Jo vars, måndag betyder, att jag har Jalle morgon och jag hade otur. En sån natt när han vaknar 3 och bara är vaken. På detta en hel arbetsdag och en kväll med trotsig Sigge har jag slut på bensin.

Måndag betyder också vilodag så det kommer bli en super tidig kväll. Ligger nog i brittsen om max 2 timmar skulle jag tro.

Men bortsett från denna extremt trötta dag har det varit en bra dag.

En lunchpromis i hamnen livade upp, dock ledsamt att min hörlurar gett upp😈

Sen hände nåt som jag tror är väldigt bra, men jag skålar inte i champagne än😀. Det är lite hemligt tills imorgon men jag tror inte det är nån katastrof om jag nämner det här. En person på ekonomiavdelningen kommer gå i pension i maj, vilket betyder att en kille från min grupp kommer över gå dit och helt plötsligt finns stora möjligheter för förlängning eller till och med fast kanske. Som sagt det är en egen slutsats/förhoppning. Gav mig iallafall boost för denna trötta dag.

Sen kom mina fina fina icebugs, så nu är jag taggad på en skogsrunda. Har blivit medlem i sörmlandsleden idag så jag kan ta del av kartor inför sommarens skogsmyslöpning.

Ne nu tackar jag för denna måndag och ser fram emot en skön nattssömn. Haha kan jag tro!!

/A

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jo jag gillar att blogga för min egen del och blir toppstörd när blogg.se appen på telefonen krånglar. Men det är också krånglet att lägga in filmsnuttar. Känns mycket enklare här och en betydligt mer detaljerad bloggapp.

Iallafall vi har haft en mysig helg. Men den hade varit ännu mysigare om Jajje kunde sova längre än halv 6 och Sigge inte vore dunder trotsig. Jag har gått upp med barnen båda mornar och sovit vid 8 istället, när D kommer upp. Funkar rätt bra.

Vad har vi gjort då. Nja i fredags kom Bella och Robban över på lite knäckepizza, bananoffpaj och spel. I lördags blev det en liten utflykt till uttervik och sen fika hos Ida som fyllt. Idag har jag lagt rätt mycket energi på städning och utelek. Men Jajje är verkligen hopplös, äter allt. Tycker han borde sluta med det snart. Lägger sig ner för att slicka på saker. Hmmm.

Vad gällande städning blev det den vanliga enkla dammsugning, lite torkning och toan. Bäddat rent och tvättat. Men sen valde jag att punkt städa. Idag blev det ugnen, den var kraftigt igengrodd. Såg inte ens in. Har tidigare försökt skrubba lite men provade bakpulver jag hört så mycket om. Och jösses jag var redo för skrubb. Men det bara rann av. Var nästan i chock.

Sen tror jag faktiskt jag är frisk!! Jihoo..

Provtränade lite i torsdags. En lågpulspass med min nya trx. Men jösses vilken träningsvärk i röva jag fick eller har😀.

Bara 3 övningar med trx. 10 reps och 3 set. Klart!!
Utfall, mountainclimber och ryggfly. Älskar verkligen att sätta ihop olika pass.

Igår körde jag ett annat kort. Så idag är det armar, axlar och bröst som är lite ömma.
1-5:an!!
1 armhävning på
1 rodd i trx
1 knäböj med kettelbell
2armh.
2rodd
2knä..
sen tre osv..
Sen börjar man om på 1 och kör i 15 minuter. Sen två små magövningar. Mer behövs inte.

Men idag kom det ultimata testet om jag är riktigt kry. Löpning!! Satt och kolla kartan och såg att det fanns en stig jag missat för att få ihop en trevlig runda i skogen och grusväg. Vill helst slippa springa fram och tillbaka.

Jag drog iallafall på mig dojjorna, broddarna och ljudboken. Vädret var topp och först kändes det helt ok. Men som alltid är första 1,5- 2 km ingen hitt. Efter 3,5 veckas total vila var det snäppet värre än vanligt. Men jag hittade stigen och sen gick det fint. Är väldigt kul och skönt att springa i skogen. Så nu har jag en perfekt vardagsrunda på dryga 5 km med hälften grus och hälften skog.

Jag har beställt 2 par nya skor. Varav ett par terräng skog. Perfekt för i år blir det mer skog. Har ett litet mål att springa alla sörmlandsleds sträckor neråt nävekvarn och koppartorp i sommar.

För den som vill skaffa sig en trx beställde jag denna från fyndiq. Den kostade hela 170kr och känns jätte rejäl med dörrfäste och allt. Skon här över provade jag på Intersport. Also ser ni priset, galet. Beställde exakt samma sko modell från CDON för 790kr, att det kan skilja så mycket.

/A

Likes

Comments

Har en lite svårt att förstå mig på denna nya blogg. Men jag är så trot på blogg.se som krånglar. Så ny testar jag olika saker här för fullt.

Likes

Comments