Sen vi fick barn och dom haft lägg tider 19:00 typ sen Sigge var 6 månader åker vi typ aldrig någonstans kvällstid. Förutom nyår och när vi åker till mamma.

Men nu börjar dom bli lite större och träning inför sommaren är startad. Tänker att det blir enklare i sommar om man ska iväg och grilla hos nån. Eller åka på kvälls bad inte vet jag.

Så ikväll efter middagen typ 17:40 packa jag, grabbarna och pannlamporna in oss i bilen. Mot pappa och Eva i Jönåker, där Robban och Buster mötte upp. Mycket mysig fika/glass stund med snälla barn som hade jätte kul. Vid åtta var Sigge jätte trött och vi körde hem. Ingen somna i bilen eller flippa ur för att dom inte fick stänga dörren eller satt i fel bilstol👍. Tandbortsning, bokläsning och Sigge däcka innan jag hann lägga Jajje i säng, kallar jag lyckat.

Jajje däremot ska nog få börja sluta sova middag på helgerna. Han är ju inte besvärlig att söva men han sover inte än och klockan 21:00. Han ligger nästan alltid och pratar med sig själv typ 1 timma. Det gör ju inte så mycket då man inte behöver sitta hos han men tänker att han kanske sover för mycket på dagen😮.

Jag känner ju iallafall att jag druckit kaffe sent och sovit middag🙃 (vadat jajje). Hm men sen har ju jag sovmorgon så jag kanske ska gå banans och va uppe sent (22:00)😂.

Hittat sommarens bröllopsklädsel, kan säga kärlek vid första ögonkastet. Mycket skönt att va klar i god tid!! Kommer inte lägga ut en bättre bild för den håller jag hemligt till våra 2 bröllop i sommar. Bra när det är 2 helt olika kretsar så man kan ha samma kläder👌👗💍🎆

/A

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments