View tracker
View tracker

Postad i: Vardag

För första gången så blev mina lussekatter goda! Fy fan va bra, de brukade allt bara för hårda, ingen smak eller så glömde jag de i ugnen så att de blev brända. Men idag så blev det perfekta gluten-och laktosfria lussekatter.

Likes

Comments

View tracker

Postad i: Vardag

Idag var man Standby till 19:00. Så min standby slutar om några minuter. Medans så passade man på att dra på brunch inne på medborgarplatsen. Vi beställde fisksoppa och linssoppa. Mums.

Likes

Comments

Idag slutade man nästan i tid!
Men slutade tidigt iallafall, kl 21:00. Som tur så hämtade mamma och hennes kille mig, underbara de är, älskar min familj, det är en underbar känsla att bara komma hem till familjen och krama och prata med alla än att komma till en tom lägenhet.

Likes

Comments

Postad i: work day

Hej, tja, hola, hello!
Jag, vi kom nyss till hotellet i Visby när vi egentligen skulle ha kommit klocka 21:40. Allt började med att vakna i underbara Vasa med ett flyg om skulle ha åkt kl 17:05. När vi är redo för Take off med våra passagerare ombord så får vi order att komma tillbaka eftersom vi hade fått nån teknisk problem. Väntade på att få tummen upp med passagerare ombord i nån timme, så får vi veta att vår plan inte ska någonstans, så alla passagerare var tvungen att gå tillbaka till terminalen. Sedan får vi veta att vi ska ändå tillbaka till Stockholm eftersom vi måste göra vår visby flyg fast med en annan plan.
Ja fast mycket mer hände.. men jag får väll ta och skriva om det en annan dag, nu är det läggdags för mig!

Likes

Comments

Likes

Comments

Postad i: Random

Likes

Comments