Som vanligt är jag kass att komma ihåg och fota när man väl gör nåt. Men idag har vi iallafall startat tidigt. Jag och grabbarna kollade film i Sigges säng tills dom blev hungriga och ville gå ner. Då var klockan 6:40😵. Efter frukost och mer film tog vi på oss, pumpa däcken och tog en mulen och små regning långis men ack så friskt. Inge bråk, kors i taket. Men jag var förutseende, varsit äpple👍.

Sen sprang båda upp för att väcka pappa, 9:30 det kallar jag sovmorgon. Pannkaks lunch idag och oj vad det åts, en stor favorit hos alla utom pappi.

Sen begav jag mig iväg till bowlling hallen. Syskon bowlling och inte bara Robban och Alex utan även min betydligt yngre syster vi inte haft så bra kontakt med. Jätte kul att ses, förhoppningsvis blir det bättre och lättare med åren. Blir lite annorlunda när man inte växt upp eller träffat varandra mer än ett par gånger på 14 år.

Eftermiddagen har jag/vi rensat leksaker och donat lite. Bland annat flyttat upp en hel del leksaker till killarnas rum. Dom börjar bli så stora så dom kan va uppe och leka själva, då är det väldigt skönt att ha smågrejer uppe. Känner att trots att man har rätt mycket saker skulle vi behöva lite nytt. Jajje fyller 2 november så då blir det mer tågbana och traktor med kärra men funderar även på kaplastavar och eller matlagningsgrejer. Är väldigt kul att bjuda på mat just nu. Men sen är det jul snart också.

Sen har vi varit på middag hos goda vänner. Väldigt lagom och bra att va hemma 21 igen och barnen kommer i säng. Det var trötta grabbar och väldigt nöjd Sigge i nya(ärvda) Bamselakarn.

Detta skit väder bidrar inte till nåt vidare ute fixar sug. Få se imorgon om man kan komma till skott med studsmattan eller nåt annat fix.

/A

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments