Postad i: Random

Hej hej, sitter i crewrummet och har en liten rast på 2 timmar, så jag passar på att lägga upp lite bilder från i fredags. Jag och min kära pojkvän var och grilla hos en av hans kompis kompis, hihi det var mysigt och gott.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Postad i: work day

Alltid, alltid alltid, för någon dag sen så åkte jag och min crew ner till Kalmar och vi skulle upp till Stockholm igen, vi skulle ha en dag med 5 sektorer, typ en vanlig dag, men det blev ändrade planer när vi landade i Kalmar, vår motor slutade funka och vi kunde inte åka någon stans, vår flyg blev inställd eftersom planet behövde fixas. Vi fick vänta i nästan 4 h i Kalmars flygplats för att kunna åka till Stockholm, så förstå att alla var sura och trötta och hade missat sina "connection ".

Likes

Comments

Postad i: Random

Innan konserten skulle börja så var vi och åt peruansk mat i globen. Omg måste jag säga, så mycket mat, varken jag eller killen kunde äta upp all mat, men vad det var gott.

Likes

Comments

Postad i: Random

Någon som var på Bruno mars konsert i globen ?
Fan vad det var kul, så duktig på att dansa, sjunga och ett suveränt uppträdanden, blev alltid överraskad, det var så så så så så kul.

Likes

Comments

Postad i: Random

18 maj 1995 så föddes jag i Peru, Sydamerika, i nån sjukhus i djungeln.
Haha svårt att tro det, men ja, det är sant.
Så 18 maj 2017 blev jag 22 år gammal, kan inte fatta det, 22 år gammal, wooow.

Så, hur firade jag mig?
Jag bjöd hem familjen på grillning. Älskar grillad mat, det är så gott, vad man än grillar så blir det gott. Så mamma kom hem till oss tidigt och började fixa allt, hon fick ta hand om grillning eftersom jag kan inte grilla,

Så, vad gjorde min älskade sambo medans mamma grillade och jag kollade på, han bestämde sig för att göra en tårta, jag kan inte säga att han bakade tårtan för att han bakade inte, han satt ihop 2 olika bakelse och fick det att se ut som en tårta, haha måste älska honom.
Han köpte en kladdkaka och men mandeltårta och toppade det med grädde och frukt, fan vad gott det blev.

Likes

Comments