Den här helgen har jag passat på att verkligen umgås med dom som betyder mycket för mig.

I lördags var jag iväg till Ånnabodasjön med Karin och tog en jätte fin promenad och fika vid vattnet. Det finns nog ingen som jag kan skratta så mycket med som med Karin. På kvällen körde vi ansiktsmask och skräckfilm, men den var ganska dålig faktiskt, kommer inte ens ihåg vad den hette! ;P Men en skräckfilm som jag däremot kan rekommendera är HOWL. Handlar om ett natt tåg som spårar ut mitt ute i skogen och så blir dom attackerade av varulvar, sååååå spännande!

I går var jag till Eskilstuna och träffade morfar som jag inte har träffat på typ 2 år, det var riktigt trevligt. Han betyder väldigt mycket för mig och jag har verkligen saknat honom. Vi åt god mat och satt och pratade om allt mellan himmel och jord! :)

Nu är jag verkligen laddat batterierna för den här veckan som också är sista veckan på månaden vilket betyder CLOSING WEEK! Det är nu man ger allt det sista man har och bara ser till att göra ett grymt bra avslut på månaden. Jag känner mig riktigt peppad inför den här veckan, så nu jäklar KÖÖÖR VIi!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vi anställda fick bästa påskägget från chefen i fredags, istället för massa godis (okej det var några godispåsar i oxå ;) ) men vi fick också varsin bok med massa bra inspiration på träning och hälsosamma recept. Jag har provat några recept hittills och kommer garanterat att fortsätta, jag ÄLSKAR den här boken! Det är inte så lätt att alltid komma på snabba, enkla, goda och hälsosamma maträtter så denna är guld. Skönt med bra träningsupplägg också, vilket också kan vara svårt att få till när du dessutom vill lägga mycket av din tid på jobbet! :)

Rekommenderar denna bok till ALLA som vill ha lite ny hälsosam inspiration! :)

Receptet på bilden är såklart från boken och heter Äta Träna Leva-sallad:

1 mango, 1 halv avokado, 75 g kallrökt lax, 100 g coctailtomater, 1 halv påse babyspenat, 125g keso. NJUT!

Se till att ha en riktigt GLAD PÅSK nu allihop! :)

Likes

Comments

SJUKT!

Jag har verkligen drömt om att flytta till Stockholm väääldigt länge, men har inte riktigt vågat ta det steget, men nu är det faktiskt så att jag ska bli Stockholmare! I höst är det dags!

Jag är sååå glad att jag hoppade på det här jobbet för 7 månader sen, annars hade jag inte haft den här möjligheten att flytta dit och börja på vårt HK. Våga ta möjligheter när dom ges säger jag bara - Det kan verkligen leda till något AWESOME!

Nu gäller det bara att skaffa bostad också, men jag har ju ganska gott om tid på mig! :)

Vill självklart också passa på att skänka Stockholm EXTRA mycket kärlek och tankar idag efter allt som nyss har hänt! <3 <3 <3


Likes

Comments

Yes, våga sätt höga mål!

Ny säljmånad, vilket också innebär nya möjligheter.

Vad vill DU åstadkomma denna månad? Fundera på det ett tag! Även om du inte jobbar med försäljning finns det såklart alltid andra mål du kan sätta! Vad vill du göra denna månad? SKRIV NER OCH STRÄVA EFTER ATT NÅ DESSA MÅL! När du väl har det på papper blir det mer verkligt, annars är det så lätt att skjuta upp det du vill hela tiden och så blir det aldrig av. Jag tror många är rädda för att sätta mål för att man är rädd att inte nå ända fram, men vad gör egentligen det? Även om du inte lyckas nå dina mål på din satta tidsram, ja då får du väl helt enkelt skjuta fram tidsramen lite. Det viktiga är att du sätter dom och gör allt du kan för att nå dom så gott som möjligt. :) Kloka ord som jag tror jag läst av Brian Tracy.

Läste även detta citat från honom idag på hans instagram. Värt att tänka på! :D

TOUGH TIMES NEVER LAST, BUT TOUGH PEOPLE DO.

Remember that och se till att få en GRYM månad! :)
Likes

Comments

Jag tänkte börja mitt första inlägg med att skryta lite! Nu vet jag att det ju är väldigt tabu generellt sätt att skryta, men jag tänker göra det ändå. Jag menar, om du har jobbar riktigt hårt för något, och du blir riktigt jäkla glad och nöjd när du når dit, varför ska man inte då få berätta om det? Varför kämpa för att nå sina mål om man inte får lyfta fram det? Bara för att man är riktigt stolt över sin egen insats betyder det ju inte att man ser ner på någon annans insats eller mål. Så mitt råd till dig är; når du dina mål så ska du SJÄLVKLART våga visa att du är glad och stolt!


Jag vann månadens toppsäljare i februari och jag har ALDRIG varit så stolt som denna gång över att vinna denna titel. Jag kan lova er att det var absolut inte lätt. Jag har sååå många EXTREMT duktiga kollegor, så jag kan lova att det var en fight.

Vad var det då som gjorde att jag klarade det?

Nummer 1; INSTÄLLNINGEN: Inställningen är verkligen A och O inom försäljning. Eller egentligen ALLTID när det handlar om att ta sina mål. Jag vaknade till lite när jag i början av februari hade one to one möte med min chef och vi pratade om att jag i början av mars hade jobbat här på Servicefinder i 6 månader vilket innebär en fastanställning. Jag kände direkt att "SHIT! Har jag verkligen jobbat 6 månader snart utan att ha blivit månadens toppsäljare en enda gång? Vad håller jag egentligen på med?" Dags att börja kämpa lite! Så där och då bestämde jag mig helt enkelt för att jag skulle ta den, det fanns lixom inget annat. Jag skulle göra den som krävdes, oavsett hur hårt jag skulle behöva jobba.

Nummer 2; SÄTT UTFÖRLIGA MÅL: Det här är något som jag varit ganska dålig på tidigare under min karriär, att verkligen SKRIVA NER mina mål och att även dela upp dom i DELMÅL. Jag vet, det är väldigt basic att man ska göra detta, speciellt när man jobbar inom försäljning, men tro mig, det är färre än man tror som verkligen gör det. Men nu tog jag mig tid att verkligen räkna ut precis hur mycket jag skulle behöva sälja per dag, hur många möten jag skulle behöva genomföra per dag, vilken hitrate jag skulle behöva ha, snittordervärde, hur många möten jag skulle behöva boka osv...OCH jag uppdaterade detta varje kväll. På så sätt kunde jag se direkt om jag låg efter och vad jag skulle kunna göra åt det.

Nummer 3; AVSÄTT TID FÖR EGEN UTVECKLING: Att avsätta tid av sin fritid för att bli bättre på sitt yrke och sin bransch är superviktigt! Självklart ska man göra annat på fritiden också, du kan ju inte jobba ihjäl dig, men har du hittat ett jobb där du verkligen trivs så lär du ändå tycka att det är ganska kul att faktiskt avsätta lite fritid på att bli bättre på det! Jag åker ju väldigt mycket bil i mitt jobb så jag lyssnade extremt mycket på säljböcker på Storytell under hela februari. En författare som jag fastande extra mycket för och som jag verkligen kan rekommendera är Max Söderpalm! Det höll mig alert och fokuserad hela dagen plus att jag lärde mig massor. Jag har också läst en hel del om försäljning på kvällarna.

Nummer 4; TIPS OCH RÅD FRÅN ANDRA: Som jag skrev innan så har jag ju turen att jobba med riktigt grymma kollegor. En av sakerna som jag älskar med de här jobbet är att även om vi alla tävlar mot varandra, vill vi alltid att det ska gå bra för alla, och vi hjälper varandra hela tiden. Jag har fått såååå mycket bra tips från mina kollegor, både på mitt kontor i Örebro, men också från huvudkontoret i STHLM. OCH....för att inte glömma, all pepp jag fick under tiden. Tipsen och peppningen från kollegorna var ABSOLUT en av dom avgörande faktorerna till att jag orkade hålla i och kämpa hela vägen. En STOR eloge till dom helt enkelt! :)

Nu vet jag att jag inte kommer vinna denna månad, men det ska bli vääldigt spännande att se vem som vinner och vem jag ska lämna över guldslipsen till.

Ha en GRYM lördag allihop!


Likes

Comments