Vi ringde till vårdcentralen imorse och fick en tid till 10:15. Pratade med en läkare en stund sen fick jag åka ner till provtagningen.

Läkaren som jag träffade misstänkte att jag hade brist på järn och vitaminer eftersom jag är vegetarian. Men jag gjorde även ett prov så att dem kunde kolla min lever, sköldkörteln och sen för bristen på vitaminer och järn som sagt. 

Som jag skrev tidigare hatar jag sjukhus, vårdcentral och liknade. Seriöst, jag har värsta fobin. Men idag gick det faktiskt någorlunda bra. I början när vi precis hade kommit dit fick jag nästan panik men jag höll masken. Det funkade tills jag skulle göra proverna. Usch, HATAR Sprutor - men läkaren som skulle göra det var lugnt så det smittade av sig.


Nu ska jag gå och lägga mig igen för att jag är sjukt trött, så vi hörs i nästa inlägg!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sent inlägg, igen.

Idag var det lucia, woow. Nej men, kul kul. Typ.

Något som inte är lika roligt är att jag börjar bli sjukt igen, misstänkte det igår eftersom jag somnade när jag kom hem. Idag i skolan så fick jag fruktansvärt ont i huvudet, gick ut för att jag blev yr och trodde att friskluft skulle hjälpa. Men nej. Har haft ont i huvudet hela dagen och blivit yr till och från.

Vi ska ringa och fixa en tid hos vårdcentralen i morgon för att kolla upp det här. Förstår ni hur långt det gått när jag, som HATAR sjukhus och vårdcentral mm faktiskt vill till vårdcentralen för att kolla upp det. Wow. Det trodde jag inte om mig själv.

Vi hörs i morgon för att nu tänkte jag gå och lägga mig. Sov gott.

Likes

Comments

Idag slutade jag 14.05, var helt slut när jag kom hem så jag somnade på direkten. Därmed har det inte kommer något inlägg tidigare idag, förlåt för det.

Men vi hörs i nästa inlägg!

Likes

Comments

Hej kompisar!

Just nu sitter jag hemma hos en kompis och kollar på en serie. Hon åkte till min skola när jag slutade, 11.30 - och sen åkte vi till ett ställe för att äta sushi. Duktig som jag är så blev det ingen bild på det, sorry. Haha.

Det har snöat idag förresten. Men det blir väl slask som vanligt senare, suck. Nu ska jag fortsätta kolla på serien så vi hörs när vi hörs!

Likes

Comments

Jag tänkte svara på några frågor så att ni får lära känna mig lite. Sen har jag även inget intressant att skriva om så vi kör!

1. Vad heter du? Moa

2. Hur gammal är du? Jag är 17år

3. Vart bor du? Stockholm

4. Hur lång är du? Har SÄMSTA minnet men jag tror att jag är 159,8

5. Kär? Nej det skulle jag inte säga att jag är, däremot har jag en crush

6. Singel eller upptagen? Singel

7. Vad väljer du, godis eller chips? Chips

8. Vad har du för mobil? iPhone 8 plus

9. Om du vann 1 miljon, vad skulle du göra? Skänka till bland annat cancer fonden för jag HATAR cancer

10. Favorit land? Frankrike, vill verkligen åka till Paris

11. Favorit färg? Svart

12. Film? Harry Potter filmerna (tack Nellie för att du visade mig Harry Potter världen)

13. Bok? Läser aldrig

14. Serie? Orange is the new black och Riverdale. Gillade även SKAM när det gick

15. Ut och festa eller myskväll? Myskväll

16. Har du några tatueringar? Nej, men jag vill ha

17. Har du några piercingar? Hade örhängen förut.. Räknas det?

18. Om du fick en dotter nu, vad skulle hon heta? Oj, det är verkligen inget jag har tänkt på eftersom jag inte vill ha barn - men typ.. Nathalie är fint

19. Vad är klockan just nu? 15.17

20. Är du nöjd med ditt liv? Oj, vilken fråga. Alltså visst finns det väl saker man ångrar att man gjort, men hade jag inte gjort det så skulle jag ju inte vara den jag är idag. Svår fråga. Får återkomma i något annat inlägg.

Detta var då 20 tag frågor om mig.
Vi hörs i nästa inlägg!

Likes

Comments

Äntligen lördag!

Jag har inte gjort något speciellt idag. Bara varit hemma och legat i sängen med telefonen i handen, tyvärr. Men det kan ju också vara skönt.

Skolan är stressig så jag älskar helger, lik denna.

Nu ska jag fortsätta med att kolla serier så vi ses i nästa inlägg.

Likes

Comments

ÄNTLIGEN är det fredag. Men som vanligt hinner man väl bara komma hem så är det måndag igen. Haha.

Första lektionen idag var svenska.

Just nu skriver jag om argument. Suck. Men som tur är kändes det som tiden gick fortare idag.

Efter skolan åkte jag och min kompis till Sickla. Vi gick runt i gallerian och kollade lite i affärer, fick tyvärr inte hem något.

Vi åkte till sickla för att gå på bio egentligen, men gick lite snabbt förbi espresso house - såklart köpte jag en chai latte (vadå beroende). Nej men seriöst, jag ÄLSKAR chai latte. Vet inte hur många gånger jag köpte det innan skolan förra vintern.

Som sagt var vi där för att gå på bio, kön till espresso house var liite lång så vi fick nästan springa till bion. Hehehe. Men vi hann. Vi kollade på Solsidan, och jag tycker faktiskt att den var bra. Den spårade lite som vanligt, men det var kul.

Är nu hemma efter en lyckad dag. Är hur trött som helst så jag kommer nog i säng tidigt. Ses i nästa inlägg!

Likes

Comments

Hej kompisar!
Förlåt för att det varit så stora mellanrum mellan inläggen, verkligen. Skäms.

Jag har varit sjuk, eller ja - jag har haft feber i sex dagar i rad. Suck. MEN nu är jag tillbaka, och jag tänker uppdatera mer. Hoppas ni är lika taggade som jag är.

Jag gick till skolan igår då det var första dagen jag faktiskt inte hade feber. Är jag konstig om jag säger att jag faktiskt var taggad på att gå till skolan? Jag menar, visst skolan är inte så rolig men det var SJUKT tråkigt hemma.

Gårdagen var helt okej, behövde dock ta det lugnt för att febern inte skulle komma tillbaka - svårt om man är mig, jag som oftast är sprallig och är överallt och ingenstans. Stackars mina kompisar som måste stå ut med det. Hehe.

Idag kändes allt som vanligt, jag behövde inte ta det lugnt och kunde vara lika sprallig som jag alltid är. Återigen, stackars mina kompisar OCH lärare också för den delen.

När jag skriver det här inlägget är klockan 21.27, och jag är sjukt trött. Därför är inlägget ganska random och hänger inte alls ihop, men det är en dag i morgon också - så vi hörs då.

Likes

Comments

Andra december = första advent imorgon. Wow.

Vi har börjat julpynta lite här hemma

Helt ärligt gillar jag inte vintern - det är bara kallt och när snön bestämmer sig för att komma så blir det bara slask, typiskt Stockholm.

Förlåt för att det inte kom något inlägg igår, förresten. Jag är fortfarande sjuk och min feber går upp och ner, men vi hörs i nästa inlägg!

Likes

Comments

Torsdag = slutar 15.05 = suck.

Vaknade med feber - men gick till skolan ändå. Vem är jag ens. Fick ju dock åka hem för att jag hade en extrem huvudvärk, hehe (har sovit tills nu sen jag kom hem).

Förlåt för ett kort inlägg men orkar seriöst inte anstränga mig, då jag fortfarande har ont i huvudet. Vi hörs!

Likes

Comments