Livet som flygvärdinna är underbar men inte lätt, kom till kontoret runt 10:00 då inser vi att efter har ändrat vår schema och vår flight är inställd, nästa flyg går kl 17:00 till RIGA! Vad ska vi göra medans? kan liksom inte åka hem för att vi står på standby!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ja, ganska irriterande och trött är jag. Vet inte hur länge jag orka hålla masken, känner bara att jag kommer att bryta ut och hamna i depression, som att det väntar på mig runt hörnet. Det har inte äns gått 5 månader sen det tog slut och att allt gick bara fel, då jag fick veta att jag var G... Och att det var dags för en A.. Och även att jag fick K.. Då jag var tvungen att hamna i undersökning eftersom visa saker inte stämde, så att för några veckor sen gick jag veta att jag ska operera L.. Så kommer att vara inlagt i 3-4 dagar på SöS, kommer att vara tvungen att vara sjukskriven i 1 månad, har även haft kraftiga magsmärtor på sistone att jag är tvungen att gå till vårdcentralen eftersom jag klarar inte av smärtan längre. Jag undrar om saker händer av en anledning, från att ena till den andra så insåg vi (läkaren och jag ) att något inte stämde. Känner bara att just nu vill jag gömma mig, bara sova och sova och lyssna på musik, vill inte träffa nån eller prata med någon, fast det är omöjlig.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Ju hade några konstiga arbetsdagar. Är förkyld/sjuk. tror att jag har haft feber men är osäkert.. haha konstig va? men ändå har jag kunnat flyga utan  att bli värre. Imorron är det min sista arbetsdag sen är jag ledig i 2 dagar. Bilderna är från igår. Idag fick jag en "bakelse " vet inte vad det heter men fick det av en trevlig passagerare. Vad jag blir glad av små grejer !!

Likes

Comments

Kan inte sova och ska upp om 5 timmar och har 3 sektorer att göra i morron innan man slutar för dagen och är ledig i 2 dagar. Men själv ligger man i sängen och går genom i mina tankar om hur många gånger folk har varit besvikna på mig denna vecka. liksom welcome to my life, gör alla besviken varje dag även min egen familj, trots att jag försöker göra allt men ändå likas jag göra många runt om mig besviken. Får höra hur min egen familj är besviken  att  jag helt och hållit inte orka längre, vill bara packa mina grejer och försvinna, men är fan inte egoistisk som vanlig tänker jag på andra än på mig själv. Även om jag har ett bra jobb och gör ett bra jobb så är ingen njöd. varför väger mitt hjärta så mycket, känns som om jag bär med mig en sten som väger mer för varje dag att det gör ont.

Likes

Comments

Så här såg det ut för mig idag (måndag). Vi slutade tidigt så man kunde åka in till centrum och köpa lite grejer.. annars allt är en vanlig dag utom alla är så trötta eftersom vi har varit vaken sen 04:00. Vi också vakna 04:00 imorron  men sen är man ledig i 2 dagar!! det räckte med 2 nätter i visby haha. vill bara hem!

Likes

Comments