Vilma, Meri, Yhteiset

Elikä Ella lopetti siis blogin kirjoittamisen joten blogi on nyt minun ja Merin. Me koitetaan kirjottaa teille mahdollisimman paljon ja toivotaan että kommentoisitte mun teksteihin. Muutenkin haluttaisiin tää blogi paljon näkyvämmäks. Liksäksi blogin nimi ja ulkonäkö muuttuu aika radikaalisti. Kertokaa jooko joku kiva blogin nimi joka sopis meille!

Likes

Comments

Vilma

Elikkäs puhuimme kavereideni kanssa ja me päätettiin esim ellan kanssa, että koska sillä ei ole enään aikaa kirjottaa tätä blogia niin se ei enään luultavasti kirjota. Merin kanssa ei olla vielä puhuttu, mutta sekän ei ole kirjoittanut teille pitkään aikaan. Kun yksi porukastamme on nyt lähtenyt vaihtuu luultavasti myös blogin nimi koska en oikein dikkaile tosta nykysestä joten se siis riippuu vain Meristä. Luultavasti poistan myös Ellan kirjoitukset riippuu nyt miten me tämä asia sovitaan. Jos blogista tulee kokonaan minun myös ulko asu saattaa muuttua aika radikaalisti.

Mä oon taas kipeenä ja en mene luultavasti ennen loppiaista ollenkaan kouluun koska meidän kouluhan alkoi siis 2.1.2017 . Täälläpäin (lahden seudulla) meillähän oli siis vain viikon joululoma eli se alkoi 22.12.-16 ja loppui nyt maanantaina. Toisaalta se ei ole yhtään kiva mutta täällä käpykylässä ei kyllä ole mitään sellaista mitä tehdä ja missä tavata muulloin kun arkena. Koska täällä esim nuokkukin on vain arkena auki. Joten on aina keksittävä jtn omaa juttua.

Asiasta kolmanteen kun nyt tuli puheeksi tämä kyläpahanen missä asun niin selitän nyt enemmän. Tämä alue on siis ihan semi iso, täällä on keskusta mutta siis se on aivan kuollut. täällä on suunnilleeen olisikom viisi isompaa aluetta jotka hajaantuvat aina pienempiin ja pienempiin. Pää alue täällä on Järvelä ja siellä on siis juna asema mutta ei asemarakennusta. pysähdys on Lahti-Riihmäki välillä Herralan jälkeen/ennen. Järvelässä on pari kauppaa ja perus pitseriat mitä on melkein joka paikassa. Asun kuitenkin tällähetkellä vielä syrjäsemmässä eli Kirkon kylällä se on suunnilleen 6-7 kilometrin matkan päästä järvelästä. Muttta siis asian pointti on se että elämäni on muuttumassa todella radikaalisti sillä vanhempani erosivat suunnilleen 1 ja puol vuotta sitten ja asuivat nyt alkuajan niin että välimatka on jtn 200 metriä no ei siinä mitään mutta nyt äitini aikoo muuttaa isosta vuokra talosta (omakotitalosta) sinne järvelään eli 6-7 kilometrin päähän isältäni. asia pistää tietty miettimään ja kun ei siinä vielä kaikki. äitini muuttaa kaksioon rivitaloon. Äidilläni siis asuu minä äitini hänen mies ja pikkusiskoni, joten tilaa on vähän ja se ajatus ei tunnu minusta kovin kivalta. Mutta sellasta on tekeillä elämässäni nyt...

Likes

Comments

Vilma

Tänään on jo toinen adventti ja olemme yhä lähempänä joulua, koska joulukuu on jo ollut paripäivää me leivoimme joulu pipareita. Joulupiparit ovat tos hyviä ja aionkin tehdä tänä vuonna piparkakkutalon.

Likes

Comments

Vilma

Meillä on paljon joulukoristeita ja ulkona on lunta. Eilen oli ensimmäinen adventti ja tänään olin koulussa. Torstaina on ensimmäinen päivä joulukluuta ja muutenkin ensviikolla on jo itsenäiyys päivä. Ulkona on jäistä ja lumista ja pimeetä. Oon tehny joulukortteja ja kohta me lähetetääön ne sukulaiusille ja perhe tutuille. Mun pitäis hankkia lahjoja ja paketoida niitä. Lisäksi mietin, että tekisin joka adventti jouluun asti ja jouluaattona tekisin supere postaujksen vaikka ehkä videon. Kaunista joulun odotusta ja kertokaa mielipiteenne.

RAKKAUDELLA: Vilma

Likes

Comments

Vilma

Hellou!

Siis nyt on paako kertoo et me ollaan nyt oikein kunnon team syntterit koska me järjestetään mun pikku siskolle kaverisyntterit ens viikon loppuna. Lisäks me käytiin lahessa torstai iltana vähän ostoksilla. Mä en tiiä iten voisin kertoo teille tästä mun joulu innostuksesta koska oon niin onnellinen että joulu tulee. Oon myös tosi masentunu koska ulkona sataa vettä eikä lunta. Oon kyllä sitten pyytänyt Meriä ja Ella kirjottamaan mutta niillä on kait ollu muuta tekemistä.

Me ollaan päätetty järjestää kolmisteen pikkujoulut tai no saatetaan me sinne jotain mitakin pyytää. Kaiken lisäks joulukuussa on tulossa itsenäisyys päivä ja kaikki linnan juhlat jne. Olisin toivonu perjaatteessa meidän kouluun itsenäisyys äivän tansseja mutta en usko että niitä järjestetään ja jos jäjesetään saan parikseni jonku pojan jota vihaan/huonon tanssias/tai muuen vaan jonkun epämiellyttävän koska se olis niin mun tuuria.

Jolulu aaton mä vietän tänävuonna mun äidillä koska mun vanhemmat on eronnu. Mä oon muutenkin niin hulluna kaikkeen jouluun et oon levittäny jo joulu koristeita ja valoja lisäks oon ostanu jo joulukaenterin ja torstaina ostin ihanan joulu paidan. Voin vaan sanoo rehellisesti että mikään juhla ei voita joulua tai muutenkaan talvea ja joylukuuta. SIIS RAKASTAN!!

mutta juu mä rakastan teitä! seuraavaan tekstiin!

PS. otsikkoon ei tule enään sulkuja vaan sieltä sen alta päiväyksen vierestä löytyy kategoria ja kun siitä painaa löytää kaikki mun tai merin tai ellan kirjottamat tekstit. Ktegoriat on nimetty omilla nimillä!

Likes

Comments

Vilma

Hellou! (Vakio alotus) lunta on ollut ihan hirveesti ja ulkona on ollut kaunista. Tänään kuitenkin satoi vettä ja se oli masentavaa. Siitä huolimatta menen huomenna Ellan ja Merin kanssa Lahteen ostoksille koska kaikki rakastaa joulu tavaroita voin kyllä tehdä tekstinkin niistä ja ottaa kuvia.❤️

Likes

Comments