Från en zoologisk synvinkel är en parasit en organism som lever av en annan organism. Värdorganismen kan eventuellt överleva parasiten men kan också dö ut om den inte bidrar med föda så det räcker åt sig själv och till parasiten.

Parasiter är något som till exempel maskar, insekter och kräftdjur borde bekymra sig om egentligen men sanningen är att även vi människor har parasiter i våra liv. En parasit i människoform är en person i ens liv som lever på din framgång, lycka och glädje. Allt det fina i ditt liv försöker parasiten ta för sig själv för att den inte har tillgång till dem sakerna själv och har även ingen kunskap om hur han/hon ska kunna få tillträde till dem föremålen, Deras enda utväg är att leva av andra. De trivs i ditt sällskap för du bidrar med en positiv känsla i deras liv som de behöver för att kunna överleva och fortsätta göra deras vardagssysslor. 

Den finaste komplimangen man kan få är att man bidrar med glädje i någons liv så missförstå mig inte nu. Om man ska finnas i någons liv så ska man inte va "en nagel i deras öga", man ska vara det bästa man kan vara och man ska vara en glädjespridare och är det så att du inte kan vara en glädjespridare i en persons liv så är du nog på fel plats. Det jag har att klaga på här är människor eller "parasiter" som jag kallar dem som tar denna glädje för givet och försöker ta över den. Som jag skrev i början "Värdorganismen kan eventuellt överleva..." men vad händer om den inte gör det. Parasiter brukar ofta komma in och ut ur ens liv som det passar dem. Går det dåligt för dem så hör de av sig och när de har "mättat sin hunger" med den utsökta smaken av din glädje försvinner de igen. Det enda parasiten gör är att bidra med sitt smuts och det negativa som händer i hans/hennes liv. Man kan alltid hoppas på att "love conquers all", meaning: Att det positiva övervinner det negativa. Men i slutändan brukar det oftast vara så att man dras ned med allt skitsnack parasiten har att komma med. Det kommer komma en dag då man har en dålig dag och ens glädje räcker inte till åt både dig och parasiten eller så blir parasiten girig och begär mer än förut. Detta lämnar då dig till att känna dig otillräcklig. Du börjar tänka på vad det är du gör för fel som gör att den här människan har ändrat sin attityd mot dig. 

Svar: Ingenting.

Alla människor har en alldeles egen hjärna att tänka med. Den kan man använda till att tänka ut hur man helt på egen hand kan få tillgång till det man vill ha utan att använda sig utav andra människor och riskera att vara en parasit i deras liv. Därför har du inte gjort något fel när du inte längre kan mätta en parasit. Ditt ansvar är inte att bidra med glädje i andras liv, ditt enda ansvar är att inte bidra med negativa saker i andras liv. Det vettiga är att göra sig av med sådana människor och inte låta det dra ner en. Don't let anyone kill your vibe, cuz it's not theirs to kill. Continue to live your life like the boss ass bitch you are 😘

Avslutar med två bilder på mina boss ladies 💁

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tycker att det är så kul när mina kompisar kommer fram till mig och säger att dom läser min blogg, för jag tänkte aldrig på att folk faktiskt skulle göra det. Visst att de går in och kollar men inte att någon faktiskt gör sig tiden till att läsa det jag skriver😂 Det här va ganska irrelevant men tack till mina babes som läser ❤

Tänkte egentligen skriva om händelser som är dåliga men man får något bra utav det. Ni vet när saker skiter sig riktigt jävla ordentligt men man är glad för då inser man saker som kommer att bidra till ett lättare liv. Jag överdriver verkligen inte nu. Till exempel så har jag ljugit en gång för mina bröder för att jag var rätt att de skulle förbjuda mig att göra saker eller bli arga på mig och tro att jag är dum i huvudet etc..😂 Men sanningen kom sedan ut och det är jag så glad över för det fick mig att inse att allt var i mitt huvud bara. De blev arga för att jag inte talade sanning från början men de förstod även varför jag inte gjorde det och vi pratade bara ut om allting. Jag säger inte att det va rätt att ljuga men jag är glad över att jag gjorde det och för att sanningen kom fram till slut för nu känner jag mina bröder lite bättre och vet att jag kan berätta allt för dem och att de alltid kommer finnas vid min sida och hjälpa mig istället för (som jag trodde) bli arga ;)

Jag har lärt mig att inte hata men jag har svårt för människor som inte kan "bjuda på sig själva". Det kanske inte är rätt mening men jag menar de människorna som säger något fel eller begår andra misstag och sedan begraver sig själva i ångest eller ännu värre, börjar gråta. Snälla gott folk alla fel man gör har tusen om inte fler andra människor innan dig redan gjort och de överlevde.

Jag tycker att det är viktigt hur andra människor ser på en. Kompisarnas föräldrar, lärare, kompisars kompisar mm... Man ska vara sitt bästa "jag" och se till att människor får ett bra intryck men man ska aldrig tillåta någon att döma en. Därför säger jag skit i vad andra människor tycker och säger om dina sätt att leva livet för de har ingenting med det att göra. Dessutom vad fan vet de ens? Det finns inget rätt eller fel, alla människor tycker olika så hur du än gör kommer det att finnas folk som ser ner på dina val och även de som stöttar dig. Därför ska man alltid följa magkänslan och göra det man själv tycker är rätt istället för att låta andra människors åsikter påverka ens livsval. Jag vet vem jag är och jag trivs på det sättet även om jag begår misstag ibland så är det inte det som redogör för hur jag är som människa. Det är hur jag hanterar olika situationer och hur jag behandlar andra människor som definierar mig som person. Är det så att mitt "sätt" inte passar någon så har jag aldrig tvingat någon i mitt liv. Är det så att människor vill snacka illa om mig så vet jag själv vem jag är och mina kompisar vet detsamma så det ska inte spela någon roll. Människor jag känner kan säga allt de har att säga till mig och människor jag inte känner ska inte ens behöva tänka på mig och verkligen inte snacka om mig. Moral of the story är "Bry er inte!". You just mind your own bussines så blir alla glada ;)

"Jag är hippie, jag bryr mig inte" är en mening jag kom på under min semester i Montenegro. Jag menar inte en hippie bokstavligen utan jag syftar på att det känns som att de verkligen skiter i saker och bara lever sitt så som de vill😂 Så fort något skiter sig säger jag den meningen och det hjälper mer än vad man tror. Testa det nästa gång du får höra dåliga nyheter, du slår lilltån i soffbordet eller när du missar bussen ;)

Tänk på det nästa gång saker och ting skiter sig! Du kommer att lära dig minst två saker som kommer att underlätta för dig i framtiden. Gör så många misstag du bara kan för det är lättare och även roligare att lära sig i praktiken än endast teori, dessutom brukar misstag oftast komma med roliga historier att berätta senare i livet :)

♑​

Likes

Comments

Snart är det dags för höstlov och allt som kommer med det. Med allt menar jag träffa kompisar som man har lovat att träffa även om det inte blir av, allt plugg man intalat sig själv att göra som inte heller blir av och det roligaste av allt HALLOWEEN! Nu ska vi vara ärliga här, höstlovet handlar bara om halloween. Vad ska man klä ut sig till? vart ska man vara? vilka ska man vara med? I stort sett slösar man bort hela lovet på att bygga upp en fantasi om sin drömdräkt och man planerar att åka in till buttericks för att köpa alla tillbehör och sedan fixa med sminket. Det slutar dock oftast med att man har på sig dem där gamla djävulshornen man har haft hemma i tusen år och kombinerar det med någon fin klänning man bara vill ha en ursäkt till att använda.

Sedan kommer den stora snackisen kring halloween "Tjejer vill bara ha en ursäkt till att klä sig slampigt". Detta är ett ämne som jag har märkt oftast tas upp av tjejer som klär sig mer slampigt på halloween, ironiskt? Sedan finns det brudar som drar till med feministskortet också. Det kortet går ut på att kvinnor får visa upp sin kropp för att alla kroppar är vackra och man ska få vara vem, hur och som man vill bla bla bla... Är det bara jag som tycker att det där inte har så mycket med feminism att göra?

Jag själv kan faktiskt tycka att det är lite töntigt att man klär sig mer slampigt på halloween. Anledningen till att tjejer klär sig slampigt är ju inte för att de måste det pågrund av val av utklädnad utan det är något de vill. Ingenting jag har med att göra egentligen för människor ska ju vara precis som de vill men min åsikt är att brudar som känner ett behov av att ha push-up BH i den redan så tighta och korta snövitklänningen är oftast brudar som inte kan bjuda på sig själva. Det enda de har är utseendet - om ens det - men när man försöker föra ett samtal med de märker man hur osäkra de är och samtalet varar då ofta inte länge. Inte meningen att dra alla över en kam men från min synvinkel har jag uppfattat det på det här sättet :)


Likes

Comments

Ni vet när man är jättetaggad på att göra något och man får en massa idéer på hur det ska vara? Den känslan har jag haft ett bra tag nu angående att skaffa blogg. Det började med att en tjejkompis sa till mig att hon skulle tycka att jag skulle passa som bloggare och att det skulle vara intressant att läsa min blogg och sedan har en annan tjejkompis skaffat en blogg som jag läser och det har inspirerat mig till att testa på det själv. Intressant va? jag vet att alla är supernyfikna på mina anledningar till att skaffa en distraktion från allt annat viktigt i livet😂

Anyways... Det känns som att man kan komma ifrån och skriva av sig lite och sen om folk läser det här eller inte spelar inte så stor roll egentligen. Tänkte på att det skulle vara ganska roligt om något år när jag går in på min blogg för att läsa gamla inlägg och kunna skratta lite åt det :) För alla har väl haft idéer man tyckte va jättecoola och efter något år när man tänker tillbaka så vill man bara begrava sig i sanden i havets djup för att man skäms så mycket, eller är det bara jag?😂

Jag kommer skriva om allt som jag tänker lite extra på... Mina åsikter om saker som inträffar i vardagslivet och allt annat roligt jag hittar på.


Likes

Comments