SYKSY!                       SYKSY!                              SYKSY!

Nyt on sksy ja kaikki tuoksuu tosi ihanalta ja on kaunista, lisäksi sataa vettä ja saa käydä soppailemassa taas kaapin täyteen värikkäitä ja lämpimiä neuleita. Syksy on ihanaa aikaa ja sillon saa kauniita kuvia, pääsee jamaan pelto-autolla ja PV:llä ja lisäks on niin kaunis ruska että HUH HUH...

Mä en oo vielä ehtiny ottaa kuvia mutta mulla on syysloma vasta pv 21-30.10. joten sillä vk:lla on tulossa enemmän tekstejä ja toivottavasti kuvia kanssa. Riippuu aika paljon mitä on Merillä ja Ellalla suunnitelmissa. Mä mietin että ehkä jossain vaoheessa vois tulla jotain kivoja syysvideoita (en tarkota vlogaamista).


KIITOS!

Suunnittele blogisi - valitse Nouwin monista malleista tai tee omasi, "osoita ja napsauta" - napsauta tästä!

Likes

Comments

Vilma

Hellou! Mulla on ollu pitkä tauko kirjottamisesta, mutta nyt mulla on taas uusia ideoita. Mun motivaatio on taas palannu tähän kirjottamiseen. Mun motivaatio kirjottamiseen palas eniten sillon kun laoin lukemaan taas kirjoja, ja siitä suurin kunnia kuuluu äikän opelle sillä meiän piti lukee joku kirja yhestä listasta ja sitte siitä pitää sellsta päiväkirjaa. Muutenki koulu rullaa mulla taas tosi hyvin, esim. kokeista on tullu tosi paljon 9 ja 8. Joten jakan nyt kirjottamista ja mennään tekstiin. Tänään mä puhun ystävyydestä!

​PETTÄJÄ​                                                                                                                                                                                   Mulla on paljon kavereita mutta vain harva yleisesti ottaen voi olla ystävä. Monesta voi tuntua, että esin on joku henkilö joka on juuri se johon voi luottaa ikuisesti, mutta se on ihan kauheaa jos selviää että se valehtelle tai on levitelly tärkeitä asioita jollekkin.

​YSTÄVÄ​                                                                                                                                                                                    Oikea ystävä on vain sellainen joka kuuntelee eikä tuomitse mitään. Oikea ystävä välittää sinusta todella paljon eikä levittele asioitasi ympäri kylää. Oikea ystävä "ottaa osaa" suruun jos sellaista on. Silti oikean ystävän kanssa ei tarvitse olla joka hetki vaan se voi asua vaikka missä tahansa, silti voi olla paras ystävä.

​LAASTARI​                                                                                                                                                                                      Jos ajattelet että joku kaverisi on sinulle Niinkuin ystävä ja haluat että siitä tulee sinulle ystävä ja että se tuntee samoin kuin sinä. Mutta huomaat kitenkin että hän on vain kanssasi silloin kun hän ei ole sen toisen kaverinsa kanssa josta hän aina puhuu sinulle kun olette kaksin. Silloin voin kertoa sinulle että olet hänen laastari. Se tarkoittaa sitä että Elina on ensin vaikka (feikki nimet) Leenan kanssa jonka kanssa se on joka päivä sitten Leena haluaa olla jonkun muun kanssa niin silloin Elina tulee sinun luoksesi, mutta heti kun Leena ei ole enään sen toisen kanssa Elina kirmaa sinne heti ja jättää sinut yksin.

Likes

Comments

Vilma

​Hellou! Mä kirjottelen teille vähän kuulumisia koska en oo pitkään aikaan kirjotellu. Me ollaan pdetty vähän taukoa kirjottamisesta koska kaikkiahan nyt stressaa koulu. Ja kaiken lisäks syksy on tulossa! Että tilanne on aikas SOS. Oon vähän jo parantunu mutta inspistä kirjottamiseen tarttis viel tulla. Mulla on ens maanantaina kait 1koe ja tiistaina toinen. Mä niinku haluisin muuttaa tön blogin ulkonäköö mut en tiiä miten.

Likes

Comments

Vilma

Sori mulla ei oo ollu inspistä kirjottaa tänne luultavasti, koska stressaan ihan hirveesti koulun takia. mUlla alko hirveesti uusia aineita ja muutenkin koulu muuttu kokonaan koska menin seiskalle. Lisäks koska mulla on noin 7km koulu matka niin mulla on lisäks ongelma bussi kuljetuksen kanssa. Lisäks vielä tohon koska meidät sekotettiin uusille luokille siitä luokasta missä oon ollu 6vuotta ni en tunne uudelta luokalta ku kaks mun vanhaa kaveria. Mulla on myös ollu ongelmia allergisten reaktioiden takia koska mulla vuotaa nenä koko ajan enkä voi hengittää sen kautta ollentaan. Siinä kuulitte aika paljon miks ei oo ollu aikaa ja inspistä kirjottaa. DIY:itä kin tein vaan 3 vaikka 4olis pitäny.

Tän takia pidän varmaan pientä taukoa kirjoittamisesta koska ei vain löydy inspistä eikä aikaa!


Kommentit olis kivoja! Insatgram: Animalsbaking

Kiitos kun luit! <3

​Kuvaaja: Vilma

Likes

Comments

Vilma

Anteeks! Tää tulee niin myöhässä aikataulusta koska mun olis pitäny kirjoittaa tää jo tiistaina. Mutta mulla alko koulu sillon ja koko eka viikko on ollu hirveetä sähläystä , mutta pyydän vielä kerran Anteeks. Ja pidemmittä puheitta aloitetaan.

Eli tän tekstin aiheena on Aamu Häksit!

1. Kaikki tietää, että aamulla mikään ei maistu ja ei jaksais syyä mitään (en tarkota kaikkia mut tää pätee muhun) lisäks koska, siihen menee muka turhaa aikaa. Mun vinkki siihen on, että kun meet aamulla vessaan niin pese samalla hampaat ja kun suu on Fresh niin kaikki maistuu paremmalta!

2. Tiedättekö kun heräät aamulla niin hiukset on ihan järkyn takkuset ja niitä ei meinaa saada millään auki niistä takuista. Ja tietty niihin on kaupassa jotain selvitys aineita mutta mä en tarkota niitä vaan että kastelet sun harjan/kamman hanan alla ja vo la! Takku on kuin tuhka tuulessa.

3. Mä tykkään pitää hiuksia kiinni koska muuten säädän niillä koko päivä. Ensin kumarru alespäin ja heitä hiukset kohti lattiaa(sillanen tiiättekö rokki kumarrus) sitten vedätte sormien avulla hiiren korvat pois ja voitte nousta ponnarin kanssa ylös. (Nyt luulet et se oli siinä mut ei oo) laita sellaset tiiättekö pinnit ei ne klipsu pinnit vaan (no laitan kuvan en jaksa selittää.) Ni sellaset ristiin sinne ponnarin alle ni se pysyy ylhänä koko päivän.

4. Sitten pukeutumiseen! Jos on jotkut ihanat shortsit tai farkut joissa on nappi ja vetskari mutta se vetskari ei pysy millään kiinni ku tekee jotain niin mulla on ratkasu! Pujotta vetskariin klemmari ja se sama klemmari toisesta päästä napin yli ni sitten vetskari pysyy kiinni koko päivän! (Toimii!!)

5. Viimeisenä palataan heräämiseen. Eli teet vaikka sillai että laitat herätys ääneks jonkun jota vihaat ja se alkaa soida ku heräät ja ei siinä vielä kaikki (kuulostan joltai tv shopin muukältä) siirrä puhelin lataukseen johonkin kauemmas niin joudut nousta ylös sammuttamaan herätyksen ja tajuat ettei kannata enään nukkua.

Likes

Comments

Ella

Moi!
Soorii kun tää tulee myöhäs, mut olin mökil nii siel ei ollu tarvikeitta tehä tätä..

No kuitenkin DIY:hyn.

Mä maalasin akryylimaalilla mun koulu tarvikkeita.

Eka mä maalasin mun viivottimen:

Sitten mä maalasin mun lyijypurkit:
Vinkki: Kannattaa maalata ensin sininen väri purkkiin antaa sen kuivua, ja sen jälkeen lisätä pilkut!:)

Sitten viimeseks mä lisäsin pienet viivat väriä mun kumeihin, että ne tunnistaa:

Käytin näitä maaleja, ostettu Sinellistä:

Kiitti kun luit! <3 Muista käydä kattoo instagram: @animalsbaking

Likes

Comments

Vilma

Tiedättekö sen tunteen kun on niin tylsän näkönen puhelin joissa ei oo kuoria, tai vanhat kuoret on vaan niin tylsiä lisäks kaikki uudet kuoret on niin kalliita ja ei oo just niitä minkälaisia haluis tai sitten kuorienostaminen on vaan niin tylsää koska niillä ei voi tehdä mitään muuta. Mulla on ratkaisu! Mä ostin Tigeristä sellasen kuori paktin mistä laitan kuvan tohon alas. Se makso Tigerissä 4€ elikkä se oli tosi halpa.

Kun mä avasin ton paketin siellä oli sisällä 6 eri lankaa joiden värit oli punainen, lila, vihreä, keltainen, oranssi ja sininen. Lisäksi paketissa oli 2 silikooni kuoret, myös sisällä oli ohjeet joissa oli sapluunoita ja neula.

Mä valitsin että teen ensin lilalla ja sitten vihreällä langalla. Mä laitoin ton langan tohon neulaan.(yllätys että ihan neulaan) Sitten mä aloin tekemään tollassia "sivupistoja" ja tein niitä yhen rivin putkeen ja sitten tulin takasin päin jolloin niistä tuli risti pistoja.

Mä jatkoin tota tekemistä sillai että tein lilalla kolme riviä ja sitten pidin tauon ja jatkoin vihreällä ettäsiitä tulis kuvan näkönen! Tossa ylhäällä on kuva siitä loppu tuloksesta jonka sain aikaan ja mun mielestä ne on niin söpöt❤️ Mutta kiitti kun luit muista mennä kattomaan somet: @animalsbaking 


Ja onnea!🎉 Jaakko Parkkali 2tubecon pystiä sä ansaitset ne😭🎉👌🏼😌

Likes

Comments

Ella

Moi! Täs on nyt mun DIY🤗

Eli siis kaikki on varmaa ollu siin tilantees, et tekee läksyjä, ja sit ei vaa kiinnosta tehä. Joten!

1. Kirjota pienille kartonki paloille kivoja juttuja mitä voisit tehä. (Esim. kattoa 1 youtube video)

2. Hanki joku purkki, laatikko tai mikä sult löytyy, ja laita kartonki palat sinne.

3. Ja valmis! Sitten kun et jaksa tehä läksyjä, tee se kiva juttu, ja jatka läksyjen tekoa.

Kiitti kun luit!

Ps. Sori ku ei oo kuvia mut olin tänää menossa koko päivän joten en kerinny ottaa kuvia.

Likes

Comments

Vilma

Hellou! Elikkä tänään tulee ensimmäinen Back to school DIY. Mä teen tän DIY:n omien kynien ja koulutarvikkeiden tunnistamiseksi joten aloitetaan!!💭

Eli tähän sä tarttet jotain kivaa kuviollista teippiä ja muita koulu tarvikkeita mulla on esim lyijy purkki ja kynä. Otat toisen niistä tarvikkeista ja alat laittaa teippiä siihen ympärille.😄

Sitten kun se on valmis niin leikatte teipin poikki sopivasta kohdasta! Mä teippasin ton sillai jännästi et vedin sitä teippiä yhden kierroksen ja leikkasin ja sitte vähän sen päälle seuraavan. Muista kuitenkin ettei se korkki jää jumiin.

Kynä on vähän eri juttu koska siitä täytyy kattoo mitkä kohat voi teipata mä teippasin ton kovan kohdan tosta pehmusteena yläpuolelta.😉

Juu sitten poikkaset sen tosta lopusta! Tää oli kyl vähän tylsä mut seuraava on parempi mä lupaan🙏🏼 mutta Kiitos kun luit!

Tein sen saman sitte lopuks mun kaikille koulu tarvikkeille🌸

Likes

Comments

Ella, Vilma

Pientä infoa! Me tehään Ellan kanssa yhteinen Back to school DIY projekti. Me tehään yhteensä 8 Back to school DIY:tä eli niitä tulee 4 Back to school DIY:tä viikossa kahden viikon ajan. Mä kirjotan tekstin tiistaisin ja perjantaisin ja Ella kirjoittaa keskiviikkoisin ja perjantaisin. 🌸💭

Likes

Comments