så koselig om kvelden når alle lampene ble tent! Utelys er jo noe av det fineste som finnes, spør du meg. Hvis noen av dere har tenkt dere til San Juan og vil bo i gamlebyen kan dette hotellet virkelig anbefales. Det heter Villa Herencia og ligger veldig sentralt.

Likes

Comments

Jeg, som sikkert veldig mange andre, har fullstendig dilla på fløyel. Jeg prøver å begrense meg litt når det kommer til å kjøpe trendplagg, men denne blå fløyelstightsen klarte jeg ikke motstå! Jeg synes den gjør så mye i et ellers kjedelig antrekk. Fuskepelsen fra Zara er vinterens favoritt. Den er så varm at jeg faktisk måtte sjekke på lappen at den ikke var laget av ekte pels, haha! Den var ikke det altså..

Det er så grått og trist i Oslo! Når det først skal være vinter synes jeg i hvert fall det kan komme litt snø. Ellers sitter jeg bare og drømmer meg bort til varmere strøk... Selv om jeg nettopp kom hjem! Ahh..

Likes

Comments

...ny meg? Nei, jeg skal nok være den samme som alltid, men det er alltid greit å sette seg mål for fremtiden. 2017 kommer til å bli veldig annerledes, og det er både skummelt og spennende på en gang.

Komme meg tilbake på skolebenken
Jeg har innsett at om jeg skal få de jobbene jeg har lyst på er jeg nødt til å ta en master. Nå har jeg an bachelor i noe så vagt som "medier og kommunikasjon", og jeg tror at om jeg vil jobbe med markedsføring så må jeg studere markedsføring. Jeg vet ikke helt hva eller hvor enda, men det blir nok ikke i Norge. Kanskje Barcelona? Tips mottas i hvert fall med takk!

Reise
Jeg reiste innmari mye i 2016 og var både i Dubai, Thailand, London, Spania, Hellas, New York, København og i Karibien. Jeg har lyst til å reise mye i 2017 også, i hvert fall frem til en eventuell studiestart. Det er ingenting som gir meg mer enn å utforske nye steder, ta bilder og oppleve nye kulturer.

Være mer spontan
Er det noe jeg elsker, så er det å være spontan! Man får liksom et lite kick av å ta ting på sparket. Det trenger ikke være noe stort som å plutselig dra jorda rundt, men bare små ting som å bli med ut om en venninne sender meg melding klokken åtte og jeg ligger på sofaen og spiser is, eller bli med på en helgetur selv om det allerede er torsdag. Jeg vet at jeg blir glad av å være spontan, jeg har bare vært skikkelig dårlig på det i det siste.

Komme meg ut av komfortsonen
Jeg føler jeg alltid har dette som mål, men hvorfor er det så j***** vanskelig? Jeg føler ofte at jeg går glipp av ting fordi jeg ikke tør eller fordi jeg ikke er utadvendt nok. Men jeg prøver igjen! Om jeg ender opp med å flytte til utlandet helt alene kan jeg jo nesten ikke si annet enn "mission accomplished".

Spise mindre kjøtt
Jeg har ikke lyst til å bli vegetarianer, men jeg vil absolutt prøve å spise mindre kjøtt. Jeg spiser kjøtt stort sett kun til middag, men jeg skal prøve å ha 1-2 kjøttfrie dager i uken. Enkelte dager spiser jeg jo ikke kjøtt i det hele tatt uten å tenke over det, så det bør egentlig gå veldig greit. Jeg spiser så mye halloumi, det er så innmari godt og en super erstatning for kjøtt.

Ikke være redd for å unne meg noe godt
Jeg er glad i mat og det har jeg alltid vært. Jeg elsker all mat og elsker å prøve nye ting. Også elsker jeg dessert! Selvfølgelig har jeg lyst til å opprettholde et sunt kosthold i hverdagen, men jeg vil ikke være redd for å unne meg selv en liten sjokolade, eller pizza til middag, selv om det er onsdag. Jeg trener tross alt 4-5 dager i uken og da synes jeg man fortjener en liten godbit i ny og ne (ok, kanskje litt oftere enn i ny og ne). Amen!

Opprettholde den gode treningsrutinen
Etter jeg begynte med crossfit har det å trene vært en lek, så jeg regner med at akkurat dette punktet skal gå ganske greit. Jeg gleder meg til et nytt år med trening, nye maksløft og mange morsomme økter! Jeg vil bli enda sterkere og få enda bedre kondisjon, som igjen fører til bedre selvtillit. Vinn-vinn!

Være sammen med de fine vennene mine
Jeg vil bli enda flinkere til å tilbringe tid med venner. Jeg blir jo så himla glad av det, så hvorfor ikke? I høst var jeg i København med en venninnegjeng og jeg var rett og slett støl i kjeven etterpå. Og det er da ingenting som er bedre enn det. Så ja, mer tid med mine fine venninner!

Jeg kunne skrevet en hel haug med ting her, men det får bli med det viktigste!

Likes

Comments

Før vi dro på cruise var vi tre dager i San Juan, Puerto Rico. Gamlebyen i San Juan er fantastisk fin! Alle husene er malt i de fineste fargene. Her kan jeg virkelig traske i mange timer uten å bli lei! Jeg skulle ønske jeg bodde i et av de fine, fargerike husene. Det hadde nok ikke sett like idyllisk ut i gråværet her hjemmet da, haha..

Er det ikke fint?! Det var så deilig å kunne traske rundt i sommerkjole og sandaler. Jeg er ikke skapt for kuldegrader.

Likes

Comments