Jag är ledig på måndagar enda fram till Jullovet. Vilket jag tycker är så skönt! Igår tog jag sovmorgon sedan åkte jag in till stan för en körlektion efter det var planenen att åka hem men träffade Amanda spontant på stan och vi drog till Fratelli. Inte testet det stället förut. Men har hört att det ska vara gott. Det var jätte gott, vi delade på en nutellapizza. Ville så gärna ta en bättre bild en mobil bild men tog inte med mig kameran.. Idag hänger Amanda med mig hem vi får se vad vi ska hitta på. Antagligen gå en lite fotopromenad.

Likes

Comments

Nu har skolan kommit igång. Vi harredan startat upp med gymnasiearbete. Ingen vila här inte, eller jo det harvarit korta dagar. Och vi har inte börjat läsa de andra kurserna än. Men på torsdagska vi börja läsa de andra.

Nu när skolan har dragit igång tyckte jag att det var dagsatt införskaffa sig en almanacka. För att hålla koll på saker och ting. Jagkände redan i våras att jag började skriva ner allt i almanackan i mobilentillslut tyckte jag det blev för rörigt och man ser inte veckodagarna likalyckligt som i en fast almanacka. Så jag gick och köpte en den fins på Akademibokhandelnför 139kr. När jag var i Stockholm gick jag in på TGR och köpte dessa finapennor för 40kr


Likes

Comments

Hej! Nu var det ett tag sedan jag skrev något här. Nu i skrivande stund är det min sista sommarlovs dag. Vilket känns konstigt. Jag tycker det har gått jätte snabbt alldeles för snabbt. När jag tänker tillbaka känns det inte som jag gjort så mycket de första veckorna. Jag skriver de "stora" sakerna jag gjort i sommar, hehe blev lite ändå.

  • Jobbat en hel del 
  • Jag åkte till sthm och kollade på Rihanna magiskt
  • Reste med husbilen till Österrike och vidare till Polen(har ej gjort något inlägg om den resan)
  • Kollat på Pride i sthm 
  • Klippt mitt hår kortare 
  • Besökt Ullared


​Okej insåg att collage blev lite fult för att 4 av dessa bilder har jag redan visat, men ja har faktiskt inte så jätte många bilder som blev bra.

Likes

Comments

Igår åkte jag in till stan och mötte upp Amanda vi gick runt på stan en stund och köpte godis till resan och Amanda köpte också bean boozled det är ett godis spel som går ut på att äta så äckliga godisar. Ni får googla upp det om ni inte vet vad det är fr spel. I alla fall har jag sett folk på youtube spela det spelet och jag trodde inte att det var så farligt men alltså det var riktigt äckligt. Men det var ändå kul.

Idag åkt vi till Stockholm över dagen som rubriken lyder. Vi hade verkligen en toppen dag regnade lite men sen blev det fint väder och varmt. Vi tog en lunch på Jensens Böfhus. Vi hade turen att var i sthm under Pride veckan och idag hade de Pide paraden vilket var såå kul attt gå på älskar verkligen Pride alla är så glada och det är en så härlig stämning. Lite bilder från dagen dock en från paraden då jag inte alls fick några bra bilder. Det var verkligen så himla kul att åka med Amanda bästa! Kolla in Amandas blogg här hon har tagit massor av bilder.

Likes

Comments

Hej! shit nu var det längesen jag upptaxerade bloggen. Nästan hela sommarlovet har gått. Men i alla fall var jag på Rihnna konseren med Märta o Sofie. Vilket blev en såå lyckad dag. Planen var att jag och Sofie skulle ta tåget till Stockholm med två byten,, men första tåget var jätte förenat vilket resulterade i att vi missade det andra tåget som tur var fick vi åkte till sista stationen där en buss väntade men det var så tråkigt för vi betalande ändå för tåg som har wi-fi med mera. Men det gick bra ändå. Vi kom fram och mötte Märta vi fikade på ett jätte mysigt cafe´och åt vi middag på Vapiano innan konserten. Alltså det var så magiskt och obeskrivlig, så sjukt bra! Kommer tyvärr en mobilbild då man inte fick använda systemkamera.

Likes

Comments

Hej! Igår var det studenten för alla där jag bor. Jag blev tillfrågan av skolan för några veckor sedan om jag vill fota på Grillska Gymnasiets student och hålla i deras sociala medier under dagen. Först ville jag inte det då jag inte tycker att jag är så bra på att fota. Men jag bestämde mig sedan för att fota detta är ju en chans jag har att lära mig att fota bättre. Och jag ångrar inte mitt val!! Det var verkligen jättekul att se alla glada studenter. Jag hängde med hela dagen från kl 09 till 12.30 ni kan kolla in Grillskas instagram där ni hittar några blöder jag tog, ni hittar den häär

Likes

Comments

En solig dag, och dåligt klädval. Tog en t-sirt och lång byxor...men det var skönt ändå då det var de jag skrev om i förra inlägget och inte jeans. Dagen har varit chill åkte till skolan och hade dans efter det, hann jag till skolan och var där i typ 1h 10 min, vi lyssnade på några treor,de pratade om sitt gymnasiumarbete, vilket var väldigt kul att lyssna på, sedan åkte jag till min trafikskolan och hade en körlektion, det gick bra tycker jag. Bara hem och träna träna, träna. Satt ute i solen när jag kom hem och läste teori.u håller jag på med den sista inlämningsuppgift i entreprenörskap snart snart klar!

bildbrist så tar denna bild som är från förra våren/sommaren

Likes

Comments

Min syrra fick ett par byxor och jag tyckte de var snygga så mamma åkte och köpte ett par till mig också hon ändå skulle byta storlek på de andra och jag tycker dessa är jätte sköna. De är från h&m. Sanningen är att byxorna är från barnavdelningen alltså jag kunde ha de, och de ser inte barnsliga ut heller tycker jag. Klicka på någon av dessa bilder så kommer du till plagget på h&m hemsida

Likes

Comments

Nu var det ett tagsen alldeles för länge enligt mig. Nu är snart allt skolarbete klart. Jag har bara två skoluppgifter som ska in jag är nästan färdig. Mediauppgiften jag skrev om i förra inlägget kampanjen vi gjorde redovisade vi i Fredags vilket var så himla skönt att få det gjort. Vi har missat så många medialektioner i skolan så vi trodde inte vi skulle bli klara vi blev klara med filmen, tre affischer. I Fredags åkte jag hem och packade lite för att åka in till stan igen där Marie bor, jag sov även över där. Vi gick ut på kvällen, för Molly Sandén var i stan och sjöng. Det var såå bra i stod längst fram och hon kollade på oss. Jag fick även det på bild haha var bara tvungen att poängtera det. Dock var det ganska lite folk :(. Jag publicerade en text på min Instagram men kände för att dela med mig av den här för jag tycker det är ett viktigt ämne. "Fredgaen 😀🎉🍸Okej bara för att det var premiär för mig,så får det bli en sådan bild, till alla er som fyller 18 eller fyllt snälla ni känn inget tvång att gå ut, jag vet att det är lättare sagt än gjort, men jag själv valde att gå ut när jag kände för det och det var flera månader efter jag fyllt och jag vet att det är en massa grupptryck osv. Men gör som du vill och när du känner. Ingen ska kolla snett på dig vara för att du inte går ut på din 18:års dag. Du har faktiskt hela livet att festa. Jag själv var inte personen som gick ut på min 18:års dag. Det är flera som frågat om jag skulle göra det. Men nej svaret var att jag var hemma och åt chips och kolla youtube. Nu menar jag inte att det är nått fel att du går ut på din 18:års dag och fest hur mycket som helst men. Jag menar att alla inte vill gå ut och det ska accepteras,!)😊"

Likes

Comments

Hej!

Hoppas allt är bra med er! Med mig är det bra. Det har varit en skön vecka bästa vädret. Inte så mycket skolarbete denna vecka. Igår filmade vi till ett media projekt vi har i skolan det var verkligen så kul jag fick en liten roll i kampanj filmen jag skulle spela läkare. Idag hade vi sista nationella i engelska även sista nationella för mig för i år då jag inte läser någon matte. Imorgon är det äntligen fredag denna vecka har gått så snabbt. Just nu sitter jag och redigerar lite bilder som jag ska ha i mitt foto projekt jag har i kursen foto 2. Bilden i photoshop ser inte alls lika bra ut på bild men men..

Likes

Comments