Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Asså att folk hatar en människa så mycket ?!
Han ger sina skor till ett hemlöst barn och går utan skor själv! Sluta klaga på människan att han röker weed och går på strippklubb, han är inte värd det.
Han skulle göra allt för att alla hemlösa ska bo som vi gör men han är inte så rik men han försöker iallafall hjälpa barnen och gör värkligen allt för att de ska få nåt lite bättre!
Om ni skulle kunna tänka er att ni är Justin hur skulle ni då känna vad skulle ni gjort? Jag själv skulle inte kunna göra mer än han gör! Han gör sitt bästa och det gör att jag är en jätte stolt belieber!
Hoppas ni tänker er för innan ni säger skit om honom eller nån annan kändis!

Likes

Comments

för typ några månader sen eller nåt sånt så kunde man tjäna pengar men inte längre😖 så jag måste vänta 2 år till... 😒

Aja iallafall så är det höstloooov fett skönt, men har ändå lite läxor att göra 👎och jag va hos skolsyster idag och kolla min syn,längd,vikt,rygg och hörsel... och för ungefär 1 och ett halvt år sen var jag 153cm nu är jag 153,1 asså fatta jag har bara växt en milimeter på ett och ett halvt år elr ett år var det 😳Annars var allt jätte bra👍

Juste en sista sak snart kommer mina kompisar till stockholm från Ulericehamn som jag typ inte har träffat på ett år eller nåt 😃

Likes

Comments

Ska köpa vichy liftactiv serum 10 (hoppas den funkar) så att man inte sätter på maskara varje dag så skulle den bli jätte bra ;)


Likes

Comments

Okok idag har jag vart i skolan snart ska jag till dansen!
Och har skit mycket läxor :s snart är det ju höstlov så jävla taggad men ändå inte har ett matteprov efter det asså det är skiiiit stort !
Aja ska tagga nu hejdå :*

Likes

Comments

HAHAH kolla när Esther slår Mathilda med håret

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments