Ja nu var det så igen att man inte bloggat på ett tag, det har hänt så himla mycket att bloggen verkligen har hamnat efter. Det har varit riktiga tuffa veckor, ny skola och nya vänner. många nya intryck. För några veckor sen så las min farmor in på sjukhuset för att höften hade gått av, det blev bara sämre efter det och hon hade fått infektion i tarmen. När infektionen kom så fick inte tarmarna tillräckligt med blod och då slutade dom att fungera. Det gick inte att operera pga olika anledningar så då valde dom att gå över till palliativ vård. det tog ungefär 6 timmar innan hon gick bort. Det var en riktigt tung förlust för många nära och kära i familjen. jobbigaste var att allt hände så fort, nu i efterhand så är det ett litet wake up call. Glöm inte bort att säga till era nära och kära att ni älskar dom, håll dom nära och ring familjen oftare än du kanske brukar. Man vet aldrig när dom försvinner, livet kan ta en ifrån en när man minst anar det. En vecka efter att farmor gick bort så gick även min farfars sambo lollo bort. för några år sen så fick hon en stoke och blev förlamad i halva sidan av kroppen. Jag har inte träffat henne på två år, så det var jätte tråkigt att höra att hon gått bort. Jag och min farfar pratade ofta om att åka och hälsa på henne då hon bodde på ett hem. Mycket tråkigheter detta år och det känns inte som att man kan förvänta sig att det ska bli bättre heller. Men man får se framåt och hoppas att det ska vända. man får göra det bra även fast det kanske inte är så. Nu ska jag inte tråka ut er mer med sådana tråkigheter. sitter för i övrigt hemma och är jätte förkyld. ska försöka uppdatera senare idag.

XOXO

Likes

Comments

Tjenna bloggen, det roligaste är att jag glömde att publicera detta inlägg igårkväll. 😜 men vi gör ett nytt försök.

Igår blev dagen inte riktigt som planerat, blev ingen övningskörning som jag faktiskt skulle göra. Istället så åkte jag ut till burre bus som behövde motion då matte vart sjuk, vi red ut barbacka och med hackamore. super mysigt! 💓 Meningen var ju att vi bara skulle rida ut en stund, kanske 1 1/2 timme bara. Men jag red vilse och hittade inte hem igen så vi blev ute i 4 timmar och skrittade runt, Idag fick han en vilo dag och så fick han laser massage. 😍 Efter stallet så åkte jag och brorsan och handlade kina mat, snacka om gott! 😃 tog biff med bambuskott och champinjoner, köpte även en påse med räk chips. 😍 idag har jag bara slappat, glott lite serier och spelar lite på datorn. Varit ute nu på kvällskvisten och övningskört lite, dock automat, men iaf. Vi körde förbi gammel farmor och gjorde lite mat, eller mat och mat det fick bli räkmacka. 😉 gott var det, men nu ska jag spela lite med freddie.


XOXO

Likes

Comments

Ååh, godmorgon bloggen, skönt med en nystartad blogg som man kan skriva av sig lite på.

Idag blev det visst ingen skola, min lärare var sjuk både igår och idag. Det har ju sina positiva och negativa sidor, skönt att få ligga hemma och dega men tråkigt att vi missar så mycket måleridelar i skolan. 

Idag ska jag släpa med mig pappa ut och övningsköra med mig, måste också beställa papper med koden så jag kan boka teoriprovet. Får se idag hur mycket det är jag måste träna på i praktiska delen, teorin har jag inte ens börjat med😓

Nu ska jag t en kopp tee och en ciggis,

Xoxo

😘

Likes

Comments