Har varit på Arlanda i två dagar för en så kallad conversion kurs. När jag gick min utbildning i September så blev vi utbildade på vårt stora flygplan, Boeing 767-800. Den som vi flyger alla long hauls med på vinter, Thailand och Mexico.

Så nu var det dags att utbilda oss så att vi får flyga den lilla maskinen också, den klassiska Boeing 737-800 som vi kör våra short hauls med, Spanien på vintern.
Vi hade världens bästa instruktör som sist!

Så nu är vi mer än redo att få köra några vändor ner till Spanien! 🌍✈️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Tänkte att som ett första inlägg så vore en kort liten presentation om mig bra kanske.

Angelica heter jag och är 25 år gammal. Ursprungligen från Västerås men har dom senaste åren bott utomlands, råkade bli väldigt förtjust i ett annat land i Europa, nämligen Italien. Så under några år har jag bott därnere i en stad som heter Perugia. Har jobbat med lite blandat där nere, men detkan vi ta en annan gång. 

Just nu håller jag till nere i Malmö i Sverige då jag i Oktober började jobba som flygvärdinna för Tuifly och har min bas i Malmö/Köpenhamn. Men jag hoppar runt ganska mycket ändå, när jag inte är ivägpå jobb i något land så passar jag på att smita ner till Italien ochpojkvännen, är jag inte där så smiter jag upp till Västerås för att umgås litemed familjen. Resväskan är just nu min bästa vän!Likes

Comments