Nu i bloggande stund sitter jag planet från Köpenhamn mot Arlanda. Jag varför kan man undra, när man varit i Polen. Man kan säga att flyt är inget vi haft med hemresandet!

Igår morse satt vi och avnjöt en god frukost för dom sista slantarna på Krakowsflygplats.

Först hördes det nåt rassligt utrop om försening men ingen mer info. Gick in på skavstas sida cancelled stod det. Annade oråd, men innan vi fatta vad som hänt. Var alla ryans flyg inställda, kaos utbröt, vi hamnade sist i ryans milslånga kö med en person i desken. Efter 4,5 timmas köande väntande och försök till hetsiga googlande, slut på batteri, ingen information, gråtande, dansande och sång. Ja då lyder ryans enda alternativ att ta sig hem ett flyg för oss på fredag. Efter utfall och utbrott mot den stakars ryanair jobbaren fick vi ta deras alternativ. Hotell på Hilton och en biljett på fredag. Men idag hittade vi ett flyg till Köpenhamn och därifrån till Arlanda till ett betydligt högre pris än min budget😕. Men med 30 minuters försening är vi nu snart hemma iallafall.

Saknar mina barn nu kan jag säga!!

Men i övrigt kan man säga att Krakow är ett fantastiskt resmål.Vi bodde i en supermysig lägenhet, mitt i smeten för ett bra pris. Hade en galen tur med maten eller så är det helt enkelt bra mat. Shopping finns det gott om och så även bubbel!!

Vårt dygn på Hilton var inte så dumt heller, testa tåget tillbaka in till Krakow, enkelt och billigt. Sen var vi mongoliskt trötta så igår blev det en tidig kväll i lyxiga sägar, sovmorgon utan skallebank och en underbar frukost så det känns rätt ok. Kan absolut tänka mig Krakow igen men kanske med ett annat bolag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments