​Jag ville helt enkelt bara tipsa om några extremt bra metoder för att förhindra håravfall, möjligtvis se ny utväxt. Det räcker om du gör dessa övningar omkring 15 - 20 minuter om dagen. Vet dock inte om det finns bevis för att det verkligen hjälper men det är DEFINITIVT mycket bra för håret. Du kommer nog göra framsteg på något sätt. Ditt hår kanske blir starkare och det gör så att ditt hår inte faller av lika lätt. Ditt hår blir kanske finare och mjället kanske försvinner också. Dessutom kan du möjligtvis också, om din kropp tillåter, växa ut nytt hår. Alla metoder som du läser om nedan kan du leta upp på Google och själv läsa om hur effektiva metoderna är. 


Om du håller på med en hårkur just nu som till exempel Rogaine, hårlaser, Saw Palmetto eller något annat så borde du definitivt lägga till dessa metoder i din dagliga kur för det kan faktiskt ge dig resultat! 


Såhär ska du göra:


De första 8 dagarna så ska du massera in olivolja i ditt hår. Som många vet så är olivolja extremt bra för håret och ditt hår kommer få mer volym och se finare ut. Alltså du häller olivolja i handen och masserar in det i hårbotten. Gör ett bra jobb. Du kanske behöver ta 2 - 3 omgångar för att hela huvudet ska fyllas ut. Fokusera mest på att applicera olivolja på de flintskalliga områden och områden som är tunnhåriga. Olivolja penetrerar hjässan och rensar håren från produkter som ditt hår har samlat ihop i flera år. Schampoo, vax, gele, hårspray med mera. När du masserat in olivolja i hårbotten så låter du det vara över natten. Lägg en handduk på kudden eller sätt på dig en badmössa. Dagen efter så duschar du bort olivoljan noggrant med schampoo.


Efter dessa 8 dagar så har du "värmt" upp ditt hår så att säga. Efter dessa 8 dagar så räcker det om du applicerar olivolja 1 - 2 gånger i veckan för att det är ju bra för håret. Nu börjar det jobbiga. Varje dag i 5 - 8 veckor så ska du göra 15 - 20 minuters övningar. Metoderna kan du läsa om nedan:


Hårmassage: Som vi alla vet så gör hårmassage så att blodet cirkulerar. Gör detta fem minuter om dagen, kanske tio minuter om du vill. Om du lider av att hår faller av för mycket så kommer du kanske bli nervös när du gör hårmassage. För ditt hår kommer ju falla av när du gör detta eftersom ditt hår är svagt. Försök att inte bry dig så mycket om att hårstrån faller av. De kommer ersättas av nya ändå. Ta båda händerna och håll fingrarna raka och börja massera hårbotten. 


Nagelskrubb: Detta är en dryg övning. Du tar dina båda händer och den ena handen ska du hålla stängd. Du tar naglarna på den ena handen och skrubbar den mot naglarna på den andra handen som du håller stängd. Skrubba ganska hårt och snabbt. Gör det i 1 minuts perioder. Vila emellan varje period. Gör detta 5 - 10 minuter om dagen. Nu undrar du säkert hur i helvete detta kan vara bra för håret. Jo, under naglarna finns det typ nerver som går ända fram till håret och genom att stimulera dessa nerver så fylls håret med energi. Googla "Rubbing fingernails against each other" om du vill veta mer.


Gravity Head: Detta är skojigt. Du ska helt enkelt få upp blod i hårsäckarna genom att ha huvudet upp och ner. Lägg dig på en säng med huvudet som hänger ner mot golvet. Detta kommer göra så att mer blod kommer i hårsäckarna. Om du är entusiastisk så kan du till och med höja sängen på enda sidan med 20 centimeter så att du sover med kroppen lutad bakåt. Gör detta fem minuter om dagen.


Andning: Hår behöver syre. Syre använder alla. Men ingen andas på rätt sätt. Egentligen så ska man ta djupa andetag, hålla andan och sen andas ut allting igen. Alltså... det räcker om du gör 70 - 100 såna här andetag om dagen. Andas in så djupt du bara kan, tills du inte kan andas in längre. Håll andan ett par sekunder och andas sedan långsamt ut tills du inte kan andas ut längre.


VITLÖK: Detta är nog det bästa sättet för att ha friskt, starkt hår som inte faller av lätt. Vitlök har mycket zink. Människor som lider av håravfall har inte mycket zink i håret som är ganska viktigt. Du tar en halv eller en hel vitlök och delar upp den med en kniv. Du tar vitlöksklyftan och skrubbar saftet FÖRSIKTIGT och mjukt över hela håret och framför allt de flintskalliga ställena. Om du skrubbar för hårt och för mycket så kommer din hud irriteras. Vitlök penetrerar huden och är mer effektivt än olivolja. Vitlök ska du applicera innan du går till sängs och så ska du låta det vara kvar över natten. Hela jävla sovrummet kommer stinka som fan men det kan du fixa enkelt genom att sätta på en badmössa eller dylikt. Efter dag 8 så ska du använda vitlöksmetoden varje natt. Helst en månad på raken, kanske två månader om du har märkt stora framgångar. Vissa dagar i veckan kan du till och med skrubba vitlöksaft över hela håret och låta det torka i en timme. Sedan masserar du in olivolja i hårbotten. Därefter sätter du på en badmössa eller en plastpåse och låter det stå över natten. Därefter duschar du bort allting noggrant på morgonen.
Alla dessa metoder är väldigt effektiva som du kan läsa på många ställen på Internet. Om det kommer ge dig hår tillbaka vet jag inte men ditt hår kommer definitivt må bra av det. Spendera 15 minuter om dagen på hårövningarna, 70 - 100 djupa andetag som du kan göra när du kollar på TV, och applicera olivolja de första 8 dagarna. ENBART olivolja de första 8 dagarna, SEN börjar övningarna och vitlök. Efter åtta dagar så räcker det med att massera in olivolja en - två gånger i veckan. Försök hålla ut med detta i en månad i alla fall. Två månader hade varit perfekt. Ni kan gärna posta före och efter bilder om ni vill bevisa om detta funkar eller om det är skitsnack. Alla reagerar annorlunda men dessa "hemmakurer" är oftast mycket mer effektiva än produkter och laser.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Lite Om KiLLAR||||

Killar är inte tankeläsare, berätta för dem vad du menar?

Killar tycker inte om att användas som spelpjäser, i att försöka få dina vänner svartsjuk.

Killar tenderar att bli för allvarliga med sitt förhållande och kan bli för possessiva. Bättre att se upp.

Den största turn off för killar är att se tjejer röka.

Den största turn on för killar är tjejer som träning.

Tjejer som inte vill höra sanningen bör inte ställa några frågor.

Avsluta en uppvärmd konversation med "Fine" eller "whatever" anses inte vara acceptabelt.

Om du vill ha sex, fråga bara.

Räkna inte med att killar ska säga så många söta saker som de gör i filmerna. Det tar ca 10 par att komma på en söt sak som de sätter in i filmerna.

Bara modeller kan göra de mesta ni ser i modetidningar. Och tänkt på att det mest är retucerat.

En kille som gillar dig vill vara den enda killen du prata med.

En kille skulle offra sina lunchpengar bara för att få ge dig ett par rosor.

Killar måste försäkras ofta att de fortfarande är älskade.

Killar bryr sig inte om hur vacker du är, det är adjö, adios och Sayonara om du är en bitch.

Alla killar är kinky och villiga att prova något som du kan njuta av, bara låta dem veta.

Killar är mer känsliga än vad du tror. Om de älskade dig på riktigt, kommer det att ta dem mycket längre tid än du tror att låta dig gå, och det gör ont varje sekund de försöker.

En kille skulle göra nästan vad som helst för att få dig att lägga märke till honom.

Killar lägger inte märket till detaljer. Så, om du klippte 20cm av ditt lång hår, förvänta dig inte din kille ser det på direkten.

Killar gillar porr!

Det ni argumenterade om för sex månader sedan glömdes bort sju dagar senare.

"Matchen är på" kommer att betraktas som en godtagbar ursäkt att skjuta upp några allvarliga samtal.

Matlagning gör en tjej allt mer attraktiv.

Du kan inte bli arg om din kille vägrar att fixa tillsammans din "fula vän" med en av sina snygga vänner.

Ingenting du någonsin kommer att göra ger dig rätt att använda fjärrkontrollen, såvida du ger den till honom.

Det enda som återstår att säga efter sex är "godnatt".

Videospel har hjälpt män att utveckla grymma finger färdigheter som bara uppmuntrar dem att spela oftare.

Kritisera en människas körning är direkt oacceptabelt.

Guys 'night out är heliga händelser. Om du frågar några frågor om det, kommer du att bli kritiserad. Men att fråga om de hade kul? är helt ok.

Tro det eller ej, 99,5% av tiden menar de verkligen inte att såra dig.

Killar kan flirta runt hela dagen, men innan de går och sover tänka de alltid på tjejen som de verkligen bryr sig om.

Killar hatar när DU talar om din ex-pojkvän eller ex kärleks intressen.

Om en kille berättar om sina problem, behöver han någon som kan lyssna på honom. Du behöver inte ge råd.

Håll det inte mot din kille om han börjar gråta efter en god sport film och skrattade sanslöst kvällen innan när två du tittar på en känslomässig drama film.

Lämna ett meddelande som "Vet du vad? Mmm ... Strunt samma ... "skulle göra att en kille hakar upp sig på den tanken hela dagen lång och når en slutsats som är långt från vad du tänker. Gör aldrig det!

En vanlig handling som bevisar att killen gillar dig är när han retar dig.

Killar älskar dig mer än du älskar dem.

Oavsett hur mycket killar prata om hotness eller sex appeal, är personligheten nyckeln.

När en kille säger att han är galen i tjejen, är han verkligen det. Killar säger sällan det.

Om en kille börjar prata allvar, lyssna på honom. Det händer inte så ofta, så när de gör det vet du att det något värt att vekligen lyssna på.

En kille har fler problem än du kan se med sina nakna ögon.

Killar pratar om flickor mer än flickor talar om killar.

Du gillar när din kille ringer och bjuder ut dig på middag och betalar för dig, eller hur? Jo ja, killar gillar det då och då också.

Det är naturligt för en killes ögon att vandra.

Det är inte så att killar inte vill göra sina flickvänner lyckliga, det är bara det att ibland vet de inte hur de ska göra.

En kille skulle ge sin högra arm för att kunna läsa en tjejs sinne för en dag.

Alla killar är inte idioter. Bara för att man är en idiot betyder inte att han representerar alla av dem.

När en kille offrar sömnen och hälsa bara för att vara med dig, gör han det inte allt för sex. Det betyder att han gillar dig mer än du kan föreställa dig.

Även om du dumpade en kille månader sedan och han älskade dig, gör han förmodligen fortfarande det och om han hade en önskan skulle det vara att ha dig tillbaka i hans liv.

Killar älskar tjejer med hjärna mer än tjejer i kortkorta kjolar.

En kille skulle slösa bort sin tid under videospel och fotboll, mer än hur vi tjejer skulle göra under shopping, sminkar och fixar oss fina.

ALLA KILLAR FÅR KOMMENTERA OM NÅT SOM ÄR FEL MED DET!!

Likes

Comments

Lite rolig fakta om tjejer för pojkvänner;)

1. Vad du än gör, dyk inte bara upp hemma hos henne. Hon går runt i bara underkläder precis som dig..
 
2. Var aldrig otrogen. Det kanske verkar som att "ingen nånsin får reda på det" men tjejer berättar allt för varandra om allt. Hon kommer få reda på det till slut och då ligger du risigt till!
 
3. Var försiktig med varenda manliga släkting till henne. Vilken som helst av dem skulle kunna spöa ner dig på ett ögonblick och många skulle inte ens vänta på det ögonblicket.
 
4. Missa aldrig ett tillfälle att berätta för henne hur vacker hon är.
 
5. Säg aldrig nej när hon vill pussa dig framför dina kompisar. Om dom skrattar är det för att dom är avundsjuka.
 
6. Om hon slår dig hårt, så förtjänar du det.
 
7. Var inte rädd att röra henne om du vill det. Om hon är tillsammans med dig så är det för att hon vill vara med dig.
 
8. Om du inte har sex med henne, säg inte till dina kompisar att du har det.
 
9. Du kan vara lite snuskig med henne privat, det är sant.. de flesta av tjejerna tar faktiskt inte illa upp.
 
10. Alla tjejer äter inte som flugor, många av dom äter som lejon.
 
11. De flesta av tjejerna bryr sig inte om dom betalar hälften, men dom pratar om det med sina kompisar (igen). Tänk på att om du låter din tjej betala hälften hela tiden, kommer alla att få reda på det och dina kompisar kommer att veta att du är snål.
-Behöver du verkligen dina pengar så mycket? Var en man, betala åt henne.
 
12. Alla tjejer ska slutligen få tre saker av sin pojkvän:
-Ett gosedjur
-En av dina tröjor
-En väldigt tjusig ring(Även om det inte är ett så seriöst förhållande)
Allt det är väl inte nödvändigt men.
 
13. Se alltid till så att hon kommer hem säkert så ofta som du kan. Om du släpper av henne någonstans, följ med henne ända till dörren. 
Om du inte släpper av henne, ring henne och se till så att hon har kommit hem säkert.
 
14. Om en kille får henne att känna sig obehaglig, är det din plikt att slå ner honom, eller åtminståne snacka med tönten.
 
15. Om du står med henne och pratar med någon av dina tjejkompisar, tryck henne närmare mot dig så hon känner att det är hon som är i centrum.
 
16. Aldrig ALDRIG slå henne, även om det är på skämt. Även om hon "slår dig" på ett skämtande sätt och säger "Du är så dum" eller något, gör aldrig några gester tillbaka om hon inte är med på det, eller ni "låtsasbråkar"
 
17. Följ med på en tjejfilm lite då och då. Hon bryr sig inte om ifall du tycker om den eller inte, det betyder bara mycket att du följde med.
18. Om du inte kommer överens med hennes djur, föräldrar, eller vänner
– Var en Drömprins mot hennes vänner, Mr. Artig till hennes föräldrar och var noga med att vara snäll mot djuren även om dom är dumma mot dig.
 
19. Flirta aldrig med deras morsor.. det är bara knäppt.
 
20. Bli inte helt tokig när hon PMSar. Det är inte äckligt och det får henne att känna sig jättelessen, så var förstående.
 
21. Om du inte tycker om sättet hon kör på – Kör själv
 
22. Om ni har blivit ett officiellt par och du ska presentera henne för dina kompisar, så är det JÄVLIGT bäst för dig att du presenterar henne som din flickvän.
 
23. Stressa inte upp dig över var ni ska gå om ni ska på en dejt. Hon vill egentligen bara vara med dig.
 
24. Om hon säger att hon har ont någonstans, massera försiktigt utan att hon säger till dig.
 
25. Tjejer är ömtåliga. Även om ni skojbråkar/brottas var väldigt försiktig.
 
26. Memorera hennes fördelsedag för guds skull! Glömmer du den
– Ditt liv kommer bli förstört.
 
27. Duscha inte hel i Cologne men lukta gott. Spray-Delay-Walk away funkar bäst.
 
28. Ge henne inte något dumt i julklapp, födelsedagspresent eller på alla hjärtans dag. Det måste inte vara dyrt, men måste vara betydelsefullt. Smycken är alltid uppskattade, men inte det viktigaste för alla.
 
29. Om du inte älskar henne, så var inte tillsammans med henne, vänta inte med det och låt inte henne upptäcka det. Det kommer bara göra mer ont om du drar ut på det.
 
30. När ni har varit tillsammans ett tag, tänk på att hon verkligen litar på dig. När du har en flickvän som verkligen litar på dig, har du ett mycket större ansvar, privilegium och mer kontroll än du tror, de flesta killar skulle mörda för att få sån kontroll och det kan förstöras på en nanosekund.

Likes

Comments

 1. Killar är inte tankeläsare, berätta för dem vad du menar?
 2. Killar tycker inte om att användas som spelpjäser, i att försöka få dina vänner svartsjuk.
 3. Killar tenderar att bli för allvarliga med sitt förhållande och kan bli för possessiva. Bättre att se upp.
 4. Den största turn off för killar är att se tjejer röka.
 5. Den största turn on för killar är tjejer som träning.
 6. Tjejer som inte vill höra sanningen bör inte ställa några frågor.
 7. Avsluta en uppvärmd konversation med "Fine" eller "whatever" anses inte vara acceptabelt.
 8. Om du vill ha sex, fråga bara.
 9. Räkna inte med att killar ska säga så många söta saker som de gör i filmerna. Det tar ca 10 par att komma på en söt sak som de sätter in i filmerna.
 10. Bara modeller kan göra de mesta ni ser i modetidningar. Och tänkt på att det mest är retucerat.
 11. En kille som gillar dig vill vara den enda killen du prata med.
 12. En kille skulle offra sina lunchpengar bara för att få ge dig ett par rosor.
 13. Killar måste försäkras ofta att de fortfarande är älskade.
 14. Killar bryr sig inte om hur vacker du är, det är adjö, adios och Sayonara om du är en bitch.
 15. Alla killar är kinky och villiga att prova något som du kan njuta av, bara låta dem veta.
 16. Killar är mer känsliga än vad du tror. Om de älskade dig på riktigt, kommer det att ta dem mycket längre tid än du tror att låta dig gå, och det gör ont varje sekund de försöker.
 17. En kille skulle göra nästan vad som helst för att få dig att lägga märke till honom.
 18. Killar lägger inte märket till detaljer. Så, om du klippte 20cm av ditt lång hår, förvänta dig inte din kille ser det på direkten.
 19. Killar gillar porr!
 20. Det ni argumenterade om för sex månader sedan glömdes bort sju dagar senare.
 21. "Matchen är på" kommer att betraktas som en godtagbar ursäkt att skjuta upp några allvarliga samtal.
 22. Matlagning gör en tjej allt mer attraktiv.
 23. Du kan inte bli arg om din kille vägrar att fixa tillsammans din "fula vän" med en av sina snygga vänner.
 24. Ingenting du någonsin kommer att göra ger dig rätt att använda fjärrkontrollen, såvida du ger den till honom.
 25. Det enda som återstår att säga efter sex är "godnatt".
 26. Videospel har hjälpt män att utveckla grymma finger färdigheter som bara uppmuntrar dem att spela oftare.
 27. Kritisera en människas körning är direkt oacceptabelt.
 28. Guys 'night out är heliga händelser. Om du frågar några frågor om det, kommer du att bli kritiserad. Men att fråga om de hade kul? är helt ok.
 29. Tro det eller ej, 99,5% av tiden menar de verkligen inte att såra dig.
 30. Killar kan flirta runt hela dagen, men innan de går och sover tänka de alltid på tjejen som de verkligen bryr sig om.
 31. Killar hatar när DU talar om din ex-pojkvän eller ex kärleks intressen.
 32. Om en kille berättar om sina problem, behöver han någon som kan lyssna på honom. Du behöver inte ge råd.
 33. Håll det inte mot din kille om han börjar gråta efter en god sport film och skrattade sanslöst kvällen innan när två du tittar på en känslomässig drama film.
 34. Lämna ett meddelande som "Vet du vad? Mmm ... Strunt samma ... "skulle göra att en kille hakar upp sig på den tanken hela dagen lång och når en slutsats som är långt från vad du tänker. Gör aldrig det!
 35. En vanlig handling som bevisar att killen gillar dig är när han retar dig.
 36. Killar älskar dig mer än du älskar dem.
 37. Oavsett hur mycket killar prata om hotness eller sex appeal, är personligheten nyckeln.
 38. När en kille säger att han är galen i tjejen, är han verkligen det. Killar säger sällan det.
 39. Om en kille börjar prata allvar, lyssna på honom. Det händer inte så ofta, så när de gör det vet du att det något värt att vekligen lyssna på.
 40. En kille har fler problem än du kan se med sina nakna ögon.
 41. Killar pratar om flickor mer än flickor talar om killar.
 42. Du gillar när din kille ringer och bjuder ut dig på middag och betalar för dig, eller hur? Jo ja, killar gillar det då och då också.
 43. Det är naturligt för en killes ögon att vandra.
 44. Det är inte så att killar inte vill göra sina flickvänner lyckliga, det är bara det att ibland vet de inte hur de ska göra.
 45. En kille skulle ge sin högra arm för att kunna läsa en tjejs sinne för en dag.
 46. Alla killar är inte idioter. Bara för att man är en idiot betyder inte att han representerar alla av dem.
 47. När en kille offrar sömnen och hälsa bara för att vara med dig, gör han det inte allt för sex. Det betyder att han gillar dig mer än du kan föreställa dig.
 48. Även om du dumpade en kille månader sedan och han älskade dig, gör han förmodligen fortfarande det och om han hade en önskan skulle det vara att ha dig tillbaka i hans liv.
 49. Killar älskar tjejer med hjärna mer än tjejer i kortkorta kjolar.
 50. En kille skulle slösa bort sin tid under videospel och fotboll, mer än hur vi tjejer skulle göra under shopping, sminkar och fixar oss fina.

ALLA KILLAR FÅR KOMMENTERA OM NÅT SOM ÄR FEL MED DET!!

Likes

Comments

hej, nu har jag skapat en blog och vet inte exakt vad jag ska skriva om så kan ni ge mig tips på vad jag kan skriva om?


älskar er, puss puss!!❤️❤️

tack för svar!!

Likes

Comments