upptäcktsfärd till Uddevalla med min man och 2 barn..
Kommer bli spännande att se vad vi är överens om för ringar, eller vem vet ? det kanske är nu vi går åt olika håll 😂❤👑💍

Likes

Comments

lite intressant faktiskt! Det har visat sig att björn har så mycket mer vänner som "bryr sig om" honom än vad han själv visste från början. För några veckorsen kom det hit HEM TILL OSS en kvinnlig vän som ville varna honom för mig. människan känner mig inte över huvudtaget. Men utgår sin lilla varning i grund på hörsägen.
hon var orolig hävdade hon och ifrågasatte om björn visste om att jag har ett barn till...

"hej angelica heter jag, blir gärna tillsammans med dig och säger upp min lägenhet och tömmer den. men vill inte berätta om min största sorg?" IDIOT.

DET ÄR VÄL SJÄLVKLART JAG BERÄTTAT HELA MITT LIV FÖR BJÖRN HUR HADE HAN ANNARS KUNNAT FÅ DELA MITT LIV. vi har liksom bilder på Molly på väggarna.  min dotter är inget jag sopar under mattan TVÄRTOM! men idag tillåter jag mig själv  att försöka gå framåt i livet istället för att klanka ner på mig själv.

Och det här jävla ryktet som går om att jag dränkt henne. JAG HOPPAS ATT NI RÅKAR UT FÖR NÅGOT MINST LIKA HEMSKT! jag räddade min dotter. Hade jag dränkt henne hade jag suttit inne. efter en sån händelse som vi blev drabbade av måste brott uteslutas och därav finns en grundlig polisutredning. Så nästa gång DU, ja kanske just Du som läser tänker tanken på att hävda att jag dränkt min dotter så kan jag snällt säga "förtal"... ibland ska man vara tyst med vad man tror. ta hellre reda på fakta!

sen finns det andra som varnat björn till och med hans svåger för att jag skulle ta allt björn äger och har.. "jo tack jag är måttligt sugen på han Saab framför min bmw"
och gällande möblerna köpte jag dom till OSS när björn var i Vegas. vill då tillägga med mina pengar. 

när det gäller det ekonomiska kan människor få gå runt med sina spekulationer..

sticker inte under stolen med att jag tidigare har rika män. Men björn tillhör inte den kategorin.  Och jag kommer få lära mig leva lite annorlunda nu. Men jag har mina pengar. som vi klarar oss på. så ta ist och red eran egna skit. vi har en 5 siffror budget i månaden, vi klarar oss fint 👍

Likes

Comments