Vilma

Tänään on jo toinen adventti ja olemme yhä lähempänä joulua, koska joulukuu on jo ollut paripäivää me leivoimme joulu pipareita. Joulupiparit ovat tos hyviä ja aionkin tehdä tänä vuonna piparkakkutalon.

Siirrä blogisi Nouwiin - nyt voit tuoda vanhat blogisi - napsauta tästä!

Likes

Comments

Vilma

Meillä on paljon joulukoristeita ja ulkona on lunta. Eilen oli ensimmäinen adventti ja tänään olin koulussa. Torstaina on ensimmäinen päivä joulukluuta ja muutenkin ensviikolla on jo itsenäiyys päivä. Ulkona on jäistä ja lumista ja pimeetä. Oon tehny joulukortteja ja kohta me lähetetääön ne sukulaiusille ja perhe tutuille. Mun pitäis hankkia lahjoja ja paketoida niitä. Lisäksi mietin, että tekisin joka adventti jouluun asti ja jouluaattona tekisin supere postaujksen vaikka ehkä videon. Kaunista joulun odotusta ja kertokaa mielipiteenne.

RAKKAUDELLA: Vilma

Likes

Comments

Vilma

Hellou!

Siis nyt on paako kertoo et me ollaan nyt oikein kunnon team syntterit koska me järjestetään mun pikku siskolle kaverisyntterit ens viikon loppuna. Lisäks me käytiin lahessa torstai iltana vähän ostoksilla. Mä en tiiä iten voisin kertoo teille tästä mun joulu innostuksesta koska oon niin onnellinen että joulu tulee. Oon myös tosi masentunu koska ulkona sataa vettä eikä lunta. Oon kyllä sitten pyytänyt Meriä ja Ella kirjottamaan mutta niillä on kait ollu muuta tekemistä.

Me ollaan päätetty järjestää kolmisteen pikkujoulut tai no saatetaan me sinne jotain mitakin pyytää. Kaiken lisäks joulukuussa on tulossa itsenäisyys päivä ja kaikki linnan juhlat jne. Olisin toivonu perjaatteessa meidän kouluun itsenäisyys äivän tansseja mutta en usko että niitä järjestetään ja jos jäjesetään saan parikseni jonku pojan jota vihaan/huonon tanssias/tai muuen vaan jonkun epämiellyttävän koska se olis niin mun tuuria.

Jolulu aaton mä vietän tänävuonna mun äidillä koska mun vanhemmat on eronnu. Mä oon muutenkin niin hulluna kaikkeen jouluun et oon levittäny jo joulu koristeita ja valoja lisäks oon ostanu jo joulukaenterin ja torstaina ostin ihanan joulu paidan. Voin vaan sanoo rehellisesti että mikään juhla ei voita joulua tai muutenkaan talvea ja joylukuuta. SIIS RAKASTAN!!

mutta juu mä rakastan teitä! seuraavaan tekstiin!

PS. otsikkoon ei tule enään sulkuja vaan sieltä sen alta päiväyksen vierestä löytyy kategoria ja kun siitä painaa löytää kaikki mun tai merin tai ellan kirjottamat tekstit. Ktegoriat on nimetty omilla nimillä!

Likes

Comments

Vilma

Hellou! (Vakio alotus) lunta on ollut ihan hirveesti ja ulkona on ollut kaunista. Tänään kuitenkin satoi vettä ja se oli masentavaa. Siitä huolimatta menen huomenna Ellan ja Merin kanssa Lahteen ostoksille koska kaikki rakastaa joulu tavaroita voin kyllä tehdä tekstinkin niistä ja ottaa kuvia.❤️

Likes

Comments

Joulu on ihan kohta ja sillä me ollan jo marraskuun puolella. Ulkona sataa lunta ja elämä hymyilee. Mä oon kuitenkin kipeenä ja kuumetta on vähän. No oikeesti mä oon kuolemassa tylsyyteen. Mut ainaku oon kipeenä pelaan simssii ja teen kaikke sekopäätä ja turhaa. Siihen simssiin on tänään tullu julki uus lisä-osa ja mä niin haluun osta sen. Lisäks katon up:ta puhelimelta.

Nytten ku oon kirjotellu viimiset 3 tekstiä ja Meri ja Ella ei oo kirjottanu ollenkaan ni mietin jos loisin oman blogin ni sieltä sitten löytyis kuulumiset tekstit ja jos Meri ja Ella ei haluu enään kirjottaa blogia ni mä otan tän blogin vaan omaan haltuun. Muutenkin haluisin tietää kitä mieltä ootte tästä blogista.


Likes

Comments