Du är hela min värld. Det vackraste jag vet.
_____________________________________________________________

Jag dammade av min kära systemkamera idag och provade även ett nytt objektiv, herregud vad kul det är att fota!! Jag älskar det. Helst också när modellen är på humör och villig att samarbeta, hehe. Vi har en hel del utrymme i den andra byggnaden, varpå ett helt nytt stall med två boxplatser, sadelkammare och dusch (perfekt om man i framtiden vill ha häst). I dagsläget är hela stallet oinrett men tanken är att det ska isoleras och sedan kommer jag att skapa min egen fotostudio. Yey!

Jag ska äntligen få plats för mitt intresse att fota.

  • 76 readers

Likes

Comments

En magiskt vacker dag här ute i kära Bjännsjö. Jag vabbar idag då Missan verkar fått misstänkt krupp, vi har fått tid hos läkaren för en undersökning. Obehagligt när det sätter sig på andningen!

Skönt med en extra vilodag nu när kroppen suktar efter lugn. Jag har vid vissa tillfällen kunnat känna rörelser inne i magen, som ett litet fladder liksom. Känns overkligt att jag får uppleva ännu en graviditet, jag är verkligen så tacksam för detta.

  • 255 readers

Likes

Comments

Det var så länge sen jag skrev att vi till och med har hunnit flytta in till huset och har dessutom bott här i över en månad. Vi trivs verkligen så bra, finns ingenting som vi saknar och allt känns rätt. This is it. Här slår vi ner roten och låter livet blomma.

Vi har redan hunnit renovera både hallen och vårt sovrum, ni vet, tapeter, lister och golv. Det gör så mycket och självklart har jag fotat men jag tänkte spara det till ett annat inlägg.

Solnedgångarna är rätt magiska här ute. Kan bara tänka mig mysiga sommarnätter och kvällsbad.

Det bästa med huset är att det äntligen känns som att vi har plats, även om läget inte kan bli bättre än vad det är, så är det just storleken på tomten och huset som är så otroligt perfekt för oss. Jag är lycklig över att kunna erbjuda mina små prinsessor denna frihet.

Det är en del som vi vill hinna med innan det blir dags för vår andra älskling att komma. Bland annat en stor altan, så som vi hade det i Stöcksjö ungefär. Självklart tar vi allt som det kommer och vi gör inget som vi känner att vi inte hinner med. Men tankar och drömmar finns alltid, det är det som stimulerar oss.

Jag själv har tagit på mig att göra om hela Melissas lekstuga, det ska skrapas gammal färg och sedan målas om på nytt. Nya tapeter invändigt, piffas upp och sedan inredas. Utanför lekstugan har jag tänkt att sätta två äppelträd. Min tanke är att ha all frukt och bärodling i närheten av den så att hon inte känner att sjön och vattnet är lika spännande. Pappa Thomas ska bygga en supergunga och studsmattan ska ställas upp intill. Hon ska ha sitt lilla ställe där allt roligt finns. Ni ska få se så fint jag ska göra!

Likes

Comments

Jag är så lycklig över att äntligen våga gå ut med denna underbara nyhet, min lilla prinsessa ska få bli storasyster.

Det tog bara 11 dagar för oss från att jag blivit friskförklarad till ett starkt plus på stickan.

"Du har inga problem med fertiliteten iallafall" sa de med glimten i ögat, när vi kom för ett ultraljud i v7. Det var förövrigt bland det jobbigaste UL jag varit med om, hjärtat höll på att hoppa ur kroppen på mig. Jag började kallsvettas och kände att jag skulle svimma av nervositet, ångesten och paniken kokade inom mig.

Jag fick lägga mig på britsen och två läkare var där för att undersöka och utesluta att en ny mola hade uppstått. Så fort hon skulle starta skärmen så tittade jag bort, jag ville inte se, men ganska direkt möttes jag av ett stort leende ifrån den läkare som stod bakom och bevakade det hela.

- Du kan titta, vi har ett litet hjärta här som slår för fullt! Och ingen mola... (!!)

Lättnaden. Tårarna. Livet kom tillbaka?

Men än var vi bara i v7 och mycket kan hända på vägen till den magiska siffran 12.

Imorgon kliver vi in i v15 och för två veckor sedan gjorde vi ett NIPT-test inkl UL. Svindyrt, men så värt.

NIPT är en metod för att analysera kromosomer (13, 18, 21 och könskromosomer) hos fostret. Ett blodprov tas på blivande mamman, detta skickas till London för analys. Säkerheten är 99,6%.

... och på självaste alla hjärtans dag kom svaret i ett mejl.

"Testet visade normala kromosomer och ni väntar en flicka"

Jag satt i fikarummet med Matilda och var inte alls beredd på att det faktiskt skulle ligga något i inkorgen. Jag skrek till och började störtgråta, inget snyftande, vi pratar uglycry deluxe!! Matilda sympatigrät med mig, rinnande mascara och skratt mellan tårarna.

En flicka, en lillasyster. Melissa skulle få det jag själv alltid saknat, en alldeles egen syster. 

Thomas blev såklart också glad men han insåg lika fort att han blir minoritet. Tre tjejer. GOALS ❤️

Lilla loppan är beräknad på pappa Thomas födelsedag, vi är bra på att pricka in våra egna födelsedagar här. Haha! Men eftersom att det blir ett planerat snitt så anar vi att hon kommer något tidigare. 

Likes

Comments

Så, en hel lördag fick jag med min kära Thomas. Vi körde Melissa till mormor tidigt på morgonen och sedan var dagen och natten vår. När fick man så mycket tid över sist? Vi märkte att klockan hade stannat och dagen tog liksom aldrig slut. Vi hann till och med ta en siesta strax efter lunch? Ändå var det som om någon hade tryckt på paus under tiden, minuterna stod stilla.

Vi hade bokat bord på Köksbaren inför kvällen, som i vanlig ordning levererade mat i toppklass och mannen mitt emot likaså. Min Thomas, 6år senare och för alltid.

Idag har det varit full rulle med firandet av min pappa, bonuspappa och bonusbror. Alla skulle visst födas samtidigt. Det bjöds på kalas och fika i Stöcksjö för att sedan avsluta med middag på Pinchos. Gott och snäppet alldeles för mättande.

Jag var lite lätt nervös över hur våran lilla Lotta (på bråkmakargatan) skulle bete sig inne på restaurangen, men det gick över förväntan faktiskt. Endast ett fullt glas apelsinjuice lyckades hon tippa omkull men det är sånt som händer.

Likes

Comments

Idag tog jag mitt sista blodprov och vid lunch kom samtalet jag väntat på i all evighet...

- Sabrina, dina prover var även idag toppen och vi kan nu friskförklara dig. Det är fritt fram för en ny graviditet, hör bara av dig när du är i v7 så att du får komma in på en extra kontroll!

Jag behöver kanske inte gå in på alla känslor som sköljdes över mig. Det första jag gjorde var att ringa och boka tid med kvinnoklinikens kurator, det är en del hjärnspöken som jag behöver få ordning på. Ångest, oro och en smula panik bor dagligen inom mig, det har liksom blivit en del av min vardag... Kanske inte helt främmande med tanke på vad jag varit med om den senaste tiden. Det hör till.

Jag känner ändå att jag är redo att ta tag i dessa hjärnspöken, det är dags nu. Likes

Comments

Ser ni? Igår skrev vi kontrakt och lägenheten blev såld. Vi kände att med drygt två månader kvar till flytten så vore det bäst att ta det säkra före det osäkra. Våra köpare var flexibla och vi kunde fritt välja datum för tillträde, värst vore det att stå med både hus och lägenhet (och stuga).

Vi känner oss nöjda, helst med tanke på att vi i princip tjänat drygt 1,3pengar på exat ett år. Det är sjukt, helt jääääääla sjukt. Man skulle kunna säga att den bostadsaffären är vår trisslott.

Likes

Comments

Nu är vår kära och alldeles underbara lägenhet till salu, jag personligen tycker att det är den finaste lägenheten som är ute just nu (och det är inte bara för att den råkar vara vår) Den är lyxigt renoverad och vi har verkligen inte snålat med något. Läget är kanon för den som vill bo centralt. Social planlösning men ändå med sin privata sovrumsdel. Charmig med sina tre takkupor. Sen måste jag säga att min smak inredningsmässigt är helt jäkla OK!

Vi sitter som på nålar nu, det är så spännande att man blir tokig och enligt mäklaren så verkar det redan vara folk som hört av sig angående den. Yey! Det kommer att vara visningar den 23e och 24e Oktober, då ska vi minsann se till att den visar sig från sin bästa sida.


Likes

Comments

Idag är dagen som vi längtat till, nämligen dags för besiktning av huset. Vi fick äntligen åka ut till huset som vi redan hunnit ta till oss, huset som har allt vi sökt efter.

Kyligt i luften och frostbitna gräsmattor, soligt och alldeles magiskt vackert. Här ska vi bo, här ska våra barn få växa upp. Det känns som att allt hårt jobb och våra (många) bostadsaffärer äntligen har lönat sig.

Jag är stolt över oss, det är ett som är väldigt säkert.

Likes

Comments

Imorgon är det dags för fotografering och sedan ska den minsann säljas. Jag hoppas att någon blir förälskad och bestämmer sig för att slå till. Thomas och jag har verkligen jobbat arslet av oss.

Likes

Comments