//Sunday Chill//

Idag har nok været en af de bedste dage i mit liv!!

Jeg har haft et så hyggeligt og fået taget en hel masse billeder som jeg selvfølgelig vil vise jer. her øverst er der en hel masse selfies. her nedenunder har vi ootd billeder. og nederst har vi andre billeder.

Jeg vågnede og havde en slem hovedpine så jeg kunne ikke komme til præst da jeg skal konfirmeres hvilket var mega øv men alligevel ville jeg ikke havde mulighed for at komme hen til kirken. så hyggede jeg med min søster og vi fik gæster og jeg fik taget en hel masse polarid billeder som i kan se her nedenunder. senere på aften var jeg ude og gå og der var ingen mennesker hvilket var mega befriende og dejligt.

​Undskyld hvis jeg har proppet det med billeder men tro mig jeg har taget mange flere end de her billeder. Kærlig hilsen Anika. 

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Brunch og Bowling

Hey alle sammen.

Jeg har holdt fødselsdagsfest for min familie (søster, forældre, farmor, faster og kusine). Det var smadder hyggeligt. Vi var i Bowl'n'fun i skive selvom jeg bor i Holstebro men det er fordi de ikke har brunch i Holstebro. Vi fik selvfølgelig brunch og derefter bowlede vi. første gang vi bowlede vandt min fars søster (min faster) Og anden gang vandt min far men jeg var jeg ikke med pga. min kusine (på to år) ville lege fordi hun var for lille til at bowle. heldigvis havde de et legerum men det førte desværre ud i at jeg slog min fod (lilletå) så min storesøster var nød til at lege med hende imens jeg sad med is på foden og kiggede på min far og faster spille pool. Jeg fik kun taget to polarid billeder med mit nye instax kamera da jeg glemte en pakke film der hjemme. øverst til venstre kan i se polarid billederne. Jeg fik et par nike air max QS 95 af min farmor og 500 kr. af min faster. Jeg havde et par kontorbukser på og en rød langærmet trøje og indenunder den havde jeg en blondetrøje på og selvfølgelig (igen) et par glimmer strømper. lidt efter da vi var kommet hjem tog jeg en crop top på og en fin nederdel. det var sådan set det. Jeg håber at det var spændene at høre om min fødselsdags fest. Kærlig Hilsen Anika.

Likes

Comments

13 års fødselsdag

Hej alle sammen.

Jeg har haft nogle problemer med nouw men nu fungere det. Så har jeg haft fødselsdag i mandags hvor jeg blev 13 år og her er lige to billeder jeg fik taget men ellers var vi bare på diner 34 i holstebro. Jeg havde en grå langærmet trøje på og en stram nederdel og selvfølgelig glimmerstrømper. jeg fik to gaver den dag da jeg holder fødselsdag for familien imorgen hvor jeg også vil lave et blogindlæg (vi skal nemlig en masse spændene ting) Jeg fik et instax mini 9 kamera i smokey white og en øjenvippebukker fra MAC. så har jeg som en lille extra ting også fået nogle løbe sko men jeg ville nok alligevel have fået dem hvis jeg ikke havde fødselsdag. det var sådan set alt. Jeg håber at i synes det var interesant nok. Kærlig Hilsen Anika.

Likes

Comments

Hej alle sammen.

Jeg hedder Anika.

Jeg er 13 år.

Jeg går i 7.kl.

Jeg er 148cm høj (jeg er ret lav).

Jeg går på Balletskolen i Holstebro.

Det var lige 5 hurtige facts om mig så i ved lidt om hvem jeg er. Grunden til at jeg lavede denne blog er fordi jeg elsker at skrive om mig selv og hvad jeg laver og give jer lidt inspiration. Jeg håber at i vil følge med. Hilsen Anika.

Likes

Comments